Badoo
8,7

321 reviews

Badoo maakt gebruik van een kennismakingsspel waarbij je elkaar kunt beoordelen op basis van uiterlijk. Als er een match is, krijg je een melding zodat het mogelijk is om elkaar een persoonlijke bericht te sturen.

Cijfer en gebruikersgemak

Badoo heeft van ons een 8.7 gekregen omdat Badoo veel leden heeft en het chatten gratis is. Het design ziet er ook goed uit en het is prettig om met Badoo te werken. Deze website is eigenlijk geen datingsite voor mensen die op zoek zijn naar liefde.

Prijzenlijst Badoo

Gratis

Ontevreden over Badoo? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (321)

 • Nelis (40)
  Oplichting 0 reacties

  Het is gewoon pure oplichting ik had een profiel nettjes aangemaakt maar omdat ik een aantal chatberichten kreeg heb ik een betaling gedaan en toen ineens moets ik een foto verieren maar je voelt hem al aan komen dat was natuurlijk niet mogelijk en werd elke keer afgekeurd maar de betaling was vreemd genoeg wel snel afgeschreven dus bij deze waarschuwing ik iedereen pas op!!!! Met Bad oo!!!!!

  Nelis (40) 11 juli 2019
 • Jante financieel leeggezogen (32)
  Pas op 1 reactie

  Waarom gaan die credits nooit op? Omdat ze standaard op autom. Bijvullen staan. Dus dat goed koop premium abbo voor een week komt met gratis credits? Ja sufkop is om je te laten denken dat ze gratis zijn. En ik maar credits spenderen alsof het niks kost. Daar kom je nog wel achter sufferd want badoo schrijft 40 euro per refil af van je bank. Dus credits zijn niet gratis. Nee sufferd had je de piepkleine letters maar moeten lezen. Maar badoo is toch geen misleidende site? Nou staat nergens duidelijk met grote letters aangegeven dat ze een doorlopende automatische incasso uitvoeren via jou rekening. Dus als ik even niet oplet zit ik zo met een torenhoge rekening? Indderdaad! En geen date? Nope want de date die je vandaag regeld reageert morgen niet meer op je berichten. Plus van de 100 vrouwen die matchen is er miss maar 1 die een geinteresseerde vraag steld. Maar dan ook echt 1. Dan is de man weer aan de beurt. Nep en oplichterij als je dit overkomt de automatische incasso terugstorten en hun rekening blokkeren is het beste. Gun ze niets van je zuur verdiende centen en laat ze de horlepiep krijgen maar t liefst nog iets veel ergers. Trap er niet in ik herhaal trap er niet in!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!🤔

  Jante financieel leeggezogen (32) 14 juni 2019
 • Dirk de Pauw (34)
  terugbetaling 0 reacties

  Als jullie alsnog halsstarrig blijven volhouden om mijn resterende superkrachten niet terug te betalen dan zal ik jullie moeten beschouwen als gore dieven en oplichters en zal ik dus ook moeten aangifte doen bij de politie. Ik hoop dat dit klaar en duidelijk is.

  Dirk de Pauw (34) 24 maart 2019
 • Rhoden (36)
  Verzoek tot her activatie 0 reacties

  Hierbij wil ik u verzoeken direct mij weer op actief account te zetten. Ik heb hiervoor betaalt en ben
  het niet eens met de gang van zaken.
  Een dame roept maar wat en jullie gooien meteen mij er vanaf.
  Mijn naam is Cool en heb een betaald account.
  Lees eerst maar even wat zij allemaal mailde voor u zomaar iets doet.
  Ik krijg de indruk dat veel mensen maar wat roepen. Zo ook nu.

  Ik verwacht dat u direct mij weer op actief zet.
  Bij voorbaat dank.

  Rhoden (36) 12 februari 2019
 • Olivia (34)
  Telefoonnummer verificatie 4 reacties

  goedenavond ik ben Olivia,
  ik heb een account bij jullie.
  ik was aan het chatten en kreeg een bericht van jullie dat ik mijn telefoon nummer moest verifieren. dat heb ik gedaan en werd daarna gebeld en zou een sms krijgen voor een code en heb die niet gekregen. nu kan ik niet op mijn account en ben dus alles kwijt en matches. zou graag er weer op willen.

  groetjes Olivia.

  Olivia (34) 29 januari 2019
 • Maria (29)
  Het kan dus wel 1 reactie

  Dankzij badoo, woon ik samen en hebben we nu een zoontje. Je moet gewoon de juiste vinden. En op iedere datingsites zitten neppers.
  En ik had een gratis account betaalde nergens voor.

  Maria (29) 26 januari 2019
 • Peter (41)
  Scam 2 reacties

  Mensen, doe het niet. Datingsites maken gebruik van bots, met de bedoeling je zover te krijgen dat je geld gaat spenderen aan deze waardeloze apps.

  Lees dit, alsjeblieft:

  Christopher Russell had een kleine bar in Chesapeake Beach, Maryland, maar, zoals veel mensen tegenwoordig, dacht hij dat hij betere kansen had om online te gaan. Russell was 40 en ging door een scheiding, dus hij zocht niets ernstigs. Toen hij een advertentie zag voor de datingsite Ashley Madison, die 36 miljoen leden pochte en de slogan 'Het leven is kort, een affaire hebben', besloot hij het uit te zoeken. "Het leek een zeer actieve gemeenschap", zegt hij.

