Lexa
7,9

143 reviews

Lexa.nl is voor alle singles. De grote en zeer gevarieerde database zit vol leuke en enthousiaste mensen die allemaal op zoek zijn naar een date. Hierdoor is het ontmoeten van singles in jouw regio, buurt of stad heel simpel.

Cijfer en gebruikersgemak

Lexa krijgt van ons een 7,9 omdat het een groot ledenbestand heeft, wat de kans op succes vergroot, toch vinden wij de site wel wat onduidelijk over het nemen van een full membership. Zo werkt Lexa met Automatische Incasso die als je even vergeet op te zeggen vrolijk maandelijks doorloopt. Pas dus goed op dat je niet vergeet je abonnement op tijd op te zeggen! De klantenservice zal je hier amper tot niet mee helpen.

Prijzenlijst Lexa

 • 1 maand abonnement: € 24,95
 • 3 maanden abonnement: € 38,85
 • 6 maanden abonnement: € 59,70
Ontevreden over Lexa? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (143)

 • Luuk (58)
  Positief over Lexa 0 reacties

  Lexa heeft best een behoorlijke naam opgebouwd in ons land en dan heb je gewoon meer waar te maken dan een relatief onbekende website.
  Maar ik ben gewoon positief over Lexa, dus dat mag ook wel een keer gezegd worden dan vind ik!
  Ik zie ook voorbij komen dat mensen heel erg tegen de automatische incasso zijn en dit verrast mij eigenlijk een beetje, omdat dit juist een punt van Lexa was die ik heel erg handig vind.
  Maar zo zie je maar weer dat alle mensen andere wensen hebben.

  Luuk (58) 22 oktober 2018
 • Peter (39)
  Vrijwel nooit een reactie 2 reacties

  Sinds een jaar zit ik op Lexa. En ik stuur vrouwen die ik interessant vind een net, vriendelijk berichtje, waarin ook duidelijk blijkt dat ik hun profiel echt gelezen heb, dus niet een of ander standaard berichtje. En het blijft er altijd bij dat ik later zie dat die dame ff mijn profiel bekeken heeft en dat was het dan. (Vrijwel) nooit bericht terug. Gewoon niks. Na 1 jaar heb ik een stuk of 10 dames die mij een like gestuurd hebben. Dat zijn meestal buitenlandse dames. Ik begrijp dit gewoon niet. Mijn nicht zit op Lexa en zegt dat mijn profiel er prima uitziet en ook goede foto's. Voor jullie informatie: ik zie er best redelijk uit hoor. Ik heb een jaar of 10 geleden diverse dates gehad via relatieplanet en mijn ex heb ik leren kennen op Lexa. Maar nu, 10 jaar later, gewoon geen reacties niks, nada, noppes! Ik moet eerlijk zeggen, dat ik er onderhand helemaal tabak van heb....

  Peter (39) 15 april 2018
 • Lars (45)
  Automatische incasso 0 reacties

  Lexa werkt niet met zelf per maand of kwartaal betalen, maar ze hebben het systeem van een automatische incasso.
  Hierdoor heb je soms niet eens door dat ze alweer geld van je rekening af hebben gehaald voor de volgende maand en hierdoor kom ik soms in de problemen als ik bijvoorbeeld bij de winkel wil pinnen.
  Ik kan het niet zo waarderen dat het allemaal automatisch gasten, want je hebt dan het gevoel dat je het zelf niet meer in de hand hebt.
  Veel prettiger zou ik het vinden als je gewoon zelf het geld moet overmaken, dat is wel wat meer werk, maar je weet dan wel precies wat en wanneer je het overmaakt.

  Lars (45) 14 april 2018
 • Sssssss (31)
  Lexa oplichters GELDKLOPPERIJ 1 reactie

  Gratis lid geworden van Lexa op 6/11, binnen een uur 1029 berichten (hoe dan??)
  Niks kunnen zien of lezen dus uit nieuwsgierigheid dan toch maar betaald.
  Poefff en driekwart van bovengenoemd aantal was ook meteen met de noorderzon verdwenen!?

