Badoo
8,7

284 reviews

Badoo maakt gebruik van een kennismakingsspel waarbij je elkaar kunt beoordelen op basis van uiterlijk. Als er een match is, krijg je een melding zodat het mogelijk is om elkaar een persoonlijke bericht te sturen.

Cijfer en gebruikersgemak

Badoo heeft van ons een 8.7 gekregen omdat Badoo veel leden heeft en het chatten gratis is. Het design ziet er ook goed uit en het is prettig om met Badoo te werken. Deze website is eigenlijk geen datingsite voor mensen die op zoek zijn naar liefde.

Prijzenlijst Badoo

Gratis

Ontevreden over Badoo? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 33.729 keer bezocht.

Reviews ( 284 )

 • Jeroen (41)
  Badoo mails nep of niet 0 reacties

  Hierbij enkele teksten van de klantenservice volgens mij is het nep maar dat kan je zelf lezen bij deze.

  We sturen u hierbij uw laatste 5 berichten mee, die tevens zijn aangemerkt door ons filter systeem, dit heeft de website ook aangegeven naar u toe.

  Laat maar ga terug na badoo...gezien jullie leen maar foto's willen en ik duidelijk vraag of jullie hier aan verdienen maar geen antwoord... Op badoo lekker chatten nr uitwisselen en date maar hier veel fake dus ga terug na badoo beter!!!! Had ik iig 1 2 dates in een week dus ja hahaha 🖐🏻

  Ga je niet menen Dit!!!! Dacht met jou miss serieus te babbelen maar zelfs JIJ geeft geen antwoord op mn vraag!!! OOK JIJ vraagt om foto's pfff weer genoeg ga lekker bij die andere zielige zielen om foto's vragen ik ha terug na badoo WEET IK iig zeker DAT IK kan daten en neuken ZONDER foto's te hoeven versturen haha 🖐🏻

  Of wil jij ook alleen maar foto's net als de rest??? Want daar ben ik behoorlijk klaar mee niks teg3n jou hoor maar via badoo soms 1 2x in week een date chatten nr uitwisselen en date maar hier 🤤 ben nieuw hier hoor maar vind t ruk dus ben zo weg 🖐🏻

  Ja ev2n die flauwe kul hier lezen ben ook zo weg hier....Wat een kut site is dit zeg pfff sorry niks teg3n jou maar op badoo had ik 2 DATES IN EEN week hier blijven ze vragen om foto's verdienen hun hieraan of Wat!!!!! Ben nieuw hier en zo ben zo weg 😠

  Wat hebben jullie toch met foto's sturen??? Dacht dat dit een dating site was elkaar leren kennen via chat net als badoo en dan nr uit wisselen en daten!!! Werkt hier zeker anders krijgen jullie hiervoor betaald of zo pfff wat een fucking drama zeg hier wat een saaie kut site ga wel terug na badoo WEET IK ZEKER DAT IK 2 DATES IN EEN WEEK HEB!!!!!! 🖐🏻

  We zagen tevens dat u zojuist weer een account had aangemaakt, dit is bij deze verboden. Uw teksten zijn schadelijk te noemen richting ons maar tevens ook naar onze leden. Wat u doet is smaad om binnen zo’n korte tijd allerlei dezelfde teksten te versturen zoals bovenstaande.

  U krijgt uw geld terug binnen 14 werkdagen na deze mail, wel is onze eis dat u zich niet meer tot onze website wendt. U stelt immers meerdere malen dat Badoo beter is dan de onze, hier komt u dan ook vast beter tot uw recht.

  Ok dank u dat u mn bedrag terug stort!!! Ik heb herhaaldelijk jullie juridische contract gelezen en al contact gehad met mn advocaat!!! Die heeft de boel gelezen en ik citeer....Ik heb NERGENS gezegd dat badoo beter is als jullie valt me allen op dat op jullie site ik steeds gevraagd wordt om foto's te sturen en jullie profielen nergens op in gaan op mn vragen!!! Jullie beleid en advertentie...waar scoor je makkelijker een date als bij ons??? Die vraag stelde ik me dus af en NU weet ik het antwoord dus...Bedankt voor jullie reacties en zie graag mn terug storting tegemoet!!! Dat jullie zo adverteren en nu dit echt slecht!! Dacht met een NORMALE dating site te maken te hebben maar blijkbaar niet dus erg jammer.

