Badoo
8,7

305 reviews

Badoo maakt gebruik van een kennismakingsspel waarbij je elkaar kunt beoordelen op basis van uiterlijk. Als er een match is, krijg je een melding zodat het mogelijk is om elkaar een persoonlijke bericht te sturen.

Cijfer en gebruikersgemak

Badoo heeft van ons een 8.7 gekregen omdat Badoo veel leden heeft en het chatten gratis is. Het design ziet er ook goed uit en het is prettig om met Badoo te werken. Deze website is eigenlijk geen datingsite voor mensen die op zoek zijn naar liefde.

Prijzenlijst Badoo

Gratis

Ontevreden over Badoo? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (305)

 • Theo (51)
  Niet meer dan de naam 1 reactie

  Badoo heeft een hele grote naam in de datingswereld die wel hoog gehouden moet worden.
  Ik vind dat ze dit helemaal niet goed doen, ik vind dat het alleen maar naam is wat ze hebben en meer ook echt niet.
  Misschien komt het door de andere websites die er steeds meer bij komen dat deze steeds minder lijkt.
  Of misschien takelt de site af, maar zo hoog als ze nu staan dat verdienen ze niet.
  Behalve dan dat het er gratis is en maakt voor veel mensen waarschijnlijk veel goed.

  Theo (51) 1 april 2018
 • Derick (52)
  Gratis en voor niets 1 reactie

  Je kent allemaal de uitspraak gratis en voor niets wel. Maar deze site geeft deze uitspraak een hele nieuwe betekenis. Want de site is gratis en je zit er veel op, je steekt al die tijd in conversaties met vrouwen. Maar je komt helemaal niets verder! Dus het is ook hier gratis en voor niets, maar dan op een andere manier.

  Derick (52) 24 februari 2018
 • Westy de Leeuw (25)
  Badoo for president 1 reactie

  Enorm veel leden maar lak aan beheerders. Hoe vaak ik hier wel niet zie dat iemand adverteert voor andere apps of dat ze je willen overhalen tot mailen waarna ze gaan vragen om geld voor talloze redenen. Als ze op badoo meer beheerders zetten is het de nr 1 datingsite, desnoods gooien ze er een lidmaatschap op, beheerders moeten immers betaald worden? Geen gek idee lijkt me.

  Westy de Leeuw (25) 23 februari 2018
 • Bas (42)
  Badoo als site 1 reactie

  Badoo is een site die voor heel veel mensen erg populair is, maar de enige reden hiervoor is dat het gratis is.
  De site zelf is niet eens een goede site namelijk, je kunt er bijna niets en er zitten hele rare mensen op.
  Volgens mij is de helft van de profielen hier ook niet eens echt.
  Jammer dat mensen zich zo laten leiden door hun portemonnee, want vaak als je een beetje geld betaald heb je gelijk een stuk meer.
  Dan is het dus maar net waar je meer waarde aan hecht, aan je geld of aan of het ook echt lukt,

  Bas (42) 3 februari 2018
 • Sanne (44)
  Idee leuk maar weinig effect 0 reacties

  Badoo is best een leuke site waar je het heel gezellig kunt hebben, maar het is geen site waar je een date of zelfs een relatie kunt vinden. Daarom zeg ik ook dat het weinig effect heeft en denk ik eigenlijk dat het een beetje zonde van de tijd van deze mensen is. Ik verwacht dat de mensen die hierop zitten wel hopen om iemand te vinden en deze hoop is misplaatst want dat lukt toch niet.

  Sanne (44) 26 januari 2018
 • Wim (46)
  Heel erg slecht 1 reactie

  Badoo vind ik echt een hele slechte site die dingen beloofd waarvan het overduidelijk is dat ze dit niet waar kunnen maken. Helemaal niet als gratis site, dat is gewoon onmogelijk. Laat ze dit dan ook niet beloven.

  Wim (46) 21 januari 2018
 • Gill (52)
  Niet zoals aangegeven 1 reactie

  Deze site staat heel hoog in de ranking dus je zou er heel veel van verwachten, maar deze verwachtingen maken ze zeker niet waar. Het is geen goede site, wel gratis maar niet goed. Aan de andere kant zijn er ook heel veel sites die nog veel slechter zijn dan deze, dus zo laag verdient het ook niet. Als het aan mij ligt zou deze ergens in het midden eindigen.

