Badoo
8,7

316 reviews

Badoo maakt gebruik van een kennismakingsspel waarbij je elkaar kunt beoordelen op basis van uiterlijk. Als er een match is, krijg je een melding zodat het mogelijk is om elkaar een persoonlijke bericht te sturen.

Cijfer en gebruikersgemak

Badoo heeft van ons een 8.7 gekregen omdat Badoo veel leden heeft en het chatten gratis is. Het design ziet er ook goed uit en het is prettig om met Badoo te werken. Deze website is eigenlijk geen datingsite voor mensen die op zoek zijn naar liefde.

Prijzenlijst Badoo

Gratis

Ontevreden over Badoo? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (316)

 • Guus (49)
  Afbrander 1 reactie

  Ik probeer altijd tegen alles en iedereen zo aardig mogelijk te doen. Maar op den duur houdt het wel ergens een keer op. Over badoo valt nu eenmaal geen enkel goed woord te vermelden, alles er aan zuigt enorm. Ik zou willen dat het anders was en ik vind het top dat het gratis is maar meer ook niet. Je kunt hier ook geen geld voor vragen voor wat hier te vinden is dat kun je niet maken tegenover de mensen die er voor betalen. Dus helaas een flinke afbrander voor badoo maar hopelijk doen ze er iets mee en wordt het steeds wat beter

  Guus (49) 10 juni 2018
 • Marc (52)
  Mooie site maar heeft wel nadelen 1 reactie

  Ik vind badoo in principe een hele mooie site en ook een site die heel gebruiksvriendelijk is. Die twee dingen zijn voor mij heel erg belangrijk maar wat ook belangrijk is natuurlijk zijn de mensen die er op zitten. En doordat badoo een gratis datingsite is komt er toch een bepaald type mens op af dat hou je toch in vergelijking met een betaalde datingwebsite. Dus dat is voor mij wel een klein nadeel ik hou niet zo van die hele erge koopjesjagers die alles doen la het maar gratis is en die vind je hier helaas wel

  Marc (52) 3 juni 2018
 • Merel (45)
  Badoo is juist heel goed 1 reactie

  Wat kunnen mensen toch ontzettend ondankbaar zijn is de gedachte die bij mij opkomt wanneer ik de beoordelingen van badoo lees. Ik vind dat badoo echt een hele goede site is en het is ook nog eens gratis! Dus wanneer mensen dan negatieve dingen er over zeggen snap ik dat totaal niet hoe ze dat in hun hoofd halen. Mij is altijd geleerd dat je dankbaar moet zijn voor wat je hebt en helemaal niet wanneer het ook nog eens gratis is en dat is hier wel het geval. Dus mensen, wees dankbaar!

  Merel (45) 26 mei 2018
 • Mark (51)
  Badoo slechte beoordeling 2 reacties

  Badoo krijgt van mij een hele slechte beoordeling, omdat dat ik echt vind dat ze nu eenmaal niet beter verdienen. Als je het mij vraagt mag deze website best uit de lucht gehaald worden, zo slecht vind ik het. Dat is wanneer je er over nadenjt best triest maar ik kan er helaas niets anders van maken. Ik hoor veel mee klachten over de site badoo, ook van andere mensen met wie ik contact had op deze site, dus het zal echt niet alleen aan mij liggen.

  Mark (51) 20 mei 2018
 • Robert (24)
  Gratis is niet alles 0 reacties

  Hallo allen,

  Ik kan inmiddels wel stellen dat ik een ervaren online dater ben. Heb inmiddels al op meer dan 10 Nederlandse datingsites gezeten, de meeste betaald, totdat ik me had aangemeld op Badoo.

  Om eerlijk te zijn had ik niet verwacht dat het nog mogelijk was om vrijwel een geheel gratis datingsite nog tegen te komen maar Badoo is er een. Er zijn wel betaalde opties maar deze heb je zeker nier nodig om wat nieuwe mensen te leren kennen.

  Nu 2 maanden gebruik te hebben gemaakt van Badoo neig ik toch wel weer terug naar een betaalde datingwebsite. Wat je namelijk krijgt is dat iedereen, ook onserieuze mensen en zelfs neppers gebruik kunnen maken van vrijwel alle diensten van Badoo en dus ook kunnen chatten. Meermaals heb ik meegemaakt dat vrouwen me wilden overhalen tot betaalde diensten of dat ik geld moest gaan overmaken naar een buitenlandse rekening. Tip: dit nooit doen mensen, een echt persoon die interesse in je heeft zal nooit zo snel om geld vragen.

