Lexa
7,9

118 reviews

Lexa.nl is voor alle singles. De grote en zeer gevarieerde database zit vol leuke en enthousiaste mensen die allemaal op zoek zijn naar een date. Hierdoor is het ontmoeten van singles in jouw regio, buurt of stad heel simpel.

Cijfer en gebruikersgemak

Lexa krijgt van ons een 7,9 omdat het een groot ledenbestand heeft, wat de kans op succes vergroot, toch vinden wij de site wel wat onduidelijk over het nemen van een full membership. Zo werkt Lexa met Automatische Incasso die als je even vergeet op te zeggen vrolijk maandelijks doorloopt. Pas dus goed op dat je niet vergeet je abonnement op tijd op te zeggen! De klantenservice zal je hier amper tot niet mee helpen.

Prijzenlijst Lexa

 • 1 maand abonnement: € 24,95
 • 3 maanden abonnement: € 38,85
 • 6 maanden abonnement: € 59,70
Ontevreden over Lexa? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 10.614 keer bezocht.

Reviews ( 118 )

 • Powned (34)
  Lexa slim maar niet slim genoeg 0 reacties

  Simpelweg niet op Lexa aanmelden dan zit je aan de goede kant. Lees de reviews hieronder dan weet je genoeg! Net als pepper een organisatie gestart "Keurmerk veilig daten" waardoor het lijkt alsof ze zich aan de regeltjes houden maar ondertussen...

  Powned (34) 10 november 2015
 • Kippetje (42)
  Dates niet mogelijk op Lexa 0 reacties

  Ik heb geen goed woord over voor Lexa.nl. Naar mijn idee is het een oplichtingsbedrijf die probeert door middel van nep leden je te betalen betalen op hun datingsite. Dit is tegen de wet! Dates zijn dus niet mogelijk!

  Kippetje (42) 26 oktober 2015
 • B de Jong (46)
  Lexa is helemaal niets 0 reacties

  Deze website word hier wel echt afgemaakt, en terecht naar mijn mening. Wanneer je niet betaald op Lexa.nl kun je helemaal niets! En wanneer je dan word overgehaald toch te betalen krijg je alsnog geen dates want de website is uitgestorven, niemand reageert.

  B de Jong (46) 7 oktober 2015
 • Clown (37)
  Lexa recensie 0 reacties

  De opbouw van Lexa is belabberd doordat er zoveel opties zijn. Ik ben best technisch en niet dom maar dit gaat zelfs mij de pet te boven en dan moet je nagaan dat er ook ouderen op de website aanwezig zijn. Feit dat er met automatische incasso gewerkt wordt zegt eigenlijk genoeg. Ze willen je zoveel mogelijk geld afhandig maken. Heb zelf nooit betaald dus verder kan ik er weinig over zeggen maar aan de overige reviews te lezen heb ik er goed aan gedaan niet te betalen.

  Clown (37) 26 september 2015
 • Pietertje (44)
  Lexa slaat de plank volledig mis 0 reacties

  Lexa slaat de plank volledig mis! Ik hoorde van kameraden dat ze eerder wel eens een leuk contact hebben gehad van lexa.
  Tegenwoordig is dat niet meer mogelijk. Veel profielen zijn nep en vragen je om geld over te maken naar een buitenlandse rekening met een slechte reden. Pas hier voor op mensen.

  Pietertje (44) 25 augustus 2015
 • Hans (48)
  Lexa heel erg slecht 0 reacties

  Mijn eerste gevoel was al niet goed toen ik me had aangemeld op Lexa omdat ik van kameraden al had gehoord dat het niet meer zo was als vroeger. Toch maar een poging gewaagd -> Tevergeefs! Contacten opdoen gaat bijna niet, niemand praat terug -> een gesprek is dus niet aan de orde. Daarnaast heb ik het idee dat je in de maling wordt genomen door middel van nep accounts.

  Hans (48) 20 juli 2015
 • Henry (39)
  Lexa komt niks na 0 reacties

  Bah bah bah... Alleen al dat gedoe met dat automatische incasso komt me de strot uit. Laatst een documentaire gezien over Lexa dat die baas het wel even zou aanpassen nadat de vrouw van Tros hem op zijn nummer had gezet. Echter is hier nog steeds niets aan gedaan.

  Henry (39) 20 juni 2015
 • Paulien (28)
  Geen goed gevoel bij Lexa 0 reacties

  Op lexa krijg je heel veel te maken met buitenlandse accounts die vragen om geld over te maken naar een buitenlandse rekening. Lexa doet hier zelf helaas niets aan, zelfs niet als je dit aan de klantenservice meldt.

  Paulien (28) 16 juni 2015
 • Rudolf (29)
  Geen contact mogelijk 0 reacties

  De belangrijkste vraag is:

  Wat is het doel op een datingsite?
  Het antwoord is volgens mij erg simpel:
  Een date krijgen.

  Ik heb een abonnement genomen van een kwart jaar. Hierin is het me werkelijk geen enkele keer gelukt om een date te krijgen. Zelfs nieteens een kleine kans. En geloof me, ik zat elke avond keurig op Lexa in de hoop dat ik leuke contacten kon opdoen maar helaas.