  Gerelateerd: Inside Tinder's Hookup Factory

  Russell was al snel aan het bladeren door rijen verleidelijke vrouwen. Kort nadat hij zijn account had aangemaakt, kreeg hij een melding dat een van hen zijn profiel had bekeken. Haar foto was echter wazig. Om meer details te zien en contact met haar op te nemen, moest hij credits kopen. Elke dag ontving hij meer van deze come-ons - totdat hij eindelijk zei: "Fuck it." "Ik heb zoiets van," Hé, al deze vrouwen willen met me praten, "herinnert hij zich. "'Laat me doorgaan en mijn creditcardgegevens invoeren.'"

  Russell betaalde $ 100 voor 1.000 credits, die hij zou kunnen besteden aan het sturen van antwoorden of virtuele cadeaus. Maar de ervaring viel steeds meer tegen. Vrouwen die hem sloegen, reageerden niet. Zoals iedereen die gedateerd online kent, is dit niet helemaal ongebruikelijk. Mensen flirten dan verdwijnen zonder duidelijke reden. "Ik dacht dat ze niet meer geïnteresseerd waren," zegt Russell. Na een paar maanden van afwijzing nam hij niet de moeite om opnieuw in te loggen op Ashley Madison.

  Afgelopen juli ontdekte hij dat hij niet de enige was die de stille behandeling kreeg. Een hackergroep genaamd The Impact Team lekte interne memo's van Avid Life, het moederbedrijf van Ashley Madison, waaruit het wijdverspreide gebruik van seksbots blijkt: kunstmatig intelligente programma's die zich voordoen als echte mensen, bedoeld om eenzame harten als Russell te verleiden om voor premium service te betalen. Bloggers goten over de gegevens, schatten dat van de 5,5 miljoen vrouwelijke profielen op de site, slechts 12.000 echte vrouwen waren - beschuldigingen die Ashley Madison ontkende.

  Maar liefst 59 procent van al het online verkeer - niet alleen datingsites - wordt gegenereerd door bots, volgens het analistenbureau Are You a Human. Of je het nu weet of niet, de kansen zijn dat je er een bent tegengekomen. Die ace die tegen je speelt in online poker? Een bot. De kerel die je opjaagt in Call of Duty? Bot. De vreemdelingen slaan je op voor likes op Facebook? Ja, ook zij. En net als veel andere online trends, komt deze uit de wat rumoeriger hoeken van het web. Bots infiltreren zowat elke datingservice. Spammers gebruiken ze om slachtoffers te lokken op Tinder, volgens meerdere onderzoeken van Symantec, het computerbeveiligingsbedrijf. "De meerderheid van de wedstrijden zijn vaak bots", zegt Satnam Narang, Senior Response Manager van Symantec. (Tinder weigerde commentaar te geven).

  De geautomatiseerde persoonlijkheden op afstand houden is een centrale uitdaging geworden voor softwareontwikkelaars. "Het is echt moeilijk om ze te vinden", zegt Ben Trenda, Are You Human's CEO. "Je kunt een bot ontwerpen om fraudedetectie voor de gek te houden." Maar in het geval van een aantal datingsites proberen ontwikkelaars geen nep-profielen te verwijderen - ze schrijven onvermoeibaar scripts en algoritmen om meer van hen te ontketenen. Het is het smerigste geheim van de online datingservice van $ 2 miljard en strekt zich uit tot ver buiten Ashley Madison. "Ze zijn niet de enigen die valse profielen gebruiken", zegt Marc Lesnick, organisator van iDate, de grootste handelsbeurs in de industrie. "Het is absoluut doordringend."

  Ik moet voorzichtig zijn met wat ik zeg, "Andrew Conru, de oprichter en eigenaar van Adult Friend Finder, vertelt me ​​op een ochtend in zijn hoekkantoor hoog boven San Jose. Een slungelige 46-jarige, die een Ph.D. in mechanisch ontwerp van Stanford is Conru een van de slimste en meest gerespecteerde mensen in de online datingsector. Sinds hij AFF in 1995 lanceerde, heeft hij de site veranderd in een swinger-vriendelijk imperium dat discreet mainstream is - met meer dan 30 miljoen leden die $ 10 per maand betalen om "sex hookups, online seksvrienden of hete neukvrienden te vinden." Maar terwijl Conru genoeg om meerdere keren met pensioen te gaan, geeft hij een zeldzaam interview om het gefluister over het wijdverbreide gebruik van seksbots in het bedrijf te blazen. "De enige manier waarop je kunt concurreren met fraude, is dat je mensen laat weten dat het fraude is", vertelt hij. "En het gebeurt in de industrie."

  De CEO van Conru en AFF, Jon Buckheit, een andere Stanford Ph.D., start de site van een topconcurrent, Fling, en laat zien hoe ze kort na registratie worden uitgelokt door wat lijkt op bots. Met een Google-zoekopdracht voor afbeeldingen blijkt een van de vrouwen pornoster Megan Summers te zijn. 'Ze wil je foto's zien?' Vraagt ​​Buckheit vol ongeloof. "We betwijfelen of het echt Megan Summers is."

