Lexa
7,9

150 reviews

Lexa.nl is voor alle singles. De grote en zeer gevarieerde database zit vol leuke en enthousiaste mensen die allemaal op zoek zijn naar een date. Hierdoor is het ontmoeten van singles in jouw regio, buurt of stad heel simpel.

Cijfer en gebruikersgemak

Lexa krijgt van ons een 7,9 omdat het een groot ledenbestand heeft, wat de kans op succes vergroot, toch vinden wij de site wel wat onduidelijk over het nemen van een full membership. Zo werkt Lexa met Automatische Incasso die als je even vergeet op te zeggen vrolijk maandelijks doorloopt. Pas dus goed op dat je niet vergeet je abonnement op tijd op te zeggen! De klantenservice zal je hier amper tot niet mee helpen.

Prijzenlijst Lexa

 • 1 maand abonnement: € 24,95
 • 3 maanden abonnement: € 38,85
 • 6 maanden abonnement: € 59,70
Ontevreden over Lexa? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (150)

 • Kevin (25)
  Lexa blijft een goede datingsite maar levert welin 1 reactie

  Lexa blijft een grote speler in de datingindustrie, dit zie je alleen al aan het aantal leden. Ik moet wel zeggen dat het ledenaantal ietwat daalt na mate het seizoen de zomer in gaat. En ik moet zeggen dat er veel ouderen op zitten, mensen van mijn leeftijd (25 jaar) moet je meer zoeken op dating apps denk ik.

  Kevin (25) 16 juni 2017
 • Rinus (56)
  Lexa de nummer 1 1 reactie

  Goede datingsite met veel betaalde leden (die dus wat kunnen ondernemen). Je vind niet zo gauw een andere datingsite met zoveel betaalde leden denk ik. Lexa is naar mijn weten ook de langst bestaande datingsite dus dan mag je dat verwachten. Ik weet dat Tinder en consorten voor de jongeren leuk is maar voor de oude garde denk ik dat Lexa altijd de nr 1 zal blijven.

  Rinus (56) 17 mei 2017
 • Lexa liefhebber (56)
  Lexa onoverzichtelijk maar veel leden 1 reactie

  Lexa, naar mijn mening een ietwat onoverzichtelijke datingwebsite. Deze moet het hebben van de vele oude leden die zich hebben geregistreerd voordat de apps er waren. Ik moet zeggen, er zijn genoeg leden nog aanwezig waar je mee kan daten/gesprekken voeren etcetra.

  Lexa liefhebber (56) 27 februari 2017
 • Kale jan (36)
  Lexa 1 van de grootste dus beste 2 reacties

  Lexa, prima website, niks over te klagen. Als er serieus mensen zijn die roepen dat je hier geen date kan krijgen dan moeten deze eens in de spiegel kijken want daten is wel degelijk mogelijk. Sterker nog, ik denk dat je op Lexa het grootste kans maakt op een date omdat dit een grote naam is in Nederland op het gebied van dating. Pas wel op voor buitenlandse accounts (engels sprekend), deze zijn veelal uit op je geld, negeren dus!

  Kale jan (36) 16 februari 2017
 • Sylvia en Tom (32)
  Partner ontmoet op lexa 0 reacties

  Ik heb mijn partner hier 7 jaar geleden op ontmoet, dit wil ik de wereld toch even delen. Sindsdien erg gelukkig met mijn man. Groetjes Sylvia en Tom

  Sylvia en Tom (32) 24 januari 2017
 • Jeroen (35)
  Profielbezoekers en berichten zijn fake 0 reacties

  Ik weet van andere site's dat vrouwen bijna 0% aandacht geven doormiddel van je profiel te bezoeken of je een bericht te sturen. op relatieplanet heb je in de eerste dagen een klein aantal bezoekers daarna blijft het bij een enkele in de maand of helemaal geen, zeker wanneer je gratis lid bent en zelf afwacht op berichten.

  bij lexa als je gratis lid bent had ik in 1 week 100 profiel bezoekers en allemaal winks en berichten. dan wordt je betaald lid en de helft is weg en de andere helft is van fotoloze members die je probeerden betaald lid te maken.

  ze gebruiken zeer waarschijnlijk hetzelfde concept als bij badoo, daar als je meteen lid bent geworden heeft zogenaamd die en die je bezocht en dan kijk je op haar profiel en staat er laatst online meer dan een week geleden xd zo fake!