  Als u naar meerdere leden stuurt dat Badoo beter is, dat u daar weer heen gaat en dat veel bij ons fake is, kan u nagaan dat er klachten omtrent dit feit binnen zullen komen. Dit is dan ook gisteravond reeds gebeurd. We raden u dan ook aan naar Badoo te gaan en zich niet meer te wenden tot onze website. U krijgt uw resterende VIP bedrag terug gestort op uw rekening.

  Jullie hebben mij zomaar verwijderd omdat ik steeds de vraag krijg of dames willen dat ik foto's stuur?? En ik vraag of hun eraan verdienen geen antwoord dacht dat dit een GEWONE DATING site was maar blijkbaar niet dus??? Ik heb betaald voor een hele maand zie mn betaling maar wordt nu door jullie geblokt terwijl ik recht heb op de rest van mn membership gezien mn betaling!!! Graag gepaste actie anders brief van mn advocaat....

  Mvg Jeroen

  Jeroen (41) 2 oktober 2018
 • Karin (53)
  online daten niet romantisch 1 reactie

  In deze tijd is alles al digitaal en dat lijkt misschien allemaal heel erg mooi en vaak is dat ook zo.
  Maar op het datinggebied is dat toch nog niet waar ik naar op zoek ben, want je mist hier toch heel wat.
  Voor iemand die van romantiek houdt is dit natuurlijk helemaal niets, want als er iets is wat absoluut niet romantisch is dan is het wel online daten op een datingwebsite.
  Het is echter wel heel praktisch want je kunt meteen to the point komen, wat ook wel iets heeft.
  Maar voor mij is het gewoon erg belangrijk dat je toch een romantisch gebaar naar elkaar kunt maken.
  En dan kun je wel zeggen dat dat later dan kan wanneer je elkaar in het echt ziet, maar dan kan het al te laat zijn.
  Ik mag graag eerder weten hoe romantisch iemand is ingesteld.

  Karin (53) 29 september 2018
 • Victim100 (40)
  Deze site vol met nepprofielen 1 reactie

  Ga maar even heel goed door de site heen ploegen en dan kom je erachter dat de bulk zoniet alles aan deze site fake is.
  In het begin lijkt het inderdaad om een normale site te gaan maar valt vrij snel door de mand door de responses.
  Idd twee pakket opties, één om te chatten en één om aandacht te vergaren of met populaire mensen te praten.. 3x Raden wat al deze profiel eigenaren alleen maar willen doen. Je gek maken dat je met een populair iemand wilt chatten en ja, dat kost weer extra? En zo blijf je dokken daar je aangekochte voorraad finite is..

  Die review van Ruud op 1 mei, ja tuurlijk jong...ik heb al minstens 7 fakers gevonden die rechtstreeks van porno sites afkomen binnen luttele minuten dus hoe jij zoekt weet ik niet, maar ik zoek blijkbaar beter.
  Tevens zegt het geen hol of ze in nederland zitten of niet ..Zeker ook gemist hoeveel verschillende bedrijven op dit adres staan. Daar gaat ook een lampje branden.
  Zou mij niet verbazen als het gort van deze reviews hier ook nep is daar het nu vol met fake profielen zit er hier is het hosanna wat een lof, wat een lof de afgelopen dagen. wellicht begon het inderdaad eerlijk en is dit wat er van overgebleven is.
  Uiteraard ben je meteen al je mogelijkheden kwijt als je er over begint binnen zon chat dus dat is ook wel grappig en wederom vallen ze daarmee door de mand. toevallig niet?
  Meldingen van deze site liggen inmiddels bij Politie/ACM en Fraudehelpdesk..
  Hopelijk zijn deze praktijken snel een bad memory uit het verleden.

  Victim100 (40) 14 september 2018
 • Jesse (32)
  Badoo voor jongeren 0 reacties

  Ik denk dat de datingsite badoo een ideale uitkomst is voor jongeren.
  De site is ten eerste natuurlijk gratis, wat vooral voor jongeren erg fijn is gezien het inkomen.
  Daarnaast is het allemaal online en je ziet toch dat mensen van de jongere generatie hier beter in zijn dan de ouderen onder ons.
  Ik vind badoo een prettige site imdat er ook veel mensen van mijn leeftijd op zitten.

