• Bart (31)
  Oplichters grote scam site 1 reactie

  Deze site is een grote scam!

  De lidmaatschap status waar je bij kan onbeperkt chatten is prima zou je denken (anders zit je vast aan een vast aantal per dag)
  Al gauw krijg je amper nog aandacht en moet je een ander pakketje kopen om meer aandacht te genereren kopen dus nog meer geld kwijt. Als je dit niet doet en gewoon vraagt om een nummer worden ze allemaal knettergek want dat kan ECHT niet hoor.

  Dan word je ineens uitgemaakt voor een respectloze manier van chatten en word je account verwijdert en krijg je je geld niet terug
  Zelfs verwijderd om met de klantenservice te mailen. Ongelooflijk dit is de slechtste dating site aller tijden die alleen maar geld wilt aftroggelen!

  Bezoek Badoo

  Bart (31) 11 juli 2020
  • (54)

   Nou Bart? Als je steeds te lezen krijgt op Badoo van diens gebruikers woorden als "Sorry. Je bent mijn type niet", of "Sorry. Ik vind jou er niet uitzien" of welk negatief antwoord dan ook, beschouw ik Badoo als een waardeloze hoeren site. Sterker nog! Ik beschouw nu elke vrouw daar als rovers, hoeren, mieskasters, ellendig stukken vuil uit deze samenleving, want zoiets maakt je woest en kwaad en gun ik alle vrouwelijke gebruikers door als waardeloos, slecht en keihard asociaal. En ik schaam mij er ook nu totaal niks dat ik dat zeg, omdat ze dat nu gerust mogen lezen, want ben blij dat ik Badoo eraf heb gegooid en mogen ze van mij daar allemaal een langdurige ziekte mogen oplopen, zodat ze er keihard dood aan mogen gaan. Zo ver ben ik er nu wel mee heen. Gewoon woest en echt hé? Ik draai mijn woorden niet om. Wat ik hier plaats, dat staat keihard vast. Ik geloof niet in die smerige vieze hoeren kutten op Badoo. Ik mag dat zeggen want ik zal never nooit een blad voor mijn mond nemen, want ben er klaar mee steeds door die vieze Badoo kk hoeren steeds benadeeld te worden. Nu is het aan mezelf...

   Bertus (54) 11 juli 2020


Meer informatie en reviews over Badoo