• Benny (58)
  Goede site voor ouderen 2 reacties

  Ik heb als titel wel dat ik het een goede site voor ouderen vind maar eerlijk gezegd vind ik mensen boven de 50 niet meteen ouderen.
  Wat ik er eigenlijk mee bedoel is dat ik het verfrissend vind dat er niet allerlei jonge vrouwen zijn die me allerlei voorstellen doen op sexuele gebied want hier ben ik helemaal niet naar op zoek en dat hebben veel jongere volwassenen wel.
  Hier ga je lekker praten over hobby’s als wandelen en vissen en dergelijke en dat bevalt mij uitstekend.

  Bezoek Ourtime

  Benny (58) 21 februari 2019
  • (63)

   Dit vind ik nou ook. Het is hier gewoon heel erg gezellig omdat mensen die de 50 gepasseerd zijn vaak heel anders in het leven staan en heel anders over relaties nadenken als mensen die nog niet in dit stadium zitten. Ik ben een erg tevreden lid en ik heb hier een hele leuke tijd.

   Leo (63) 21 februari 2019
  • (56)

   Ik ben het met je eens, tegenwoordig ben je helemaal niet meer oud als je de 50 gepasseerd bent. Ik voel me in ieder geval alles behalve oud, maar de jonkies zien ons misschien nog wel zo. En op zich maak ik me hier ook niet zo heel erg druk om wat anderen denken, het gaat er om hoe we ons zelf voelen. Ik vind het heerlijk dat hier niet van die rare voorstellen worden gedaan, maar dat iedereen gewoon de rust en de tijd neemt om elkaar te leren kennen voordat ze een stap verder gaan.

   Wesley (56) 3 maart 2019


Meer informatie en reviews over Ourtime