Lexa
7,9

150 reviews

Lexa.nl is voor alle singles. De grote en zeer gevarieerde database zit vol leuke en enthousiaste mensen die allemaal op zoek zijn naar een date. Hierdoor is het ontmoeten van singles in jouw regio, buurt of stad heel simpel.

Cijfer en gebruikersgemak

Lexa krijgt van ons een 7,9 omdat het een groot ledenbestand heeft, wat de kans op succes vergroot, toch vinden wij de site wel wat onduidelijk over het nemen van een full membership. Zo werkt Lexa met Automatische Incasso die als je even vergeet op te zeggen vrolijk maandelijks doorloopt. Pas dus goed op dat je niet vergeet je abonnement op tijd op te zeggen! De klantenservice zal je hier amper tot niet mee helpen.

Prijzenlijst Lexa

 • 1 maand abonnement: € 24,95
 • 3 maanden abonnement: € 38,85
 • 6 maanden abonnement: € 59,70
Ontevreden over Lexa? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (150)

 • Rudolf (29)
  Geen contact mogelijk 1 reactie

  De belangrijkste vraag is:

  Wat is het doel op een datingsite?
  Het antwoord is volgens mij erg simpel:
  Een date krijgen.

  Ik heb een abonnement genomen van een kwart jaar. Hierin is het me werkelijk geen enkele keer gelukt om een date te krijgen. Zelfs nieteens een kleine kans. En geloof me, ik zat elke avond keurig op Lexa in de hoop dat ik leuke contacten kon opdoen maar helaas.

  Rudolf (29) 15 juni 2015
 • Michel (27)
  Account verwijderen 0 reacties

  Ik heb een account op Lexa maar ik heb geen flauw idee waar ik mijn account kan verwijderen. Na een tijdje zoeken op google vond ik dit:

  http://www.crowdsuing.nl/zaken-in-onderzoek/opzeggen-lidmaatschap-lexa-dating/

  Meerdere mensen hebben hier dus last van. Hopelijk komen we gezamenlijk tot een oplossing. Het moet toch niet zo zijn dat iemand zijn/haar account niet kan opzeggen?

  Michel (27) 8 juni 2015
 • Theo (29)
  Overhalen 0 reacties

  Het valt op www.lexa.nl heel erg op dat mensen je over proberen te halen om een lidmaatschap te kopen. Of dit mensen zijn van Lexa zelf laat ik achterwege want dit kun je nooit met 100% zekerheid zeggen. Maar met deze wetenschap zal ik nooit een pakket kopen. Ik neem aan anderen ook niet.

  Theo (29) 7 juni 2015
 • Liesbeth (30)
  Vreemde strategie 0 reacties

  Een heletijd geleden had ik hierop een account aangemaakt. Alle mails kwamen in mijn spambox dus ik had er weinig weet van. Na +- een half jaar zag ik het dus even ingelogd. Iedereen begint op dezelfde wijze een gesprek (had 100 inbox). Alsof ze je willen overhalen tot koop.....

  Liesbeth (30) 3 juni 2015
 • Spek (28)
  beter kijken voordat je iets roept 0 reacties

  Altijd makkelijk om maar meteen te roepen deze site is fake. Als je beter kijkt en er de tijd voor neemt zie je dat alles echt is.

  Achja, om eerlijk te zijn:
  Als het mij niet zou lukken zou ik misschien ook wel zeggen dat het fake is :P

  Maar het tegendeel is bewezen. Grote aanrader.

  Spek (28) 2 juni 2015
 • Pokpok (40)
  Vrienden maken 0 reacties

  Mijn Lexa review is erg positief. Binnen een maand heb ik leuke chats gehad en heb ik kennis gemaakt met veel leuke mensen. Ik ben er niet voor een relatie, alleen om vrienden te maken.

  Pokpok (40) 30 mei 2015
 • Roel (37)
  Lexa recensie 0 reacties

  Mijn recensie en tips over Lexa:

  Aanmelding gaat soepel en je ziet vrijwel direct de leden waar je een gesprek mee kunt aangaan. Even betalen (wel opletten dat je het vinkje automatische incasso uitvinkt, die staat namelijk aan) en je kunt je gang gaan.
  In 1 maand tijd heb ik echt heel veel nieuwe contacten opgedaan. Bedankt Lexa.

  Roel (37) 26 mei 2015
 • Bart (41)
  Hoe kun je een date krijgen op lexa 0 reacties

  Lex, daar geloof ik helemaal niets van. Ik heb er ALLES aan gedaan om een date te krijgen op Lexa.nl maar niets heeft gewerkt blijkbaar.
  Mijn mooiste foto stond op mijn profiel.
  Ik had een goede en degelijke profieltekst.
  Ik sprak de dames normaal aan.

  Maar bijna niemand antwoord terug. Hoe kun je dan een date krijgen!?

  Bart (41) 22 mei 2015
 • Lex (34)
  Meerdere malen succes op lexa 0 reacties

  Ik vind Lexa een leuke website om iemand te ontmoeten. Je hebt vele manieren om iemand te benaderen als iemand liken, profiel bezoeken en wachten of simpelweg een berichtje sturen en hopen dat hij/zij terug reageert. Ik heb er al meerdere malen succes gehad.

  Lex (34) 22 mei 2015
 • Michel (35)
  Automatische incasso 0 reacties

  Toch jammer dat Lexa die automatische incasso er niet uit haalt. Hierom ga ik niet betalen en heb ik dus niets aan lexa.