  Rudolf (29) 15 juni 2015
 • Michel (27)
  Account verwijderen 0 reacties

  Ik heb een account op Lexa maar ik heb geen flauw idee waar ik mijn account kan verwijderen. Na een tijdje zoeken op google vond ik dit:

  http://www.crowdsuing.nl/zaken-in-onderzoek/opzeggen-lidmaatschap-lexa-dating/

  Meerdere mensen hebben hier dus last van. Hopelijk komen we gezamenlijk tot een oplossing. Het moet toch niet zo zijn dat iemand zijn/haar account niet kan opzeggen?

  Michel (27) 8 juni 2015
 • Theo (29)
  Overhalen 0 reacties

  Het valt op www.lexa.nl heel erg op dat mensen je over proberen te halen om een lidmaatschap te kopen. Of dit mensen zijn van Lexa zelf laat ik achterwege want dit kun je nooit met 100% zekerheid zeggen. Maar met deze wetenschap zal ik nooit een pakket kopen. Ik neem aan anderen ook niet.

  Theo (29) 7 juni 2015
 • Liesbeth (30)
  Vreemde strategie 0 reacties

  Een heletijd geleden had ik hierop een account aangemaakt. Alle mails kwamen in mijn spambox dus ik had er weinig weet van. Na +- een half jaar zag ik het dus even ingelogd. Iedereen begint op dezelfde wijze een gesprek (had 100 inbox). Alsof ze je willen overhalen tot koop.....

  Liesbeth (30) 3 juni 2015
 • Spek (28)
  beter kijken voordat je iets roept 0 reacties

  Altijd makkelijk om maar meteen te roepen deze site is fake. Als je beter kijkt en er de tijd voor neemt zie je dat alles echt is.

  Achja, om eerlijk te zijn:
  Als het mij niet zou lukken zou ik misschien ook wel zeggen dat het fake is :P

  Maar het tegendeel is bewezen. Grote aanrader.

  Spek (28) 2 juni 2015
 • Pokpok (40)
  Vrienden maken 0 reacties

  Mijn Lexa review is erg positief. Binnen een maand heb ik leuke chats gehad en heb ik kennis gemaakt met veel leuke mensen. Ik ben er niet voor een relatie, alleen om vrienden te maken.

  Pokpok (40) 30 mei 2015
 • Roel (37)
  Lexa recensie 0 reacties

  Mijn recensie en tips over Lexa:

  Aanmelding gaat soepel en je ziet vrijwel direct de leden waar je een gesprek mee kunt aangaan. Even betalen (wel opletten dat je het vinkje automatische incasso uitvinkt, die staat namelijk aan) en je kunt je gang gaan.
  In 1 maand tijd heb ik echt heel veel nieuwe contacten opgedaan. Bedankt Lexa.

  Roel (37) 26 mei 2015
 • Bart (41)
  Hoe kun je een date krijgen op lexa 0 reacties

  Lex, daar geloof ik helemaal niets van. Ik heb er ALLES aan gedaan om een date te krijgen op Lexa.nl maar niets heeft gewerkt blijkbaar.
  Mijn mooiste foto stond op mijn profiel.
  Ik had een goede en degelijke profieltekst.
  Ik sprak de dames normaal aan.

  Maar bijna niemand antwoord terug. Hoe kun je dan een date krijgen!?

  Bart (41) 22 mei 2015
 • Lex (34)
  Meerdere malen succes op lexa 0 reacties

  Ik vind Lexa een leuke website om iemand te ontmoeten. Je hebt vele manieren om iemand te benaderen als iemand liken, profiel bezoeken en wachten of simpelweg een berichtje sturen en hopen dat hij/zij terug reageert. Ik heb er al meerdere malen succes gehad.

  Lex (34) 22 mei 2015
 • Michel (35)
  Automatische incasso 0 reacties

  Toch jammer dat Lexa die automatische incasso er niet uit haalt. Hierom ga ik niet betalen en heb ik dus niets aan lexa.

  Datingsites zijn als sportscholen. Je neemt een abonnement en na een paar dagen kom je er nooit weer. Met een automatische incasso heb je dus een probleem!

  Michel (35) 20 mei 2015
 • qwerty (25)
  Lexa timmert aan de weg 0 reacties

  Ik ben het eens met de review hieronder dat Lexa aan de weg timmert. Het ziet er al een stuk beter uit als pakweg 1 maand geleden. Nu alleen nog wat minder opties en ik ga misschien wel weer een lidmaatschap nemen.

  qwerty (25) 19 mei 2015
 • Ik (34)
  Lexa is goed bezig 0 reacties

  Lexa is goed bezig. Ik denk dat ze de reviews hier ook lezen want ze hebben hun oude layout weg gegooit en er een goede onepage voor gemaakt. Deze tekst vind ik ook goed bedacht:

  "Wat jij niet leuk vindt aan jezelf, vindt de ander juist aantrekkelijk! #loveyourimperfections"

  Keep up the good work Lexa!

  Ik (34) 15 mei 2015