• Michel (64)
  Lexa na laatste update volstrekt onbruikbaar 0 reacties

  Lexa lijkt de laatste tijd in beslag genomen door fake profielen: het merendeel van de likes die ik krijg, zijn van verrassend mooie en voor mijn leeftijd (64) eigenlijk te jonge vrouwen, die dan of vertellen dat ze inmiddels op een andere website actief zijn, of beloven meer foto's te sturen als je je e-mail adres geeft.
  Die rapporteer ik, die worden dan ook altijd vrij snel verwijderd, maar vervolgens kun je die "profiel verwijderd" grijze vlakken bij Mijn Bezoeken en Mijn Likes op geen enkele manier meer verwijderen.
  Deze rubrieken zitten daardoor zo vol met ruis dat ze feitelijk onbruikbaar zijn geworden.

  Lexa was voor mij interessant (en reden om betalend lid te willen zijn) omdat:
  - je met zoekprofielen redelijk gericht kon zoeken: alle vrouwen binnen 25 kilometer, met een foto, tussen 5 jaar jonger en 5 jaar ouder, die niet nog in een relatie zitten, tenminste 160 lang (ik ben 192), ......
  - er ook een rubriek "ik zoek" was. Als bijvoorbeeld vrouwen van mijn leeftijd op zoek zijn naar een 10 jaar jongere man, kon je redelijk inschatten wat je kansen waren.
  - er niet echt een "notitie functie was", maar als je eerder een profiel bekeken had, kon je die blokkeren zodat je kon herkennen dat je daar niet meer naar hoefde te kijken.

  Met de laatste update van de app zijn al die voordelen ineens verdwenen, je mag alleen nog maar swipen binnen door Lexa voorgestelde selecties en .... dat blijken dus voornamelijk eerder door mij geblokkeerde profielen te zijn.

  Je begrijpt dat ik dat daar geen zin in heb en al helemaal niet voor ga betalen. Ik heb dus opgezegd.

  Bezoek Lexa

  Michel (64) 21 oktober 2023


Meer informatie en reviews over Lexa