  Robert (24) 18 mei 2018
 • Maikel (32)
  Badoo slecht 0 reacties

  Het is dat ik het echt niet vind kunnen om te schelden op bijvoorbeeld internet waar dit terug te lezen is, maar jeetje mina wat is badoo een slechte site. Ik kan er helaas gewoon niets anders van maken. Het is ook een gratis site, dus dat neem ik ook echt wel mee in mijn beslissing, maar dan nog is het eigenlijk niet normaal dat deze site nog gebruikt wordt en nog niet uit de lucht is gehaald, want het is ontzettend slecht. Ik heb er een klein beetje verstand van omdat mijn broer in de ict business zit dus ik heb hem ook even naar zijn mening gevraagd en ook mijn broer geeft aan dat Badoo echt wel een slechte site is, zelfs voor een gratis website.

  Maikel (32) 3 mei 2018
 • Jorn (37)
  Tijdverspilling 1 reactie

  Voor iedereen die op badoo zit durf ik te spreken dat het een enorme tijdverspilling is.
  Het scheelt dan ten minste nog dat het gratis is en dus geen geldverspilling, maar de tijd die je hier verspilt hebt krijg je nooit meer terug.
  Ik ben enorm tegen al het neppe gedoe wat hier als waarheid verkocht wordt.
  Helaas mag dit wel gewoon en is het nog steeds niet strafbaar.
  Bij mij is het nog steeds een dingetje en ik heb hier gewoon veel moeite mee

  Jorn (37) 27 april 2018
 • Mike (48)
  Verschillen 1 reactie

  Bij en over badoo verschillen de meningen nogal eens is me al meerdere malen opgevallen.
  Sommige mensen die uit zijn op gratis en goedkoop zijn er van onder de indruk en zijn heel erg tevreden en mensen die toch meer kwaliteit verwachten vinden het helemaal niets.
  Ik denk van mezelf dat ik hierin wat reëler ben dan sommige andere mensen want ik heb me hier ook aangemeld omdat het gratis is, maar ik houd hier wel rekening mee.
  En daarom vind ikhet dus ook niet erg als bepaalde dingen wat minder mooi geregeld zijn als websites die een groot deel van je salaris opslokken.
  Badoo doet het in mijn ogen naar omstandigheden hartstikke prima.

  Mike (48) 15 april 2018
 • Peter (44)
  Badoo gebrekkig 1 reactie

  Badoo laat op heel veel gebieden te wensen over en dat is niet zoals het zou moeten zijn.
  Of je een gratis site bent of niet zou geen verschil moeten maken in de kwaliteit vind ik, badoo koos er namelijk zelf voor om geen geld te vragen van de leden die er op zitten.
  Maar hier is de kwaliteit van de website toch wel heel erg slecht en dat vind ik enorm zonde en onnodig.
  Al met al is het een gebrekkige site wat simpelweg zonde van je tijd is als je hier je tijd op door brengt.

  Peter (44) 14 april 2018
 • kr (32)
  Beste gratis dating site 1 reactie

  Laten we eerlijk zijn, online dating is niet meer wat het ooit is geweest.

  Badoo is wel één van de weinige dating sites die in principe gratis is. Je moet wel elkaar eerst liken voordat je een bericht kunt sturen. Wil je wel iemand een bericht sturen die jou niet geliked heeft moet je wel betalen en hier zit meteen het probleem.

  Door de hoeveelheid mannen denk ik dat vrouwen niet vaak door de lijst van mannen scrollen maar wachten op diegene die wel een bericht stuurt. Ik ben geen model maar zie er niet slecht uit, toch krijg ik maar ongeveer 5 profiel bezoekjes per dag. Als je matched met vrouwen hebben ze meestal geen geduld of zin om er echt een gesprek van te maken, je moet echt met iets speciaals komen, dan heb je misschien een kans.

  Het is duidelijk dat er veel mannen ook de leuke vrouwen weggepest hebben door hun gedrag. Veel profielen die al lang niet meer in gebruik zijn. De vrouwen die er nog wel zijn, zijn vaak vrouwen met 3 kinderen, heel dik, een handicap of hebben iets anders waardoor ze niet aan de man komen.

  Al met al, het is nog steeds de beste gratis dating site... Je hebt meer kans op een normale vrouw op Lexa etc. maar daar betaal je je scheel aan.

  kr (32) 12 april 2018
 • Herman (59)
  Veel mensen lekker goedkoop 0 reacties

  Er wordt zoveel verwacht van deze sites in deze tijd dat ik die hippe dingen op sommige sites echt niet meer snap. Badoo heeft alles gelukkig simpel gehouden en dat vind ik ook goed genoeg. Verder zitten er hier hartstikke veel mensen op dus er is altijd wel iemand met wie je een connectie hebt en het is lekker goedkoop want je hoeft hier niets te betalen. Alleen maar pluspunten volgens mij dus.

