Lexa
7,9

150 reviews

Lexa.nl is voor alle singles. De grote en zeer gevarieerde database zit vol leuke en enthousiaste mensen die allemaal op zoek zijn naar een date. Hierdoor is het ontmoeten van singles in jouw regio, buurt of stad heel simpel.

Cijfer en gebruikersgemak

Lexa krijgt van ons een 7,9 omdat het een groot ledenbestand heeft, wat de kans op succes vergroot, toch vinden wij de site wel wat onduidelijk over het nemen van een full membership. Zo werkt Lexa met Automatische Incasso die als je even vergeet op te zeggen vrolijk maandelijks doorloopt. Pas dus goed op dat je niet vergeet je abonnement op tijd op te zeggen! De klantenservice zal je hier amper tot niet mee helpen.

Prijzenlijst Lexa

 • 1 maand abonnement: € 24,95
 • 3 maanden abonnement: € 38,85
 • 6 maanden abonnement: € 59,70
Ontevreden over Lexa? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (150)

 • Smaakmaker (33)
  lexa automatische incasso stinkt 0 reacties

  De automatische incasso nekt deze website. De website is best OK maar ze halen gewoon maandelijks een bedrag van je rekening terwijl je het helemaal niet door hebt en zelfs als je een paar maanden niet hebt ingelogd!

  Smaakmaker (33) 18 april 2015
 • Hero (32)
  Lexa geen top tosti 0 reacties

  Ooit een tosti gehad maar dat ze vergeten zijn de ham er op te doen? Het is wel lekker maar je mist toch wat. Dit is bij Lexa het geval. Veel leden te zien maar weinig praten er terug.

  Hero (32) 13 april 2015
 • Paul (29)
  aangifte lexa 0 reacties

  Ik heb ooit aangifte gedaan tegen Lexa omdat ik er zeker van ben dat ik aan het chatten was met een BOT (automatisch gestuurde berichten per computer of ander persoon).
  De politie kon hier niets aan doen omdat je met bewijzen moet komen, zelfs de gesprekken is geen bewijs. Dus lang verhaal kort, je kunt dit niet winnen.

  Paul (29) 13 april 2015
 • Harm (34)
  lexa politie 0 reacties

  "Siebren", je moet hier echt mee naar de politie gaan. Waarschijnlijk ben je ook zwart uit betaald?

  Harm (34) 6 april 2015
 • Siebren (44)
  chatoperator 0 reacties

  Ik kan jullie alleen vertellen over chatoperator.nl. Hoe andere chat operators werken weet ik niet maar waarschijnlijk hetzelfde.

  Je krijgt per bericht een fee (betaling) tussen de 0,01 cent en 0,18 cent afhankelijk van hoe goed je berichten zijn. Dit word maandelijks uitbetaald en kan oplopen tot 3.000,00 euro per maand makkelijk als je er wat voor over hebt.
  Je krijgt een scherm van chatoperator zelf en ziet daarin alle berichten die je kunt beantwoorden. Het aparte is dus dat je nooit weet naar welke datingsite je op dat moment een bericht stuurt.
  Ik ben er mee gestopt omdat ik weer een goede baan kon krijgen en dit niet het zuiverste is wat je kunt doen, maar nogmaals het betaald heel erg goed.

  Wij als chatoperator werden goed geinformeerd wat we moesten zeggen. Voorbeelden als:
  - Altijd een wedervraag stellen.
  - Nooit een date plannen.
  - Enzovoort.

  Ik weet zeker dat lexa een contract had met chatoperator.nl. Hoe ik dit zeker weet? Als ze me een vraag stellen: "Wat zoek je op Lexa?" lijkt me dit duidelijk.

  Eigenlijk mag ik dit niet openbaar zetten, ik heet ook geen Siebren. Wel wil ik dat iedereen dit weet.

  Siebren (44) 4 april 2015
 • Solution (22)
  Chatoperator 0 reacties

  Nu ben ik wel benieuwd hoe dit precies werkt Siebren kunt u hier meer over vertellen?

  Solution (22) 3 april 2015
 • Siebren (44)
  Chatoperator 0 reacties

  James, ik heb ooit gewerkt bij chatoperator.
  De link hiervan is http://www.chatoperator.nl
  Je kunt echt bakken met geld verdienen als je veel vrije tijd hebt.

  Siebren

  Siebren (44) 3 april 2015
 • James (31)
  lexa chat operator oproep 0 reacties

  Waar kan ik me inschrijven om voor Lexa als chat operator te dienen? Lijkt me wel leuk, thuiszittend geld te verdienen.

  Iemand een idee?

  James (31) 29 maart 2015
 • BAMI (33)
  LEXA SLEGT 0 reacties

  SLEGTE SITE MET VEEL NEP PROFIELEN

  BAMI (33) 26 maart 2015
 • Hans (28)
  lexa is voorbij 0 reacties

  Laat Lexa voor wat het is. Haar tijd is voorbij.
  De ongemakkelijkheid, onduidelijkheid en te veel onnodige fratsen kan niet meer in 2015. Daarbij, het automatische afschrijven is belachelijk.

