Badoo
8,7

321 reviews

Badoo maakt gebruik van een kennismakingsspel waarbij je elkaar kunt beoordelen op basis van uiterlijk. Als er een match is, krijg je een melding zodat het mogelijk is om elkaar een persoonlijke bericht te sturen.

Cijfer en gebruikersgemak

Badoo heeft van ons een 8.7 gekregen omdat Badoo veel leden heeft en het chatten gratis is. Het design ziet er ook goed uit en het is prettig om met Badoo te werken. Deze website is eigenlijk geen datingsite voor mensen die op zoek zijn naar liefde.

Prijzenlijst Badoo

Gratis

Ontevreden over Badoo? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (321)

 • Peet (29)
  Onderscheid tussen mannelijk en vrouwelijk profiel 0 reacties

  Ik heb het idee dat er een behoorlijke onderscheid gemaakt wordt tussen profielen. Ik kan zelf niemand benaderen via chat of zien wie mij geliked heeft of ik moet credits aanschaffen. Enkele vriendinnen van me hebben badoo en kunnen iedereen appen en zien wie ze geliked hebben, terwijl ze geen premium profiel hebben. Ben toch wel benieuwd hoe dit kan..

  Peet (29) 27 december 2020
 • J (38)
  the Badoo reset 1 reactie

  Volgens mij heeft Badoo na vele jaren eindelijk allerlei oude, lege en valse profielen verwijderd. Maar veel te laat, en de beheerders van Badoo moeten daarom ook nog steeds worden vervolgd is mijn mening!

  J (38) 27 december 2020
 • Anneke (55)
  Account is geblokkeerd 0 reacties

  In eens heeft Badoo mijn account geblokkeerd omdat ik mij niet aan de regels zou houden en er mensen zouden hebben geklaagd. Zou echter niet weten wat ik fout gedaan heb, plaats geen verkeerde foto's, gebruik geen grove taal en zit al ruim 3 jaar op die site.
  Na wat heen en weer gemail, in het engels kunnen ze mij geen verdere duidelijkheid geven en ben ik dus voor de rest van mijn leven verbannen van die site.
  Nou ben je lekker mee, weg contacten die ik gelegd had en mijn leuk gesprek waar we net op het punt stonden om contact gegevens uit te wisselen, dag man van mijn dromen. fijne kerstgedachten hebben ze daar.

  Anneke (55) 24 december 2020
 • Peter (99)
  Ontzettende freaks actief op badoo 2 reacties

  Badoo vraagt voor veel dingen geld, dat is wellicht nog het minst erge... Het is de userbase die badoo zo in en in verschrikkelijk maakt, tienermoeders die op zoek zijn naar een financiele steun, vrouwen van over de 40 die denken dat ze nog door kunnen als fitgirl of in de waan leven dat ze nog net zo populair en goodlooking zijn als toen ze 25 waren. Ook veel junkies en (ex) criminelen zoeken “iets” via deze dienst. Ik heb tevens ook vernomen dat de meeste mannen op badoo meteen dickpicks sturen via de messenger van badoo, niet eens een hallo, nee meteen een foto van het geslachtsdeel! Dit is gewoon schennispleging en strafbaar!!

  Weet waar je aan begint! Wil je intens kansloos zijn? Meld je dan aan op badoo en je wordt opgenomen in de grootste online kneuzen gallery/database op het internet; je profiel is standaart ook vindbaar met google dus heel de wereld kan zien hoe triest je bent!

  Het is echt verschrikkelijk

  Peter (99) 2 december 2020
 • Ron (53)
  Badoo fake niet aan beginnen 0 reacties

  FAKE!!!!!

  Kreeg alleen berichten van iets te mooie (jongere) dames.
  Kreeg op een gegeven moment zelfs een telefoonnummer van een dame. (Echter met 4 vraagtekens)
  Gemaild met Badoo.
  volgens hun kon ik dat niet lezen omdat ik geen betaald lid was.
  En dat dat vraagtekens waren om leden te beschermen.
  Mijn reactie was dat (betaalde)leden er zelf voor kiezen om deze met iemand anders te delen.

  Spontaan werd mijn account verwijderd met de mededeling dat ik niet serieus op zoek zou zijn en dat ik maar elders moest gaan zoeken om gratis te chatten.

  Ik ben op andere sites ook betalend lid. Dus dit is echt onzin.

  SLECHTE SITE DUS. En volgens mij geldklopperij mede aan de andere recenties te zien. Zelf zetten ze bovenaan de pagina dat ze beoordeeld worden met een 8,7. Dan weet ik niet waar ze dat cijfer vandaan getoverd hebben

  NIET AAN BEGINNEN DUS

  Ron (53) 15 november 2020
 • xxGlittery (31)
  Oplichting 0 reacties

  Ik ben ook opgelicht voor 39,99 aan credits die eens zijn afgeschreven.

