Badoo
8,7

295 reviews

Badoo maakt gebruik van een kennismakingsspel waarbij je elkaar kunt beoordelen op basis van uiterlijk. Als er een match is, krijg je een melding zodat het mogelijk is om elkaar een persoonlijke bericht te sturen.

Cijfer en gebruikersgemak

Badoo heeft van ons een 8.7 gekregen omdat Badoo veel leden heeft en het chatten gratis is. Het design ziet er ook goed uit en het is prettig om met Badoo te werken. Deze website is eigenlijk geen datingsite voor mensen die op zoek zijn naar liefde.

Prijzenlijst Badoo

Gratis

Ontevreden over Badoo? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 295 )

 • Jack (46)
  Belangrijke info 1 reactie

  Badoo is een website die voor heek veel mensen een laatste optie is omdat de rest gewoon te duur is.
  Badoo is gratis en dit maakt het aantrekkelijk voor veel mensen.
  De lijn tussen daten en meer is hier dun en en onduidelijk vind ik, maar zo kan iedereen dit gewoon zelf invullen

  Jack (46) 8 december 2017
 • Piet (60)
  Beoordeling of veroordeling 1 reactie

  Geen enkel goed woord heb ik over voor websites als deze, het kan gewoon echt niet door de beugel dit!
  Het is bijna misdadig wat ze je beloven en wat ze hiervan ook daadwerkelijk waarmaken, vandaar ook de woordspeling met veroordeling.
  Van mij mag hier wel strenger op gecontroleerd worden.

  Piet (60) 20 november 2017
 • Dennis (43)
  Verfrissend 1 reactie

  Wat verfrissend om een keer een site te vinden die alle gemakken gratis aanbied, dat heb ik verder nog nergens gevonden. Wat badoo als extraatje heeft ook nog is het kennismakingsspel, dit vind ik erg vermakelijk en je leert elkaar gelijk beter kennen. Voor mij geeft dat dan het gevoel dat het eerste en engste deel dan al achter de rug is, daarna kun je ontspannen en elkaar beter leren kennen.

  Dennis (43) 17 november 2017
 • Guido (49)
  Niet uit op een relatie 1 reactie

  Bijna iedereen die zich hier heeft aangemeld als lid, is niet eens uit op een relatie. Maar juist op het kortdurende en het eenmalige. Dit vind ik belachelijk want het heet een datingsite en dates zijn toch bedoelt om uiteindelijk een relatie te vinden lijkt mij en niet voor wen eenmalig nachtje plezier. Dan wordt het hele idee uit zijn concept gerukt en dat vind ik enorm zonde want daar is het niet voor bedoelt.

  Guido (49) 8 november 2017
 • Jessica (42)
  Geen romantien 1 reactie

  Errlijk is eerlijk, vrouwen hopen toch altijd een beetje op de prins op het witte paard.
  We willen romantiek, makkelijk zat, ik dus ook en daar ben ik ook hel eerlijk in.
  Maar voor romantiek hoef je hier niet te zijn, want dat is hier gewoon niet te vinden.
  Mannen zijn hier recht door zee en laten meteen weten wat ze willen, je wordt niet het hof gemaakt of verleid met mooie woorden.

  Jessica (42) 3 november 2017
 • Rikus (44)
  For free 1 reactie

  Volgebs mij is dit ongeveer de enige site waarbij je niet hoeft te betalen voor de diensten die er verleend worden. Ik vind dat zelf het mooiste wat er is, noem het Nederlands, ergens gebruik van maken zonder er voor te hoeven betalen. Ik voel me er ook niet schuldig over, omdat deze site toch niet effectief is voor mij. Ik heb bog geen enkele keer goed resultaat geboekt bij een van de vrouwen zodat het op keer uitliep.

  Rikus (44) 28 oktober 2017
 • Gert (46)
  Kennismakingsspel mogen ze weg laten 1 reactie

  Toen ik mij op badoo aanmeldde kwam ik voor het eerst in aanraking met dat kennismakingsspel, dit kende ik nog niet. En van mij mogen ze dit best weglaten, het is dan weer zo oppervlakkig dat je naar het uiterlijk van iemand gaat kijken. Ik zie er zelf ook niet als een model uit dus een vrouw hoeft dat van mij ook niet. Uiteindelijk gaat het toch ook on de binnenkant van iemand en door een spel als dit kun je je match dan wel mooi mislopen. Ik vind dat jammer en zoals ik al eerder zei, heel erg oppervlakkig.