  Herroepingrecht van 14 dgn bij Lexa? M’n kont ja! Daar ben ik op 16/11 mee van start gegaan, zowel via de app als de website NIET MOGELIJK om met iets of iemand in contact te komen.
  Gisteren de laatste dag van herroepingrecht, wederom niet gelukt!

  Uiteindelijk 1 dag over die 14 dgn termijn heen en wat schetst mijn verbazing, kon via website ineens “contact” opnemen.
  Duurt dan dik 48 uur of langer voor je reactie krijgt, als je dat al krijgt?

  Heb ervan gegeten en gedronken, veel fake accounts, alles wat kijkt of aanspreekt is 30 jaar ouder...terwijl wanneer je gratis lid bent is het een walhalla in je eigen leeftijdscategorie.

  STELLETJE VIEZERIKKEN MET MISLEIDENDE RECLAME OP TV, MISLEIDENDE FAKE PROFIELEN DIE JE TOT BETALEND LID OVERHALEN.
  En al met al nog niks gehoord maar wel mails sturen met leuke members die matchen...🖕🏼

  Ga maar weer gewoon gratis TINDEREN!!!

  Sssssss (31) 21 november 2017
 • Mr z (37)
  Niet voor niets 2 reacties

  Lexa is volgens mij een van de grootste dating sites van ons hele kikkerlandje, via een reclame op tv ben ik bij deze site gekomen. Dot is inmiddels alweer een aantal jaar geleden. Al die tijd ben ik met groot plezier mid geweest van Lexa, dus dan kan ik met blijdschap constateren dat ze niet voor niets een van de grootsten van Nederland zijn.

  Mr z (37) 12 november 2017
 • Pieter (33)
  Neppe profielen 1 reactie

  Volgens mij maakt Lexa zelf even wat neppe profielen aan van (te) knappe vrouwen. Een simpele Google Image search bracht meteen naar boven dat de foto's van internet waren gejat. De naam van het profiel had een 24 erin, wat suggereerde dat het profiel erop was gezet toen deze persoon zogenaamd 24 was. Op moment van schrijven was dit profiel 27 jaar oud. Normaal gesproken zouden nepprofielen toch wel binnen 3 jaar verwijderd zijn verwacht je, tenzij Lexa ze zelf aanmaakt.
  Als je het bekijkt dat ze stellen dat ze er alles aan doen om nep profielen te weren, dan slaan ze hier dus al goed de plank mis! Er zijn enige methodes om nep leden tegen te gaan, waaronder de Google Image Search, deze zoekt bij Google afbeeldingen of de foto vaker voorkomt. Als Lexa dit al nalaat, houdt het in dat ze helemaal niets doen aan nep leden wering!

  Pieter (33) 28 oktober 2017
 • Dirk (58)
  Opzeggen en uitschrijven 1 reactie

  Lexa abonnement opzeggen of je gehele Lexa profiel uitschrijven gaat als volgt. Kopieer deze tekst en print het uit en leg het naast je computer.

  1 Ga naar het scherm Mijn Account rechts bovenin.

  2 Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa.

  3 Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties.

  4 Helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen.

  5 Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld.

  6 Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken.

  7 Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd.

  8 Vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.

  Succes met uitschrijven, moeilijker dan dit kan bijna niet.
  Stuur dit door naar iedereen die echt wilt opzeggen.

  Dirk (58) 24 oktober 2017
 • Rein (58)
  Rare prijzen 0 reacties

  Lexa op zich is niets mis mee, ik ken het van de reclames op tv en ben over het algemeen ook heel tevreden over alles wat er op de site te vinden is en hoe dit gebeurt. Alleen die prijzen, daar snap ik helemaal niets van. Voor 1 maand betaal je 25 euro, voor drie maanden ineens maar tien euro meer want dan is het bedrag 35 euro. Die logica snap ik niet en ik vraag me ook af of dit geen fout is, dat het twee maanden ofzo had moeten zijn. Maar mij hoor je niet klagen hoor, ik maak er dankbaar gebruik van!

