• Gerrit (51)
  Badoo tweezijdig 2 reacties

  Badoo geeft zoals de meeste dating sites twee kanten, net als de meeste mensen.
  Ik vind het heel nobel en mooi dat badoo geen geld van mensen vraagt om hier een lid te kunnen zijn.
  Maar een andere kant van dit is dat ook het type mens hier op af komt waar de meeste mensen niet mee zouden willen daten.
  Dit kan een golddigger zijn die het gewoon voor het geld doet maar sowieso de mensen die zichzelf amper kunnen onderhouden zitten op dit soort gratis websites en dat is niet wat ik zoek en ik denk de meeste mensen niet.

  Bezoek Badoo

  Gerrit (51) 8 december 2018
  • (39)

   Ik vind het een afschuwelijke uitspraak van jou om te zeggen dat je niet zou willen daten met iemand die gratis dingen aan neemt. Dat iemand niet even veel geld heeft als iemand die in een grote villa woont, betekent nog niet dat deze persoon minder is dan diegene. Laat me je mijn ervaring hiermee vertellen en dat is dat de mensen die wat minder bedeeld zijn op financieel gebied, vaak een stuk vriendelijker zijn dan de mensen die meer geld te besteden hebben. Knoop dat eerst maar in je oren voordat je in het vervolg weer een oordeel gaat geven.

   Erick (39) 28 december 2018
  • (43)

   Jij zit zeker lekker in de broekzak van badoo?? Wat ben jij een afschuwelijke mooiprater Erick, mensen die de waarheid durven te vertellen lopen afkraken. Want dat doen ze!! Badoo is niks meer en niks minder dan een fake organisatie die mensen geld uit de zakken klopt! En dat jij het dan ook nog voor ze opneemt maakt van jou helemaal een staatsmongool eerste klas!! Mensen moeten juist gewaarschuwd worden voor oplichters als badoo en jij die het allemaal goed praat?? Bah!! Schaam je man!!

   Nick (43) 18 augustus 2019


Meer informatie en reviews over Badoo