  Herman (59) 8 april 2018
 • Theo (51)
  Niet meer dan de naam 1 reactie

  Badoo heeft een hele grote naam in de datingswereld die wel hoog gehouden moet worden.
  Ik vind dat ze dit helemaal niet goed doen, ik vind dat het alleen maar naam is wat ze hebben en meer ook echt niet.
  Misschien komt het door de andere websites die er steeds meer bij komen dat deze steeds minder lijkt.
  Of misschien takelt de site af, maar zo hoog als ze nu staan dat verdienen ze niet.
  Behalve dan dat het er gratis is en maakt voor veel mensen waarschijnlijk veel goed.

  Theo (51) 1 april 2018
 • Derick (52)
  Gratis en voor niets 1 reactie

  Je kent allemaal de uitspraak gratis en voor niets wel. Maar deze site geeft deze uitspraak een hele nieuwe betekenis. Want de site is gratis en je zit er veel op, je steekt al die tijd in conversaties met vrouwen. Maar je komt helemaal niets verder! Dus het is ook hier gratis en voor niets, maar dan op een andere manier.

  Derick (52) 24 februari 2018
 • Westy de Leeuw (25)
  Badoo for president 1 reactie

  Enorm veel leden maar lak aan beheerders. Hoe vaak ik hier wel niet zie dat iemand adverteert voor andere apps of dat ze je willen overhalen tot mailen waarna ze gaan vragen om geld voor talloze redenen. Als ze op badoo meer beheerders zetten is het de nr 1 datingsite, desnoods gooien ze er een lidmaatschap op, beheerders moeten immers betaald worden? Geen gek idee lijkt me.

  Westy de Leeuw (25) 23 februari 2018
 • Bas (42)
  Badoo als site 1 reactie

  Badoo is een site die voor heel veel mensen erg populair is, maar de enige reden hiervoor is dat het gratis is.
  De site zelf is niet eens een goede site namelijk, je kunt er bijna niets en er zitten hele rare mensen op.
  Volgens mij is de helft van de profielen hier ook niet eens echt.
  Jammer dat mensen zich zo laten leiden door hun portemonnee, want vaak als je een beetje geld betaald heb je gelijk een stuk meer.
  Dan is het dus maar net waar je meer waarde aan hecht, aan je geld of aan of het ook echt lukt,

  Bas (42) 3 februari 2018
 • Sanne (44)
  Idee leuk maar weinig effect 0 reacties

  Badoo is best een leuke site waar je het heel gezellig kunt hebben, maar het is geen site waar je een date of zelfs een relatie kunt vinden. Daarom zeg ik ook dat het weinig effect heeft en denk ik eigenlijk dat het een beetje zonde van de tijd van deze mensen is. Ik verwacht dat de mensen die hierop zitten wel hopen om iemand te vinden en deze hoop is misplaatst want dat lukt toch niet.

  Sanne (44) 26 januari 2018
 • Wim (46)
  Heel erg slecht 1 reactie

  Badoo vind ik echt een hele slechte site die dingen beloofd waarvan het overduidelijk is dat ze dit niet waar kunnen maken. Helemaal niet als gratis site, dat is gewoon onmogelijk. Laat ze dit dan ook niet beloven.

  Wim (46) 21 januari 2018
 • Gill (52)
  Niet zoals aangegeven 1 reactie

  Deze site staat heel hoog in de ranking dus je zou er heel veel van verwachten, maar deze verwachtingen maken ze zeker niet waar. Het is geen goede site, wel gratis maar niet goed. Aan de andere kant zijn er ook heel veel sites die nog veel slechter zijn dan deze, dus zo laag verdient het ook niet. Als het aan mij ligt zou deze ergens in het midden eindigen.

  Gill (52) 13 januari 2018
 • David (44)
  Geen lege portemonnee 1 reactie

  Wat fijn dat er ook een keer eens ure is waar je mensen kunt ontmoeten, die er niet voor zorgt dat je hele portemonnee binnen de kortste keren leeg is. Op deze manier hou je ten minste geld over voor de echte date, als dat er ooit van mag komen. Bij die andere sites ben je al je geld al kwijt voordat je een vrouw mee uit eten kunt vragen.

  David (44) 5 januari 2018
 • Dick (65)
  Listig 1 reactie

  Badoo is een site die het heel listig speelt. Zo zegt een bapaalde vrouw iedere dag hetzelfde tegen mij terwijl ik twee profielen heb maar wat zij zegt verschilt niet. Wanneer ik op beide iets anders reageert zegt zij hetzelfde terug. Hier klopt niets van, volgens mij zit er een automatisch systeem in. Ik hou daar niet van en dat is ook niet wat toegestaan zou moeten zijn.

  Dick (65) 3 januari 2018