Badoo
8,7

312 reviews

Badoo maakt gebruik van een kennismakingsspel waarbij je elkaar kunt beoordelen op basis van uiterlijk. Als er een match is, krijg je een melding zodat het mogelijk is om elkaar een persoonlijke bericht te sturen.

Cijfer en gebruikersgemak

Badoo heeft van ons een 8.7 gekregen omdat Badoo veel leden heeft en het chatten gratis is. Het design ziet er ook goed uit en het is prettig om met Badoo te werken. Deze website is eigenlijk geen datingsite voor mensen die op zoek zijn naar liefde.

Prijzenlijst Badoo

Gratis

Ontevreden over Badoo? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (312)

 • Ash Williams (35)
  Bloedzuigers 0 reacties

  Badoo doet zich voor als een gezellige frisse app, maar in werkelijkheid is het gewoon een bloedzuigende (lees geld) app. Je kan gratis op de app maar beetje bij beetje word je beperkt in je kunnen op de app,todat je credits koopt en dan ligt alles ineens open. Lekker chatten met leuke meiden (als ze al echt zijn heet dat) maar dan raken je credits stilaan weer op en..ja hoor de respons van de ladies dus ook.. wat misschien nog t smerigste is, is dat als je credits onder de 200 gaan, badoo er ff doodleuk 550 bij pompt zonder dat jij daar erg in hebt,maar wél dokken natuurlijk..Is ergens een vage verstopte instelling waar je t uit kan zetten maar niet van harte..kortom profiteren van de miserie van mensen...Misschien tijd dat er eens actie tegen ondernomen wordt.. en die kneuzen die lopen te mauwen omdat t gratis is..think again..voor niks gaat de zon op..

  Ash Williams (35) 30 december 2018
 • Erick (39)
  Badoo beter dan de mensen die zitten te zeuren 0 reacties

  Zo veel mensen zitten te zeuren over een website die gratis is, ik snap dat dus echt niet. Ik heb mijn leven lang opgegroeid met het idee van, wees dankbaar wat je gratis krijg en werk hard voor de centen die je nodig hebt. Als er dan mensen dingen gaan afkraken waar ten eerste niet eens geld voor gevraagd wordt, dan gaan mijn haren recht overeind staan. Hier kan ik gewoon heel slecht tegen. En waarom zou je gaan zeuren, ik vind het een hartstikke goede site, dus dan zou het zeuren in dat geval ook nog eens niet terecht zijn en dat maakt het dubbel zo erg.

  Jammer dat er geen foto van de mensen bij staat wie er zo hebben lopen zeuren. Maar als dat zo was geweest hadden ze waarschijnlijk niet eens gedurfd om hier een negatieve reactie te plaatsen. Als je niet tevreden bent moet je je gewoon afmelden op een site daar en verder niet lopen zeuren.

  Erick (39) 28 december 2018
 • Gerrit (51)
  Badoo tweezijdig 2 reacties

  Badoo geeft zoals de meeste dating sites twee kanten, net als de meeste mensen.
  Ik vind het heel nobel en mooi dat badoo geen geld van mensen vraagt om hier een lid te kunnen zijn.
  Maar een andere kant van dit is dat ook het type mens hier op af komt waar de meeste mensen niet mee zouden willen daten.
  Dit kan een golddigger zijn die het gewoon voor het geld doet maar sowieso de mensen die zichzelf amper kunnen onderhouden zitten op dit soort gratis websites en dat is niet wat ik zoek en ik denk de meeste mensen niet.

  Gerrit (51) 8 december 2018
 • Jesse (42)
  Badoo vol met fakers 1 reactie

  Badoo mag dan misschien wel gratis zijn wat het voor heel veel mensen een aantrekkelijke site maakt, maar geloof me badoo zit vol met fakers! En met fakers bedoel ik alle nepprofielen / nepaccounts die je hier kunt vinden en dat zijn er nog al wat! Ik snap niet wat voor lol mensen er aan beleven om zichzelf als iemand anders voor te doen en zo andere mensen te kwetsen, wat in mijn ogen enorm kinderachtig is. Dan heb je zelf echt geen eigen leven, als je zoiets laags nodig hebt om je plezier uit te halen. Dit soort mensen bederven het ook voor de rest want zij zijn voor mij de reden geweest om mijn profiel hier op te heffen.

