Badoo
8,7

262 reviews

Badoo maakt gebruik van een kennismakingsspel waarbij je elkaar kunt beoordelen op basis van uiterlijk. Als er een match is, krijg je een melding zodat het mogelijk is om elkaar een persoonlijke bericht te sturen.

Cijfer en gebruikersgemak

Badoo heeft van ons een 8.7 gekregen omdat Badoo veel leden heeft en het chatten gratis is. Het design ziet er ook goed uit en het is prettig om met Badoo te werken. Deze website is eigenlijk geen datingsite voor mensen die op zoek zijn naar liefde.

Prijzenlijst Badoo

Gratis

Ontevreden over Badoo? Probeer dan eens Hot or Not.
Deze pagina is 17.646 keer bezocht.

Reviews ( 262 )

 • Tim (23)
  Badoo voor mij prima 1 reactie

  Ik zie veel reviews voorbij komen, maar er komt niet echt eenzelfde antwoord uit. De een vind het goed omdat het gratis is en de ander juist weer niet. De een vind dat er veel fakers op zitten en de ander gaat hier weer goed mee om. Dit is dus ook precies waarom er zoveel datingsites zijn, voor iedereen is er een datingsite die bij hem of haar past. Ik zelf vind het prima op Badoo, wil geen geld uitgeven. Maar ik snap dat als je echt serieus zoekende bent dat je dan graag wat geld wil uitgeven om fakers tegen te gaan en een betere dienst te krijgen.

  Tim (23) 2 juni 2017
 • Ferdi (36)
  Badoo gratis en goed 1 reactie

  De enige gratis datingwebsite van Nederland en Belgie, iedere dag maak ik hier gebruik van op de telefoon en thuis op de computer. Ik kan hier wel hele verhalen over vertellen maar als je ergens een date wilt krijgen zonder te betalen is het wel op Badoo. De hoeveelheid mensen dat hier zijn is gigantisch, ik zit er nu al 2 jaar op en nog steeds kan ik iedere dag het match spel doen waar honderden vrouwen voorbij komen. Er komt geen eind aan! Soms zie je wel eens een fakertje voorbij komen die engels praat en probeert je over te halen naar een e-mail maar dit kan de pret niet bederven.

  Ferdi (36) 17 mei 2017
 • Hinke (57)
  Sjofel 1 reactie

  Dit vind ik nou echt wat ze noemen een sjofele site. Het is een beetje zoiets waar van die vieze enge vrouwtjes op zitten die je een oor aan willen naaien. Ik merk dan ook gelijk dat ik op mijn hoede ben en wat merk ik ja hoor er wordt hier meteen naar mijn inkomen gevraagd

  Hinke (57) 8 mei 2017
 • Hanna (53)
  kwaliteitverhouding 1 reactie

  Wat mij heel erg opvalt is dat deze site in geen geval kan tippen aan andere websites waar je wel een (klein) bedrag moet neertellen voor een lidmaatschap. Waar gaat dan je voorkeur naar uit he? Mijn voorkeur gaat dan zeker uit naar iets dat een beetje kost, maar dat je dan ook echt wat hebt. Daarentegen snap ik wel dat er ook genoeg mensen zijn die zich deze luxe niet kunnen veroorloven en dan is dit zeker een mooi alternatief.

  Hanna (53) 6 mei 2017
 • Ginie (57)
  vrouwonvriendelijk 1 reactie

  Ik vind deze website enorm vrouwonvriendelijk. We worden hier afgeschilderd als een paar ordinaire dames die maar goed zijn voor een aantal dingen. Daarmee bedoel ik tussen de lakens en voor huishoudelijke taken, laten we wel stellen dat we in de 21e eeuw leven momenteel dus dat dat een beetje achterhaald is. Ik vind dan ook dat de beheerders hiervan best wat strenger op mogen controleren en dat wanneer er weer eens zoiets genoemd wordt dat hier wel een keer maatregelen voor genomen mogen worden.

  Ginie (57) 5 mei 2017
 • Vrouwtje Bos (36)
  Badoo vieze mannetjes 1 reactie

  Vieze mannetjes op Badoo, bijna iedereen probeert zijn lul te laten zien zonder dat je daarom vraagt, echt een schande! Ook denkt iedereen dat ze zomaar mijn telefoonnummer kunnen vragen terwijl ze nog geen gesprek met me zijn aan gegaan. Niet zo gek dat zulke mannen nog vrijgezel zijn denk ik dan maar. Verder is Badoo wel goed en gratis bovendien!