  In een e-mail schrijft Fling-eigenaar Abe Smilowitz: "We gebruiken absoluut geen valse profielen en bots ... Ons en AFF zijn vrijwel de enige jongens die dat niet doen." Dit kan waar zijn. Een willekeurig aantal spammers en hackers heeft het profiel mogelijk gemaakt met de foto van Summers; het kan een huisvrouw zijn die de gelijkenis gebruikt om haar aantrekkingskracht te vergroten of haar identiteit te verbergen. Buckheit haalt zijn schouders op bij de suggestie. "Ze verwerpen het gebruik van bots", zegt hij. "We denken nog steeds dat ze dat doen."

  Om de bots van spammers en hackers op AFF te weren, codeert Conru, die de site kort nadat hij promoveerde als een middel om vrouwen te ontmoeten, zijn eigen tegenmaatregelen en controleert hij vaak gebruikersnamen en IP-adressen op waarachtigheid. "Het is een dagelijkse slog, die elke dag honderden accounts doorneemt en deze evalueert en deactiveert", zegt hij. "Het is al 20 jaar een kat- en muisspel."

  En het is geen spel dat hij altijd wint. Het bedrijf leed onder een enorme hack die de profielen van naar schatting 3,5 miljoen leden blootlegde - wat internationale krantenkoppen opriep door spraakmakende knikkers op Capitol Hill, in Hollywood en hoger onderwijs te onthullen. "Ik weet niet of ik dit kan onthullen," zegt Conru, "maar onlangs liet ik een man een zoekopdracht uitvoeren om WhiteHouse.gov te zien en we ontdekten dat er veel .govs en veel zijn van .edus. "

  Het bedrijf stimuleert leden om te bewijzen dat ze zijn wie ze zeggen dat ze zijn door kopieën van hun rijbewijzen in te sturen in ruil voor een "geverifieerde" knop op hun profiel (vergelijkbaar met de kleine blauwe cheques op Twitter-accounts). Het feit dat mannen tien-op-één vrouwen op het heteroseksuele platform van de site overtreffen, is slechts het leven, zo vinden ze, en de vrouwen op de site zijn schijnbaar actief genoeg om de jongens aan boord te houden. Voor AFF zijn bots een smeris, hoewel de aantrekkingskracht om ze te bouwen voor Conru duidelijk genoeg is. "Als ik onze inkomsten wilde verhogen en naar de Kaaimaneilanden wilde verhuizen, zouden we onze omzet waarschijnlijk kunnen verdubbelen door simpelweg bots te gebruiken," zegt hij. "En onze bots zouden schoppen."

  Het feit dat AI met kunstenaars omgaat, is niet verrassend of nieuw. Maar wat echt fenomenaal is, is de duurzaamheid van deze online drukte, en de miljoenen sappen die er nog steeds voor vallen. "Veel mensen denken dat dit alleen gebeurt als stomme mensen, en ze kunnen zien of ze met een bot praten", zegt Steve Baker, een hoofdonderzoeker van de Federal Trade Commission. "Maar je kunt het niet vertellen. De mensen die deze oplichting uitvoeren zijn professionals, ze doen dit voor de kost. "

  De oplichterij begint met het maken van een chat-bot, wat gemakkelijker is dan je zou denken. Bot-software is gratis online beschikbaar. De Artificial Linguistic Internet Computer Entity, of ALICE, die scripts voor chatterbots genereert, bestaat al tientallen jaren. Deze programma's kunnen voor elk doel worden aangepast, hoewel het ontwerpen van een betrouwbare online datingpartner heel wat tijd en moeite kost, misschien te veel voor sommige troepen van Ashley Madison.

  In 2012 daagde Doriana Silva, een voormalig werknemer van Ashley Madison in Toronto, Avid Life Media voor $ 20 miljoen aan klagen dat ze leed aan RSI terwijl ze meer dan 1.000 sexbots maakte - bekend binnen het bedrijf als "Ashley's Angels" - voor de site. Het bedrijf was tegen Silva, beweerde dat ze met vertrouwelijk 'werkproduct en trainingsmateriaal' was ondergedoken en foto's van haar op een jetski had geplaatst om te suggereren dat ze toch niet zo geblesseerd was. (Beide partijen kwamen overeen om de pakken begin vorig jaar te laten vallen.)

  Ondanks de controverse probeerde het bedrijf vervolgens zijn bot-creatieproces te stroomlijnen. Interne documenten lekten tijdens het hack-detail van Ashley Madison hoe het bedrijf, volgens een 2013-e-mail van directeur Keith Lalonde aan toenmalig CEO Noel Biderman, de productie van seksmachines verbeterde om "Angels enmass [sic] te bouwen." Dit werd gedaan, schreef Lalonde , omdat de staf "schrijvers blokkeerde bij het één voor één maken en niet creatief genoeg was" (vertegenwoordigers van Ashley Madison hebben geen verzoeken om commentaar geretourneerd).

