Lexa
7,9

141 reviews

Lexa.nl is voor alle singles. De grote en zeer gevarieerde database zit vol leuke en enthousiaste mensen die allemaal op zoek zijn naar een date. Hierdoor is het ontmoeten van singles in jouw regio, buurt of stad heel simpel.

Cijfer en gebruikersgemak

Lexa krijgt van ons een 7,9 omdat het een groot ledenbestand heeft, wat de kans op succes vergroot, toch vinden wij de site wel wat onduidelijk over het nemen van een full membership. Zo werkt Lexa met Automatische Incasso die als je even vergeet op te zeggen vrolijk maandelijks doorloopt. Pas dus goed op dat je niet vergeet je abonnement op tijd op te zeggen! De klantenservice zal je hier amper tot niet mee helpen.

Prijzenlijst Lexa

  • 1 maand abonnement: € 24,95
  • 3 maanden abonnement: € 38,85
  • 6 maanden abonnement: € 59,70
Ontevreden over Lexa? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (141)

  • Hendrik (42)
    Veel problemen met incasso Lexa 0 reacties

    Zelf helaas ook veel problemen ondervonden door de incassos van lexa, ik was onbedoeld te laat met het opzeggen ( hier krijg je dus ook geen melding over) dus werd er nog even een bedrag afgeschreven, dit had ik in eerste instantie niet door , tot de tweede incasso volgde , dit aangegeven bij lexa, naar veel mail wisselen over en weer , krijg ik uiteindelijk toch mijn geld terug, maar dit gaat nog wel 2 maanden duren.. niet echt een geruststelling als je je geld hard nodig hebt om rekening te kunnen betalen.

    Hendrik (42) 8 februari 2015