• kr (32)
  Beste gratis dating site 1 reactie

  Laten we eerlijk zijn, online dating is niet meer wat het ooit is geweest.

  Badoo is wel één van de weinige dating sites die in principe gratis is. Je moet wel elkaar eerst liken voordat je een bericht kunt sturen. Wil je wel iemand een bericht sturen die jou niet geliked heeft moet je wel betalen en hier zit meteen het probleem.

  Door de hoeveelheid mannen denk ik dat vrouwen niet vaak door de lijst van mannen scrollen maar wachten op diegene die wel een bericht stuurt. Ik ben geen model maar zie er niet slecht uit, toch krijg ik maar ongeveer 5 profiel bezoekjes per dag. Als je matched met vrouwen hebben ze meestal geen geduld of zin om er echt een gesprek van te maken, je moet echt met iets speciaals komen, dan heb je misschien een kans.

  Het is duidelijk dat er veel mannen ook de leuke vrouwen weggepest hebben door hun gedrag. Veel profielen die al lang niet meer in gebruik zijn. De vrouwen die er nog wel zijn, zijn vaak vrouwen met 3 kinderen, heel dik, een handicap of hebben iets anders waardoor ze niet aan de man komen.

  Al met al, het is nog steeds de beste gratis dating site... Je hebt meer kans op een normale vrouw op Lexa etc. maar daar betaal je je scheel aan.

  Bezoek Badoo

  kr (32) 12 april 2018
  • (44)

   Het klopt ook wel dat badoo misschien wel de enige gratis dating website is, maar dat praat niet alle gebreken die het heeft goed lijkt mij.
   Het kan allemaal nog zo mooi lijken dat je niet hoeft te betalen hiervoor, maar dat de site verder geen effect heeft, ja dan schiet je er nog niets mee op en had je in die tijd misschien naar een bar gekund om echte mensen te ontmoeten.

   Peter (44) 14 april 2018


Meer informatie en reviews over Badoo