Badoo
8,7

310 reviews

Badoo maakt gebruik van een kennismakingsspel waarbij je elkaar kunt beoordelen op basis van uiterlijk. Als er een match is, krijg je een melding zodat het mogelijk is om elkaar een persoonlijke bericht te sturen.

Cijfer en gebruikersgemak

Badoo heeft van ons een 8.7 gekregen omdat Badoo veel leden heeft en het chatten gratis is. Het design ziet er ook goed uit en het is prettig om met Badoo te werken. Deze website is eigenlijk geen datingsite voor mensen die op zoek zijn naar liefde.

Prijzenlijst Badoo

Gratis

Ontevreden over Badoo? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (310)

 • Roadje Runner (25)
  Badoo account is geblokkeerd 0 reacties

  u zwamt over de naam en U kan en mag mij niet dwingen en U smoes is leuk maar U spreekt zich ook heerlijk tegen
  Denk dat het tijd word voor een consumente programma als Kassa of radar of om in de zeik teworden gezet via sociala media als een site die niet deugd,

  U bent gewoon een site die geld verdient met het toelaten van pay dates en suiker oom circus om dit ook openlijk toelaten word. U herstelt het gelijk of ik ga er wer mee naar de nodige consumente programma's

  en dan mag U even tekst en uitleg geven want via mail heeft U een ander verhaal en stata hier haaks op

  U comuniseerd niet eerlijk dus de pot verwijt d ekertel en heb ook consumenten recht U bepaald mijn nicknaam niet U heeft de 1e nicknaam zelf goed gekeurd en in eens verandert U die zelf zonder onderbouwd verzoek en regels zonder kennisgeving vooraf is ook niet fatsoenlijk

  Roadje Runner (25) 30 juli 2020
 • Tita Tovernaar (58)
  Badoo 0 reacties

  Na ingelogd te zijn, moest ik verifiëren met een foto, wat ik ook doe krijg steeds de melding dat ik waarschijnlijk niet heb voldaan zoals de voorbeeld foto. Was al niet tevreden over deze site en nu kan ik er niet op om mijn account te verwijderen. Badoo zelf krijg ik geen contact mee, ja automatische antwoorden waar ik niets mee kan. Iemand nog een idee?

  Tita Tovernaar (58) 25 juli 2020
 • Bianca (47)
  Ongepaste intimiteit 0 reacties

  Al genoeg gemeld dat sven serre zen profiel nie klopt en bij mij woont schulden heeft naakt fotos stuurt tis zo erg da ik hem buiten zet nie mee te leven ik wil de andere vrouwen beschermen want is op sex en geld uit echt blok da van jullie site gewoon triestig ze gene mooie naam hebben jullie

  Bianca (47) 14 juli 2020
 • Bart (31)
  Oplichters grote scam site 1 reactie

  Deze site is een grote scam!

  De lidmaatschap status waar je bij kan onbeperkt chatten is prima zou je denken (anders zit je vast aan een vast aantal per dag)
  Al gauw krijg je amper nog aandacht en moet je een ander pakketje kopen om meer aandacht te genereren kopen dus nog meer geld kwijt. Als je dit niet doet en gewoon vraagt om een nummer worden ze allemaal knettergek want dat kan ECHT niet hoor.

  Dan word je ineens uitgemaakt voor een respectloze manier van chatten en word je account verwijdert en krijg je je geld niet terug
  Zelfs verwijderd om met de klantenservice te mailen. Ongelooflijk dit is de slechtste dating site aller tijden die alleen maar geld wilt aftroggelen!

  Bart (31) 11 juli 2020
 • Jackie Buur (23)
  profiel verwijderen badoo 0 reacties

  Wel 5 jaar geleden heb ik bij jullie een account aangemaakt om de liefde van me leven te vinden. Tot op heden is dat niet gelukt.

  Ik zit al jaren lang niet meer op jullie datingsite, helaas kom ik mezelf tegen, als ik mezelf opzoek op Google. Dit kan voor vele mensen raar zijn om dit te zien van mij. Het kan misschien wel invloed hebben op mijn toekomst.

