Lexa
7,9

135 reviews

Lexa.nl is voor alle singles. De grote en zeer gevarieerde database zit vol leuke en enthousiaste mensen die allemaal op zoek zijn naar een date. Hierdoor is het ontmoeten van singles in jouw regio, buurt of stad heel simpel.

Cijfer en gebruikersgemak

Lexa krijgt van ons een 7,9 omdat het een groot ledenbestand heeft, wat de kans op succes vergroot, toch vinden wij de site wel wat onduidelijk over het nemen van een full membership. Zo werkt Lexa met Automatische Incasso die als je even vergeet op te zeggen vrolijk maandelijks doorloopt. Pas dus goed op dat je niet vergeet je abonnement op tijd op te zeggen! De klantenservice zal je hier amper tot niet mee helpen.

Prijzenlijst Lexa

 • 1 maand abonnement: € 24,95
 • 3 maanden abonnement: € 38,85
 • 6 maanden abonnement: € 59,70
Ontevreden over Lexa? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (135)

 • Peter (54)
  lexa niet doen 0 reacties

  Wat me opvalt is dat er zeer veel leden (vrouwen..want ik ben een man,hetero dus ik bekijk enkel vrouwen) al langer niet online komen. Ben nu ruim 2 maanden betaald lid en moet zeggen dat de respons zeer teleurstellend is. Op de meeste berichten krijg ik geen antwoord. Om meteen maar even alle dooddoeners uit te sluiten...nee ik stuur geen berichten naar veel jongere fotomodellen of zo...lol Van de likes die ik gehad heb (9 in totaal) viel me op dat ze allemaal een beetje raar waren..of het waren dames ergens verweg in Afrika of profielen die "niet meer beschikbaar" waren. Vreemde zaak dus.Mijn zoekopties heb ik redelijk dicht bij huis ingesteld en krijg toch dames te zien die ergens in de Randstad of in Noord-Nederland wonen.zelf woon ik in Zuid-Limburg.Waarom?? Ik zit niet te wachten om 150 km of meer te rijden voor een date! Ander punt is dat geen nekele dame zelf als eerste contact opnam met mij. De meesten zijn sowieso gratis lid en als gratis lid kan je niks met Lexa.Op die manier wordt daten wel erg lastig. De aanbieding die ik gehad heb loopt na 3 maanden af...en daar blijft het dan ook bij. Ik kan Lexa absoluut niet aan bevelen. Dit is zinloos op die manier.

  Peter (54) 14 september 2021
 • Angelique (50)
  Shady site 0 reacties

  Ik sta voor de derde keer sinds 9 jaar op lexa. Ben inmiddels 50+ dus ook op our time. Het aanbod 'heren' is er in al die tijd niet op vooruitgegaan. Je krijgt elke dag 100 voorgestelde profielen en dus samen met our time zijn dat er 200 waar je langs scrolt en dat maakt je direct een 'bezoeker' Helaas zijn het 9 van de 10 keer dezelfde hoofden. Bijna geen verversing. Als je de heren links scrolt verschijnt er hier en daar ook nog een pop up met 'vond jou leuk' Ik heb dat wel eens aan de desbetreffende meneer gevraagd maar die was totaal niet geïnteresseerd. Ook staat mijn postvak 24/7 vol met bezoekers en steeds herhalen ze maar de vind ik leuks. Als ik daar niets mee wil moet lexa ze niet steeds blijven aanbieden. Invloed op wie je kan benaderen heb je ook niet. Mensen uit het buitenland en dik in de 70 zit ik niet op te wachten maar deze mensen kunnen je gewoon berichten. Ook de mannen van 21 verschijnen vaak in je inbox en daar zit ik niet op te wachten. Het word er allemaal niet beter op met deze dwang. Ik geef mijn doelgroep niet voor niets op en hoef daarbuiten geen contact met mensen die of boven de 100km ver weg wonen, stokoud of piepjong zijn of in het buitenland wonen. En ververs voor iedereen de profielen eens en niet steeds dezelfde hoofden.

