• Victim100 (40)
  Deze site vol met nepprofielen 1 reactie

  Ga maar even heel goed door de site heen ploegen en dan kom je erachter dat de bulk zoniet alles aan deze site fake is.
  In het begin lijkt het inderdaad om een normale site te gaan maar valt vrij snel door de mand door de responses.
  Idd twee pakket opties, één om te chatten en één om aandacht te vergaren of met populaire mensen te praten.. 3x Raden wat al deze profiel eigenaren alleen maar willen doen. Je gek maken dat je met een populair iemand wilt chatten en ja, dat kost weer extra? En zo blijf je dokken daar je aangekochte voorraad finite is..

  Die review van Ruud op 1 mei, ja tuurlijk jong...ik heb al minstens 7 fakers gevonden die rechtstreeks van porno sites afkomen binnen luttele minuten dus hoe jij zoekt weet ik niet, maar ik zoek blijkbaar beter.
  Tevens zegt het geen hol of ze in nederland zitten of niet ..Zeker ook gemist hoeveel verschillende bedrijven op dit adres staan. Daar gaat ook een lampje branden.
  Zou mij niet verbazen als het gort van deze reviews hier ook nep is daar het nu vol met fake profielen zit er hier is het hosanna wat een lof, wat een lof de afgelopen dagen. wellicht begon het inderdaad eerlijk en is dit wat er van overgebleven is.
  Uiteraard ben je meteen al je mogelijkheden kwijt als je er over begint binnen zon chat dus dat is ook wel grappig en wederom vallen ze daarmee door de mand. toevallig niet?
  Meldingen van deze site liggen inmiddels bij Politie/ACM en Fraudehelpdesk..
  Hopelijk zijn deze praktijken snel een bad memory uit het verleden.

  Bezoek Badoo

  Victim100 (40) 14 september 2018
  • (53)

   De site is zo groot dat er vast een flink aantal neppers op zitten, dat geloof ik meteen.
   Maar ik ben zo ie zo al geen fan van het hele online daten gebeuren, omdat ik het romantische concept dan mis maar dat heb ik al eerder uitgelegd.
   ik denk echter wel dat het niet perse aan deze site ligt dat er neppers op zitten, want ik denk dat je die overal wel hebt, op welke dating website dan ook en ik denk ook dat je dat nooit volledig uit de weg kunt gaan.

   Karin (53) 29 september 2018


Meer informatie en reviews over Badoo