Lexa
7,9

150 reviews

Lexa.nl is voor alle singles. De grote en zeer gevarieerde database zit vol leuke en enthousiaste mensen die allemaal op zoek zijn naar een date. Hierdoor is het ontmoeten van singles in jouw regio, buurt of stad heel simpel.

Cijfer en gebruikersgemak

Lexa krijgt van ons een 7,9 omdat het een groot ledenbestand heeft, wat de kans op succes vergroot, toch vinden wij de site wel wat onduidelijk over het nemen van een full membership. Zo werkt Lexa met Automatische Incasso die als je even vergeet op te zeggen vrolijk maandelijks doorloopt. Pas dus goed op dat je niet vergeet je abonnement op tijd op te zeggen! De klantenservice zal je hier amper tot niet mee helpen.

Prijzenlijst Lexa

 • 1 maand abonnement: € 24,95
 • 3 maanden abonnement: € 38,85
 • 6 maanden abonnement: € 59,70
Ontevreden over Lexa? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (150)

 • Herman (47)
  Pure misleiding en bedrog door Lexa 0 reacties

  Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd, je moet dit dus opzeggen, dat heb ik na 1 dag al gedaan, maar al voor de tweede keer is mijn annulering op mijn pagina bij Lexa verdwenen. Hoe dan? Niemand weet het bij Lexa. En ik al helemaal niet... Dit is puur bedrog, men heeft dollartekens in de ogen..... Mensen, doe het niet. Het is echt een grote oplichters-bende bij Lexa. Ik schakel het (gratis) Juridisch Loket in, doe hetzelfde, als je ook misleid en belogen wordt.

  Herman (47) 13 oktober 2019
 • Jebroer (27)
  Lexa niet doen klacht 1 reactie

  Heb 6 maanden bij LEXA gezeten en kan je zeggen het is een grote geld aftroggel machine . Ze promoten zichzelf als Nederlands grootste en meest actieve datingsite .Maar als ik om bijvoorbeeld op een doordeweekse dag tussen 17:00 en 21:00 online ben en op zoek ben naar vrouwen tussen de 23-32 in een afstand van ongeveer 50 KM kom je maximaal 5 online vrouwen tegen .... Badoo heeft nog meer aanbod en dat is (grotendeels) gratis .

  Als je dan toch in contact raakt met een dame merk je toch al snel dat het allemaal erg oppervlakkig is ik kreeg in de 6 maanden tijd 50 bezoeken , 15 favorieten maar geen enkel bericht .... Zegt genoeg over de werkwijze en het gedrag van de mensen op deze site .

  Lexa vernieuwd ook je abonnement zonder je te vragen automatisch om je onbewust meer centen af te nemen let hier dus goed op !

  Voor de rest het is een grote website met veel profielen maar er is bijna niemand online, veel valse beloftes, veel te duur en weinig mensen die het daadwerkelijk serieus nemen.

  Jebroer (27) 15 september 2019
 • ADRI (45)
  Lexa lidmaatschap 0 reacties

  Begin er niet aan ze lokken je met een leuke aanbieding van 4,99 euro per maand binnen en ja dan kom je daarna erachter dat er een automatische incasso van is gemaakt hoe dan???? Opzeggen lidmaatschap kost je heel veel vrije tijd en ergernis telefonisch niet bereikbaar mails worden niet beantwoord en als je geen tablet of pc hebt dan kun niet opzeggen dit lukt niet via mobiel lexa app mijn advies begin niet aan lexa waardeloze site

  ADRI (45) 16 augustus 2019
 • Sluimerstand (28)
  Niet aan te raden 0 reacties

  Het is erg goed te merken dat deze website op je geld uit is. Ik had een lidmaatschap van een jaar gekocht en het automatisch hernieuwen hiervan uitgeschakeld; sindsdien zit er een enorme balk bovenin elke pagina die me er aan herinnert dat ik mijn lidmaatschap moet vernieuwen - terwijl ik nog een jaar te gaan heb! Dan is het ook nog zo dat als je eenmaal een lidmaatschap afsluit, je er daarna pas achterkomt dat er nog hogere, duurdere lidmaatschappen zijn met meer functies.

