• bart dumont (31)
  rating klopt niet 0 reacties

  He mannen van topdating. Pas jullie cijfer eens aan, het is niet omdat er veel 'gebruikers' zijn dat ze goed mogen scoren.
  Het is allemaal fake. Er is hier bijna geen een positieve revieuw. Dus je moet badoo niet beschermen, het is voornamelijk fake.
  1) Je krijgt melding dat vrouw wil chatten, bij sommige moet je kadoo (geld verdoen) om te kunnen beginnen sturen, heb dit gedaan en ze sturen niet terug, terwijl ze aangegeven hebben te willen chatten en online zijn.
  2) Je moet zeeer goed alles lezen want eenmaal je credits koopt, staat automatisch verlangen bij opzijn aan, het staat er echt heeel klein en redelijk verdoken op. Het staat er wel op, zodat ze legaal in orde zijn, maar de helft vd mensen ziet het niet en let er niet op.
  3) De live functie is wel te gebruiken, maar hier zijn de vrouwen die aandacht willen en die wss opzoek zijn naar een sexdate. Ik ben daar niets mee, one night stands zorgen alleen maar voor hartzeer want er is de mogelijkheid dat je effectief verliefd wordt op je one night stand en zei niet op jouw.

  De makers van deze site snappen hoe de mens in elkaar zit. Het is makkelijk je te laten vangen als je snacht naar affectie of liefde en ze gebruiken semi illegale tactieken om je geld af te troggelen.

  Bezoek Badoo

  bart dumont (31) 20 januari 2020


Meer informatie en reviews over Badoo