  Vrouwtje Bos (36) 4 mei 2017
 • Janet (59)
  betrouwbare mannen 0 reacties

  Waar kun je tegenwoordig nog betrouwbare mannen vinden online? Volgens mij nergens meer, misschien ben ik zelf ook wel te goedgelovig maar hoe vaak ik de laatste tijd wel niet ben opgelicht door een of andere man via een website is echt niet meer op één hand te tellen. Ik hoop hier een man te vinden die niet met de gevoelens van vrouwen speelt en tot nu toe gaat het eigenlijk nog heel erg goed! Vandaar dat ik ook goede hoop houd en zeker mijn lidmaatschap hier verleng, dit is bij andere sites nog nooit gelukt dus ik ben hier erg blij mee!

  Janet (59) 29 april 2017
 • Gus (52)
  Opdringerig 1 reactie

  De vrouwen hier kunnen niet echt zijn, ze zijn echt ontzettend opdringerig. Het lijkt eerder of het on zogenoemde callgirls gaat, zo praten ze tegen je in plaats van dat het in vrouwen gaat die echt op zoek zijn naar een relatie

  Gus (52) 26 april 2017
 • Vincent (42)
  Naast de boot vissen 1 reactie

  Het lijkt wel of ik hier iedere keer weer naast de bot vis. Elke keer als ik denk dat het klikt met een vrouw en ik wil wat met haar afspreken dan loop ik weer een blauwtje. Natuurlijk is dit niet onontkoombaar, maar ik moet zeggen dat het mij nu wel absurd vaak overkomt.

  Vincent (42) 25 april 2017
 • Huub (46)
  Voor iedereen 1 reactie

  Ik vind dit echt een top Site! Ook voor mensen die geen heel hoog inkomen hebben, is deze site gord te doen aangezien ze geen vergoeding vragen.
  Vaak durven mensen niet echt toe te geven als ze het niet zo breed hebben en op andere sites is het dan gelijk niet haalbaar om lid te zijn, hier is dat niet zo en dat vind in echt heel erg goed!

  Huub (46) 24 april 2017
 • Jorien (44)
  slechte ervaring 1 reactie

  Tot nu toe heb ik alleen nog maar slechte ervaringen met mannen op deze website. Of het aan de mannen ligt of aan de site ben ik nog niet helemaal uit haha of aan mij dat kan natuurlij kook nog. Maar even serieus, ik vind het geen goede site en waar het dan precies aan ligt kan ik niet zeggen maar ik ga mijn lidmaatschap niet verlengen

  Jorien (44) 23 april 2017
 • Liza (47)
  Vies 1 reactie

  Door mannen op deze site voel ik me soms gewoon vies. Wij zijn geen callgirls of wat dan ook voor als je aan je trekken wilt komen. Vrouwen hier zitten hier omdat ze op zoek zijn naar een echte relatie met een echte man en niets anders. Jammer dat mannen dit soms verwarren met iets anders, laat ze dan gewoon even een film voor volwassenen kijken denk ik dan

  Liza (47) 16 april 2017
 • Zoey (33)
  beetje vaag 1 reactie

  Ik vind het hier allemaal maar een beetje vaag. wel niet wel niet als je met een man aan het chatten bent.
  De enige reden dat ik me hier nog niet heb afgmeld eerlijk gezegd is dat het gratis is. Dat vind ik dan wel weer een pluspunt.
  Vaerder ben ik niet zo heel erg goed te spreken over badoo, de mannen zijn ook niet echt leuk.
  Ik zou hier zelf niet snel mee afspreken , met de genen die hier vaak online zijn, maar die zijn ook grotendeels te oud voor mij.

  Zoey (33) 14 april 2017
 • Edwin (26)
  Glipt toch nog wel eens een visje d... 1 reactie

  Badoo doet er alles aan om fake leden tegen te gaan, je ziet echter dat er nog steeds enkelen door het net glippen. Deze fakers gebruiken foto's van nederlandse mensen en azen hierna op je mailadres zodat Badoo je chat niet meer kan zien. Wanneer ze deze hebben gaan ze verder door het vragen van geld overboekingen voor rationale dingen als een ziek kind of iets in die trend. Ik raadt aan, wanneer mensen vragen om je mailadres, dit niet te doen en zeker niet snel te doen. Hier krijg je alleen gedonder mee. De chat van Badoo werkt dan ook gewoon goed, zonde om hier niet gebruik van te maken.