  Rein (58) 22 oktober 2017
 • Anouk (38)
  Niet slecht niet super 1 reactie

  Zoals ik heb begrepen is lexa de grootste dating website van heel Nederland dus dan verwacht ik ook een enorme groep mensen om mee te chatten. Dit was ook wel zo, maar wanneer je dan gaat filteren op leeftijd wordt het al een stuk minder. Ik was een beetje verbaasd want ik dacht dat juist mijn leeftijd dit veel doet, maar dat had ik schijnbaar mis. Ik vind de ste alsnog wel mooi en heel goed toepasbaar voor mensen met mijn intenties. Niet slecht dus en niet super

  Anouk (38) 29 augustus 2017
 • Merwin (30)
  Lexa is een scam 1 reactie

  Lexa biedt 'proefabonnementen' aan voor een schappelijk prijsje. Tijdens de proefperiode dacht ik de automatische verlenging stop te hebben gezet. Blijkbaar is dit niet goed gegaan of niet doorgekomen, waardoor er nu €40 wordt afgeschreven. Daarbij gebruik ik de dienst amper, omdat het gebruik ervan mij erg tegenvalt.

  Lexa komt op mij over als een scam om zoveel mogelijk betalingen, op een zeer ondoorzichtige manier, af te schrijven. Begin er niet aan

  Merwin (30) 13 augustus 2017
 • Marlon (48)
  Lexa heeft nu ook een app 0 reacties

  Sinds een tijd maak ik weer gebruik van Lexa. Ze hebben nu zelfs een app die goed werkt! 15 jaar geleden heb ik hier mijn ex vriend ontmoet dus vandaar mijn keuze om hier weer lid te worden. De app werkt heel goed op mijn telefoon waardoor ik nu overal bereik heb op gebied van dating via Lexa. Toppie.

  Marlon (48) 15 juli 2017
 • henk (50)
  bezoekers bezoeken niet uit hun zelf 0 reacties

  Ik ben 3 maanden lid ong 15 bezoekers per dag 100 in de week die mijn foto leuk vinden en op me profiel gaan kijken ,posietief ingevuld stuur er een stuk of 10 in de week berichtje nooit geen reactie ik denk dat lexa die bezoeken regeld want als ik iemand haar foto leuk vind en haar profiel zelf bezoek en ze stuurt me een berichtje dan reageer ik daar toch op waarom reageert niemand op mijn berichtjes terwijl ik 110 bezoekers in de week heb ik snap dat niet!

  henk (50) 11 juli 2017
 • Bertram (48)
  maakt naam niet waar 0 reacties

  Lexa heeft zo'n goede naam, daarom verwachtte ik hier ook heel wat van. Toen ik me aanmeldde en vervolgens online ging, werd ik echt enorm teleurgesteld. Het voldeed juist totaal niet aan mijn verwachtingen. Ik vond het een enorme flop, Lexa maakt in mijn ogen de naam die ze hebben opgebouwd absoluut niet waar. Jammer is dat.

  Bertram (48) 17 juni 2017
 • Kevin (25)
  Lexa blijft een goede datingsite maar levert welin 1 reactie

  Lexa blijft een grote speler in de datingindustrie, dit zie je alleen al aan het aantal leden. Ik moet wel zeggen dat het ledenaantal ietwat daalt na mate het seizoen de zomer in gaat. En ik moet zeggen dat er veel ouderen op zitten, mensen van mijn leeftijd (25 jaar) moet je meer zoeken op dating apps denk ik.

  Kevin (25) 16 juni 2017
 • Rinus (56)
  Lexa de nummer 1 1 reactie

  Goede datingsite met veel betaalde leden (die dus wat kunnen ondernemen). Je vind niet zo gauw een andere datingsite met zoveel betaalde leden denk ik. Lexa is naar mijn weten ook de langst bestaande datingsite dus dan mag je dat verwachten. Ik weet dat Tinder en consorten voor de jongeren leuk is maar voor de oude garde denk ik dat Lexa altijd de nr 1 zal blijven.

  Rinus (56) 17 mei 2017
 • Lexa liefhebber (56)
  Lexa onoverzichtelijk maar veel leden 1 reactie

  Lexa, naar mijn mening een ietwat onoverzichtelijke datingwebsite. Deze moet het hebben van de vele oude leden die zich hebben geregistreerd voordat de apps er waren. Ik moet zeggen, er zijn genoeg leden nog aanwezig waar je mee kan daten/gesprekken voeren etcetra.