  Hans (28) 25 maart 2015
 • lexanoobs (31)
  Lexa noob site 0 reacties

  Je hoort en ziet vaak de naam Lexa maar het is een poep site. Het werkt voor geen ene meter, het is onduidelijk, je weet niet waar je het zoeken moet en niemand praat terug.

  Dan verwijder ik mijn account maar om bovenstaande redenen en blijven ze ook nog eens geld afschrijven van mijn rekening, bitch please!

  lexanoobs (31) 25 maart 2015
 • Bertus (41)
  weg blijven van lexa 0 reacties

  Niks goeds over te zeggen. Na verwijdering van je account gaan ze nog steeds door met geld innen....!!! Klacht ingediend bij de consumentenbond, die doen er niets aan.

  Bertus (41) 24 maart 2015
 • Gerard (47)
  lexa is onduidelijk en onoverzichtelijk 0 reacties

  Een aantal jaar geleden mijn partner hier ontmoet, de kleuren van de website zijn nog hetzelfde sinds toen, de rest is totaal anders en ik kom er (als leek) niet meer uit. Lexa is een onduidelijk en onoverzichtelijke datesite geworden.

  Gerard (47) 22 maart 2015
 • Uil (57)
  lexa is achterhaalt 0 reacties

  Vroeger behoorde Lexa tot de beste datingsites van het land omdat 1. er waren toen nog niet zoveel datingsites en 2. de datingsites van nu zijn gewoon veel beter opgezet met meer kwaliteit.
  Voor alle mensen, registreer je niet aan op Lexa.nl. De website is achterhaalt en als ik dit zo allemaal lees zijn ze ook niet vies van illegale spelletjes.

  Uil (57) 21 maart 2015
 • sheriff (41)
  lexa oplichters 0 reacties

  Lexa heeft chat operators in dienst. Dit heeft een kennis van me verteld die ooit voor Lexa heeft gewerkt. Laat ze deze oplichters snel oppakken!

  sheriff (41) 21 maart 2015
 • Ruudje (28)
  Lexa stelletje oplichters 0 reacties

  Ik kreeg zelfs berichten op Lexa.nl van mannen die vroegen of deze website wel echt is en of ik wel al een date had gehad via Lexa.nl. Het antwoord is nee en ik heb het idee dat dit ook niet zal gebeuren. Daarom mijn account verwijderd want je lidmaatschap loopt automatisch door wanneer je niet verlengd, de kleine lettertjes, die zijn ook letterlijk enorm klein. Oplichters.

  Ruudje (28) 19 maart 2015
 • Kees (38)
  geen reacties na betaling lexa 0 reacties

  Omdat er veel negatieve reviews over lexa zijn was ik al wat huiverig. Meteen na mijn aanmelding kreeg ik al een aantal berichten, dit kan, maar is onwaarschijnlijk omdat ik nog geen foto had en mijn profiel was nog helemaal niet ingevuld.
  De dag erna fotootje toegevoegd, profiel ingevuld en de berichten vliegen je om de oren.
  Wat ga je dan doen, twijfelen, betalen? Niet betalen?

  De volgende dag toch maar de gok gewaagd, de vrouwen waren niet lelijk om het zo maar te noemen. Nu kon ik terug chatten. Helaas .. geen reacties terug.

  De deksel op de neus zal je zeggen, ik neem mijn verlies en ga door. Dan maar de kroeg in of een hoger gewaardeerde datingwebsite zoeken.

  Kees

  Kees (38) 17 maart 2015
 • misselijkmakend (46)
  lexa misselijkmakend 0 reacties

  Zoals iedereen hier al aangeeft is er weinig goeds over LEXA te zeggen. Geen echte mensen op deze website en de website is ook nog eens heel erg onduidelijk. Dat er dan ook nog maandelijks automatische incassos af gaan komt er dan ook nog eens bij.

  misselijkmakend (46) 15 maart 2015
 • Paul (45)
  lexa zeker geen aanrader 0 reacties

  Een kinderachtige website met flirts, profiel boosts enzovoort. De website is ook heel onoverzichtelijk. Ik had laatst bij Kassa gezien dat ene stefan van den berg medewerker van Lexa helemaal de grond in werd geboord door de vrouw van Kassa. Prijzen waren niet goed aangegeven, de voorwaarden was enorm onoverzichtelijk en ze werkten met automatische incasso. Hier is tot dusverre nog steeds niets aan gedaan blijkbaar?
  Ik heb maar niet betaald na wat ik heb gelezen qua reviews over Lexa. Het is volgens mij een franse site. Wat doen die uberhaupt hier?

  Paul (45) 14 maart 2015
 • tim (24)
  fake fake fake keurmerk fake daten 0 reacties

  website hoort bij het keurmerk fake daten. meld je hier niet aan alles is fake. ze betalen mensen om met je te chatten, je houdt er nooit een date aan over!

  tim (24) 10 maart 2015