  Jesse (32) 1 september 2018
 • Pep (50)
  Bedonderd 1 reactie

  Ik ben bedonderd.
  Ik kocht per ongeluk punten. Meldde dat meteen. Badoo wil alleen terugbetalen als ik een Paypal rekening ervoor open. Volgens de wet moeten ze terugbetalen via de route waarmee is betaald. Dat weigeren ze. Ze vinden dat ze als Brits bedrijf niet aan de Nederlandse wet hoeven te voldoen. Dat moet je dus wel als je in NL in het Nederlands diensten aanbiedt.
  Bah, temeer omdat ik voor die paar tientjes er toch verder niks aan ga doen. Baal ervan, zo’n schijtbedrijf wat zich nergens iets van aantrekt...

  Pep (50) 5 augustus 2018
 • Leo (44)
  Badoo bedankt 1 reactie

  Ik wil badoo eigenlijk min of meer bedanken voor het helpen van mijn nieuwe partner. Nu heb ik haar niet op de site zelf gebonden maar ik had een dat met een vriendin van haar en we spraken af allebei iemand mee te nemen zodat het een dubbel date was en dus iets minder eng en zo heb ik dus mijn huidige vriendin ontmoet. Het is een raar verhaal maar uiteindelijk heb ik het dus wel aan badoo te danken en hoe het is gebeurt vond ik er niet eens toe doen het gaat er om dat het is gebeurt!

  Leo (44) 22 juli 2018
 • Jarno (39)
  Badoo slechte kwaliteit 1 reactie

  Badoo trekt totaal het verkeerde type mensen aan, dat soort mensen zit je niet op te wachten om mee op date te gaan geloof me. Ik zit hier nu een tijdje op en ik heb nog geen enkele vrouw gevonden waarmee ik het aan durf om op een echte date te gaan. Ik wil gewoon een leuke lieve en ook nette vrouw die gewoon een (parttime)baan heeft en niet in één of ander rare woning samen met anderen woont. Maar dan zal ik waarschijnlijk toch naar een betalende dating site moeten gaan, niet dat ze hier niet zijn hoor, maar ook die vrouwen die hier zitten die dit wel gewoon hebben zijn nog steeds niet het type vrouw waar ik op val. Dat is niet erg, want op ieder potje past een dekseltje zeggen ze altijd, maar hier past helaas niet mijn deksel op.

  Jarno (39) 30 juni 2018
 • Daan (23)
  Badoo alle soorten en maten 1 reactie

  Volgens mij vind je op badoo echt mensen van alle soorten maten en leeftijden die er maar zijn. Doordat het gratis is trek je een heel groot publiek aan. Ik ben nog student en heb nog niet heel veel te besteden dus vandaar dat een gratis site voor mij belangrijk is maar het is niet zo dat je hier alleen studenten vindt helemaal niet zelfs. Ik vind het wel leuk om te zien hoeveel verschillende mensen hier wel niet online zijn.

  Daan (23) 16 juni 2018
 • Guus (49)
  Afbrander 1 reactie

  Ik probeer altijd tegen alles en iedereen zo aardig mogelijk te doen. Maar op den duur houdt het wel ergens een keer op. Over badoo valt nu eenmaal geen enkel goed woord te vermelden, alles er aan zuigt enorm. Ik zou willen dat het anders was en ik vind het top dat het gratis is maar meer ook niet. Je kunt hier ook geen geld voor vragen voor wat hier te vinden is dat kun je niet maken tegenover de mensen die er voor betalen. Dus helaas een flinke afbrander voor badoo maar hopelijk doen ze er iets mee en wordt het steeds wat beter

  Guus (49) 10 juni 2018
 • Marc (52)
  Mooie site maar heeft wel nadelen 1 reactie

