Lexa
7,9

136 reviews

Lexa.nl is voor alle singles. De grote en zeer gevarieerde database zit vol leuke en enthousiaste mensen die allemaal op zoek zijn naar een date. Hierdoor is het ontmoeten van singles in jouw regio, buurt of stad heel simpel.

Cijfer en gebruikersgemak

Lexa krijgt van ons een 7,9 omdat het een groot ledenbestand heeft, wat de kans op succes vergroot, toch vinden wij de site wel wat onduidelijk over het nemen van een full membership. Zo werkt Lexa met Automatische Incasso die als je even vergeet op te zeggen vrolijk maandelijks doorloopt. Pas dus goed op dat je niet vergeet je abonnement op tijd op te zeggen! De klantenservice zal je hier amper tot niet mee helpen.

Prijzenlijst Lexa

 • 1 maand abonnement: € 24,95
 • 3 maanden abonnement: € 38,85
 • 6 maanden abonnement: € 59,70
Ontevreden over Lexa? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (136)

 • Dirk jan (46)
  Lexa is heel rustig 1 reactie

  Het is ontzettend rustig op Lexa, zelfs op de avondtijden zijn er geen leuke vrouwen online. Althans wel een groen balletje maar ze zijn er niet. Geen profiel bezoekjes of berichtjes, niets. 5 jaar geleden heb ik op Lexa mijn ex ontmoet, toen waren de dating tijden blijkbaar nog beter. Nu is het niet te doen.

  Dirk jan (46) 16 september 2016
 • Pantoffel (28)
  Onduidelijk maar desondanks redelijk 0 reacties

  Ik kijk met een redelijk gevoel terug op mijn periode van Lexa madness. Het duurt je 2 weken voordat je alles hebt uitgevogeld aangezien je honderden opties hebt en niet alles staat waar je zal denken dat het zal staan. Wanneer je door hebt hoe het werkt is het goed. Leuke vrouwen in bijna iedere omgeving waar je mee kunt chatten. Ik geef Lexa 3 sterren (redelijk).

  Pantoffel (28) 25 augustus 2016
 • Timo (55)
  Net als van gelder op de OS 0 reacties

  Lexa is net als van Gelder op de OS, waardeloos en niet passend.
  Mensen denken hier iets uit op te kunnen maken voor een relatie, maar slaan volledig de plank mis.
  en dat is niet hun schuld, nee het is de schuld van Lexa jullie zijn oplichters.

  Timo (55) 10 augustus 2016
 • Danny (36)
  Lexa is raar 1 reactie

  Na een uur bezig te zijn geweest aan mijn profiel kon ik dan eindelijk chatten met wat leden op Lexa. Voor de gein iedereen maar aangesproken en dan kijken wat er gebeurd.. Serieus 1% antwoord en die haken ook al snel af terwijl ik helemaal niet zo heel lelijk ben! Hebben anderen hier ook last van?

  Danny (36) 29 juni 2016
 • Life for ever (30)
  lexa gematigd positief 1 reactie

  Mijn review over lexa zit tussen positiviteit en negativiteit in. Allereerst is de web interface heel onduidelijk in alle aspecten. De voorwaarden zijn zoveel pagina's dat je het niet gaat lezen enz enz. Het is me wel gelukt om een leuke date te krijgen binnen mijn lidmaatschap van 1 maand. Daar gaat het wel om lijkt me, daarom geef ik Lexa 3 sterren.

  Life for ever (30) 5 juni 2016
 • Klop (48)
  lexa is een verschrikkelijke website zonder servic 1 reactie

  Ik vind lexa een verschrikkelijke website die ook geen goede klantenservice heeft. Als je ze iets wil vragen moet je 2 a 3 dagen wachten op reactie. Waar betaal je dan die 25 euro lidmaatschap voor? In ieder geval niet voor de service.

  Klop (48) 2 juni 2016
 • Bennie Lubbers (28)
  rustig op lexa 0 reacties

  Het is heel rustig op Lexa als je het vergelijkt met Tinder en consorten. Daarnaast kost het ook meer en werkt de app niet goed. Geen aanrader van mij Lexa.

  Bennie Lubbers (28) 17 mei 2016
 • Harm Koopman (36)
  Geld kwijt geraakt door lexa 1 reactie

  Grrrrrrrr geld kwijt geraakt door lexa. Wanneer je 1x betaald zit je daar vast aan een automatische incasso die telkens maar doorgaat. Let wel, ook wanneer je account er niet meer is. Je moet dus naar de bank om te zeggen dat ze dat niet meer mogen doen. Strange world we're living in.