  Jesse (42) 2 december 2018
 • Bob (26)
  Face chatten 1 reactie

  Sinds kort kan je op Badoo face chatten, dus elkaar zien op een webcam. Heerlijk! Een einde aan de fakers onder ons. Mocht ook wel tijd worden om eerlijk te zijn want werd iedere dag gestalkt door meerdere dames die me naar hun mail wilden halen om zo geld te vragen. Dit is nu ook afgelopen want ga gewoon vragen om een webcam sessie, als ze dat afslaan weet ik genoeg.

  Bob (26) 23 november 2018
 • Pepijn (24)
  Catfish 2 reacties

  Ik heb tot mijn spijt foto’s gezien op jullie app van iemand anders die zich voor doet als mij. Hij heet Nick en komt uit omgeving Eindhoven en zijn interesse is volleybal. Hij zegt op zoek te zijn naar een nieuwe vriend. Echter gebruikt hij mijn foto’s en daar voel ik me erg onplezierig bij. Wat kan ik als vervolgstappen ondernemen. (Ik heb screenshots).

  Pepijn (24) 14 november 2018
 • Mike (48)
  Badoo slechte website 0 reacties

  Badoo lijkt, net als al die andere datingsites zo mooi, maar wanneer je er een lidmaatschap op hebt zul ke ontdekken dat het helaas minder mooi en goed is dan het lijkt.
  Ik weet dat alles altijd iets mooier wordt gemaakt dan het is en dat vind ik ook niet erg, maar zo extreem anders zoals het hier is dat vind ik toch te veel van het goede.
  Ik vind het niet eerlijk zoals mensen om de tuin worden geleidt, met het idee dat ze de ware hier misschien wel zullen ontmoeten.
  Dit is zeker niet waar, je mag al blij zijn als je iemand ontmoet waar het een beetje mee klikt.

  Mike (48) 17 oktober 2018
 • Oscar (56)
  Badoo voor levensgenieters 1 reactie

  Wauw, ik heb nooit geweten dat datingsites ook gratis konden zijn!
  Als je echt optimaal van het leven wilt en kunt genieten dan hoort daar een vrouw bij vind ik altijd.
  En op badoo is dat allemaal mogelijk en dat nog gratis ook, dat vind je verder bijna nergens want op alle andere websites moet je hiervoor betalen.
  Dat vind ik te veel van het goede, want voor een website om vrouwen te ontmoeten daar ga ik geen geld voor betalen.
  Badoo biedt dit gratis aan, en hoe! Ik vind het echt een topsite!

  Oscar (56) 6 oktober 2018
 • Jeroen (41)
  Badoo mails nep of niet 0 reacties

  Hierbij enkele teksten van de klantenservice volgens mij is het nep maar dat kan je zelf lezen bij deze.

  We sturen u hierbij uw laatste 5 berichten mee, die tevens zijn aangemerkt door ons filter systeem, dit heeft de website ook aangegeven naar u toe.

  Laat maar ga terug na badoo...gezien jullie leen maar foto's willen en ik duidelijk vraag of jullie hier aan verdienen maar geen antwoord... Op badoo lekker chatten nr uitwisselen en date maar hier veel fake dus ga terug na badoo beter!!!! Had ik iig 1 2 dates in een week dus ja hahaha 🖐🏻

  Ga je niet menen Dit!!!! Dacht met jou miss serieus te babbelen maar zelfs JIJ geeft geen antwoord op mn vraag!!! OOK JIJ vraagt om foto's pfff weer genoeg ga lekker bij die andere zielige zielen om foto's vragen ik ha terug na badoo WEET IK iig zeker DAT IK kan daten en neuken ZONDER foto's te hoeven versturen haha 🖐🏻