  Gert (46) 21 oktober 2017
 • Hans (32)
  Badoo is erg achteruit gegaan 1 reactie

  Ik snap eigenlijk niet waarom ik nog steeds lid ben van Badoo. Zou mijn account eigenlijk gewoon moeten verwijderen.

  Wat er gezegd wordt hier in de andere reviews over de fakeheids-factor van Badoo klopt grotendeels.

  Als je een week niet ingelogd hebt dan zal je zien dat je inderdaad automatisch een email krijgt van Badoo dat een paar leuke vrouwen je profiel hebben bezocht onder het mom van 'deze vrouwen willen met je chatten'. Natuurlijk onzin, die vrouwen weten van niets, laat staan dat die profielen echt zijn.

  Er is niks mis met het vragen van geld voor bepaalde zaken maar Badoo zet de mannen en vrouwen zó tegen elkaar op dat je vooral als man financieel uitgeknepen wordt. Wil je meer bezoekers? Betalen! Wil je meer berichtjes sturen? Betalen! Dit gebeurt via de Credits die je kunt kopen. Leuk bedacht zodat je niet door hebt hoeveel geld je eigenlijk spendeert.

  Zo moet je tegenwoordig ook betalen als je een leuke meid wilt aanspreken die al populair is. Slim bedacht. Maar ook triest, want Badoo's aantal actieve vrouwenleden is erg onder de maat. Omdat de site laagdrempelig (lees: gratis) is gaan er allerlei mannen vieze praat uitslaan en dan is de leuke vrouw natuurlijk gelijk niet meer terug te zien op de site.

  Profiel blijft wel staan natuurlijk, want ja, ze maken het niet makkelijk om het te verwijderen en ze hebben vrouwelijke profielen hard nodig om de mannen hun geld uit te knijpen.

  Voor het vrouwen aantal hoef je het ook niet te doen. De ratio man-vrouw is schat ik zo rond de 5 op 1. Reken daarbij alle verlaten of nepprofielen erbij.. en je hoeft niet lang na te denken om te begrijpen waarom je bijna geen reacties terug krijgt. Nouja, behalve van 'restant' vrouwen misschien. Diegene met 3 kinderen, beneden gemiddelde looks, vol tattoo's en nogal overgewicht.

  Laten we eerlijk zijn; dating sites staan sterk in het voordeel van de vrouwen. Het is een goede manier om snel veel vrouwen te vinden, maar daar houdt het bij op. Beter kan je je geld besteden aan een hobby waar je wel echte leuke vrouwen ontmoet.

  Want dating sites, zijn en worden steeds meer geldklopperij, en vooral de man - aangezien er nog steeds verwacht wordt dat hij de eerste zet doet - is hier de klos.

  Hans (32) 19 oktober 2017
 • Pim (38)
  Badoo is gratis 0 reacties

  Badoo is voorzover ik weet de enige site voor dating die gratis is. Tegenwoordig moet je overal voor betalen ja, ook voor dit soort dingen. Maar omdat het gratis is, is het aantal personen dat hier een account heeft ook heel groot. En dan heb je weer meer keus, alleen maar goede dingen dus in mijn opinie

  Pim (38) 15 oktober 2017
 • Barry (47)
  Badoo niet goed 1 reactie

  Ik kan het er lang over hebben en ik kan het er kort over hebben maar waar het op neer komt is dat ik badoo gewoon geen goede website voor daten vindt. Het is ook totaal niet klantvriendelijk, wanneer je een vraag baar de helpdesk stuurt wordt deze niet eens beantwoord.

  Barry (47) 6 oktober 2017
 • Laura (37)
  Badoo 1 reactie

  Ja ik hou hier van hoor. Geef mij maar een site als deze en mannen staan voor je in de rij. Iets beters voor je zelfvertrouwen kan ik zo niet bedenken. Er zitten ook echt hele knapperds bij als je het mij vraagt. Natuurlijk zitten er ook een paar viezerikken maar die moet je dan maar op de koop toe nemen.