  Ik snap niet hoe zon app nog gebruikt mag worden door eindgebruikers. Dit is gewoon oplichting. Heeft iemand al een rechterlijk proces gestart tegen deze organisatie? dan wil ik me graag aanmelden voor hulp.

  xxGlittery

  xxGlittery (31) 5 november 2020
 • Frederic (43)
  Schandalig duur 0 reacties

  Je komt af en toe wel een echt iemand tegen maar de contacten zijn meestal oppervlakkig. Je kunt nog amper vrouwen aanspreken zonder betalen. En als je toch betaalt voor zgn. Credits om iemand te kunnen aanspreken, dan is het echt schandalig duur! Je betaalt 13 euro voor 550 credits waarmee je welgeteld twee personen kan aanspreken. Dit is 6,5 euro per nieuw bericht!!! Ik noem dit afzetterij.

  Frederic (43) 17 oktober 2020
 • A F M (63)
  credits verdwijnen 1 reactie

  Al eens gereageerd over 1500 credits welke slonken naar 350 zonder zelf gebruikt te hebben. Nu zijn zelfs de 350 credits verdwenen.
  Oplichters dus. Dan zijn de profielen zijn ook niet te vertrouwen en mogelijk fake. Een chatoperator!!!

  A F M (63) 17 oktober 2020
 • Diana (49)
  Veel nep 2 reacties

  Ik had afgesproken voor een date komt hij gewoon niet opdagen.en Ik had contact met iemand . Blijkt hij een narscist te zijn. Dus echt veel neppen man op jullie site en veel gaat het alleen maar om de sex. Gewoon jammer.

  Diana (49) 1 september 2020
 • Ilonka (47)
  Kut site 3 reacties

  wat een ongelooflijk stelletje oplichters zijn jullie...durf ik na een lange tijd me eindelijk aan te melden voor een dating site binnen 2 dagen moet ik geld betalen ..wou er bijna vanaf maar dacht oke ik die het voor 1 mnd. Vervolgens pikken jullie bijna 40 euro van me voor credits die ik niet gekozen heb...en nu kan ik ook nog is niet chatten. Ze kunnen wel naar mij reageren maar mijn berichten kunnen ze niet lezen. Ruim 40 euro lichter en zwaar opgelicht door jullie....maandag ga ik stappen ondernemen want ik zal niet de enige zijn

  Ilonka (47) 21 augustus 2020
 • Stephany Milliano (27)
  account verwijderen 0 reacties

  ik wil dat per direct stef , 27 Breda wordt verwijderd iemand gebruikt mijn foto s en dat wil ik niet. ook word er gezegd te geverifieerd met een facebook te zijn maar die is onvindbaar!!! Ik ben er zo klaar mee met de privacy breuk die hier continue op wordt gepleegd!!!! beter word het account verwijderd dit is echt schandalig dat dit gebeurd!!!!

  Stephany Milliano (27) 14 augustus 2020
 • Roadje Runner (25)
  Badoo account is geblokkeerd 0 reacties

  u zwamt over de naam en U kan en mag mij niet dwingen en U smoes is leuk maar U spreekt zich ook heerlijk tegen
  Denk dat het tijd word voor een consumente programma als Kassa of radar of om in de zeik teworden gezet via sociala media als een site die niet deugd,

  U bent gewoon een site die geld verdient met het toelaten van pay dates en suiker oom circus om dit ook openlijk toelaten word. U herstelt het gelijk of ik ga er wer mee naar de nodige consumente programma's

  en dan mag U even tekst en uitleg geven want via mail heeft U een ander verhaal en stata hier haaks op

  U comuniseerd niet eerlijk dus de pot verwijt d ekertel en heb ook consumenten recht U bepaald mijn nicknaam niet U heeft de 1e nicknaam zelf goed gekeurd en in eens verandert U die zelf zonder onderbouwd verzoek en regels zonder kennisgeving vooraf is ook niet fatsoenlijk

  Roadje Runner (25) 30 juli 2020
 • Tita Tovernaar (58)
  Badoo 0 reacties

  Na ingelogd te zijn, moest ik verifiëren met een foto, wat ik ook doe krijg steeds de melding dat ik waarschijnlijk niet heb voldaan zoals de voorbeeld foto. Was al niet tevreden over deze site en nu kan ik er niet op om mijn account te verwijderen. Badoo zelf krijg ik geen contact mee, ja automatische antwoorden waar ik niets mee kan. Iemand nog een idee?