  Ik had ook gehoopt dat omdat dit een betaald platform is, de mensen aan wie ik een bericht stuur wel vriendelijk genoeg zouden zijn om te reageren. Dat is in mijn ervaring zelden zo gebleken, maar dat heeft te maken met de gebruikers en niet met Lexa zelf. Wel vervelend wanneer je dan wel een notificatie van een nieuw bericht krijgt: "Persoon X heeft je uitnodiging afgewezen." Bedankt, hè.

  Daarnaast is de app verschrikkelijk slecht ontworpen, de site zelf zit taalkundig gewoon slordig in elkaar en dit allemaal wijst er op dat dit eigenlijk helemaal geen fijne site is om te gebruiken. De site heeft zeker goede aspecten, zoals de Lexa Badge voor vriendelijke mannen en de filters waar je mee kan zoeken, maar tegenover de nadelen vallen deze voordelen weg en kan je die beter classificeren als functies die je op elke datingwebsite tegenkomt.

  Sluimerstand (28) 22 juli 2019
 • Puk (34)
  Pakket blokkeren 0 reacties

  Ik word door jullie geblokkeerd! Voor de zoveelste keer. En ik weet dat jullie dat zelf zijn. En ik heb al twee keer voor een lidmaatschap pakket betaald in 1 week. Ik heb nu ook wat bewijs verzameld. En reacties van jullie mails. Zo kunnen jullie niet met mensen om gaan die op zoek zijn naar geluk. Ik vindt dit een kranten artikel waard. Ik dacht dat dit een dating site was voor iedereen. Maar dat is niet zo en dat weet ik al. Ik hoef het geld niet terug.
  Maar laat Jullie weten dat er zo geen geld van mij afgenomen wordt. Als ik hier niet welkom bent zegt dat gewoon. En zo duperen jullie meerdere mensen. Heel erg jammer

  Puk (34) 8 februari 2019
 • Gerry (53)
  Jong en oud 0 reacties

  Wat ik erg fijn vind aan Lexa is dat het voor jong en oud is, je leeftijd doet er hier niet toe en dat is op de meeste datingsites wel anders. Je hebt sites speciaal voor jongeren, speciaal voor 50+ets of speciaal voor gays, wat je ook bent of zoekt het is er allemaal. Op lexa is iedereen welkom en wordt je niet meteen gelabeld dat vind ik heel fijn en verfrissend, voor mij is dit een groot voordeel van deze site.

  Gerry (53) 27 januari 2019
 • Westside (35)
  Niemand stuurt contactgegevens 1 reactie

  Jullie sturen me elke dag tien tallen mails dat dames interesse hebben als ze me een bericht sturen ...!!!
  Geen enkel dame op jullie website is echt en dit is best zielig om zo geld proberen te pakken !!!
  Als er eentje echt was en echt contact zou willen had ze heus wel een nummer of iets van haar Social media gestuurd !!!
  Doe wat met jullie leven ipv op deze manier geld proberen te pakken van mensen die echt opzoek zijn naar een relatie of een date !!!

  Westside (35) 16 januari 2019
 • Luuk (58)
  Positief over Lexa 0 reacties

  Lexa heeft best een behoorlijke naam opgebouwd in ons land en dan heb je gewoon meer waar te maken dan een relatief onbekende website.
  Maar ik ben gewoon positief over Lexa, dus dat mag ook wel een keer gezegd worden dan vind ik!
  Ik zie ook voorbij komen dat mensen heel erg tegen de automatische incasso zijn en dit verrast mij eigenlijk een beetje, omdat dit juist een punt van Lexa was die ik heel erg handig vind.
  Maar zo zie je maar weer dat alle mensen andere wensen hebben.

  Luuk (58) 22 oktober 2018
 • Peter (39)
  Vrijwel nooit een reactie 2 reacties

  Sinds een jaar zit ik op Lexa. En ik stuur vrouwen die ik interessant vind een net, vriendelijk berichtje, waarin ook duidelijk blijkt dat ik hun profiel echt gelezen heb, dus niet een of ander standaard berichtje. En het blijft er altijd bij dat ik later zie dat die dame ff mijn profiel bekeken heeft en dat was het dan. (Vrijwel) nooit bericht terug. Gewoon niks. Na 1 jaar heb ik een stuk of 10 dames die mij een like gestuurd hebben. Dat zijn meestal buitenlandse dames. Ik begrijp dit gewoon niet. Mijn nicht zit op Lexa en zegt dat mijn profiel er prima uitziet en ook goede foto's. Voor jullie informatie: ik zie er best redelijk uit hoor. Ik heb een jaar of 10 geleden diverse dates gehad via relatieplanet en mijn ex heb ik leren kennen op Lexa. Maar nu, 10 jaar later, gewoon geen reacties niks, nada, noppes! Ik moet eerlijk zeggen, dat ik er onderhand helemaal tabak van heb....