  Volgens gelekte e-mails gebruikte het personeel foto's van wat ze beschreven als 'verlaten profielen' die minstens twee jaar oud waren. Ze hebben ook 10.000 regels met profielbeschrijvingen en bijschriften gegenereerd. Een uitgelekt bestand met voorbeelddialoog bevat regels zoals: "Is er iemand thuis lol, ik zou genieten van een interessante cyberchat, ben je daar klaar voor?" En "Misschien ben ik in het begin een beetje verlegen, wacht tot je het weet ik, knipoog :) ". Bots werden ook ingezet voor internationale markten. Het bedrijf zou gewoon de dialooglijnen uitvoeren via translate.com. Uiteindelijk werd ongeveer 80 procent van de betalende klanten gecontacteerd door een Ashley Angel.

  "Het lijkt erop dat ze hun gebruikers scammen", zegt Conru.

  Sex bots hoeven niet eens zo goed te zijn om hun werk te doen. Deze worden niet gemaakt om de Turing-test te doorstaan, de legendarische uitdaging genoemd naar artificiële intelligentiepionier Alan Turing die probeert een mens te overtuigen dat ze met een andere persoon praat en niet met een machine. Hun enige doel is om ervoor te zorgen dat de dater meer wil chatten. En een opgekropte gast online is het makkelijkste merk. Zoals geprezen AI-onderzoeker Bruce Wilcox het stelt: "Veel mensen online willen praten over seks. Met chat-bots hoeven ze niet veel overtuigend te zijn. "

  Luckygirl wil chatten. Haar verzoek verschijnt op mijn scherm kort nadat ik een gratis account heb gemaakt op UpForIt, een populaire hookup-site die zichzelf beschouwt als de plaats 'waar hotties elkaar ontmoeten'. Luckygirl voldoet aan de criteria. Haar profiel toont een mooie, gebruinde 32-jarige uit New York, met kastanjebruin haar in een parmantige paardenstaart en een gestreept halter-topje.

  Of ik kwalificeer als een hottie is onmogelijk te zeggen, omdat ik nog geen foto of beschrijving heb geüpload. Maar Luckygirl wil graag feesten, dus ik klik op antwoorden. Er verschijnt een venster waarin staat dat ik voor het lezen van haar bericht moet upgraden naar een premium-lidmaatschap voor verschillende kosten. Oké, prima, ik haal mijn kaart tevoorschijn en kies voor de goedkoopste deal, $ 1,06 per dag gedurende drie dagen. Toen mijn transactie werd goedgekeurd, las ik de kleine lettertjes die me waarschuwden dat omgedraaide kosten ertoe zouden kunnen leiden dat ik "op de zwarte lijst" van creditcard-verwerkers zou worden geplaatst.

  Met swingers zoals Luckygirl op jacht, wie gaat er klagen? Tenzij, natuurlijk, de pro-wezens nep zijn - wat het geval lijkt te zijn als ik eenmaal de paywall passeer (alsof een supermodel een anonieme persoon online raakt, is niet genoeg om te tippen). Binnen enkele seconden werd ik gepingd door een Kardashian-lookalike die berichtte dat ze zich "FRISKY voelde en NID sme0ne om mee te spelen." Dan is er Ruthdonneil123, een 33-jarige New Yorker wiens profielfoto, ontdek ik door een Google Image Search, is, in feite, een aandelenbeeld van een pornoster.

  Dus dat is hoe de drukte eigenlijk werkt: gratis een man op een site krijgen, hem overspoelen met sexy speelkameraden die willen chatten en hem dan laten betalen voor het voorrecht. Onderweg raak je hem omhoog om lid te worden van een webcam-site of misschien een pornosite. Oh ja, en zet dan een aantal verplichte lidmaatschappen in de kleine lettertjes die automatisch elk jaar worden verlengd. En van alle jongens die meedoen, hoeveel gaan er naar hun creditcardmaatschappij dat ze een affaire online proberen te krijgen?

  Een vertegenwoordiger voor UpForIt heeft geen antwoord geretourneerd voor commentaar. Maar Lesnick, de iDate-organisator, zegt dat er geen twijfel bestaat wie er aan het werk is. "Iedereen in de branche weet wie de goede spelers zijn en wie slechte spelers zijn", zegt hij. "Uiteindelijk worden de slechteriken ontdekt en gepakt. Dit is fraude. "Maar wanneer ik hem vraag namen te noemen, zoals velen in het bedrijf, neemt hij af. "Ik moet op mijn lip bijten", zegt hij. "Sommigen van hen komen naar mijn evenement."

  In oktober 2014 nam de Federal Trade Commission zijn eerste wetshandhavingsactie tegen sexbots toen deze een boete oplegde aan JDI Dating, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde eigenaar van 18 datingsites waaronder flirtcrowd.com en findmelove.com, $ 616.000 voor het inpalmen van leden met valse profielen. Hoewel JDI de profielen van de sexbots bestempelde als 'virtuele cupido's', vond de FTC dit en andere praktijken, zoals automatische rebilling-praktijken, misleidend.