  Angelique (50) 7 september 2021
 • Renate (82)
  Lexa verschrikkelijke datingsite 0 reacties

  Ik heb alleen de site bezocht en mijn gegevens
  Nu wil van Lexa af , heb nooit betaald en nu moet ik gaan betalen om van de site af te komen hoe krom is dat. Ik heb ze geblokkeerd maar telkens krijg ik nog een bericht dat iemand mij heeft aangeklikt. Zelfs vandaag nog een knul van 29 jaar zag wel iets in mij, kunnen die niet lezen hoe oud ik ben ???

  Renate (82) 28 augustus 2021
 • Philip (45)
  Niet aan beginnen 0 reacties

  Begin niet aan deze datingsite, het gebruikt foto's van mensen die niet eens op de datingsite zitten, ik ben er namelijk zelf achter gekomen en zag de foto van mijn ex beste mensen trap er niet in je betaald voor fake accounts, en als je de leeftijdsgrens invult naar wat je zoekt dan komen er alleen maar meiden van begin 30 die zogenaamd interesse hebben maar zodra je betaald zijn ze gevlogen, dat hele Lexa is onbetrouwbaar en kost je alleen maar geld!

  Philip (45) 6 augustus 2021
 • joop (50)
  verwende vrouwen 1 reactie

  jammer geld, meest verwende en veel eisende vrouwen, allemaal met een wijntje in hand, willen met vakantie, stedentrips, sauna, shoppen en veel meer van deze onzin. als man niet aan beginnen. Als man krijgt je ook nooit antwoord op je berichten en vele niet aantrekkelijke vrouwen staan er op, word dan downdaten als man.

  joop (50) 19 juli 2021
 • Do (50)
  Oplichterij 0 reacties

  Ik zit nu enkele weken op lexa en ik ben er achter gekomen dat het pure oplichterij is met heel veel ingehuurde nep accounts . Ik heb ervaring met andere sites dus ik weet het verschil !
  Je krijgt bij lexa allemaal leuke reacties van mannen waar je enorm mee match en ook in het schrijven naar elkaar een klik is, echter het komt niet verder dan dat . Dan hoor je opeens 2 dagen niets meer nadat je een leuk gesprek hebt gehad…en dan ineens zijn ze er weer met hun leuke lieve berichten …die werkelijk je tot niets brengen . Want verder dan schrijven komt het niet …en als je ze hier mee confronteert hoor je niets meer. Terwijl op andere datingsites er na enkele berichten heen en weer gevraagd wordt om elkaar eens te zien. En er is is regelmatig contact .
  Bij 1 match kan dat gebeuren …maar bij zoveel contacten die ik daar heb is dat geen toeval meer. Je zit op een datingsite om elkaar uiteindelijk te zien en niet om te chatten ….dus het zijn de lexa medewerkers die je op deze manier aan het lijntje houden ….heel vies spel dit !

  Do (50) 23 juni 2021
 • CeesJ (61)
  Lexa is geen ster waard 0 reacties

  Wat een vreselijke arrogante en klantonvriendelijke organisatie is dat Lexa!
  Slechts enkele weken heb ik gebruik kunnen maken van deze zo ten onrechte geroemde datingsite.
  Ik kreeg contact met een aantrekkelijke dame, en die wilde al snel meer contact
  We hebben elkaar 1 keer ontmoet, en direct werd me duidelijk dat ze geld van me wilde lenen
  Dat komt wel vaak voor, maar daar had en heb ik echt geen zin in, ik vertrouwde de zaak niet en nam snel afscheid.
  Daarop informeerde ik de Klantenservice van Lexa, met mijn bevindingen, en prompt werd mijn eigen account dag erna gesloten.
  Bij navraag kreeg de reactie “… dat we klachten hebben gekregen voor ongepast gedrag ten aanzien van andere members…” en dat “…. Dit gaat in tegen onze algemene voorwaarden…. “
  Gevraagd naar meer uitleg, kwam de motivatie dat “…. Kunnen we u geen specifieke informatie geven in verband met privacy redenen…”
  Ik heb me nooit ongepast gedragen, naar wie dan ook, dus ik kan alleen een verband leggen met mijn melding van de betreffende dame van de date.
  Verdere uitleg kwam niet, en om zich zo te verschuilen achter deze algemene voorwaarden en privacy redenen, vind ik laf, en een wanprestatie ten opzichte van een betalende klant.
  Als het echt “omgepast” was geweest hadden ze me uiteraard (zonder weergave van de desbetreffende klager) precies kunnen en moeten uitleggen wat is – in hun beleving – is misgegaan. Er is geen wederhoor gedaan, dus valt er niets te controleren.
  Kortom een dikke onvoldoende, en min 5 sterren Lexa!
  En dan ook nog pagina’s volle “reviews” van 5 sterren, ja ja, zeer ongeloofwaardig dus