  Of wil jij ook alleen maar foto's net als de rest??? Want daar ben ik behoorlijk klaar mee niks teg3n jou hoor maar via badoo soms 1 2x in week een date chatten nr uitwisselen en date maar hier 🤤 ben nieuw hier hoor maar vind t ruk dus ben zo weg 🖐🏻

  Ja ev2n die flauwe kul hier lezen ben ook zo weg hier....Wat een kut site is dit zeg pfff sorry niks teg3n jou maar op badoo had ik 2 DATES IN EEN week hier blijven ze vragen om foto's verdienen hun hieraan of Wat!!!!! Ben nieuw hier en zo ben zo weg 😠

  Wat hebben jullie toch met foto's sturen??? Dacht dat dit een dating site was elkaar leren kennen via chat net als badoo en dan nr uit wisselen en daten!!! Werkt hier zeker anders krijgen jullie hiervoor betaald of zo pfff wat een fucking drama zeg hier wat een saaie kut site ga wel terug na badoo WEET IK ZEKER DAT IK 2 DATES IN EEN WEEK HEB!!!!!! 🖐🏻

  We zagen tevens dat u zojuist weer een account had aangemaakt, dit is bij deze verboden. Uw teksten zijn schadelijk te noemen richting ons maar tevens ook naar onze leden. Wat u doet is smaad om binnen zo’n korte tijd allerlei dezelfde teksten te versturen zoals bovenstaande.

  U krijgt uw geld terug binnen 14 werkdagen na deze mail, wel is onze eis dat u zich niet meer tot onze website wendt. U stelt immers meerdere malen dat Badoo beter is dan de onze, hier komt u dan ook vast beter tot uw recht.

  Ok dank u dat u mn bedrag terug stort!!! Ik heb herhaaldelijk jullie juridische contract gelezen en al contact gehad met mn advocaat!!! Die heeft de boel gelezen en ik citeer....Ik heb NERGENS gezegd dat badoo beter is als jullie valt me allen op dat op jullie site ik steeds gevraagd wordt om foto's te sturen en jullie profielen nergens op in gaan op mn vragen!!! Jullie beleid en advertentie...waar scoor je makkelijker een date als bij ons??? Die vraag stelde ik me dus af en NU weet ik het antwoord dus...Bedankt voor jullie reacties en zie graag mn terug storting tegemoet!!! Dat jullie zo adverteren en nu dit echt slecht!! Dacht met een NORMALE dating site te maken te hebben maar blijkbaar niet dus erg jammer.

  Als u naar meerdere leden stuurt dat Badoo beter is, dat u daar weer heen gaat en dat veel bij ons fake is, kan u nagaan dat er klachten omtrent dit feit binnen zullen komen. Dit is dan ook gisteravond reeds gebeurd. We raden u dan ook aan naar Badoo te gaan en zich niet meer te wenden tot onze website. U krijgt uw resterende VIP bedrag terug gestort op uw rekening.

  Jullie hebben mij zomaar verwijderd omdat ik steeds de vraag krijg of dames willen dat ik foto's stuur?? En ik vraag of hun eraan verdienen geen antwoord dacht dat dit een GEWONE DATING site was maar blijkbaar niet dus??? Ik heb betaald voor een hele maand zie mn betaling maar wordt nu door jullie geblokt terwijl ik recht heb op de rest van mn membership gezien mn betaling!!! Graag gepaste actie anders brief van mn advocaat....

  Mvg Jeroen

  Jeroen (41) 2 oktober 2018
 • Karin (53)
  online daten niet romantisch 1 reactie

  In deze tijd is alles al digitaal en dat lijkt misschien allemaal heel erg mooi en vaak is dat ook zo.
  Maar op het datinggebied is dat toch nog niet waar ik naar op zoek ben, want je mist hier toch heel wat.
  Voor iemand die van romantiek houdt is dit natuurlijk helemaal niets, want als er iets is wat absoluut niet romantisch is dan is het wel online daten op een datingwebsite.
  Het is echter wel heel praktisch want je kunt meteen to the point komen, wat ook wel iets heeft.
  Maar voor mij is het gewoon erg belangrijk dat je toch een romantisch gebaar naar elkaar kunt maken.
  En dan kun je wel zeggen dat dat later dan kan wanneer je elkaar in het echt ziet, maar dan kan het al te laat zijn.
  Ik mag graag eerder weten hoe romantisch iemand is ingesteld.

