• vrouw (36)
  Vol met fakers en vreemdgangers 0 reacties

  Intussen enkele maanden op Badoo. Eerst in een grapje getrapt van Badoo wat me ongewenste rekeningen gaf. Na een blokkade is dit goed gekomen en kreeg ik opeens een levenslang gratis premium lidmaatschap. Maar daar heb je niet zoveel aan. De site staat bol van nepprofielen en vreemdgangers. In korte tijd 3 gebroken partners gesproken. Je hebt dus zelf geen relatie, maar wordt wel meegezogen in de relatie ellende van een ander. Na rapporteren van fakers gebeurd er niets. Ik rapporteer met link naar de originele foto en maanden later staat die persoon er nog steeds op.
  Natuurlijk kun je bij toeval je grote liefde tegen het lijf lopen, maar de kans is nihil. Het is het afvoerputje van de datingapps.. dat is wel duidelijk. Ik heb het als vrouw wel gehad met berichten als: 'Neuken?" Sommige ontwikkelen zich binnen een gesprekje zelfs tot heuse psychopaten. Veel ex gedetineerde die vast hebben gezeten voor het mishandelen van hun ex zelfs. Alles wat je dus niet wil aantrekken komt hier op je pad.
  Mannen en vrouwen lopen tegen dezelfde dingen aan waardoor ze ook de app niet meer serieus nemen en dat geeft een negatieve cirkel.

  Bezoek Badoo

  vrouw (36) 20 januari 2019


Meer informatie en reviews over Badoo