  CeesJ (61) 11 maart 2021
 • Louise (40)
  Oplichting 0 reacties

  Een grote teleurstelling dat Lexa. Al die zogenaamde geïnteresseerden zijn gewoon de werknemers van Lexa die her en der wat ‘klooien’ met accounts en willen doen overkomen alsof er naar je profiel is gekeken. Slimme manier om geld te verdienen. Ik snap niet dat deze datingsite niet allang offline is gehaald, want dit is regelrechte oplichting.

  Louise (40) 12 januari 2021
 • Doorgestoken kaart (43)
  Voor de gek gehouden 0 reacties

  Mijn ervaring met deze datingsite is dat het één grote doorgestoken kaart is. Het lijkt alsof je veel ‘bezoekjes’ op je profiel krijgt van mogelijk geïnteresseerden, maar het is het computersysteem van Lexa die dat doet. Ik ben zo vaak benaderd door mannen die het zo leuk vonden dat ik naar hun profiel keek. Dat was alleen niet ikzelf, maar Lexa die namens mij zo’n profiel bezocht. Het komt dus in de richting van oplichting.

  Doorgestoken kaart (43) 19 december 2020
 • Kwebbelaar (73)
  Nepprofielen die je overhalen tot betaling 0 reacties

  Beste mensen,

  Kreeg net een info mail en kom dan terecht op 3 pagina's met, voor zover ik kan beoordelen, daadwerkelijke leden (vrouwen).
  Wat mij echter opvalt, verbaast en irriteert is het feit dat ik dagelijks wordt benaderd door m.i. nepprofielen van "dames" tussen de 20 en 40 jaar.
  Opvallend hierbij is dat ze willen chatten en mij erg leuk vinden totdat ik heb betaald, dan is de interesse plots voorbij.
  Vervolgens lijken ze niets te kunnen lezen en gaan ze waarschijnlijk door naar andere gebruikers die nog niet hebben betaald om zo ervoor te zorgen dat deze tevens betalen.

  Ik ben een man van 73 zoals ook in mijn profiel staat, dus ben niet gediend van dergelijke acties die er blijkbaar op zijn gericht geld binnen te halen.

  Ik zal dit dan ook via de gebruikelijke weg kenbaar maken om deze praktijken te stoppen.

  Kwebbelaar (73) 17 november 2020
 • Ben Harms (41)
  Lexa veel fake 0 reacties

  Jammer maar helaas kan ik niet anders zeggen dat er veel FAKE is bij jullie.
  Ik bel lid van andere sites waarvoor ik ook betaal maar daar zitten wel echte mensen die opzoek zijn

  Ik voel me echt in de maling genomen
  Ik ontvang steeds e-mails van vrouwen die mij zo graag even spreken enzo dus ik na lang twijfelen toch maar gedaan.
  Word ik gewoon naar jullie gelokt.
  Eerst betalen dan praten en praten????....neeh het geld is binnen en daarna kan je optyfen.

  Jammer dat jullie zo met mensen omgaan!
  Ik zal het vanavond overal melden voor jullie zoals ik nu al doe!

  Ben Harms (41) 24 september 2020
 • Stephen (41)
  Is het echt of nep ik twijfel 0 reacties

  Ieder kan zien dat ik drie fotos in mijn profiel heb, maar als een dame me een chat stuurt, vraagt ze om fotos te sturen, waarom kijken ze niet naar mijn profile ipv vragen naar fotos? Ook als ze me een vraag stellen en Antwoord geef en dan stel ik een vraag, maar krijg nooit een Antwoord. Zijn dit echte mensen of is het een computer? Ik vertrouw het niet helemaal.