  Edwin (26) 11 april 2017
 • Luuk (41)
  gratis enige voordeel 1 reactie

  De enige reden waarom ik hier nog op zit is dat de site gratis is, anders was ik hier allang gevlogen.
  Ik vind het een grote flop! Ik heb al op meerdere websites een account gehad, maar vaak werd me dit te duur.
  Dat is dan ook het enige voordeel hier, dat het gratis is wat je doet.

  Luuk (41) 9 april 2017
 • Herman (57)
  In de kou 0 reacties

  Afgelopen week heb ik het eindelijk een keer aangedurfd om met iemand in het echt af te spreken van deze site.
  Ik was namelijk heel erg bang om te worden opgelicht en dat ze niet zou opdagen.
  Wat was nou het geval, dit kwam ook echt uit, ik stond alleen in de kou en van de dame in kwestie was niets te bekennen.
  Jammer dat je slechte gevoel op zo'n manier dan weer bevestigd wordt.

  Herman (57) 8 april 2017
 • Chester B (28)
  catfish badoo en racisties 1 reactie

  In het gesprek tussen ik en die persoon heb ik haar ook sorry gezegd en gevraag als zij respect naar me kan tonen dat deed die persoon niet.. wat ik tegen haar heb gezegd vind ik dat het nika mee is wat als je steeds gaat vertelen stuur meer fotos meer fotos dat is niet normal voor mij en zo ga je slecht denken.. je gaat denken dat die persoon niet doe persoon op die zijn foto is of is ze een catfish of wil ze veel foto om gebruik van mensen te maken sorry maar ik heb die dingen mee gemaakt en darrom vroeg ik haar gwn hoe kan ik weten dat ze die persoon is op zijn profiel foto en wees eerlijk of is ze een catfish alleen dat en heb ik haar gezegd wees eerlijk aub.. alleen voor foto vragen en geen gesprek wilden voeren is niet normal.. ik heb betaald om.sms te sturen en voor die persoon wil ik mijn acount niet kwijt voor wat ik haar heb gezegd is niet er vergelijken wat zijn mij noemden kutnegeer dat is racisties en ik vroegde haar nog om respect naar mij te tonen. Ga jullie maar bekijken zodat ik kan kan krijgen om met iemand anders gwn een normale gesprek kan voeren aub graag..

  Chester B (28) 4 april 2017
 • Femke (44)
  kermisatractie 1 reactie

  op deze site heb ik sosm werkelijk het gevoel dat ik een kermisatractie ben ofzo, mannen gaan helemaal niet met je om of je een normaal persoon bent met normale normen en waarden. Apart dat mannen niet beseffen dat dat absoluut niet aantrekkelijk is voor ons als vrouw zijnde. Maar dat is waarschijnlijk ook waaarom ze hier ee nvrouw zoeken en er nog geen gevonden hebbenn.

  Femke (44) 2 april 2017
 • Dennis (25)
  Badoo veel buitenlandse neppers die... 1 reactie

  Er zitten op Badoo veel accounts die proberen jou geld afhandig te maken. Veelal buitenlanders die dan ook niet goed ABN spreken. Deze dien je dan ook per direct te gaan negeren want op den duur (vaak op de mail) gaan ze vragen om geld, zodra ze dat binnen hebben verdwijnen ze. Over Badoo: het is geweldig dat het gratis is, desondanks trekt dit dus deze neppers aan. Tja, misschien Badoo dan toch betaald maken?

  Dennis (25) 31 maart 2017
 • Renske (33)
  Vies 1 reactie

  Wat hier allemaal gespeculeerd wordt is gewoonweg vies. Ik vind het dan ook belachtelijk dat dit wordt toegestaan hier. Dit is geen normaal gesprek wat je hier kunt voeren. Nu snap ik ook waarom de mannen hier zitten, omdat ze geen vrouw kunnen vinden in het echt met hun taalgebruik!

  Renske (33) 26 maart 2017

Plaats een review