  Karin (53) 29 september 2018
 • Victim100 (40)
  Deze site vol met nepprofielen 1 reactie

  Ga maar even heel goed door de site heen ploegen en dan kom je erachter dat de bulk zoniet alles aan deze site fake is.
  In het begin lijkt het inderdaad om een normale site te gaan maar valt vrij snel door de mand door de responses.
  Idd twee pakket opties, één om te chatten en één om aandacht te vergaren of met populaire mensen te praten.. 3x Raden wat al deze profiel eigenaren alleen maar willen doen. Je gek maken dat je met een populair iemand wilt chatten en ja, dat kost weer extra? En zo blijf je dokken daar je aangekochte voorraad finite is..

  Die review van Ruud op 1 mei, ja tuurlijk jong...ik heb al minstens 7 fakers gevonden die rechtstreeks van porno sites afkomen binnen luttele minuten dus hoe jij zoekt weet ik niet, maar ik zoek blijkbaar beter.
  Tevens zegt het geen hol of ze in nederland zitten of niet ..Zeker ook gemist hoeveel verschillende bedrijven op dit adres staan. Daar gaat ook een lampje branden.
  Zou mij niet verbazen als het gort van deze reviews hier ook nep is daar het nu vol met fake profielen zit er hier is het hosanna wat een lof, wat een lof de afgelopen dagen. wellicht begon het inderdaad eerlijk en is dit wat er van overgebleven is.
  Uiteraard ben je meteen al je mogelijkheden kwijt als je er over begint binnen zon chat dus dat is ook wel grappig en wederom vallen ze daarmee door de mand. toevallig niet?
  Meldingen van deze site liggen inmiddels bij Politie/ACM en Fraudehelpdesk..
  Hopelijk zijn deze praktijken snel een bad memory uit het verleden.

  Victim100 (40) 14 september 2018
 • Jesse (32)
  Badoo voor jongeren 0 reacties

  Ik denk dat de datingsite badoo een ideale uitkomst is voor jongeren.
  De site is ten eerste natuurlijk gratis, wat vooral voor jongeren erg fijn is gezien het inkomen.
  Daarnaast is het allemaal online en je ziet toch dat mensen van de jongere generatie hier beter in zijn dan de ouderen onder ons.
  Ik vind badoo een prettige site imdat er ook veel mensen van mijn leeftijd op zitten.

  Jesse (32) 1 september 2018
 • Pep (50)
  Bedonderd 1 reactie

  Ik ben bedonderd.
  Ik kocht per ongeluk punten. Meldde dat meteen. Badoo wil alleen terugbetalen als ik een Paypal rekening ervoor open. Volgens de wet moeten ze terugbetalen via de route waarmee is betaald. Dat weigeren ze. Ze vinden dat ze als Brits bedrijf niet aan de Nederlandse wet hoeven te voldoen. Dat moet je dus wel als je in NL in het Nederlands diensten aanbiedt.
  Bah, temeer omdat ik voor die paar tientjes er toch verder niks aan ga doen. Baal ervan, zo’n schijtbedrijf wat zich nergens iets van aantrekt...

  Pep (50) 5 augustus 2018
 • Leo (44)
  Badoo bedankt 1 reactie

  Ik wil badoo eigenlijk min of meer bedanken voor het helpen van mijn nieuwe partner. Nu heb ik haar niet op de site zelf gebonden maar ik had een dat met een vriendin van haar en we spraken af allebei iemand mee te nemen zodat het een dubbel date was en dus iets minder eng en zo heb ik dus mijn huidige vriendin ontmoet. Het is een raar verhaal maar uiteindelijk heb ik het dus wel aan badoo te danken en hoe het is gebeurt vond ik er niet eens toe doen het gaat er om dat het is gebeurt!