  Ik vind badoo in principe een hele mooie site en ook een site die heel gebruiksvriendelijk is. Die twee dingen zijn voor mij heel erg belangrijk maar wat ook belangrijk is natuurlijk zijn de mensen die er op zitten. En doordat badoo een gratis datingsite is komt er toch een bepaald type mens op af dat hou je toch in vergelijking met een betaalde datingwebsite. Dus dat is voor mij wel een klein nadeel ik hou niet zo van die hele erge koopjesjagers die alles doen la het maar gratis is en die vind je hier helaas wel

  Marc (52) 3 juni 2018
 • Merel (45)
  Badoo is juist heel goed 1 reactie

  Wat kunnen mensen toch ontzettend ondankbaar zijn is de gedachte die bij mij opkomt wanneer ik de beoordelingen van badoo lees. Ik vind dat badoo echt een hele goede site is en het is ook nog eens gratis! Dus wanneer mensen dan negatieve dingen er over zeggen snap ik dat totaal niet hoe ze dat in hun hoofd halen. Mij is altijd geleerd dat je dankbaar moet zijn voor wat je hebt en helemaal niet wanneer het ook nog eens gratis is en dat is hier wel het geval. Dus mensen, wees dankbaar!

  Merel (45) 26 mei 2018
 • Mark (51)
  Badoo slechte beoordeling 2 reacties

  Badoo krijgt van mij een hele slechte beoordeling, omdat dat ik echt vind dat ze nu eenmaal niet beter verdienen. Als je het mij vraagt mag deze website best uit de lucht gehaald worden, zo slecht vind ik het. Dat is wanneer je er over nadenjt best triest maar ik kan er helaas niets anders van maken. Ik hoor veel mee klachten over de site badoo, ook van andere mensen met wie ik contact had op deze site, dus het zal echt niet alleen aan mij liggen.

  Mark (51) 20 mei 2018
 • Robert (24)
  Gratis is niet alles 0 reacties

  Hallo allen,

  Ik kan inmiddels wel stellen dat ik een ervaren online dater ben. Heb inmiddels al op meer dan 10 Nederlandse datingsites gezeten, de meeste betaald, totdat ik me had aangemeld op Badoo.

  Om eerlijk te zijn had ik niet verwacht dat het nog mogelijk was om vrijwel een geheel gratis datingsite nog tegen te komen maar Badoo is er een. Er zijn wel betaalde opties maar deze heb je zeker nier nodig om wat nieuwe mensen te leren kennen.

  Nu 2 maanden gebruik te hebben gemaakt van Badoo neig ik toch wel weer terug naar een betaalde datingwebsite. Wat je namelijk krijgt is dat iedereen, ook onserieuze mensen en zelfs neppers gebruik kunnen maken van vrijwel alle diensten van Badoo en dus ook kunnen chatten. Meermaals heb ik meegemaakt dat vrouwen me wilden overhalen tot betaalde diensten of dat ik geld moest gaan overmaken naar een buitenlandse rekening. Tip: dit nooit doen mensen, een echt persoon die interesse in je heeft zal nooit zo snel om geld vragen.

  Robert (24) 18 mei 2018
 • Maikel (32)
  Badoo slecht 0 reacties

  Het is dat ik het echt niet vind kunnen om te schelden op bijvoorbeeld internet waar dit terug te lezen is, maar jeetje mina wat is badoo een slechte site. Ik kan er helaas gewoon niets anders van maken. Het is ook een gratis site, dus dat neem ik ook echt wel mee in mijn beslissing, maar dan nog is het eigenlijk niet normaal dat deze site nog gebruikt wordt en nog niet uit de lucht is gehaald, want het is ontzettend slecht. Ik heb er een klein beetje verstand van omdat mijn broer in de ict business zit dus ik heb hem ook even naar zijn mening gevraagd en ook mijn broer geeft aan dat Badoo echt wel een slechte site is, zelfs voor een gratis website.

