Lexa
7,9

135 reviews

Lexa.nl is voor alle singles. De grote en zeer gevarieerde database zit vol leuke en enthousiaste mensen die allemaal op zoek zijn naar een date. Hierdoor is het ontmoeten van singles in jouw regio, buurt of stad heel simpel.

Cijfer en gebruikersgemak

Lexa krijgt van ons een 7,9 omdat het een groot ledenbestand heeft, wat de kans op succes vergroot, toch vinden wij de site wel wat onduidelijk over het nemen van een full membership. Zo werkt Lexa met Automatische Incasso die als je even vergeet op te zeggen vrolijk maandelijks doorloopt. Pas dus goed op dat je niet vergeet je abonnement op tijd op te zeggen! De klantenservice zal je hier amper tot niet mee helpen.

Prijzenlijst Lexa

 • 1 maand abonnement: € 24,95
 • 3 maanden abonnement: € 38,85
 • 6 maanden abonnement: € 59,70
Ontevreden over Lexa? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (135)

 • Ruudje (28)
  Lexa stelletje oplichters 0 reacties

  Ik kreeg zelfs berichten op Lexa.nl van mannen die vroegen of deze website wel echt is en of ik wel al een date had gehad via Lexa.nl. Het antwoord is nee en ik heb het idee dat dit ook niet zal gebeuren. Daarom mijn account verwijderd want je lidmaatschap loopt automatisch door wanneer je niet verlengd, de kleine lettertjes, die zijn ook letterlijk enorm klein. Oplichters.

  Ruudje (28) 19 maart 2015
 • Kees (38)
  geen reacties na betaling lexa 0 reacties

  Omdat er veel negatieve reviews over lexa zijn was ik al wat huiverig. Meteen na mijn aanmelding kreeg ik al een aantal berichten, dit kan, maar is onwaarschijnlijk omdat ik nog geen foto had en mijn profiel was nog helemaal niet ingevuld.
  De dag erna fotootje toegevoegd, profiel ingevuld en de berichten vliegen je om de oren.
  Wat ga je dan doen, twijfelen, betalen? Niet betalen?

  De volgende dag toch maar de gok gewaagd, de vrouwen waren niet lelijk om het zo maar te noemen. Nu kon ik terug chatten. Helaas .. geen reacties terug.

  De deksel op de neus zal je zeggen, ik neem mijn verlies en ga door. Dan maar de kroeg in of een hoger gewaardeerde datingwebsite zoeken.

  Kees

  Kees (38) 17 maart 2015
 • misselijkmakend (46)
  lexa misselijkmakend 0 reacties

  Zoals iedereen hier al aangeeft is er weinig goeds over LEXA te zeggen. Geen echte mensen op deze website en de website is ook nog eens heel erg onduidelijk. Dat er dan ook nog maandelijks automatische incassos af gaan komt er dan ook nog eens bij.

  misselijkmakend (46) 15 maart 2015
 • Paul (45)
  lexa zeker geen aanrader 0 reacties

  Een kinderachtige website met flirts, profiel boosts enzovoort. De website is ook heel onoverzichtelijk. Ik had laatst bij Kassa gezien dat ene stefan van den berg medewerker van Lexa helemaal de grond in werd geboord door de vrouw van Kassa. Prijzen waren niet goed aangegeven, de voorwaarden was enorm onoverzichtelijk en ze werkten met automatische incasso. Hier is tot dusverre nog steeds niets aan gedaan blijkbaar?
  Ik heb maar niet betaald na wat ik heb gelezen qua reviews over Lexa. Het is volgens mij een franse site. Wat doen die uberhaupt hier?

  Paul (45) 14 maart 2015
 • tim (24)
  fake fake fake keurmerk fake daten 0 reacties

  website hoort bij het keurmerk fake daten. meld je hier niet aan alles is fake. ze betalen mensen om met je te chatten, je houdt er nooit een date aan over!

  tim (24) 10 maart 2015
 • HUNTER (31)
  goed je best doen 0 reacties

  Ergens snap ik de negatieve reviews wel. Ik heb er ook 3 maanden mijn best voor moeten doen maar heb dan wel mijn lieve vriendin er ontmoet! Dus doorzetten en doorzetten is het advies.

  HUNTER (31) 8 maart 2015
 • Sven (46)
  veel ouden online 0 reacties

  1 jaar geleden begon het contact hier met mijn vriendin die ik nu heb. Erg onoverzichtelijke website maar met veel ouderen online.