  Jeroen (35) 23 december 2016
 • mark (27)
  ze laten nep leden toe 1 reactie

  bij lexa staat dat het allemaal controleerde accounts zijn, trap daar niet in jongens! ik heb zelf net een fake account aangemaakt met gejatte foto van google om dit even te testen en hij is gewoon goedgekeurd!. lexa zijn pure oplichter ze liegen gewoon met wij laten alleen gecontroleerde profielen toe , niet dus!!!

  als je gratis lid bent worden er ook flirts gestuurd en berichten en als je dan ineens betaald lid bent zijn ze deels weg en de andere helft heeft geen eens foto erop staan! begin hier geen betaald lidmaatschap serieus !!!

  bovendien zijn alle vrouwen super arrogant , en respectloos!

  toen ik gratis lid was had een meisje mij een flirt gestuurd en berichten toen was ik betaald lid daardoor geworden zegt ik je bent mooi zegt ze veel succes bij het vinden van een leuk meisje. als je het mij vraagt krijgen deze nepaccount makers ervoor betaald om jou betaald lid te maken en je daarna keihard af te stoten! je kan als je gratis lid bent wel 100000 knipoogjes sturen maar niemand stuurt er één terug je kan 100000 berichten sturen maar geen meid reageert ook al is het bericht nog zo speciaal. ze hebben het gelezen en verder respectloos die wijven geen enkele reactie!


  bij de site twoo kon je zelf teminste nog accounts checken door foto op te slaan en dan bij google te uploaden hier niet!

  als niemand van de 60 personen reageert net als op twoo zitten er veel fake leden tussen.

  bij twoo heb ik met een keer 13 mensen gechat, ook allemaal negeren en bericht alleen lezen, ik scheld ze daarna uit en dan komt de aap uit de mouw! webcamlink en andere betaallinks sturen ze dan en beginnen rare berichten te sturen van eey chat etc, terwijl ik begon met eey lelijkerd haha.

  en heel veel begonnen engels te lullen die gewoon in nl als woonplaats hadden!

  kortom op lexa is hetzelfde concept geloof mij! ik had ze alle 13 ook gecheckt via google 1 was maar echt .

  mark (27) 18 december 2016
 • Annelies (35)
  Lexa is leuk 0 reacties

  Mooie website en een leuke reclame op de tv. Sinds 3 dagen heb ik me hierop aangemeld en tot nu toe geniet ik er prima van. Genoeg vrijgezelle mannen te vinden. Momenteel ben ik met 4 een gesprek aan het voeren, wat wil een vrouw nog meer, toch?

  Annelies (35) 13 december 2016
 • Amit (33)
  Lexa is a scam 0 reacties

  One of the most horrible website. You pay for premium membership only to realise that you can only contact other premium members, and you need to pay more if you want to contact other girls. Also they have been charging me everymonth without telling me I can not figure out how to cancel. Please be very sure if you want to join this site

  Amit (33) 10 december 2016
 • Jan (56)
  Veel 0 reacties

  Wil geen lange tekst plaatsen maar het volgende is me al twee keer overkomen. Na uitschrijven als betaal lid krijg ik opeens heel veel bekijks e.d. De rode vakjes puilen uit. Als je lid bent komt er echt niet zoveel in. Meer een lokkertje om weer te betalen dus en een echte controle hierop heb je niet. Volgens mij een standaard iets als je jezelf uitschrijft.

  Jan (56) 24 november 2016
 • Bert Swinkels (56)
  Er word weer geadverteerd voor lexa hopen op het b 0 reacties

  Lexa is weer op tv! Was ook wel nodig want er was geen hond meer te bekennen op Lexa, laat staan betalende leden. Hoop dat het weer wat aantrekt want 10 jaar geleden was dit de topper onder de datingsites. Tegenwoordig hebben de apps dit soort websites ingehaald helaas. Ik ben al wat ouder en gebruik geen apps waardoor ik genoodzaakt ben op Lexa en consorten te blijven.

  Bert Swinkels (56) 26 oktober 2016
 • Gibbon (39)
  Lexa is waardeloos 1 reactie

  Toegegeven. Ik heb me aangemeld als gratis lid. Het enige dat je dan hebt is een profiel en meer niet. Geen mogelijkheid om berichten te versturen en ontvangen.

  Wat opvalt is dat mijn profiel blijkbaar wel "populair" is. Binnen no time zag dat mijn profiel blijkbaar wel druk werd bezocht en ik allerlei berichtjes had (die ik niet kan openen).