  En toch, zelfs bij JDI, lopen de sexbots door. Flirt Crowd's homepage merkt op dat: "Deze site bevat fictieve profielen genaamd 'Fantasy Cupids' (FC) die door de site worden beheerd; communicatie met een FC-profiel resulteert niet in een fysieke vergadering. "Door mee te doen, accepteren abonnees dat" sommige van de profielen en leden en / of abonnees die aan hen worden getoond, zullen worden gefabriceerd. "JDI heeft geen verzoeken om commentaar geretourneerd, maar de eigenaar , William Mark Thomas, heeft de beschuldigingen van de FTC consequent afgewezen, ondanks de schikking.

  Ze zijn niet de enigen die seksbots sluipen in de kleine lettertjes. Een soortgelijke taal verschijnt op UpForIt, dat zegt dat het bedrijf gebruikersprofielen maakt, zodat bezoekers "het soort communicatie kunnen ervaren dat ze als een betalend lid kunnen verwachten." In feite had het bedrijf voor alle verontwaardiging over de nep-femmes van Ashley Madison onthuld het gebruik van "Ashley's Angels" jarenlang in zijn eigen Servicevoorwaarden als een "poging om communicatie met echte leden te simuleren om meer conversatie aan te moedigen." Vandaag is die taal verdwenen, maar er is nog steeds een clausule met bewegingsruimte: "U gaat akkoord dat sommige functies van onze Site en onze Service bedoeld zijn om entertainment te bieden. "

  Vanzelfsprekend willen de sites niet de aandacht vestigen op de kleine lettertjes. In januari stuurde Biderman, de voormalige CEO van Ashley Madison, personeelsleden per e-mail toe in de onderwerpregel "dit is echt problematisch ..." Hij wees erop dat de Wikipedia-inzending over Ashley Madison was veranderd om een ​​gedeelte over Ashley's Angels te bevatten. Als reactie hierop verzekerde Anthony Macri, de voormalige directeur van sociale media voor Avid Media Life, Biderman dat hij het probleem zou oplossen. "Ik zal het terug veranderen naar wat het was," antwoordde hij. Biderman stelde voor het te tweaken om te lezen: "De authenticiteit van de site is aangevochten en is legitiem gebleken."

  In de tussentijd is Christopher Russell, de eigenaar van de club gekanteld door Ashley Madison bots, nu onderdeel van een class action-suit tegen Ashley Madison. In principe wil hij dat hij $ 100 terugkrijgt en dat de regering nieuwe regels opstelt voor het speelveld van meerdere miljarden dollars. "Ik hoop dat dit alle datingsites laat merken dat dit soort gedrag frauduleus is", zegt hij. "Je moet mensen op je site niet in de maling nemen om geld te overhandigen als er niemand aan de andere kant is."

  Er is een contra-intuïtieve manier om te kijken naar het succes van AI-tegens op het net, evenals de huidige en toekomstige status van bots online: alle mensen die werden gedupeerd, zouden niet zo verdraagzaam zijn geweest als ze zich niet vermaakten, toch? ? Bot of geen bot, de ontmoetingen gaven ze plezier. Het is dezelfde logica die van toepassing is op strippers die geld voor de gek houden, of de zogenaamde "hostess bars" in Tokio, waar de jongens helemaal niet betalen voor de huid, maar voor het gesprek. Op dezelfde manier kan het "It's a Match" -scherm van Tinder evenveel van een Pavloviaanse oplossing bieden als elke IRL-bijeenkomst.

  Misschien, in de toekomst, wanneer online daters aan het jacken zijn en jack-off zijn in de Matrix, maakt het hen niet uit wie of wat aan de andere kant is. Misschien maakt het ze al niet meer uit. Veel mensen willen gewoon een soort van aanpasbare, overtuigende ervaring om aan te zetten. Facebook's overname van Oculus Rift, het toonaangevende virtual reality-bedrijf, van $ 2 miljard, is een grote aanwijzing dat gesimuleerd online leven op het punt staat om exponentieel meeslepend te worden - waardoor het nog moeilijker wordt om echte mensen online van bots te onderscheiden.

  We zijn nog steeds tientallen jaren verwijderd van een Scarlett Johansson-bot, zoals afgebeeld in de film Her, maar Conru voorspelt dat virtual reality binnen vijf jaar een normaal onderdeel van ons leven zal zijn. Tijdens mijn bezoek aan AFF brengen Conru en Buckheit een webcampagina waarop een echte vrouw in realtime aan de andere kant wordt getoond. Met lang donker haar en een strakke zwart-witte jurk zit ze op een handdoek in een kleine kamer, aan het typen op een computer en wachtend op mijn bevel. Als ik op een knop op het toetsenbord klik, trilt ze en grijpt ze naar haar kruis. Ik klik opnieuw en ze grijpt een tweede keer. "We zetten teledildonics in," legt Conru uit, sexmachines die de online ervaring verbeteren.

  In dit geval draagt ​​de vrouw trillende slipjes, die grijpen wanneer op ons toetsenbord wordt geklikt. Er is ook een mannelijke bevestiging: een witte buis met een perzikkleurig vibrerend interieur. Het reageert als de persoon aan de andere kant van de lijn het bestuurt. "Ga je gang en steek je vinger erin," nodigt Buckheit me uit, terwijl de anatomische jelly schimmel zoemt. "Er zullen voor- en nadelen aan zijn verbonden," zegt hij, "maar ik denk dat er een wereld is waar mensen seksuele fantasieën met zoveel mogelijk realisme willen spelen." Zelfs als de mensen die je oplichten nep zijn.