  Graag zou ik jullie willen verzoeken om mijn account te verwijderen, zodat dit geen schade toe brengt aan mezelf.

  Gegevens van mijn account
  Naam: Jackie Buur
  Leeftijd: 23 jaar
  Over mezelf: 18 jaar oud !
  Emailadres: weet ik helaas niet meer
  Oude telefoonnummer: 06*****778


  Hopelijk willen jullie mij helpen.

  Jackie Buur (23) 10 juli 2020
 • Jesse (26)
  Abonnement automatisch verlengd 0 reacties

  Onderstaande mail kreeg ik toegestuurd. Naar mijn weten heb ik mijn abonnement niet verlengt, mijn account heb ik verwijderd.
  Mijn e-mail wordt ook niet meer herkend als ik probeer in te loggen.

  Hoe kan het dan dat ik onderstaande mail ontvang, mijn abonnement is verlengd?????
  En hoe kan ervoor zorgen dat het bedrag niet meer wordt afgeschreven van mijn apple account????

  Graag uw antwoord!!!!!

  Groeten van Jesse

  ------------------
  Mail:

  Je abonnement is verlengd

  Je weekabonnement op Premium is verlengd – tijd voor nieuwe matches en dates!
  Datum activering: 8 juli 2020
  Kosten: 5,99€
  Volgende betaling op: 15 juli 2020

  Jesse (26) 9 juli 2020
 • filip (52)
  duur bedrog 0 reacties

  ik heb een premium account en bij sommige profielen moet ik betalen om een berichtje te zenden en bij sommige niet. je moet eerst een cadeautje geven (credits). credits betalen om in 99,9% van de gevallen geen antwoord terug te krijgen. het rare is er staat daar nog een oud profiel van mij op , en deze heeft wel veel succes. iedereen wil blijkbaar met me chatten. maar op mijn premiumaccount blijft het stil. heb op een week 2000 credits opgebruikt om mijn profiel populairder te maken resultaat 1 bezoekje . BADOO BOERENBEDROG

  filip (52) 20 juni 2020
 • Marco (34)
  Waarom zoveel vrouwen 1 reactie

  Ik heb het afgeschaft.. En waarom hier zoveel revieuws van vrouwen zijn is mij ook niet duidelijk? Maar ik vind het prima, dit werkt gewoon niet meer.

  Marco (34) 8 juni 2020
 • Shaquil (24)
  Badoo is slecht 0 reacties

  Ik word zomaar zonder reden geblokkeerd en als ik berichten stuur naar anderen mensen komen ze wel bezorgd aan maar mijn berichten worden toch niet ontvangen.

  Shaquil (24) 4 juni 2020
 • Linda (45)
  Waarschuwen 2 reacties

  Niet iedereen is wat hij lijkt.. Weet niet of je hier mag waarschuwen voor narcisten, die aan op gevoelige vrouwen en zijn aantrekkelijk en charmant,,maar is wolf in schaapskleren.. zou het erg vinden voor de volgende slachtoffers. . Ik weet dat mijn ex die mijn leven op zijn kop heeft gezet, waar ik heel veel energie in hen gestoken voor niks, hier op badoo zit.. Maar mag misschien geen naam noemen. Maar vrouwen: kijk uit!!

  Linda (45) 30 mei 2020
 • Zofia (54)
  inloggen probleem 0 reacties

  Mijn ex kwam me tegen op badoo,was erg boos toen me zag ,ik weet niet of hij gedaan heeft,maar sinds die tijd kan ik me niet meer inloggen .Ik zie geen storing op badoo dus, wat kan ik nu doen?weel niet

  Zofia (54) 12 mei 2020
 • Rebecca V (39)
  Account verwijderen Badoo 0 reacties

  Op 21 maart 2020 kwam ik erachter dat mijn zoontje van 11 jaar een account had aangemaakt op uw website. Dat was erg schrikken, dat dit mogelijk is voor een kind van 11 jaar. Ik heb toen meteen het account verwijderd. Nu krijgt mijn zoontje op zijn e-mail nog altijd uitnodigen van uw website om te chatten met dames die op zijn account hebben gekeken. Kunt u nagaan of er toch op zijn naam nog iets open staat en dat verwijderen?