  Sven (46) 7 maart 2015
 • spekkie (38)
  geen echte profielen 0 reacties

  Mijn partner hier 9 jaar geleden ontmoet. Helaas moet ik nu weer op zoek dus meteen aan lexa gedacht. De website is echt veranderd! Naar mijn mening zitten er bijna geen echte profielen op. Niemand antwoord terug terwijl ze de berichten wel lezen. 9 jaar geleden was het wel anders!

  spekkie (38) 6 maart 2015
 • niels (27)
  je praat tegen computers 0 reacties

  Een van de bekendste dating apps van nederland is dit. Ik kreeg een beste korting als ik een half jaar abonnement zou kopen dus dat heb ik maar gedaan ter waarde van 60 euro.

  Eenmaal het abonnement te hebben gekocht merkte ik dat ze werken met automatische incasso, na een enorme mailwisseling wat minimaal een week duurde hadden ze dat uit gezet. JIPPIE!

  Blij dat ik was, een half jaar abonnement, 10 euro per maand valt best te doen op de bekendste dating site. Dit moet gaan lukken dacht ik!

  Het tegendeel is waar, niemand maar dan echt niemand antwoord correct op je vragen. Het stopt altijd bij, hoe is het? lekker weertje he? Je praat tegen computers! Of anders mensen die ingehuurd worden, alhoewel die wel normaal zouden kunnen antwoorden zal je denken. Je krijgt maximaal 2 a 3 berichten per dag die er dan zo uit zien.

  Ik ben er helaas ingetrapt laat het jou niet gebeuren!

  niels (27) 5 maart 2015
 • nepnepnep (45)
  nep nep en nog eens nep 0 reacties

  Waarom hebben ze hier minimaal 1 maand abonnement?
  Waarom is de disclaimer absurt groot?
  Waarom praat er niemand terug op lexa?

  Er is hier maar 1 antwoord op, alles is nep!

  nepnepnep (45) 2 maart 2015
 • towel (19)
  dood of nep accounts 0 reacties

  Geen enkel profiel die hier een reactie geeft. Of de website is inderdaad dood als Sjoerd al zegt of het zijn allemaal nep accounts. 25 euro weg gegooit.

  towel (19) 2 maart 2015
 • Sjoerd (26)
  lexa is dood 0 reacties

  Lexa is helemaal dood
  Er zijn heel veel profielen zonder foto en zonder informatie
  de abonnementen zijn ook erg duur

  Sjoerd (26) 21 februari 2015
 • Sjoerd (32)
  erg veel nep 0 reacties

  Erg veel nep accounts op deze website. Dat ze hier nog steeds niets aan doen is mij een raadsel. Of genereren ze zo toch nog de nodige inkomsten? Hier moet iets aan gedaan worden.
  Ik had een leuk gesprek (dacht ik) met een jongedame, vraag ik, ben je misschien ook nep? Nooit meer reactie op gehad terwijl de jongedame in het gesprek elke 10 minuten wel een berichtje stuurde.

  Sjoerd (32) 16 februari 2015
 • Simon (28)
  Lexa verrassend slecht 0 reacties

  Ik vind Lexa verrassend slecht. Ik heb wat redenen op een rij gezet:

  1. Er zijn echt ENORM veel nep accounts te vinden.
  2. Iedereen probeert je een betalend lid te laten worden.
  3. Wanneer je betalend lid bent krijg je geen aanspraak meer.
  4. De website is aardig duur.
  5. Er wordt geadverteerd dat Lexa een top datingsite is, hier irriteer ik me dus aan, dit is totaal niet aan de orde. Goed dat ze hier bij Topdatingwebsites ook niet in de Top 5 staan!
  6. Automatische incasso, hele kleine lettertjes.
  7. Zelfs wanneer je account is verwijderd gaat de automatische incasso door!

  Het enige positieve is dat het lijkt alsof er veel mensen op de website aanwezig zijn, echter is meer dan 80% fake. Dus of het positief is... Alleen voor vermaak misschien.

  Simon (28) 11 februari 2015
 • Hendrik (42)
  Veel problemen met incasso Lexa 0 reacties

  Zelf helaas ook veel problemen ondervonden door de incassos van lexa, ik was onbedoeld te laat met het opzeggen ( hier krijg je dus ook geen melding over) dus werd er nog even een bedrag afgeschreven, dit had ik in eerste instantie niet door , tot de tweede incasso volgde , dit aangegeven bij lexa, naar veel mail wisselen over en weer , krijg ik uiteindelijk toch mijn geld terug, maar dit gaat nog wel 2 maanden duren.. niet echt een geruststelling als je je geld hard nodig hebt om rekening te kunnen betalen.

  Hendrik (42) 8 februari 2015