  Peter (41) 25 januari 2019
 • vrouw (36)
  Vol met fakers en vreemdgangers 0 reacties

  Intussen enkele maanden op Badoo. Eerst in een grapje getrapt van Badoo wat me ongewenste rekeningen gaf. Na een blokkade is dit goed gekomen en kreeg ik opeens een levenslang gratis premium lidmaatschap. Maar daar heb je niet zoveel aan. De site staat bol van nepprofielen en vreemdgangers. In korte tijd 3 gebroken partners gesproken. Je hebt dus zelf geen relatie, maar wordt wel meegezogen in de relatie ellende van een ander. Na rapporteren van fakers gebeurd er niets. Ik rapporteer met link naar de originele foto en maanden later staat die persoon er nog steeds op.
  Natuurlijk kun je bij toeval je grote liefde tegen het lijf lopen, maar de kans is nihil. Het is het afvoerputje van de datingapps.. dat is wel duidelijk. Ik heb het als vrouw wel gehad met berichten als: 'Neuken?" Sommige ontwikkelen zich binnen een gesprekje zelfs tot heuse psychopaten. Veel ex gedetineerde die vast hebben gezeten voor het mishandelen van hun ex zelfs. Alles wat je dus niet wil aantrekken komt hier op je pad.
  Mannen en vrouwen lopen tegen dezelfde dingen aan waardoor ze ook de app niet meer serieus nemen en dat geeft een negatieve cirkel.

  vrouw (36) 20 januari 2019
 • ABCtje (28)
  pure oplichting 0 reacties

  Snap niet waarom iedereen zo positief is op deze website volgens mij is het pure oplichting je betaald om met leden te chatten die zogenaamd populair zijn echt belachelijk vooral omdat ze niet eens willen praten maar alleen maar vragen of alles goed gat en verder niets.
  Ik hou het bij geld weggooien ga er niet meer geld aan verspillen.

  ABCtje (28) 16 januari 2019
 • Ash Williams (35)
  Bloedzuigers 0 reacties

  Badoo doet zich voor als een gezellige frisse app, maar in werkelijkheid is het gewoon een bloedzuigende (lees geld) app. Je kan gratis op de app maar beetje bij beetje word je beperkt in je kunnen op de app,todat je credits koopt en dan ligt alles ineens open. Lekker chatten met leuke meiden (als ze al echt zijn heet dat) maar dan raken je credits stilaan weer op en..ja hoor de respons van de ladies dus ook.. wat misschien nog t smerigste is, is dat als je credits onder de 200 gaan, badoo er ff doodleuk 550 bij pompt zonder dat jij daar erg in hebt,maar wél dokken natuurlijk..Is ergens een vage verstopte instelling waar je t uit kan zetten maar niet van harte..kortom profiteren van de miserie van mensen...Misschien tijd dat er eens actie tegen ondernomen wordt.. en die kneuzen die lopen te mauwen omdat t gratis is..think again..voor niks gaat de zon op..

  Ash Williams (35) 30 december 2018
 • Erick (39)
  Badoo beter dan de mensen die zitten te zeuren 0 reacties

  Zo veel mensen zitten te zeuren over een website die gratis is, ik snap dat dus echt niet. Ik heb mijn leven lang opgegroeid met het idee van, wees dankbaar wat je gratis krijg en werk hard voor de centen die je nodig hebt. Als er dan mensen dingen gaan afkraken waar ten eerste niet eens geld voor gevraagd wordt, dan gaan mijn haren recht overeind staan. Hier kan ik gewoon heel slecht tegen. En waarom zou je gaan zeuren, ik vind het een hartstikke goede site, dus dan zou het zeuren in dat geval ook nog eens niet terecht zijn en dat maakt het dubbel zo erg.

  Jammer dat er geen foto van de mensen bij staat wie er zo hebben lopen zeuren. Maar als dat zo was geweest hadden ze waarschijnlijk niet eens gedurfd om hier een negatieve reactie te plaatsen. Als je niet tevreden bent moet je je gewoon afmelden op een site daar en verder niet lopen zeuren.

  Erick (39) 28 december 2018
 • Gerrit (51)
  Badoo tweezijdig 2 reacties

  Badoo geeft zoals de meeste dating sites twee kanten, net als de meeste mensen.
  Ik vind het heel nobel en mooi dat badoo geen geld van mensen vraagt om hier een lid te kunnen zijn.
  Maar een andere kant van dit is dat ook het type mens hier op af komt waar de meeste mensen niet mee zouden willen daten.
  Dit kan een golddigger zijn die het gewoon voor het geld doet maar sowieso de mensen die zichzelf amper kunnen onderhouden zitten op dit soort gratis websites en dat is niet wat ik zoek en ik denk de meeste mensen niet.