  Laura (37) 24 september 2017
 • Fenn (26)
  Gelikt 1 reactie

  Deze site is echt gelikt man. Je kunt lekker met chicks praten en soms ook wat meer dingetjes, je kunt elkaar persoonlijke gegevens vragen en het kost je ook nog eens niets. Ik vind het dope

  Fenn (26) 15 september 2017
 • Piet (57)
  Oplichters 1 reactie

  De mensen van badoo zijn allemaal grote oplichters. Het zijn in ieder geval nooit de danes waarmee je denkt te chatten. Het zijn gewoon anderen die foto's van iemand anders gebruiken volgens mij

  Piet (57) 10 september 2017
 • Martha (43)
  Goed en foedkoop 1 reactie

  Goed en goedkoop heb ik de titel genoemd, want dat is ook wat het is vind ik.
  De site ziet er goed uit, er zitten leuke mensen op (natuurlijk ook een paar minder leuke, maar dat hou je toch) en je hoeft er niet voor te betalen wat wel speciaal is voor zoiets volgens mij.
  Ik vind het echt een hele goede site

  Martha (43) 1 september 2017
 • Harrie (58)
  Badoo slecht 1 reactie

  Badoo is een slechte site wanneer het aankomt op daten, want zo ver komt het nooit.
  Allemaal leuk en aardig dat je er niets voor hoeft te betalen, je krijgt er ook niets voor terug.

  Harrie (58) 29 augustus 2017
 • Jill (38)
  Badoo niet slecht zoals ze zeggen 1 reactie

  Wanneer je badoo op zoekt op het web dan krijg je zo veel slechte beoordelingen op je scherm dat je denkt dat het niets voorstelt. Ik ben het hier helemaal niet mee eens, heb daar een account en ben er uiterst tevreden over. Dus als je het mij zou vragen snap ik dat negatieve helemaal niet.

  Jill (38) 24 augustus 2017
 • jeroen (28)
  oplichters badoo 1 reactie

  ik zie eerst dat bij een meisje staat dat ze in rolde woont in drenthe en een dag later woont ze ineens in erm in drenthe en ook bij een ander meisje (die woonde eerst ergens in friensland , en toen ineens op ameland en dag later.

  ook zegt niemand wat terug op je berichten ook al is je bericht nog zo speciaal, je kan met bijna niemand meer chatten tenzij match . maar die krijg je nooit want niemand ziet zogenaamd dat je hun liked en niemand bezoekt profiel. die fake wijven lezen alleen berichten omdat nep accounts van badoo zijn

  jeroen (28) 23 augustus 2017
 • Jolie (35)
  Prut 1 reactie

  Wat een regelrechte prutsite, natuurlijk het is gratis. Maar dat betekent niet dat dat je het kunt maken om zo'n slechte site online te brengen en mensen het waanbeeld te geven dat ze hier echt een soulmate te kunnen vinden. Ik ben echt van mening dat je mensen er dan misschien niet financieel, maar wel mentaal inluist. Mensen geven zich hier bloot en hopen op een goed einde, terwijl dat hier echt nooit mogelijk is.

  Jolie (35) 9 augustus 2017
 • Jan (47)
  B site 1 reactie

  Je hebt goede sites en sites die er een beetje tegen aan hikken. Ik noem dat ook wel een B site en badoo is precies zo'n site. Het is niet slecht maar het is ook geen site om over naar huis te schrijven. Waar je dan wel rekening mee moet houden vind ik, is dat het wel gratis is dus dat ja ook zeker een positief puntje om mee te nemen in mijn beoordeling. Ik vind het zeker naar de bovenkant neigen en niet naar de onderkant

  Jan (47) 24 juli 2017
 • Roger (28)
  Badoo veel leden maar geen toezicht ... 1 reactie

  Het is heel simpel. Badoo is een ENORME datingwebsite die ook nog eens gratis is! Wat wil een mens nog meer? Nou, dat kan ik wel vertellen: een beetje toezicht zal niet gek zijn. Telkens als ik een vrouw te woord sta krijg ik een vraag om de oren of ik niet ergens anders met mevrouw wil praten... Waarom? Het is hier gratis? Of een vrouw die geld gaat vragen, nee Badoo, dit kunnen jullie niet maken. Het is gratis maar wat toezicht zal veel helpen als het gaat om de sterren aantal wat je krijgt.

  Roger (28) 20 juli 2017