  Harm Koopman (36) 12 mei 2016
 • Michel (29)
  Lexa onmogelijk te daten 0 reacties

  Volgens mij is het op Lexa als man bijna onmogelijk om een beetje te chatten. Laat staan te daten. Geen enkele vrouw toont interesse of wat dan ook. En voor dat jullie gaan zeiken, ik zie er best normaal uit. Overigens vreemd dat ik eerst wel veel reacties kreeg en na betalen dus helemaal niets meer. Misschien toeval, who knows?

  Michel (29) 3 mei 2016
 • henriette (26)
  Dacht dat lexa goed was maar helaas 0 reacties

  Mijn moeder heeft me verteld dat ze mijn vader heeft leren kennen via Lexa.nl. Hierdoor dacht ik ook wel een goede kans te maken op een leuke man. Volgens mij dacht Lexa eerst dat ik een nep account was, ik kreeg een week totaal geen aandacht. Het leek alsof mijn account nog op inactief stond. Hierna ging het wel wat beter qua aantal contacten. Een maand geleden heb ik mijn account hier opgezegd maar Lexa blijft nog steeds geld afschrijven van mijn rekening. Dit heb ik de bank laten stop zetten. Al met al ben ik zeker niet tevreden.

  henriette (26) 21 maart 2016
 • Desire (38)
  Lexa is alleen maar oplichting 0 reacties

  Ik heb al minimaal een half jaar geen account meer op Lexa en toch halen ze nog geld van mijn rekening. Ik ben er nu wel flauw van :( Iedere maand moet ik het geld weer terughalen via de bank. Genoeg is genoeg Lexa! Ga maar een ander oplichten.

  Desire (38) 14 maart 2016
 • Lisa (24)
  Virus op lexa 0 reacties

  Wanneer ik naar Lexa.nl ga geeft mijn computer aan dat er een virus op mijn computer zit. Bij andere websites heb ik dit niet. Heel vreemd.

  Lisa (24) 27 februari 2016
 • Erik (35)
  Lexa geldklopperij en misleiding 0 reacties

  Lexa is van begin totveind geldklopperij en misleiding.
  Gratis inschrijven? Yeah right....je kunt dan berichten ontvangen....maar er niet op reageren....fijn voor degene die de moeite heeft genomen om je een bericht te sturen...een betalend lid dus. Ze gokken erop dat je hierdoor betalend lid wordt. En in je profieltekst vermelden dat je geen betalend lid bent? Vergeet het maar...ze gooien het eraf...
  Ok....je wordt betalend lid...maar er wordt niet bijverteld dat hier een automatische verlenging aanhangt...dus na jouw termijn wordt weer automatisch geld afgeschreven. Wil je dit stopzetten....dat kan....maar dan moet je erg goed zoeken, dat hebben ze verstopt. En het kan niet binnen 48 uur....om technische redenen....yeah right....gelul...ze hopen dat je het vergeet.....En er zijn veel members? Yeah right again....ze laten dezelfde members gewoon vaker voorbijkomen..
  De site zelf is rommelig en onrustig door continue commerciele popups...
  Mijn advies, blijf weg van deze misleidende geldkloppers er zijn veel betere en integere sites....

  Erik (35) 14 februari 2016
 • gerardd (34)
  pure oplichting 0 reacties

  Heb een lidmaatschap gehad van 3 maand..in de laatste maand was niemand geinteresseerd.. Is mijn LIDMAATSCHAP AFGELOPEN DIRECT VROUWEN DIE GEINTERESSEERD IN mij zijn hahahahahaha

  pure oplichting

  gerardd (34) 6 februari 2016
 • Pascal (56)
  Lexa uit de running 0 reacties

  Nog nooit in mijn leven heb ik een website gezien die zo onoverzichtelijk is en met zoveel onnodige opties als lexa. Zonde. Was vroeger toch 1 van de beteren.

  Pascal (56) 29 januari 2016
 • Vrouwtje (46)
  Lexa rommelig commercieel en irritant 0 reacties

  Wat een verschrikkelijke site.
  Ik ben betalend lid en hoopte door een abonnement te nemen dat het dan iets aantrekkelijker zou worden. Maar wat een commerciële bedoeling. Je betaalt 60 euro voor zes maanden maar dan ben je er nog lang níet want voor bepaalde extra instelling moet je extra betalen.