  Gerrit (51) 8 december 2018
 • Jesse (42)
  Badoo vol met fakers 1 reactie

  Badoo mag dan misschien wel gratis zijn wat het voor heel veel mensen een aantrekkelijke site maakt, maar geloof me badoo zit vol met fakers! En met fakers bedoel ik alle nepprofielen / nepaccounts die je hier kunt vinden en dat zijn er nog al wat! Ik snap niet wat voor lol mensen er aan beleven om zichzelf als iemand anders voor te doen en zo andere mensen te kwetsen, wat in mijn ogen enorm kinderachtig is. Dan heb je zelf echt geen eigen leven, als je zoiets laags nodig hebt om je plezier uit te halen. Dit soort mensen bederven het ook voor de rest want zij zijn voor mij de reden geweest om mijn profiel hier op te heffen.

  Jesse (42) 2 december 2018
 • Bob (26)
  Face chatten 1 reactie

  Sinds kort kan je op Badoo face chatten, dus elkaar zien op een webcam. Heerlijk! Een einde aan de fakers onder ons. Mocht ook wel tijd worden om eerlijk te zijn want werd iedere dag gestalkt door meerdere dames die me naar hun mail wilden halen om zo geld te vragen. Dit is nu ook afgelopen want ga gewoon vragen om een webcam sessie, als ze dat afslaan weet ik genoeg.

  Bob (26) 23 november 2018
 • Pepijn (24)
  Catfish 2 reacties

  Ik heb tot mijn spijt foto’s gezien op jullie app van iemand anders die zich voor doet als mij. Hij heet Nick en komt uit omgeving Eindhoven en zijn interesse is volleybal. Hij zegt op zoek te zijn naar een nieuwe vriend. Echter gebruikt hij mijn foto’s en daar voel ik me erg onplezierig bij. Wat kan ik als vervolgstappen ondernemen. (Ik heb screenshots).

  Pepijn (24) 14 november 2018
 • Mike (48)
  Badoo slechte website 0 reacties

  Badoo lijkt, net als al die andere datingsites zo mooi, maar wanneer je er een lidmaatschap op hebt zul ke ontdekken dat het helaas minder mooi en goed is dan het lijkt.
  Ik weet dat alles altijd iets mooier wordt gemaakt dan het is en dat vind ik ook niet erg, maar zo extreem anders zoals het hier is dat vind ik toch te veel van het goede.
  Ik vind het niet eerlijk zoals mensen om de tuin worden geleidt, met het idee dat ze de ware hier misschien wel zullen ontmoeten.
  Dit is zeker niet waar, je mag al blij zijn als je iemand ontmoet waar het een beetje mee klikt.

  Mike (48) 17 oktober 2018
 • Oscar (56)
  Badoo voor levensgenieters 1 reactie

  Wauw, ik heb nooit geweten dat datingsites ook gratis konden zijn!
  Als je echt optimaal van het leven wilt en kunt genieten dan hoort daar een vrouw bij vind ik altijd.
  En op badoo is dat allemaal mogelijk en dat nog gratis ook, dat vind je verder bijna nergens want op alle andere websites moet je hiervoor betalen.
  Dat vind ik te veel van het goede, want voor een website om vrouwen te ontmoeten daar ga ik geen geld voor betalen.
  Badoo biedt dit gratis aan, en hoe! Ik vind het echt een topsite!

  Oscar (56) 6 oktober 2018
 • Jeroen (41)
  Badoo mails nep of niet 0 reacties

  Hierbij enkele teksten van de klantenservice volgens mij is het nep maar dat kan je zelf lezen bij deze.

  We sturen u hierbij uw laatste 5 berichten mee, die tevens zijn aangemerkt door ons filter systeem, dit heeft de website ook aangegeven naar u toe.

  Laat maar ga terug na badoo...gezien jullie leen maar foto's willen en ik duidelijk vraag of jullie hier aan verdienen maar geen antwoord... Op badoo lekker chatten nr uitwisselen en date maar hier veel fake dus ga terug na badoo beter!!!! Had ik iig 1 2 dates in een week dus ja hahaha 🖐🏻

  Ga je niet menen Dit!!!! Dacht met jou miss serieus te babbelen maar zelfs JIJ geeft geen antwoord op mn vraag!!! OOK JIJ vraagt om foto's pfff weer genoeg ga lekker bij die andere zielige zielen om foto's vragen ik ha terug na badoo WEET IK iig zeker DAT IK kan daten en neuken ZONDER foto's te hoeven versturen haha 🖐🏻

  Of wil jij ook alleen maar foto's net als de rest??? Want daar ben ik behoorlijk klaar mee niks teg3n jou hoor maar via badoo soms 1 2x in week een date chatten nr uitwisselen en date maar hier 🤤 ben nieuw hier hoor maar vind t ruk dus ben zo weg 🖐🏻

  Ja ev2n die flauwe kul hier lezen ben ook zo weg hier....Wat een kut site is dit zeg pfff sorry niks teg3n jou maar op badoo had ik 2 DATES IN EEN week hier blijven ze vragen om foto's verdienen hun hieraan of Wat!!!!! Ben nieuw hier en zo ben zo weg 😠

  Wat hebben jullie toch met foto's sturen??? Dacht dat dit een dating site was elkaar leren kennen via chat net als badoo en dan nr uit wisselen en daten!!! Werkt hier zeker anders krijgen jullie hiervoor betaald of zo pfff wat een fucking drama zeg hier wat een saaie kut site ga wel terug na badoo WEET IK ZEKER DAT IK 2 DATES IN EEN WEEK HEB!!!!!! 🖐🏻

  We zagen tevens dat u zojuist weer een account had aangemaakt, dit is bij deze verboden. Uw teksten zijn schadelijk te noemen richting ons maar tevens ook naar onze leden. Wat u doet is smaad om binnen zo’n korte tijd allerlei dezelfde teksten te versturen zoals bovenstaande.