  Tita Tovernaar (58) 25 juli 2020
 • Bianca (47)
  Ongepaste intimiteit 0 reacties

  Al genoeg gemeld dat sven serre zen profiel nie klopt en bij mij woont schulden heeft naakt fotos stuurt tis zo erg da ik hem buiten zet nie mee te leven ik wil de andere vrouwen beschermen want is op sex en geld uit echt blok da van jullie site gewoon triestig ze gene mooie naam hebben jullie

  Bianca (47) 14 juli 2020
 • Bart (31)
  Oplichters grote scam site 1 reactie

  Deze site is een grote scam!

  De lidmaatschap status waar je bij kan onbeperkt chatten is prima zou je denken (anders zit je vast aan een vast aantal per dag)
  Al gauw krijg je amper nog aandacht en moet je een ander pakketje kopen om meer aandacht te genereren kopen dus nog meer geld kwijt. Als je dit niet doet en gewoon vraagt om een nummer worden ze allemaal knettergek want dat kan ECHT niet hoor.

  Dan word je ineens uitgemaakt voor een respectloze manier van chatten en word je account verwijdert en krijg je je geld niet terug
  Zelfs verwijderd om met de klantenservice te mailen. Ongelooflijk dit is de slechtste dating site aller tijden die alleen maar geld wilt aftroggelen!

  Bart (31) 11 juli 2020
 • Jackie Buur (23)
  profiel verwijderen badoo 0 reacties

  Wel 5 jaar geleden heb ik bij jullie een account aangemaakt om de liefde van me leven te vinden. Tot op heden is dat niet gelukt.

  Ik zit al jaren lang niet meer op jullie datingsite, helaas kom ik mezelf tegen, als ik mezelf opzoek op Google. Dit kan voor vele mensen raar zijn om dit te zien van mij. Het kan misschien wel invloed hebben op mijn toekomst.

  Graag zou ik jullie willen verzoeken om mijn account te verwijderen, zodat dit geen schade toe brengt aan mezelf.

  Gegevens van mijn account
  Naam: Jackie Buur
  Leeftijd: 23 jaar
  Over mezelf: 18 jaar oud !
  Emailadres: weet ik helaas niet meer
  Oude telefoonnummer: 06*****778


  Hopelijk willen jullie mij helpen.

  Jackie Buur (23) 10 juli 2020
 • Jesse (26)
  Abonnement automatisch verlengd 0 reacties

  Onderstaande mail kreeg ik toegestuurd. Naar mijn weten heb ik mijn abonnement niet verlengt, mijn account heb ik verwijderd.
  Mijn e-mail wordt ook niet meer herkend als ik probeer in te loggen.

  Hoe kan het dan dat ik onderstaande mail ontvang, mijn abonnement is verlengd?????
  En hoe kan ervoor zorgen dat het bedrag niet meer wordt afgeschreven van mijn apple account????

  Graag uw antwoord!!!!!

  Groeten van Jesse

  ------------------
  Mail:

  Je abonnement is verlengd

  Je weekabonnement op Premium is verlengd – tijd voor nieuwe matches en dates!
  Datum activering: 8 juli 2020
  Kosten: 5,99€
  Volgende betaling op: 15 juli 2020

  Jesse (26) 9 juli 2020
 • filip (52)
  duur bedrog 0 reacties

  ik heb een premium account en bij sommige profielen moet ik betalen om een berichtje te zenden en bij sommige niet. je moet eerst een cadeautje geven (credits). credits betalen om in 99,9% van de gevallen geen antwoord terug te krijgen. het rare is er staat daar nog een oud profiel van mij op , en deze heeft wel veel succes. iedereen wil blijkbaar met me chatten. maar op mijn premiumaccount blijft het stil. heb op een week 2000 credits opgebruikt om mijn profiel populairder te maken resultaat 1 bezoekje . BADOO BOERENBEDROG

  filip (52) 20 juni 2020
 • Marco (34)
  Waarom zoveel vrouwen 1 reactie

  Ik heb het afgeschaft.. En waarom hier zoveel revieuws van vrouwen zijn is mij ook niet duidelijk? Maar ik vind het prima, dit werkt gewoon niet meer.

  Marco (34) 8 juni 2020
 • Shaquil (24)
  Badoo is slecht 0 reacties

  Ik word zomaar zonder reden geblokkeerd en als ik berichten stuur naar anderen mensen komen ze wel bezorgd aan maar mijn berichten worden toch niet ontvangen.

  Shaquil (24) 4 juni 2020