  Stephen (41) 15 september 2020
 • Teleurgesteld (40)
  Lexa is een doorgestoken kaart 0 reacties

  Ik heb me onlangs voor 5 euro laten verleiden om een maand lid te worden.
  Tientallen mails stroomden binnen, dus wat dat betreft niets te klagen. Totdat ik tientallen mails kreeg van mannen die zo blij waren dat ik op hun profiel had gekeken. Ik had de beste mannen nog nooit bekeken. Na wat gesprekken was het wel duidelijk: Lexa licht de boel op door zowel de mannen als vrouwen valse informatie te geven. Al die zogenaamde belangstelling is geen echte belangstelling. Lexa maakt er zelf een mooi gebeuren van. Het is pure oplichting en dat heb ik ze laten weten. Ik heb zelfs mijn geld teruggevraagd, ook al was het maar een paar euro. Voor mij nooit meer een datingsite. Het is allemaal nep en oplichting.

  Teleurgesteld (40) 7 september 2020
 • Niet belangrijk (40)
  Leden worden betaald door Lexa 0 reacties

  Dacht probeer het eens wel duur kreeg meteen aandringerige berichten van vrouwen terwijl mijn profiel nog best leeg is dit terwijl je daar ook voor moest betalen dus vroeg normaal iets ze negeerde dat en begon te zeggen van vind je me niet leuk enz maar zodra ik heb betaald zegt niemand meer wat en dit waren er meerdere zei dit tegen andere ben jij geen bot en toen zei ze daar krijg je geld voor voordat ik verder wat kon vragen werd ik meteen geblockt want ze lezen alles mee wat er getypt word daarom zullen die viezerik ken wel op kicken dan ook maar wel ff uit paar tientjes genaaid voor paar dagen aandringende vrouwen en amper antwoord van de andere Heb nooit de voorwaarden gelezen dan ook en meteen verwijderd voordat ik foto’s kon maken van die botten vragend of ze krijgen betaald en doen er alles aan dat jij nog meer geld uitgeeft oplichters

  Niet belangrijk (40) 27 augustus 2020
 • Angel (57)
  Bedrog 0 reacties

  Lexa zorgt zelf voor de bezoekersaantallen op een profiel. Bekijk veelvuldige navraag bij bezoek kreeg ik het antwoord dat heb ik niet gedaan. Dus zij helpen een handje. Zou krijg je natuurlijk klantenbinding. Vraag mij echt af wat zij met de berichten die onderling verstuurt worden doen, privacybeleid!? Vertrouw deze site niet, zij spelen met de gevolgens van anderen voor keiharde dollars.😈

  Angel (57) 25 juli 2020
 • Bart (73)
  merkwaardig 0 reacties

  Tot mijn verbazing bleek Lexa 1:1 identiek aan Ourtime. Niet alleen qua software, maar ook qua accounts. Dus dat is minstens 1 dating site teveel.

  Bart (73) 6 juli 2020
 • superboer (50)
  veel te veel inactive leden 0 reacties

  lexa moet het volgende doen; Geen profielen meer toelaten zonder te laten betalen, nu te veel niet betalende leden, veel kijken zonder kopen, dan alles voor de prijs van 1, nu te veel opties waar men voor moet betalen. Dan word lexa weer een leuk site.

  superboer (50) 1 juli 2020
 • truus (36)
  lexa is een datingsite dat graag je geld steelt 0 reacties

  ik was wat wanhopig en dacht ik schrijf me eens in op een datingsite. Al snel genoeg was het toch niet nodig. Overigens heel veel datingssites zijn ook gratis en daar zijn ook erg leuke mannen.
  Goed, om in ieder geval tot mijn punt te komen. Lexa heeft gewoon maandelijks een bedrag van 9,99 euro van mijn rekening afgeboekt. Terwijl mijn profiel is opgeschort voor een half jaar. Ik heb gewoon potjandorie een lidmaatschaf van 59,00 ongeveer en 70 euro in totaal betaald. Ik heb helemaal niet gebruik gemaakt van jullie diensten. En vanaf juni mijn profiel opgeschort. Het enige wat ik terug krijg is dat hiermee het niet wil zeggen dat mijn lidmaatschap opgezegd is. Ik heb daar toen der tijds niets over gelezen. Veel te onduidelijk zijn jullie geweest en ik vindt dit totaal geen goede service.

