• Mark (51)
  Badoo slechte beoordeling 2 reacties

  Badoo krijgt van mij een hele slechte beoordeling, omdat dat ik echt vind dat ze nu eenmaal niet beter verdienen. Als je het mij vraagt mag deze website best uit de lucht gehaald worden, zo slecht vind ik het. Dat is wanneer je er over nadenjt best triest maar ik kan er helaas niets anders van maken. Ik hoor veel mee klachten over de site badoo, ook van andere mensen met wie ik contact had op deze site, dus het zal echt niet alleen aan mij liggen.

  Bezoek Badoo

  Mark (51) 20 mei 2018
  • (38)

   Ik kan niet anders dan alles wat je zegt beamen. Ik heb ook geen enkel goed woord over voor badoo de website. En ook ik weet dat er veel meer ontevreden mensen op deze website een profiel hebben aangemaakt. Ik heb zelfs wel eens klachten naar de klantenservice ban deze website gestuurd, maar op geen enkele e-mail heb ik een reactie gekregen. Dat vind ik heel erg slecht en ook nog eens ongemanierd.

   Simon (38) 20 mei 2018
  • (45)

   Ik snap die negatieve berichten echt niet! Wanneer iets gratis is zoals badoo ga je daarna niet lopen zeuren wanneer iets niet helemaal naar hun zin is. Als het je niet bevalt moet je gewoon naar een andere site gaan, maar dan moet je je wel realiseren dat je daar dan wel voor moet betalen.

   Merel (45) 26 mei 2018


Meer informatie en reviews over Badoo