  Gill (52) 13 januari 2018
 • David (44)
  Geen lege portemonnee 1 reactie

  Wat fijn dat er ook een keer eens ure is waar je mensen kunt ontmoeten, die er niet voor zorgt dat je hele portemonnee binnen de kortste keren leeg is. Op deze manier hou je ten minste geld over voor de echte date, als dat er ooit van mag komen. Bij die andere sites ben je al je geld al kwijt voordat je een vrouw mee uit eten kunt vragen.

  David (44) 5 januari 2018
 • Dick (65)
  Listig 1 reactie

  Badoo is een site die het heel listig speelt. Zo zegt een bapaalde vrouw iedere dag hetzelfde tegen mij terwijl ik twee profielen heb maar wat zij zegt verschilt niet. Wanneer ik op beide iets anders reageert zegt zij hetzelfde terug. Hier klopt niets van, volgens mij zit er een automatisch systeem in. Ik hou daar niet van en dat is ook niet wat toegestaan zou moeten zijn.

  Dick (65) 3 januari 2018
 • Harm (64)
  Geen badoo 1 reactie

  Badoo is niet bepaald aan mij besteed. Ten eerste snap ik het hele idee van de naam al niet, ik heb geen flauw benul wat het betekent. De mensen op badoo zijn ook niet het soort mensen waar ik normaal gesproken contact mee heb of contact mee zou zoeken. Ik hou wel van mensen die een open mind hebben maar zo’n open mind als sommige mensen hier is zelfs voor mij te veel van het goede.

  Harm (64) 23 december 2017
 • Jack (46)
  Belangrijke info 1 reactie

  Badoo is een website die voor heek veel mensen een laatste optie is omdat de rest gewoon te duur is.
  Badoo is gratis en dit maakt het aantrekkelijk voor veel mensen.
  De lijn tussen daten en meer is hier dun en en onduidelijk vind ik, maar zo kan iedereen dit gewoon zelf invullen

  Jack (46) 8 december 2017
 • Piet (60)
  Beoordeling of veroordeling 1 reactie

  Geen enkel goed woord heb ik over voor websites als deze, het kan gewoon echt niet door de beugel dit!
  Het is bijna misdadig wat ze je beloven en wat ze hiervan ook daadwerkelijk waarmaken, vandaar ook de woordspeling met veroordeling.
  Van mij mag hier wel strenger op gecontroleerd worden.

  Piet (60) 20 november 2017
 • Dennis (43)
  Verfrissend 1 reactie

  Wat verfrissend om een keer een site te vinden die alle gemakken gratis aanbied, dat heb ik verder nog nergens gevonden. Wat badoo als extraatje heeft ook nog is het kennismakingsspel, dit vind ik erg vermakelijk en je leert elkaar gelijk beter kennen. Voor mij geeft dat dan het gevoel dat het eerste en engste deel dan al achter de rug is, daarna kun je ontspannen en elkaar beter leren kennen.

  Dennis (43) 17 november 2017
 • Guido (49)
  Niet uit op een relatie 1 reactie

  Bijna iedereen die zich hier heeft aangemeld als lid, is niet eens uit op een relatie. Maar juist op het kortdurende en het eenmalige. Dit vind ik belachelijk want het heet een datingsite en dates zijn toch bedoelt om uiteindelijk een relatie te vinden lijkt mij en niet voor wen eenmalig nachtje plezier. Dan wordt het hele idee uit zijn concept gerukt en dat vind ik enorm zonde want daar is het niet voor bedoelt.

  Guido (49) 8 november 2017
 • Jessica (42)
  Geen romantien 1 reactie

  Errlijk is eerlijk, vrouwen hopen toch altijd een beetje op de prins op het witte paard.
  We willen romantiek, makkelijk zat, ik dus ook en daar ben ik ook hel eerlijk in.
  Maar voor romantiek hoef je hier niet te zijn, want dat is hier gewoon niet te vinden.
  Mannen zijn hier recht door zee en laten meteen weten wat ze willen, je wordt niet het hof gemaakt of verleid met mooie woorden.

  Jessica (42) 3 november 2017
 • Rikus (44)
  For free 1 reactie

  Volgebs mij is dit ongeveer de enige site waarbij je niet hoeft te betalen voor de diensten die er verleend worden. Ik vind dat zelf het mooiste wat er is, noem het Nederlands, ergens gebruik van maken zonder er voor te hoeven betalen. Ik voel me er ook niet schuldig over, omdat deze site toch niet effectief is voor mij. Ik heb bog geen enkele keer goed resultaat geboekt bij een van de vrouwen zodat het op keer uitliep.