  Ik heb mijn abonnement van 6 maanden al stop gezet zodat deze niet wordt verlengd. Maar nu krijg ik na bijna elk bericht dat ik verstuur een irritante melding in beeld.

  Precies onder je foto waar je bij de profielinstellingen komt, staat heel handig de optie 'verlengen' dus stel dat je een keer niet goed oplet zit je weer in het menu om te verlengen.

  Ik ben pas 4 dagen lid, ik betwijfel of het er met de tijd beter op zal worden of dat het allemaal went. Maar mocht ik veranderen van mening, zal ik dit laten weten.

  En er hoeft er natuurlijk maar 1 tussen te zitten om het allemaal dubbel en dwars waard te maken

  Ik hou goede hoop, want aan de leden op Lexa ligt het niet. Ik heb best leuke contacten.
  Ook iets minder leuke en dan is het wel jammer dat je deze niet kunt blokkeren, maar ach ik blijf het een leuke manier van ontmoeten vinden en er zijn genoeg andere sites.

  Zo vind ik tinder (gek genoeg) wel een aanrader. Daar hoef je in principe niets te betalen en kun je gewoon alles en wil je extra dan kun je ervoor kiezen om te betalen, maar is dus niet nodig om in contact te komen.

  Bij Lexa kun je niks zonder te betalen.
  Je ziet geen fotos je kunt geen berichten lezen of sturen.

  Ik kan nog wel doorgaan haha het lucht wel op.

  De app is heel minimaal qua opties.

  Vrouwtje (46) 17 januari 2016
 • P Aussems (40)
  Geld afschrijven zonder toestemming 0 reacties

  Ik heb naar Lexa een keer 58,33 euro geld overgemaakt om 6 maanden te daten. Na 14 dagen werd er zonder toestemming weer 40,81 euro van mijn
  rekening afgeschreven. Ik vind dit vrij brutaal en ongebruikelijk.
  Ik voel mij zwaar belazerd door Lexa en waarschuw hier de mensen voor die met Lexa in zee willen gaan. Het is pure geldklopperij wat in Nederland niet voor zou mogen komen. Graag wil ik dat mensen die ook zoiets mee hebben gemaakt mij een reactie willen geven.
  Ik begrijp niet dat Lexa kan schrijven dat het nummer 1 is van de betrouwbaarste dating site. Voor mij is het nummer 1 in onbetrouwbaar.
  Hoe bestaat het dat je zomaar geld van je rekening af kan laten schrijven zonder toestemming?
  Mensen wees gewaarschuwd voor Lexa.

  P Aussems (40) 11 december 2015
 • Pietertje (41)
  Het bootje in gegaan op lexa 0 reacties

  Toen ik me had aangemeld en de leden zag dacht ik: ja dit moet wel wat kunnen worden! Mijn profiel zorgvuldig ingevuld wat best wel wat tijd koste. Toen kwam het, ik moest een abonnement nemen. Hierover was ik al sceptisch maar met de gedachte van al die leuke leden ging ik toch maar overstag. Na aankoop van het abonnement praat er plots niemand meer tegen me, alsof je word getransporteerd naar een onbewoond eiland: geen gesprek meer mogelijk.

  Het zag er zo goed uit maar helaas ben ik toch het bootje in gegaan. Lexa zo ga je niet om met mensen.

  Pietertje (41) 11 november 2015
 • Powned (34)
  Lexa slim maar niet slim genoeg 0 reacties

  Simpelweg niet op Lexa aanmelden dan zit je aan de goede kant. Lees de reviews hieronder dan weet je genoeg! Net als pepper een organisatie gestart "Keurmerk veilig daten" waardoor het lijkt alsof ze zich aan de regeltjes houden maar ondertussen...

  Powned (34) 10 november 2015
 • Kippetje (42)
  Dates niet mogelijk op Lexa 0 reacties

  Ik heb geen goed woord over voor Lexa.nl. Naar mijn idee is het een oplichtingsbedrijf die probeert door middel van nep leden je te betalen betalen op hun datingsite. Dit is tegen de wet! Dates zijn dus niet mogelijk!

  Kippetje (42) 26 oktober 2015