  Datingsites zijn als sportscholen. Je neemt een abonnement en na een paar dagen kom je er nooit weer. Met een automatische incasso heb je dus een probleem!

  Michel (35) 20 mei 2015
 • qwerty (25)
  Lexa timmert aan de weg 0 reacties

  Ik ben het eens met de review hieronder dat Lexa aan de weg timmert. Het ziet er al een stuk beter uit als pakweg 1 maand geleden. Nu alleen nog wat minder opties en ik ga misschien wel weer een lidmaatschap nemen.

  qwerty (25) 19 mei 2015
 • Ik (34)
  Lexa is goed bezig 0 reacties

  Lexa is goed bezig. Ik denk dat ze de reviews hier ook lezen want ze hebben hun oude layout weg gegooit en er een goede onepage voor gemaakt. Deze tekst vind ik ook goed bedacht:

  "Wat jij niet leuk vindt aan jezelf, vindt de ander juist aantrekkelijk! #loveyourimperfections"

  Keep up the good work Lexa!

  Ik (34) 15 mei 2015
 • Kim (24)
  Veel geile mannetjes 0 reacties

  Als vrouw wordt ik hier overspoeld door berichten van geile mannetjes. Ik zoek een relatie mensen met iemand met wel wat IQ, had ik me dan toch moeten aanmelden op een "hoger opgeleiden" datingsite? Het is dat die veel duurder zijn anders deed ik het.

  Ik zal wat voorbeelden opstellen met wat voor openingszinnen de meeste mannen beginnen:
  - Zoek je lust?
  - Word jij ook geil van dit weer?
  - Mag ik je 06?
  .......... En zo door.

  Ik heb het al vaker gelezen op reviews dat mannen geen idee hebben waar ze mee bezig zijn, KLOPT HELEMAAL. Ik hoop dat veel mannen dit lezen.

  Verder is de website goed, Lexa kan hier niets aan doen. Daarom ook een positieve mening.

  Kim (24) 12 mei 2015
 • Bert (35)
  Veel huisvrouwen op Lexa 0 reacties

  Veel type huisvrouw op deze site. Vrouwen die geen werk hebben en het dan maar proberen op een datingsite als Lexa een man met werk aan de haak te slaan.
  Als je tussen de 30 en 40 bent is dit DE SITE voor jou. Anders wegwezen want dan is er niets te vinden.

  Bert (35) 10 mei 2015
 • Harm (44)
  Suggesties zijn welkom 0 reacties

  Hoi met harm,

  2 jaar geleden heb ik mijn vrouw ontmoet op Lexa.nl. Helaas moet ik weer op zoek maar kom ik erachter dat Lexa niet meer zo goed is als voorheen. Wie weet nog een andere goede datingsite waar ik een leuke vrouw kan ontmoeten?

  Harm (44) 8 mei 2015
 • Simon (40)
  lexa achterhaalt door nieuwere datingsites 0 reacties

  Lexa is achterhaalt door de nieuwere datingsites als Pepper, Badoo en Cupidos. Deze datingsites werken veel beter en hebben naar mijn mening ook meer actieve (lees: leden die elke dag online zijn en waar je mee kunt chatten) leden hebben.

  Wel jammer omdat ik 5 jaar geleden mijn ex op Lexa heb leren kennen.

  Simon (40) 5 mei 2015
 • Peter (40)
  kleine letters lezen en er overkomt je niets 0 reacties

  Laten we nou niet allemaal azijn gaan pissen hier mensen!
  Ik ben ook van mening dat Lexa onoverzichtelijk is en teveel opties heeft maar daar gaat het hier toch niet om. Je wilt een leuke dame / man ontmoeten!

  Wat betreft de automatische incasso's, let op de kleine lettertjes en er overkomt je niets.

  Waar het dus om gaat, de leden aantallen en leden aantallen actief is goed, daarom mijn duimpje omhoog.

  Peter (40) 2 mei 2015
 • Martje (25)
  goede website 0 reacties

  Goede website hoor, niks over te klagen. Binnen 1 maand mijn leuke vriendin hier ontmoet die 10 kilometer van me vandaan woonde! Zo zie je maar hoe weinig mensen je kent in de buurt :P

  Martje (25) 26 april 2015
 • Bale (34)
  lexa is afgeschreven 0 reacties

  Lexa is afgeschreven. Als ze zelfs al een eigen keurmerk aanmaken om hun eigen hachje te redden zegt dit wel genoeg. Niet meer aanmelden op deze idiote website die overigens werkt met nep profielen.

  Bale (34) 21 april 2015
 • Sherlock (51)
  lexa review 0 reacties

  Lexa is pure oplichting. Site zelf wel OK, maar ze hebben een sluw systeem van automatisch verlengen. Heb net zes maanden doorbetaald zonder één bezoek, omdat ik niet wist dat de betaling na een maand-abonnement gewoon doorliep. Je moet vijf of zes keer 'nee' aanvinken, vergeet je er ééntje dan zit je er aan vast. Geld niet teruggekregen. En nu flikken ze het wéér: een onschuldig ogende pop up over 'Je profiel verloopt binnenkort' en als je hem aanklikt geef je weer 'toestemming' voor automatische betaling. Ik overweeg aangifte tegen deze malafide club van dieven.

  Zijn er meer mensen die dit is overkomen? Dan kunnen we gezamenlijk actie ondernemen. Deze vorm van oplichting en verduistering moet stoppen!!

  Sherlock (51) 19 april 2015