Lexa
7,9

125 reviews

Lexa.nl is voor alle singles. De grote en zeer gevarieerde database zit vol leuke en enthousiaste mensen die allemaal op zoek zijn naar een date. Hierdoor is het ontmoeten van singles in jouw regio, buurt of stad heel simpel.

Cijfer en gebruikersgemak

Lexa krijgt van ons een 7,9 omdat het een groot ledenbestand heeft, wat de kans op succes vergroot, toch vinden wij de site wel wat onduidelijk over het nemen van een full membership. Zo werkt Lexa met Automatische Incasso die als je even vergeet op te zeggen vrolijk maandelijks doorloopt. Pas dus goed op dat je niet vergeet je abonnement op tijd op te zeggen! De klantenservice zal je hier amper tot niet mee helpen.

Prijzenlijst Lexa

 • 1 maand abonnement: € 24,95
 • 3 maanden abonnement: € 38,85
 • 6 maanden abonnement: € 59,70
Ontevreden over Lexa? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 125 )

 • towel (19)
  dood of nep accounts 0 reacties

  Geen enkel profiel die hier een reactie geeft. Of de website is inderdaad dood als Sjoerd al zegt of het zijn allemaal nep accounts. 25 euro weg gegooit.

  towel (19) 2 maart 2015
 • Sjoerd (26)
  lexa is dood 0 reacties

  Lexa is helemaal dood
  Er zijn heel veel profielen zonder foto en zonder informatie
  de abonnementen zijn ook erg duur

  Sjoerd (26) 21 februari 2015
 • Sjoerd (32)
  erg veel nep 0 reacties

  Erg veel nep accounts op deze website. Dat ze hier nog steeds niets aan doen is mij een raadsel. Of genereren ze zo toch nog de nodige inkomsten? Hier moet iets aan gedaan worden.
  Ik had een leuk gesprek (dacht ik) met een jongedame, vraag ik, ben je misschien ook nep? Nooit meer reactie op gehad terwijl de jongedame in het gesprek elke 10 minuten wel een berichtje stuurde.

  Sjoerd (32) 16 februari 2015
 • Simon (28)
  Lexa verrassend slecht 0 reacties

  Ik vind Lexa verrassend slecht. Ik heb wat redenen op een rij gezet:

  1. Er zijn echt ENORM veel nep accounts te vinden.
  2. Iedereen probeert je een betalend lid te laten worden.
  3. Wanneer je betalend lid bent krijg je geen aanspraak meer.
  4. De website is aardig duur.
  5. Er wordt geadverteerd dat Lexa een top datingsite is, hier irriteer ik me dus aan, dit is totaal niet aan de orde. Goed dat ze hier bij Topdatingwebsites ook niet in de Top 5 staan!
  6. Automatische incasso, hele kleine lettertjes.
  7. Zelfs wanneer je account is verwijderd gaat de automatische incasso door!

  Het enige positieve is dat het lijkt alsof er veel mensen op de website aanwezig zijn, echter is meer dan 80% fake. Dus of het positief is... Alleen voor vermaak misschien.

  Simon (28) 11 februari 2015
 • Hendrik (42)
  Veel problemen met incasso Lexa 0 reacties

  Zelf helaas ook veel problemen ondervonden door de incassos van lexa, ik was onbedoeld te laat met het opzeggen ( hier krijg je dus ook geen melding over) dus werd er nog even een bedrag afgeschreven, dit had ik in eerste instantie niet door , tot de tweede incasso volgde , dit aangegeven bij lexa, naar veel mail wisselen over en weer , krijg ik uiteindelijk toch mijn geld terug, maar dit gaat nog wel 2 maanden duren.. niet echt een geruststelling als je je geld hard nodig hebt om rekening te kunnen betalen.

  Hendrik (42) 8 februari 2015