  Rebecca V (39) 13 april 2020
 • Anoniem (20)
  Live 2 reacties

  Zonder pardon word zo de live functie eruit gegooid. Ik zit op badoo om nieuwe mensen te leren kennen en gewoon een normaal gezellig gesprek te hebben en vond het leuk om regelmatig live te gaan om vanuit mijn kant wat meer interactie te hebben. Maar ja helaas hebben ze dat er uit gegooid zonde

  Anoniem (20) 11 april 2020
 • Lex (33)
  Live gaat eruit zonder pardon 0 reacties

  Badoo heeft altijd live gehad waar mensen live kunnen gaan.
  Waardoor mensen hun credits kunnen verdienen.
  Alleen badoo laat nu al nieuwe accounts niet op de live kunnen gaan.
  Plus wordt ook super slecht aan gegeven dat het er uit gaat.
  Slecht met ze zegen er helemaal niks over op hun site en app.
  Dus mensen betalen nu voor premium zo dat ze in hun lives kunnen zien wie hun liked etc etc maar het gaat er uit zonder waarschuwing dus dit is geld klopperij. Mensen zouden ook een klacht moeten indienen want je hoort de mensen ver van te voren te waarschuwen. Deze info heb ik van mensen inside..

  Dus als badoo dit leest jullie zullen nog een aardige schade claim kunnen verwachten van al die hebben betaald..

  Badoo zal wel merken als ze mensen kwijt raken hier door!

  Lex (33) 20 maart 2020
 • Liefje (32)
  Oordeel niet snel 1 reactie

  Ik heb 5 jaar geleden mijn huidige man leren kennen via badoo! Na 6 maanden samen gaan wonen. Na 2 jaar een samen een huis gekocht. Een jaar later getrouwd en na 5 jaar een kind opkomst! Het kan dus wel...bekijk verder dan alleen de foto's! Als je niet opzoek ben naar vastigheid geef dit ook bij de ander aan!

  Liefje (32) 14 februari 2020
 • Sander (44)
  Badoo fake 0 reacties

  Matches of 'die of die heeft zin om te chatten': leuk denk je, maar vervolgens hoor je niets van ze en moet je zelf het gesprek beginnen. En als je al een reactie krijgt dan moet jij het gesprek gaande houden. Uit zichzelf zeggen ze niets en krijg je enkel korte antwoorden op je vragen maar niets leidt tot een spontaan 2-zijdig gesprek. Nadat ik een jaar blind hiervoor bezig geweest ben kreeg ik laatst tot 2x toe het antwoord op een openingszin van mij als "op wat voor type val je" of "wat vind je leuk om te doen" respectievelijk "Hoezo?" en "Wat gaan drinken, waarom?". Toen pas viel bij mij het kwartje dit is allemaal fake, want wat zijn dit voor antwoorden van een zgn. match?! Of een persoon die graag met mij wil chatten?!Maar die fakers werden het blijkbaar zat, omdat ik bijna nooit geld spendeerde. Ik hoop dat dit stelletje oplichters een keer moet boeten voor hun wandaden!

  Sander (44) 10 februari 2020
 • Nick Klokgieters (36)
  Ter Apel 0 reacties

  Zit hier al jaren op maar zitten veel meiden op die liegen. Zo heb ik er een die gescheiden was en zwanger was van haar ex wat helemaal niet waar was. Wilde gewoon zwanger worden en ik ben zo goed gelovig dat ze haar zin nu heeft. Zit ik met iemand die niet mijn type is veel liegt en niet werkt. Dus mannen pas op geloof niet wat de meiden beweren.