  Maikel (32) 3 mei 2018
 • Jorn (37)
  Tijdverspilling 1 reactie

  Voor iedereen die op badoo zit durf ik te spreken dat het een enorme tijdverspilling is.
  Het scheelt dan ten minste nog dat het gratis is en dus geen geldverspilling, maar de tijd die je hier verspilt hebt krijg je nooit meer terug.
  Ik ben enorm tegen al het neppe gedoe wat hier als waarheid verkocht wordt.
  Helaas mag dit wel gewoon en is het nog steeds niet strafbaar.
  Bij mij is het nog steeds een dingetje en ik heb hier gewoon veel moeite mee

  Jorn (37) 27 april 2018
 • Mike (48)
  Verschillen 1 reactie

  Bij en over badoo verschillen de meningen nogal eens is me al meerdere malen opgevallen.
  Sommige mensen die uit zijn op gratis en goedkoop zijn er van onder de indruk en zijn heel erg tevreden en mensen die toch meer kwaliteit verwachten vinden het helemaal niets.
  Ik denk van mezelf dat ik hierin wat reëler ben dan sommige andere mensen want ik heb me hier ook aangemeld omdat het gratis is, maar ik houd hier wel rekening mee.
  En daarom vind ikhet dus ook niet erg als bepaalde dingen wat minder mooi geregeld zijn als websites die een groot deel van je salaris opslokken.
  Badoo doet het in mijn ogen naar omstandigheden hartstikke prima.

  Mike (48) 15 april 2018
 • Peter (44)
  Badoo gebrekkig 1 reactie

  Badoo laat op heel veel gebieden te wensen over en dat is niet zoals het zou moeten zijn.
  Of je een gratis site bent of niet zou geen verschil moeten maken in de kwaliteit vind ik, badoo koos er namelijk zelf voor om geen geld te vragen van de leden die er op zitten.
  Maar hier is de kwaliteit van de website toch wel heel erg slecht en dat vind ik enorm zonde en onnodig.
  Al met al is het een gebrekkige site wat simpelweg zonde van je tijd is als je hier je tijd op door brengt.

  Peter (44) 14 april 2018
 • kr (32)
  Beste gratis dating site 1 reactie

  Laten we eerlijk zijn, online dating is niet meer wat het ooit is geweest.

  Badoo is wel één van de weinige dating sites die in principe gratis is. Je moet wel elkaar eerst liken voordat je een bericht kunt sturen. Wil je wel iemand een bericht sturen die jou niet geliked heeft moet je wel betalen en hier zit meteen het probleem.

  Door de hoeveelheid mannen denk ik dat vrouwen niet vaak door de lijst van mannen scrollen maar wachten op diegene die wel een bericht stuurt. Ik ben geen model maar zie er niet slecht uit, toch krijg ik maar ongeveer 5 profiel bezoekjes per dag. Als je matched met vrouwen hebben ze meestal geen geduld of zin om er echt een gesprek van te maken, je moet echt met iets speciaals komen, dan heb je misschien een kans.

  Het is duidelijk dat er veel mannen ook de leuke vrouwen weggepest hebben door hun gedrag. Veel profielen die al lang niet meer in gebruik zijn. De vrouwen die er nog wel zijn, zijn vaak vrouwen met 3 kinderen, heel dik, een handicap of hebben iets anders waardoor ze niet aan de man komen.

  Al met al, het is nog steeds de beste gratis dating site... Je hebt meer kans op een normale vrouw op Lexa etc. maar daar betaal je je scheel aan.

  kr (32) 12 april 2018
 • Herman (59)
  Veel mensen lekker goedkoop 0 reacties

  Er wordt zoveel verwacht van deze sites in deze tijd dat ik die hippe dingen op sommige sites echt niet meer snap. Badoo heeft alles gelukkig simpel gehouden en dat vind ik ook goed genoeg. Verder zitten er hier hartstikke veel mensen op dus er is altijd wel iemand met wie je een connectie hebt en het is lekker goedkoop want je hoeft hier niets te betalen. Alleen maar pluspunten volgens mij dus.

  Herman (59) 8 april 2018
 • Theo (51)
  Niet meer dan de naam 1 reactie

  Badoo heeft een hele grote naam in de datingswereld die wel hoog gehouden moet worden.
  Ik vind dat ze dit helemaal niet goed doen, ik vind dat het alleen maar naam is wat ze hebben en meer ook echt niet.
  Misschien komt het door de andere websites die er steeds meer bij komen dat deze steeds minder lijkt.
  Of misschien takelt de site af, maar zo hoog als ze nu staan dat verdienen ze niet.
  Behalve dan dat het er gratis is en maakt voor veel mensen waarschijnlijk veel goed.

  Theo (51) 1 april 2018