Badoo
8,7

276 reviews

Badoo maakt gebruik van een kennismakingsspel waarbij je elkaar kunt beoordelen op basis van uiterlijk. Als er een match is, krijg je een melding zodat het mogelijk is om elkaar een persoonlijke bericht te sturen.

Cijfer en gebruikersgemak

Badoo heeft van ons een 8.7 gekregen omdat Badoo veel leden heeft en het chatten gratis is. Het design ziet er ook goed uit en het is prettig om met Badoo te werken. Deze website is eigenlijk geen datingsite voor mensen die op zoek zijn naar liefde.

Prijzenlijst Badoo

Gratis

Ontevreden over Badoo? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 25.209 keer bezocht.

Reviews ( 276 )

 • Roger (28)
  Badoo veel leden maar geen toezicht... 1 reactie

  Het is heel simpel. Badoo is een ENORME datingwebsite die ook nog eens gratis is! Wat wil een mens nog meer? Nou, dat kan ik wel vertellen: een beetje toezicht zal niet gek zijn. Telkens als ik een vrouw te woord sta krijg ik een vraag om de oren of ik niet ergens anders met mevrouw wil praten... Waarom? Het is hier gratis? Of een vrouw die geld gaat vragen, nee Badoo, dit kunnen jullie niet maken. Het is gratis maar wat toezicht zal veel helpen als het gaat om de sterren aantal wat je krijgt.

  Roger (28) 20 juli 2017
 • Paul (61)
  Tevreden 0 reacties

  Ik mag wel vermelden dat ik erg tevreden ben over de website badoo.
  Ik vond het makkelijk een profiel aan te maken en heb veel nieuwe vrouwen ontmoet.
  Er zijn een paar vrouwen waar ik het erg gezellig mee heb en waar ik al een tijd lang mee spreek.
  Wie weet kan ik die contacten uitbreiden naar afspreken in het echte leven.
  Dit zou toch erg mooi zijn en dat allemaal dankzij badoo.

  Paul (61) 16 juli 2017
 • Lucas (54)
  Weinig goeds te melden 1 reactie

  Nu lijkt het net of alleen de slechte dingen worden genoemd maar dat ja zeker niet zo. De Site is gratis en dat is zeker een pluspunt maar dan heb je alles ook gezegd. Verder kan ik gewoon geen positief punt vinden. Het leden aantal is belabberd, de foefjes slaan nergens op enzovoort

  Lucas (54) 16 juli 2017
 • Guus (47)
  niet realistisch 1 reactie

  Sorry hoor, maar wat de vrouwen hier als relatie omschrijven vind ik geen realistisch beeld van een gezonde relatie.
  Sowieso dat mannen van 47 niet met meisjes van 25 samen komen, ja in hun dromen misschien.
  Maar de meeste meiden van die leeftijd zitten daar echt niet op te waxchten hoor.
  Daarbij komt dat het hier allemaal perfect lijkt, ze zijn overal voor in en willen van alles doen.
  De foto's die je te zien krijgt, daar valt je mond letterlijk van open, alles met alles (nogmaals) is het geen realistisch beeld.

  Guus (47) 8 juli 2017
 • Joyce (28)
  Badoo vrienden zoeken in een omgevi... 1 reactie

  2 maanden geleden verhuisd naar hartje Amsterdam. Dan is het wel fijn dat we in een tijdperk zijn waar iedereen een mobiele telefoon en internet heeft. Ik kende niemand omdat ik uit Friesland kom oorspronkelijk, voor mijn werk heb ik ervoor gekozen om een appartement in Amsterdam te huren om zo reiskosten te besparen. Dankzij Badoo heb ik heel snel leuke nieuwe vrienden ontmoet. Ik ben niet iemand die zo op een vreemde af stapt dus Badoo heeft me hierin echt geholpen. Een chat is immers snel gemaakt op het internet. Het is ook fijn dat je een afstand kan aanvinken hoeveel kilometer je vanaf jouw huis wilt zoeken naar mensen, ik had uiteraard alleen Amsterdam gekozen (is groot genoeg). Klein minpunt is dat heel veel mannen die andere dingen zochten met mij in contact kwamen. Wel vreemd aangezien ik duidelijk had aangevinkt dat ik vriendschap zocht (dit is een optie in Badoo). Blijkbaar werkt dit filter niet optimaal.

  Badoo krijgt van mij 4 sterren.