  Nick Klokgieters (36) 6 februari 2020
 • bart dumont (31)
  rating klopt niet 0 reacties

  He mannen van topdating. Pas jullie cijfer eens aan, het is niet omdat er veel 'gebruikers' zijn dat ze goed mogen scoren.
  Het is allemaal fake. Er is hier bijna geen een positieve revieuw. Dus je moet badoo niet beschermen, het is voornamelijk fake.
  1) Je krijgt melding dat vrouw wil chatten, bij sommige moet je kadoo (geld verdoen) om te kunnen beginnen sturen, heb dit gedaan en ze sturen niet terug, terwijl ze aangegeven hebben te willen chatten en online zijn.
  2) Je moet zeeer goed alles lezen want eenmaal je credits koopt, staat automatisch verlangen bij opzijn aan, het staat er echt heeel klein en redelijk verdoken op. Het staat er wel op, zodat ze legaal in orde zijn, maar de helft vd mensen ziet het niet en let er niet op.
  3) De live functie is wel te gebruiken, maar hier zijn de vrouwen die aandacht willen en die wss opzoek zijn naar een sexdate. Ik ben daar niets mee, one night stands zorgen alleen maar voor hartzeer want er is de mogelijkheid dat je effectief verliefd wordt op je one night stand en zei niet op jouw.

  De makers van deze site snappen hoe de mens in elkaar zit. Het is makkelijk je te laten vangen als je snacht naar affectie of liefde en ze gebruiken semi illegale tactieken om je geld af te troggelen.

  bart dumont (31) 20 januari 2020
 • bart dumont (31)
  doe het niet 0 reacties

  Account gemaakt, 1 week premium en een bundel credits gekocht omdat ik direct serieus wou beginnen.
  Paar vrouwen gestuurd. Geen antwoord.
  Paar vrouwen die me profiel bezoeken, maar geen antwoord als je stuurd
  tot hier kan het nog
  maar dan; paar vrouwen die willen chatten, maar die geen bericht gestuurd hebben, je krijgt een melding van xxx wil chatten, meer niet. Stuur je naar deze vrouwen, wederom GEEN antwoord.
  Sommige van die vrouwen kan je niet gratis naar sturen en moet je kadootje voor kopen of 100 credits, dit gedaan en wederom geen antwoord, terwijl het 'van een vrouw was die wou chatten'.

  Het is dus allemaal bedrog.

  Er zitten waarschijnlijk wel echte vrouwen op, dit kan je vooral zien bij de live functie, wat voor vrouwen zijn dit: ego hoertjes die willen neuken en daar jagen dan een stuk of 100 geile mannetjes op. Als je domme wijven wilt playen is dit wss wel de spot voor jouw. Voor een pure neukdate, voor de rest moet je hier niets verwachten. Die neukdate met zon popular hoertje, daar zal je wel kluiten mogen voor uitgeven want er aazen der nog een heel deel op haar.


  Liefde is iets fragiel, je bent gewaarschuwd voor je aan deze site begint.
  De mensen die zon sites maken zijn ronduit kwaadaardig.

  bart dumont (31) 20 januari 2020
 • Guusje (43)
  Badoo amateurs 2 reacties

  Ik vind Badoo echt een datingsite voor de amateur daters onder de mannen. Mannen hier weten namelijk echt niet hoe ze met het vrouwelijke geslacht om moeten gaan en hoe ze hen moeten benaderen, wat ook gelijk verklaard waarom ze nog single zijn. Maar even een tip van mij, de tekst 'hé schatje, zin in een wip?' daar worden vrouwen niet bepaald opgewonden van en zeker niet als ze op zoek zijn naar een relatie. Dan zul je als man zijnde toch echt wat meer je best moeten doen en er wat meer werk van moeten maken dan alleen dat soort teksten. Ik word daar altijd zo moe van en dan ben ik er alweer klaar mee en meld ik me maar weer af. Dus ik hoop dat alle mannen deze review lezen en zich realiseren dat vrouwen daar niet op zitten te wachten, die willen toch een man met meer inhoud dan dit.

  Guusje (43) 18 januari 2020