  U krijgt uw geld terug binnen 14 werkdagen na deze mail, wel is onze eis dat u zich niet meer tot onze website wendt. U stelt immers meerdere malen dat Badoo beter is dan de onze, hier komt u dan ook vast beter tot uw recht.

  Ok dank u dat u mn bedrag terug stort!!! Ik heb herhaaldelijk jullie juridische contract gelezen en al contact gehad met mn advocaat!!! Die heeft de boel gelezen en ik citeer....Ik heb NERGENS gezegd dat badoo beter is als jullie valt me allen op dat op jullie site ik steeds gevraagd wordt om foto's te sturen en jullie profielen nergens op in gaan op mn vragen!!! Jullie beleid en advertentie...waar scoor je makkelijker een date als bij ons??? Die vraag stelde ik me dus af en NU weet ik het antwoord dus...Bedankt voor jullie reacties en zie graag mn terug storting tegemoet!!! Dat jullie zo adverteren en nu dit echt slecht!! Dacht met een NORMALE dating site te maken te hebben maar blijkbaar niet dus erg jammer.

  Als u naar meerdere leden stuurt dat Badoo beter is, dat u daar weer heen gaat en dat veel bij ons fake is, kan u nagaan dat er klachten omtrent dit feit binnen zullen komen. Dit is dan ook gisteravond reeds gebeurd. We raden u dan ook aan naar Badoo te gaan en zich niet meer te wenden tot onze website. U krijgt uw resterende VIP bedrag terug gestort op uw rekening.

  Jullie hebben mij zomaar verwijderd omdat ik steeds de vraag krijg of dames willen dat ik foto's stuur?? En ik vraag of hun eraan verdienen geen antwoord dacht dat dit een GEWONE DATING site was maar blijkbaar niet dus??? Ik heb betaald voor een hele maand zie mn betaling maar wordt nu door jullie geblokt terwijl ik recht heb op de rest van mn membership gezien mn betaling!!! Graag gepaste actie anders brief van mn advocaat....

  Mvg Jeroen

  Jeroen (41) 2 oktober 2018
 • Karin (53)
  online daten niet romantisch 1 reactie

  In deze tijd is alles al digitaal en dat lijkt misschien allemaal heel erg mooi en vaak is dat ook zo.
  Maar op het datinggebied is dat toch nog niet waar ik naar op zoek ben, want je mist hier toch heel wat.
  Voor iemand die van romantiek houdt is dit natuurlijk helemaal niets, want als er iets is wat absoluut niet romantisch is dan is het wel online daten op een datingwebsite.
  Het is echter wel heel praktisch want je kunt meteen to the point komen, wat ook wel iets heeft.
  Maar voor mij is het gewoon erg belangrijk dat je toch een romantisch gebaar naar elkaar kunt maken.
  En dan kun je wel zeggen dat dat later dan kan wanneer je elkaar in het echt ziet, maar dan kan het al te laat zijn.
  Ik mag graag eerder weten hoe romantisch iemand is ingesteld.

  Karin (53) 29 september 2018
 • Victim100 (40)
  Deze site vol met nepprofielen 1 reactie

  Ga maar even heel goed door de site heen ploegen en dan kom je erachter dat de bulk zoniet alles aan deze site fake is.
  In het begin lijkt het inderdaad om een normale site te gaan maar valt vrij snel door de mand door de responses.
  Idd twee pakket opties, één om te chatten en één om aandacht te vergaren of met populaire mensen te praten.. 3x Raden wat al deze profiel eigenaren alleen maar willen doen. Je gek maken dat je met een populair iemand wilt chatten en ja, dat kost weer extra? En zo blijf je dokken daar je aangekochte voorraad finite is..

  Die review van Ruud op 1 mei, ja tuurlijk jong...ik heb al minstens 7 fakers gevonden die rechtstreeks van porno sites afkomen binnen luttele minuten dus hoe jij zoekt weet ik niet, maar ik zoek blijkbaar beter.
  Tevens zegt het geen hol of ze in nederland zitten of niet ..Zeker ook gemist hoeveel verschillende bedrijven op dit adres staan. Daar gaat ook een lampje branden.
  Zou mij niet verbazen als het gort van deze reviews hier ook nep is daar het nu vol met fake profielen zit er hier is het hosanna wat een lof, wat een lof de afgelopen dagen. wellicht begon het inderdaad eerlijk en is dit wat er van overgebleven is.
  Uiteraard ben je meteen al je mogelijkheden kwijt als je er over begint binnen zon chat dus dat is ook wel grappig en wederom vallen ze daarmee door de mand. toevallig niet?
  Meldingen van deze site liggen inmiddels bij Politie/ACM en Fraudehelpdesk..
  Hopelijk zijn deze praktijken snel een bad memory uit het verleden.

  Victim100 (40) 14 september 2018