  Joyce (28) 6 juli 2017
 • Ruud (32)
  Badoo veel buitenlanders die geld v... 1 reactie

  Ik vind dat er veel buitenlanders gebruik maken van Badoo, ik bedoel hiermee buitenlanders die wel in Nederland gevestigd zijn. Dat is niet erg maar de helft spreekt hiervan geen goed Nederlands en hier kan je wel veel geld aan uitgeven als ze met praatjes komen dat ze geld nodig hebben voor een ticket etc etc. Deze wonen dan niet in Nederland maar dit soort dingen gebeuren heel veel. Pas hier mee op mensen. Badoo checkt niet genoeg op neppers is mijn mening, ook al is het gratis.

  Ruud (32) 4 juli 2017
 • Mick (35)
  Veel keus 0 reacties

  Keus genoeg hier op badoo super mooi is dat. En de vrouwen hier zijn over het algemeen ook echt heel erg knap, dis als mannen hebben wij ook absoluut niets te klagen. Maar ja dan moet je die keus uiteindelijk maken dat vind ik wel erg moeilijk! Ben met een stuk of vijf vrouwen bezig en wie neem je dan uiteindelijk, ben er nog niet uit. Wie weet wel allemaal hahahahaha

  Mick (35) 2 juli 2017
 • Sam (30)
  Badoo rare naam maar gratis en veel... 1 reactie

  Ik sta er nog steeds versteld van dat de eigenaar van het grootste datingplatform zijn website/app BADOO noemt. Ik denk daarbij aan de flintstones maar goed, wie ben ik he? Verder niets te klagen over Badoo en geef het zelfs 4 sterren, vooral omdat het gratis is en het een miljoenen leden heeft.

  Sam (30) 30 juni 2017
 • Henk Gerardsen (36)
  badoo hotornot en blendr zelfde pla... 3 reacties

  Hallo mensen, ik heb iets ondervonden waar nog weinig informatie over te vinden is op het internet.
  www.badoo.nl, www.hotornot.nl en www.blendr.nl zijn allemaal van dezelfde makers. Als je 1 account hebt op 1 van deze 3 websites betekent het eigenlijk dat je op een groot datingplatform terecht komt. Ikzelf ben hier positief gestemd over omdat je met dit systeem met veel meer leden contact kan leggen, dit valt ook wel te merken trouwens. Je kan op Badoo dus bijvoorbeeld chatten met Hot or Not leden en andersom, met Blendr precies hetzelfde. Goed systeem!

  Henk Gerardsen (36) 27 juni 2017
 • D (36)
  slecht en onoverzichtelijk 0 reacties

  Net aangemeld op Badoo en nu al 300 ongelezen likes en -tig berichtjes. Gewoon niet te doen. Dus ik snap dat mannen vaak geen reactie krijgen. En de meeste mannen zijn gewoon viezeriken en sommigen gaan je zelfs stalken op facebook :( Het is hier echt een speld in een hooiberg zoeken. Hetzelfde publiek als Tinder alleen daar was er tenminste nog een voorselectie van mannen die ik zelf ook interessant vond. Dit lijkt wel een horde hongerige (sex)wolven.

  D (36) 26 juni 2017
 • Roos (42)
  Eindelijk een gratis site 0 reacties

  Ik las net de reacties een beetje door die hier staan maar ik snap niet wat iedereen loopt te zeuren. Als het je niet bevalt zoek dan een andere site denk ik dan, wees blij dat badoo ten minste gratis is. Dat vind je niet vaak, ik heb hier al eerder naar gezocht namelijk. Ik vind het goed, dit geeft iedereen ongeacht wat je inkomen is een kans op liefde en geluk

  Roos (42) 25 juni 2017
 • Ricky (48)
  Uit den boze 1 reactie

  Je kunt dit net zo goed 'ik ben niet op zoek naar een partner' noemen, want op baldoo zal je deze partner in ieder geval nooit vinden. De kans op succes hier is 0,0% als het al niet in de min gaat. Je kunt zo je best doen, maar volgens mij zitten de vrouwen hier betaald achter het chatten want ze zullen nooit met je uit willen in het echt en houden het alleen bij chatten. Jammer dus dat er geen kans van slagen is hier

  Ricky (48) 24 juni 2017
 • Leon den Roog (34)
  Badoo geweldige datingsite die grat... 1 reactie

  Geweldige Datingsite BADOO!
  Waarom? Het is gratis natuurlijk. Een datingsite met dit aantal leden en dan gratis vind ik prima.
  Natuurlijk, er zijn minpunten zoals dat er neppers op zitten en dat de meeste matches niet terug chatten maar je mag niet klagen als iets gratis is. Het is tevens mogelijk om dates te krijgen want dit is me al een aantal keer gelukt. Gewoon 5 sterren waardering van mij!