  Aangezien ik geen hartenbreker ben qua uiterlijk en een enorm saaie profieltekst had geschreven concludeer ik dat dit fake is. Zo nep als het maar zijn kan.

  Het is slecht gesteld op het gebied van internetdaten en Lexa is daar een voorbeeld van.

  Negatieve punten:
  * Als gratis lid kan je echt niks.
  * Vermoedelijk veel fakers en oplichters.
  * Overduidelijk opgezet om mensen veel geld afhandig te maken.

  Gibbon (39) 23 oktober 2016
 • Gerda (58)
  Veel reclame 0 reacties

  Ik merk dat er de laatste tijd weer veel reclame wordt gemaakt voor onder andere Lexa, misschien met het oog op dat niemand alleen wil zijn met de feestdagen ofzo. Ik ben nu al ruim 1,5 jaar lid op lexa en heb nog nooit profijt gehad van dit lidmaatschap. Hierdoor heb ik wel een beetje mijn twijfels, al die dingen die ze zogenmaamd doen? Nog nooit van gehoord!

  Gerda (58) 19 oktober 2016
 • Henk (47)
  Lexa en lexamore 0 reacties

  Wisten jullie dat als je een account aan maakt op LEXA dat je ook meteen een account hebt op LEXAMORE? Wat het verschil is en waar het voor dient ben ik nog niet achter maar het is wel raar. Hier heb ik niet om gevraagd? Hebben andere mensen hier ook last van gehad en kan iemand me uitleggen wat ik met dit account kan? Bedankt alvast.

  Henk (47) 7 oktober 2016
 • Dirk jan (46)
  Lexa is heel rustig 1 reactie

  Het is ontzettend rustig op Lexa, zelfs op de avondtijden zijn er geen leuke vrouwen online. Althans wel een groen balletje maar ze zijn er niet. Geen profiel bezoekjes of berichtjes, niets. 5 jaar geleden heb ik op Lexa mijn ex ontmoet, toen waren de dating tijden blijkbaar nog beter. Nu is het niet te doen.

  Dirk jan (46) 16 september 2016
 • Pantoffel (28)
  Onduidelijk maar desondanks redelijk 0 reacties

  Ik kijk met een redelijk gevoel terug op mijn periode van Lexa madness. Het duurt je 2 weken voordat je alles hebt uitgevogeld aangezien je honderden opties hebt en niet alles staat waar je zal denken dat het zal staan. Wanneer je door hebt hoe het werkt is het goed. Leuke vrouwen in bijna iedere omgeving waar je mee kunt chatten. Ik geef Lexa 3 sterren (redelijk).

  Pantoffel (28) 25 augustus 2016
 • Timo (55)
  Net als van gelder op de OS 0 reacties

  Lexa is net als van Gelder op de OS, waardeloos en niet passend.
  Mensen denken hier iets uit op te kunnen maken voor een relatie, maar slaan volledig de plank mis.
  en dat is niet hun schuld, nee het is de schuld van Lexa jullie zijn oplichters.

  Timo (55) 10 augustus 2016
 • Danny (36)
  Lexa is raar 1 reactie

  Na een uur bezig te zijn geweest aan mijn profiel kon ik dan eindelijk chatten met wat leden op Lexa. Voor de gein iedereen maar aangesproken en dan kijken wat er gebeurd.. Serieus 1% antwoord en die haken ook al snel af terwijl ik helemaal niet zo heel lelijk ben! Hebben anderen hier ook last van?

  Danny (36) 29 juni 2016
 • Life for ever (30)
  lexa gematigd positief 1 reactie

  Mijn review over lexa zit tussen positiviteit en negativiteit in. Allereerst is de web interface heel onduidelijk in alle aspecten. De voorwaarden zijn zoveel pagina's dat je het niet gaat lezen enz enz. Het is me wel gelukt om een leuke date te krijgen binnen mijn lidmaatschap van 1 maand. Daar gaat het wel om lijkt me, daarom geef ik Lexa 3 sterren.

  Life for ever (30) 5 juni 2016
 • Klop (48)
  lexa is een verschrikkelijke website zonder servic 1 reactie

  Ik vind lexa een verschrikkelijke website die ook geen goede klantenservice heeft. Als je ze iets wil vragen moet je 2 a 3 dagen wachten op reactie. Waar betaal je dan die 25 euro lidmaatschap voor? In ieder geval niet voor de service.

  Klop (48) 2 juni 2016