  Peter (39) 15 april 2018
 • Lars (45)
  Automatische incasso 0 reacties

  Lexa werkt niet met zelf per maand of kwartaal betalen, maar ze hebben het systeem van een automatische incasso.
  Hierdoor heb je soms niet eens door dat ze alweer geld van je rekening af hebben gehaald voor de volgende maand en hierdoor kom ik soms in de problemen als ik bijvoorbeeld bij de winkel wil pinnen.
  Ik kan het niet zo waarderen dat het allemaal automatisch gasten, want je hebt dan het gevoel dat je het zelf niet meer in de hand hebt.
  Veel prettiger zou ik het vinden als je gewoon zelf het geld moet overmaken, dat is wel wat meer werk, maar je weet dan wel precies wat en wanneer je het overmaakt.

  Lars (45) 14 april 2018
 • Sssssss (31)
  Lexa oplichters GELDKLOPPERIJ 1 reactie

  Gratis lid geworden van Lexa op 6/11, binnen een uur 1029 berichten (hoe dan??)
  Niks kunnen zien of lezen dus uit nieuwsgierigheid dan toch maar betaald.
  Poefff en driekwart van bovengenoemd aantal was ook meteen met de noorderzon verdwenen!?

  Herroepingrecht van 14 dgn bij Lexa? M’n kont ja! Daar ben ik op 16/11 mee van start gegaan, zowel via de app als de website NIET MOGELIJK om met iets of iemand in contact te komen.
  Gisteren de laatste dag van herroepingrecht, wederom niet gelukt!

  Uiteindelijk 1 dag over die 14 dgn termijn heen en wat schetst mijn verbazing, kon via website ineens “contact” opnemen.
  Duurt dan dik 48 uur of langer voor je reactie krijgt, als je dat al krijgt?

  Heb ervan gegeten en gedronken, veel fake accounts, alles wat kijkt of aanspreekt is 30 jaar ouder...terwijl wanneer je gratis lid bent is het een walhalla in je eigen leeftijdscategorie.

  STELLETJE VIEZERIKKEN MET MISLEIDENDE RECLAME OP TV, MISLEIDENDE FAKE PROFIELEN DIE JE TOT BETALEND LID OVERHALEN.
  En al met al nog niks gehoord maar wel mails sturen met leuke members die matchen...🖕🏼

  Ga maar weer gewoon gratis TINDEREN!!!

  Sssssss (31) 21 november 2017
 • Mr z (37)
  Niet voor niets 2 reacties

  Lexa is volgens mij een van de grootste dating sites van ons hele kikkerlandje, via een reclame op tv ben ik bij deze site gekomen. Dot is inmiddels alweer een aantal jaar geleden. Al die tijd ben ik met groot plezier mid geweest van Lexa, dus dan kan ik met blijdschap constateren dat ze niet voor niets een van de grootsten van Nederland zijn.

  Mr z (37) 12 november 2017
 • Pieter (33)
  Neppe profielen 1 reactie

  Volgens mij maakt Lexa zelf even wat neppe profielen aan van (te) knappe vrouwen. Een simpele Google Image search bracht meteen naar boven dat de foto's van internet waren gejat. De naam van het profiel had een 24 erin, wat suggereerde dat het profiel erop was gezet toen deze persoon zogenaamd 24 was. Op moment van schrijven was dit profiel 27 jaar oud. Normaal gesproken zouden nepprofielen toch wel binnen 3 jaar verwijderd zijn verwacht je, tenzij Lexa ze zelf aanmaakt.
  Als je het bekijkt dat ze stellen dat ze er alles aan doen om nep profielen te weren, dan slaan ze hier dus al goed de plank mis! Er zijn enige methodes om nep leden tegen te gaan, waaronder de Google Image Search, deze zoekt bij Google afbeeldingen of de foto vaker voorkomt. Als Lexa dit al nalaat, houdt het in dat ze helemaal niets doen aan nep leden wering!