  Lexa liefhebber (56) 27 februari 2017
 • Kale jan (36)
  Lexa 1 van de grootste dus beste 2 reacties

  Lexa, prima website, niks over te klagen. Als er serieus mensen zijn die roepen dat je hier geen date kan krijgen dan moeten deze eens in de spiegel kijken want daten is wel degelijk mogelijk. Sterker nog, ik denk dat je op Lexa het grootste kans maakt op een date omdat dit een grote naam is in Nederland op het gebied van dating. Pas wel op voor buitenlandse accounts (engels sprekend), deze zijn veelal uit op je geld, negeren dus!

  Kale jan (36) 16 februari 2017
 • Sylvia en Tom (32)
  Partner ontmoet op lexa 0 reacties

  Ik heb mijn partner hier 7 jaar geleden op ontmoet, dit wil ik de wereld toch even delen. Sindsdien erg gelukkig met mijn man. Groetjes Sylvia en Tom

  Sylvia en Tom (32) 24 januari 2017
 • Jeroen (35)
  Profielbezoekers en berichten zijn fake 0 reacties

  Ik weet van andere site's dat vrouwen bijna 0% aandacht geven doormiddel van je profiel te bezoeken of je een bericht te sturen. op relatieplanet heb je in de eerste dagen een klein aantal bezoekers daarna blijft het bij een enkele in de maand of helemaal geen, zeker wanneer je gratis lid bent en zelf afwacht op berichten.

  bij lexa als je gratis lid bent had ik in 1 week 100 profiel bezoekers en allemaal winks en berichten. dan wordt je betaald lid en de helft is weg en de andere helft is van fotoloze members die je probeerden betaald lid te maken.

  ze gebruiken zeer waarschijnlijk hetzelfde concept als bij badoo, daar als je meteen lid bent geworden heeft zogenaamd die en die je bezocht en dan kijk je op haar profiel en staat er laatst online meer dan een week geleden xd zo fake!

  Jeroen (35) 23 december 2016
 • mark (27)
  ze laten nep leden toe 1 reactie

  bij lexa staat dat het allemaal controleerde accounts zijn, trap daar niet in jongens! ik heb zelf net een fake account aangemaakt met gejatte foto van google om dit even te testen en hij is gewoon goedgekeurd!. lexa zijn pure oplichter ze liegen gewoon met wij laten alleen gecontroleerde profielen toe , niet dus!!!

  als je gratis lid bent worden er ook flirts gestuurd en berichten en als je dan ineens betaald lid bent zijn ze deels weg en de andere helft heeft geen eens foto erop staan! begin hier geen betaald lidmaatschap serieus !!!

  bovendien zijn alle vrouwen super arrogant , en respectloos!

  toen ik gratis lid was had een meisje mij een flirt gestuurd en berichten toen was ik betaald lid daardoor geworden zegt ik je bent mooi zegt ze veel succes bij het vinden van een leuk meisje. als je het mij vraagt krijgen deze nepaccount makers ervoor betaald om jou betaald lid te maken en je daarna keihard af te stoten! je kan als je gratis lid bent wel 100000 knipoogjes sturen maar niemand stuurt er één terug je kan 100000 berichten sturen maar geen meid reageert ook al is het bericht nog zo speciaal. ze hebben het gelezen en verder respectloos die wijven geen enkele reactie!


  bij de site twoo kon je zelf teminste nog accounts checken door foto op te slaan en dan bij google te uploaden hier niet!

  als niemand van de 60 personen reageert net als op twoo zitten er veel fake leden tussen.

  bij twoo heb ik met een keer 13 mensen gechat, ook allemaal negeren en bericht alleen lezen, ik scheld ze daarna uit en dan komt de aap uit de mouw! webcamlink en andere betaallinks sturen ze dan en beginnen rare berichten te sturen van eey chat etc, terwijl ik begon met eey lelijkerd haha.

  en heel veel begonnen engels te lullen die gewoon in nl als woonplaats hadden!

  kortom op lexa is hetzelfde concept geloof mij! ik had ze alle 13 ook gecheckt via google 1 was maar echt .

  mark (27) 18 december 2016