• Wesley (56)
  Goede site met aparte dingen 1 reactie

  Ik vind ourtime op zich een goede site, want je zit hier lekker met allemaal mensen van 50 jaar en ouder die op zoek zijn naar hetzelfde.
  We willen gewoon allemaal een fijne relatie met een leuke man of vrouw waar je dingen mee kunt doen die jullie allebei leuk vinden, zonder al die gekkigheid en hectiek van jongere mensen.
  Wat ik hier wel wat minder goed vind is dat je vooraf heel weinig informatie kunt vinden over de website, wat het allemaal erg geheimzinnig maakt en zo worden mensen achterdochtig.
  De website is gemaakt van een bedrijf die ook Lexa beheert en volgens mij is dat wel een groot bedrijf aangezien daar reclame en alles voor wordt gemaakt op internet en televisie.
  Maar door die geheimzinnigheid denk ik wel dat ze veel leden mislopen, ik vond dit zelf ook heel apart maar heb gelukkig toch de gok gewaagd om een keertje lid te worden.
  Achteraf heb ik hier dus geen spijt van, maar ik kan me wel voorstellen dat andere mensen hierdoor op zoek gaan naar iets anders.

  Bezoek Ourtime

  Wesley (56) 3 maart 2019
  • (60)

   Het is wel bijzonder dat er vooraf zo weinig informatie over de website bekend is dat klopt. Ik heb geluk dat een vriend van mij hier op zit en zo wist ik dus wat ik kon verwachten. Ik begrijp echter wel dat dit voor mensen wel een reden kan zijn om hier toch niet voor te gaan en dat is wel zonde want ik vind het verder een goede website.

   Ted (60) 11 maart 2019


Meer informatie en reviews over Ourtime