• Ramon (43)
  Lexa ervaring na 1 week 1 reactie

  Op basis van reviews ‘ beste datingsite’ van Tinder overgestapt naar Lexa.

  Eerste ervaring (premium).
  Best veel vrouwen die je profiel bezoeken, maar wanneer je wordt geliked en je een gesprek wil starten blijft het angstvallig stil. Ook wordt daarna door dezelfde ‘match’ nog naar je profiel gekeken, maar blijft het wederom stil.

  Ik heb -als ik naar de profielen van de vrouwen kijk- het idee dat velen als extra erbij plaatsen dat een leuke man lastig te vinden is, ze niet op zoek zijn naar ONS etc. een lieve, spontane, grote, sterke, hoog opgeleide en liefst financieel onafhankelijke man willen ontmoeten, maar niemand reageert op mijn berichten 😉. Je gaat bijna denken dat je in een scam zit. Of, maar dat weet ik niet, elke vrouw ontvangt 300+ likes per dag, dan is het moeilijk om de juiste kandidaat daartussen te vinden.

  Zelf wel veel bezoeken en likes dus, maar als je dan iemand vindt die ook liked en een gesprek mee wil starten, dan krijg je 0 op rekest.

  Ik denk dat de beste methode toch echt live contact is via sporten, werken, cafés, vrienden etc. want nade ervaring van deze twee datingsites ben ik bang dat je (als man) leeg wordt getrokken door extra boosts, premium functies, zogenaamde matches en weet ik wat allemaal. Zal ook aan de leeftijden liggen, want knappe twintigers en dertigers (was ik dat nog maar) kunnen hun lol op. Maar …. Dan moet je als vrouw ook niet klagen als je gaat voor deze gewilde mannen en dan zielig op je profie plaatsen dat ze na 1 date niets meer van zich laten horen. Een beetje zelfkennis en vooruitziende blik kan al helpen met het vinden van een serieuze relatie.

  Ik kijk het nog een paar maanden aan (heb toch al betaald) en dan trek ik mijn conclusies. Met niets doen kom je sowieso niet verder als je wat wilt.

  Bezoek Lexa

  Ramon (43) 24 oktober 2023
  • (35)

   Lexa is al lang niet meer de beste datingsite. Zal eerder Lovezone of Dateplanet aanraden dan het oude Lexa waar je niks op kan tenzij je flink betaald. Tinder is ook een stuk beter dus je bent flink achteruit gegaan.

   Monster C (35) 24 oktober 2023


Meer informatie en reviews over Lexa