  Rikus (44) 28 oktober 2017
 • Gert (46)
  Kennismakingsspel mogen ze weg laten 1 reactie

  Toen ik mij op badoo aanmeldde kwam ik voor het eerst in aanraking met dat kennismakingsspel, dit kende ik nog niet. En van mij mogen ze dit best weglaten, het is dan weer zo oppervlakkig dat je naar het uiterlijk van iemand gaat kijken. Ik zie er zelf ook niet als een model uit dus een vrouw hoeft dat van mij ook niet. Uiteindelijk gaat het toch ook on de binnenkant van iemand en door een spel als dit kun je je match dan wel mooi mislopen. Ik vind dat jammer en zoals ik al eerder zei, heel erg oppervlakkig.

  Gert (46) 21 oktober 2017
 • Hans (32)
  Badoo is erg achteruit gegaan 1 reactie

  Ik snap eigenlijk niet waarom ik nog steeds lid ben van Badoo. Zou mijn account eigenlijk gewoon moeten verwijderen.

  Wat er gezegd wordt hier in de andere reviews over de fakeheids-factor van Badoo klopt grotendeels.

  Als je een week niet ingelogd hebt dan zal je zien dat je inderdaad automatisch een email krijgt van Badoo dat een paar leuke vrouwen je profiel hebben bezocht onder het mom van 'deze vrouwen willen met je chatten'. Natuurlijk onzin, die vrouwen weten van niets, laat staan dat die profielen echt zijn.

  Er is niks mis met het vragen van geld voor bepaalde zaken maar Badoo zet de mannen en vrouwen zó tegen elkaar op dat je vooral als man financieel uitgeknepen wordt. Wil je meer bezoekers? Betalen! Wil je meer berichtjes sturen? Betalen! Dit gebeurt via de Credits die je kunt kopen. Leuk bedacht zodat je niet door hebt hoeveel geld je eigenlijk spendeert.

  Zo moet je tegenwoordig ook betalen als je een leuke meid wilt aanspreken die al populair is. Slim bedacht. Maar ook triest, want Badoo's aantal actieve vrouwenleden is erg onder de maat. Omdat de site laagdrempelig (lees: gratis) is gaan er allerlei mannen vieze praat uitslaan en dan is de leuke vrouw natuurlijk gelijk niet meer terug te zien op de site.

  Profiel blijft wel staan natuurlijk, want ja, ze maken het niet makkelijk om het te verwijderen en ze hebben vrouwelijke profielen hard nodig om de mannen hun geld uit te knijpen.

  Voor het vrouwen aantal hoef je het ook niet te doen. De ratio man-vrouw is schat ik zo rond de 5 op 1. Reken daarbij alle verlaten of nepprofielen erbij.. en je hoeft niet lang na te denken om te begrijpen waarom je bijna geen reacties terug krijgt. Nouja, behalve van 'restant' vrouwen misschien. Diegene met 3 kinderen, beneden gemiddelde looks, vol tattoo's en nogal overgewicht.

  Laten we eerlijk zijn; dating sites staan sterk in het voordeel van de vrouwen. Het is een goede manier om snel veel vrouwen te vinden, maar daar houdt het bij op. Beter kan je je geld besteden aan een hobby waar je wel echte leuke vrouwen ontmoet.

  Want dating sites, zijn en worden steeds meer geldklopperij, en vooral de man - aangezien er nog steeds verwacht wordt dat hij de eerste zet doet - is hier de klos.

  Hans (32) 19 oktober 2017
 • Pim (38)
  Badoo is gratis 0 reacties

  Badoo is voorzover ik weet de enige site voor dating die gratis is. Tegenwoordig moet je overal voor betalen ja, ook voor dit soort dingen. Maar omdat het gratis is, is het aantal personen dat hier een account heeft ook heel groot. En dan heb je weer meer keus, alleen maar goede dingen dus in mijn opinie

  Pim (38) 15 oktober 2017
 • Barry (47)
  Badoo niet goed 1 reactie

  Ik kan het er lang over hebben en ik kan het er kort over hebben maar waar het op neer komt is dat ik badoo gewoon geen goede website voor daten vindt. Het is ook totaal niet klantvriendelijk, wanneer je een vraag baar de helpdesk stuurt wordt deze niet eens beantwoord.

  Barry (47) 6 oktober 2017