  Leo (44) 22 juli 2018
 • Jarno (39)
  Badoo slechte kwaliteit 1 reactie

  Badoo trekt totaal het verkeerde type mensen aan, dat soort mensen zit je niet op te wachten om mee op date te gaan geloof me. Ik zit hier nu een tijdje op en ik heb nog geen enkele vrouw gevonden waarmee ik het aan durf om op een echte date te gaan. Ik wil gewoon een leuke lieve en ook nette vrouw die gewoon een (parttime)baan heeft en niet in één of ander rare woning samen met anderen woont. Maar dan zal ik waarschijnlijk toch naar een betalende dating site moeten gaan, niet dat ze hier niet zijn hoor, maar ook die vrouwen die hier zitten die dit wel gewoon hebben zijn nog steeds niet het type vrouw waar ik op val. Dat is niet erg, want op ieder potje past een dekseltje zeggen ze altijd, maar hier past helaas niet mijn deksel op.

  Jarno (39) 30 juni 2018
 • Daan (23)
  Badoo alle soorten en maten 1 reactie

  Volgens mij vind je op badoo echt mensen van alle soorten maten en leeftijden die er maar zijn. Doordat het gratis is trek je een heel groot publiek aan. Ik ben nog student en heb nog niet heel veel te besteden dus vandaar dat een gratis site voor mij belangrijk is maar het is niet zo dat je hier alleen studenten vindt helemaal niet zelfs. Ik vind het wel leuk om te zien hoeveel verschillende mensen hier wel niet online zijn.

  Daan (23) 16 juni 2018
 • Guus (49)
  Afbrander 1 reactie

  Ik probeer altijd tegen alles en iedereen zo aardig mogelijk te doen. Maar op den duur houdt het wel ergens een keer op. Over badoo valt nu eenmaal geen enkel goed woord te vermelden, alles er aan zuigt enorm. Ik zou willen dat het anders was en ik vind het top dat het gratis is maar meer ook niet. Je kunt hier ook geen geld voor vragen voor wat hier te vinden is dat kun je niet maken tegenover de mensen die er voor betalen. Dus helaas een flinke afbrander voor badoo maar hopelijk doen ze er iets mee en wordt het steeds wat beter

  Guus (49) 10 juni 2018
 • Marc (52)
  Mooie site maar heeft wel nadelen 1 reactie

  Ik vind badoo in principe een hele mooie site en ook een site die heel gebruiksvriendelijk is. Die twee dingen zijn voor mij heel erg belangrijk maar wat ook belangrijk is natuurlijk zijn de mensen die er op zitten. En doordat badoo een gratis datingsite is komt er toch een bepaald type mens op af dat hou je toch in vergelijking met een betaalde datingwebsite. Dus dat is voor mij wel een klein nadeel ik hou niet zo van die hele erge koopjesjagers die alles doen la het maar gratis is en die vind je hier helaas wel

  Marc (52) 3 juni 2018
 • Merel (45)
  Badoo is juist heel goed 1 reactie

  Wat kunnen mensen toch ontzettend ondankbaar zijn is de gedachte die bij mij opkomt wanneer ik de beoordelingen van badoo lees. Ik vind dat badoo echt een hele goede site is en het is ook nog eens gratis! Dus wanneer mensen dan negatieve dingen er over zeggen snap ik dat totaal niet hoe ze dat in hun hoofd halen. Mij is altijd geleerd dat je dankbaar moet zijn voor wat je hebt en helemaal niet wanneer het ook nog eens gratis is en dat is hier wel het geval. Dus mensen, wees dankbaar!

  Merel (45) 26 mei 2018
 • Mark (51)
  Badoo slechte beoordeling 2 reacties

  Badoo krijgt van mij een hele slechte beoordeling, omdat dat ik echt vind dat ze nu eenmaal niet beter verdienen. Als je het mij vraagt mag deze website best uit de lucht gehaald worden, zo slecht vind ik het. Dat is wanneer je er over nadenjt best triest maar ik kan er helaas niets anders van maken. Ik hoor veel mee klachten over de site badoo, ook van andere mensen met wie ik contact had op deze site, dus het zal echt niet alleen aan mij liggen.

  Mark (51) 20 mei 2018