  Ik wil mijn geld terug. In ieder geval die 70 euro (9,99 maal zeven maanden).

  truus (36) 10 april 2020
 • Marko (53)
  Lexa schoft profielen 1 reactie

  ik wil gewoon men riestutie mijn geld weer al gaat het maar om 29 .95 ik kan je een ding zeggen ik heb niemand opgelicht hoe zij het recht ik heb geen enkele foto s van haar gehad zoals zij zecht ik weet dat je het na kunt kijken . En zal zien dat ik kijk heb wat wel gebeurd is dat ze mij een kinder pedofiel vond hoe in godsnaam kan zij zoiets zeggen ik ken de hele vrauw niet u recht mij dat u zorg draagt voor u site dan zal.ik beginnen als ik u was haar van de site gooien ze heeft me gewoon vals beschuldigd nu sta ik er op dat u dat gaat na kijken u heeft mij van de site gegooid ik zweer u dat het net anders om had moeten zijn zij is nog gemener als een slang u recht dat ik in het reglement moet kijken voor riestutie ik kijk niet in het reglement ik sta er op die 29. 95 terug the krijgen waarom sta ik er op omdat verkeerd geoordeeld is het gaat me nog eens niet zo om het geld maar hoe ik behandeld ben door een lid van u site ga nu niet mogelijk doen want ik gooi er zo een paar berichten op internet over u site en hoe het daar er aan toe gaat ik word misselijk hoe ik er zo af ben gegooid het gaat nu persoonlijk tegen de hele gierige vieze gemene gedoe van een bitch ik heb haar uit meppel ik heb haar naam adres is kijken hoe gemeen ze is maak het me nu niet moeilijk want ik ben al zwaar pist of die 29.95 kan u site duur the komen staan ik wil men geld terug voor vrijdag zo niet zal ik u en u zen site laten zien in welke staten ik ben het is nu persoonlijk ik en u site u mag aangifte doen tegen me u doet maar de politie kende me goed u hoef alleen maar the zeggen Marko meer niet dan zal u nog raar op kijken met wie die Site van u mee the doen heeft ik ben zoo kwaad dat ik gewoon onterecht er af ben gegooid ik denk dat u beter u werk moet doen voor dat u er iemand zo van de site gooide ik heb na mijn niks verkeerds gedaan vandaar dit berichtje het zit me helemaal niet lekker dat dit zo gebeurd is het is een schoftenatie wat er gebeurd is u site hoeft mij niks meer uit the leggen ik weet zelf wel beter anders gooi ik er gewoon een paar honderd euro tegen aan en zal een stuk op internet laten zetten Feine nacht

  Marko (53) 13 februari 2020
 • Anoniem (34)
  Niet positief 0 reacties

  Ik heb op aanraden van een collega(=50+) een lidmaatschap afgesloten. Ik ben gescheiden. Was toevallig in de aanbieding voor 42€voor 6 maanden. Nou 1e dagen word je tientallen keren bekeken. Een gigantisch bestand van leden dus dacht moet goed komen. Had nog geen likes maar goed. Ik dacht misschien m'n profiel wat bij schetsen. Foto's wat wisselen. Nou paar weekjes verder werd ik dagelijks nog wel bekeken maar dat werd al gauw minder keer of 10/15. Like gehad vanuit persoon uit Frankrijk? Maar verder geen Nederlandse vrouwen of wel likes maar het profiel was om veiligheidsredenen verwijderd als je het wou bekijken. Ik was dagelijks bezig met liken dus krijgt er 100 per dag voorgeschoteld dus je bent wel ff bezig. ik had de meeste in m'n omgeving die me leuk leken toch wel geliked en bericht ondertussen. Ik heb een bericht of 60 verstuurd en niet 1 reactie. Dan ga je toch twijfelen haha maar nee ik ben toch echt geen lelijke vent ofzo :) en ik begon toch ook overal behoorlijk netjes. Ik zit ondertussen een mnd of 3 erop ik ben echt tegen de 800 keer bekeken. 5 likes verder ook wederzijds geliked maar nog geen contact kunnen krijgen what the hell!! Dus ik ga op internet naar reviews kijken een en al hetzelfde verhaal. Trek je conclusie... waarschijnlijk alleen maar gratis leden die er verder niks anders mee kunnen dan liken. Misschien leuk voor 50+ en dat ze dan betalen ofzo maar niet voor 20/30 jarigen

  Anoniem (34) 1 februari 2020