  Leon den Roog (34) 23 juni 2017
 • Elmar (43)
  Omgang met klanten slecht 1 reactie

  Wat deze site vergeet, is dat ze het moeten hebben van de betalende klanten. en dat deze mensen ze kunnen maken of breken, dus hier moet ook rekening mee gehouden worden. Ik vind dat dit neit gebeurt, wanneer je een mail met een vraag of iets anders stuurt krijg je geen mail terug, of eentje waar je niks mee kunt. Dit vind ik niet netjes en dat is slecht voor de business.

  Elmar (43) 17 juni 2017
 • Tim (23)
  Badoo voor mij prima 1 reactie

  Ik zie veel reviews voorbij komen, maar er komt niet echt eenzelfde antwoord uit. De een vind het goed omdat het gratis is en de ander juist weer niet. De een vind dat er veel fakers op zitten en de ander gaat hier weer goed mee om. Dit is dus ook precies waarom er zoveel datingsites zijn, voor iedereen is er een datingsite die bij hem of haar past. Ik zelf vind het prima op Badoo, wil geen geld uitgeven. Maar ik snap dat als je echt serieus zoekende bent dat je dan graag wat geld wil uitgeven om fakers tegen te gaan en een betere dienst te krijgen.

  Tim (23) 2 juni 2017
 • Ferdi (36)
  Badoo gratis en goed 1 reactie

  De enige gratis datingwebsite van Nederland en Belgie, iedere dag maak ik hier gebruik van op de telefoon en thuis op de computer. Ik kan hier wel hele verhalen over vertellen maar als je ergens een date wilt krijgen zonder te betalen is het wel op Badoo. De hoeveelheid mensen dat hier zijn is gigantisch, ik zit er nu al 2 jaar op en nog steeds kan ik iedere dag het match spel doen waar honderden vrouwen voorbij komen. Er komt geen eind aan! Soms zie je wel eens een fakertje voorbij komen die engels praat en probeert je over te halen naar een e-mail maar dit kan de pret niet bederven.

  Ferdi (36) 17 mei 2017
 • Hinke (57)
  Sjofel 1 reactie

  Dit vind ik nou echt wat ze noemen een sjofele site. Het is een beetje zoiets waar van die vieze enge vrouwtjes op zitten die je een oor aan willen naaien. Ik merk dan ook gelijk dat ik op mijn hoede ben en wat merk ik ja hoor er wordt hier meteen naar mijn inkomen gevraagd

  Hinke (57) 8 mei 2017
 • Hanna (53)
  kwaliteitverhouding 1 reactie

  Wat mij heel erg opvalt is dat deze site in geen geval kan tippen aan andere websites waar je wel een (klein) bedrag moet neertellen voor een lidmaatschap. Waar gaat dan je voorkeur naar uit he? Mijn voorkeur gaat dan zeker uit naar iets dat een beetje kost, maar dat je dan ook echt wat hebt. Daarentegen snap ik wel dat er ook genoeg mensen zijn die zich deze luxe niet kunnen veroorloven en dan is dit zeker een mooi alternatief.

  Hanna (53) 6 mei 2017
 • Ginie (57)
  vrouwonvriendelijk 1 reactie

  Ik vind deze website enorm vrouwonvriendelijk. We worden hier afgeschilderd als een paar ordinaire dames die maar goed zijn voor een aantal dingen. Daarmee bedoel ik tussen de lakens en voor huishoudelijke taken, laten we wel stellen dat we in de 21e eeuw leven momenteel dus dat dat een beetje achterhaald is. Ik vind dan ook dat de beheerders hiervan best wat strenger op mogen controleren en dat wanneer er weer eens zoiets genoemd wordt dat hier wel een keer maatregelen voor genomen mogen worden.

  Ginie (57) 5 mei 2017
 • Vrouwtje Bos (36)
  Badoo vieze mannetjes 1 reactie

  Vieze mannetjes op Badoo, bijna iedereen probeert zijn lul te laten zien zonder dat je daarom vraagt, echt een schande! Ook denkt iedereen dat ze zomaar mijn telefoonnummer kunnen vragen terwijl ze nog geen gesprek met me zijn aan gegaan. Niet zo gek dat zulke mannen nog vrijgezel zijn denk ik dan maar. Verder is Badoo wel goed en gratis bovendien!

  Vrouwtje Bos (36) 4 mei 2017

Plaats een review