  Pieter (33) 28 oktober 2017
 • Dirk (58)
  Opzeggen en uitschrijven 1 reactie

  Lexa abonnement opzeggen of je gehele Lexa profiel uitschrijven gaat als volgt. Kopieer deze tekst en print het uit en leg het naast je computer.

  1 Ga naar het scherm Mijn Account rechts bovenin.

  2 Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa.

  3 Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties.

  4 Helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen.

  5 Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld.

  6 Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken.

  7 Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd.

  8 Vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.

  Succes met uitschrijven, moeilijker dan dit kan bijna niet.
  Stuur dit door naar iedereen die echt wilt opzeggen.

  Dirk (58) 24 oktober 2017
 • Rein (58)
  Rare prijzen 0 reacties

  Lexa op zich is niets mis mee, ik ken het van de reclames op tv en ben over het algemeen ook heel tevreden over alles wat er op de site te vinden is en hoe dit gebeurt. Alleen die prijzen, daar snap ik helemaal niets van. Voor 1 maand betaal je 25 euro, voor drie maanden ineens maar tien euro meer want dan is het bedrag 35 euro. Die logica snap ik niet en ik vraag me ook af of dit geen fout is, dat het twee maanden ofzo had moeten zijn. Maar mij hoor je niet klagen hoor, ik maak er dankbaar gebruik van!

  Rein (58) 22 oktober 2017
 • Anouk (38)
  Niet slecht niet super 1 reactie

  Zoals ik heb begrepen is lexa de grootste dating website van heel Nederland dus dan verwacht ik ook een enorme groep mensen om mee te chatten. Dit was ook wel zo, maar wanneer je dan gaat filteren op leeftijd wordt het al een stuk minder. Ik was een beetje verbaasd want ik dacht dat juist mijn leeftijd dit veel doet, maar dat had ik schijnbaar mis. Ik vind de ste alsnog wel mooi en heel goed toepasbaar voor mensen met mijn intenties. Niet slecht dus en niet super

  Anouk (38) 29 augustus 2017
 • Merwin (30)
  Lexa is een scam 1 reactie

  Lexa biedt 'proefabonnementen' aan voor een schappelijk prijsje. Tijdens de proefperiode dacht ik de automatische verlenging stop te hebben gezet. Blijkbaar is dit niet goed gegaan of niet doorgekomen, waardoor er nu €40 wordt afgeschreven. Daarbij gebruik ik de dienst amper, omdat het gebruik ervan mij erg tegenvalt.

  Lexa komt op mij over als een scam om zoveel mogelijk betalingen, op een zeer ondoorzichtige manier, af te schrijven. Begin er niet aan

  Merwin (30) 13 augustus 2017
 • Marlon (48)
  Lexa heeft nu ook een app 0 reacties

  Sinds een tijd maak ik weer gebruik van Lexa. Ze hebben nu zelfs een app die goed werkt! 15 jaar geleden heb ik hier mijn ex vriend ontmoet dus vandaar mijn keuze om hier weer lid te worden. De app werkt heel goed op mijn telefoon waardoor ik nu overal bereik heb op gebied van dating via Lexa. Toppie.

  Marlon (48) 15 juli 2017
 • henk (50)
  bezoekers bezoeken niet uit hun zelf 0 reacties

  Ik ben 3 maanden lid ong 15 bezoekers per dag 100 in de week die mijn foto leuk vinden en op me profiel gaan kijken ,posietief ingevuld stuur er een stuk of 10 in de week berichtje nooit geen reactie ik denk dat lexa die bezoeken regeld want als ik iemand haar foto leuk vind en haar profiel zelf bezoek en ze stuurt me een berichtje dan reageer ik daar toch op waarom reageert niemand op mijn berichtjes terwijl ik 110 bezoekers in de week heb ik snap dat niet!

  henk (50) 11 juli 2017
 • Bertram (48)
  maakt naam niet waar 0 reacties

  Lexa heeft zo'n goede naam, daarom verwachtte ik hier ook heel wat van. Toen ik me aanmeldde en vervolgens online ging, werd ik echt enorm teleurgesteld. Het voldeed juist totaal niet aan mijn verwachtingen. Ik vond het een enorme flop, Lexa maakt in mijn ogen de naam die ze hebben opgebouwd absoluut niet waar. Jammer is dat.

  Bertram (48) 17 juni 2017