Lexa
7,9

143 reviews

Lexa.nl is voor alle singles. De grote en zeer gevarieerde database zit vol leuke en enthousiaste mensen die allemaal op zoek zijn naar een date. Hierdoor is het ontmoeten van singles in jouw regio, buurt of stad heel simpel.

Cijfer en gebruikersgemak

Lexa krijgt van ons een 7,9 omdat het een groot ledenbestand heeft, wat de kans op succes vergroot, toch vinden wij de site wel wat onduidelijk over het nemen van een full membership. Zo werkt Lexa met Automatische Incasso die als je even vergeet op te zeggen vrolijk maandelijks doorloopt. Pas dus goed op dat je niet vergeet je abonnement op tijd op te zeggen! De klantenservice zal je hier amper tot niet mee helpen.

Prijzenlijst Lexa

 • 1 maand abonnement: € 24,95
 • 3 maanden abonnement: € 38,85
 • 6 maanden abonnement: € 59,70
Ontevreden over Lexa? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (143)

 • Bart (41)
  Hoe kun je een date krijgen op lexa 0 reacties

  Lex, daar geloof ik helemaal niets van. Ik heb er ALLES aan gedaan om een date te krijgen op Lexa.nl maar niets heeft gewerkt blijkbaar.
  Mijn mooiste foto stond op mijn profiel.
  Ik had een goede en degelijke profieltekst.
  Ik sprak de dames normaal aan.

  Maar bijna niemand antwoord terug. Hoe kun je dan een date krijgen!?

  Bart (41) 22 mei 2015
 • Lex (34)
  Meerdere malen succes op lexa 0 reacties

  Ik vind Lexa een leuke website om iemand te ontmoeten. Je hebt vele manieren om iemand te benaderen als iemand liken, profiel bezoeken en wachten of simpelweg een berichtje sturen en hopen dat hij/zij terug reageert. Ik heb er al meerdere malen succes gehad.

  Lex (34) 22 mei 2015
 • Michel (35)
  Automatische incasso 0 reacties

  Toch jammer dat Lexa die automatische incasso er niet uit haalt. Hierom ga ik niet betalen en heb ik dus niets aan lexa.

  Datingsites zijn als sportscholen. Je neemt een abonnement en na een paar dagen kom je er nooit weer. Met een automatische incasso heb je dus een probleem!

  Michel (35) 20 mei 2015
 • qwerty (25)
  Lexa timmert aan de weg 0 reacties

  Ik ben het eens met de review hieronder dat Lexa aan de weg timmert. Het ziet er al een stuk beter uit als pakweg 1 maand geleden. Nu alleen nog wat minder opties en ik ga misschien wel weer een lidmaatschap nemen.

  qwerty (25) 19 mei 2015
 • Ik (34)
  Lexa is goed bezig 0 reacties

  Lexa is goed bezig. Ik denk dat ze de reviews hier ook lezen want ze hebben hun oude layout weg gegooit en er een goede onepage voor gemaakt. Deze tekst vind ik ook goed bedacht:

  "Wat jij niet leuk vindt aan jezelf, vindt de ander juist aantrekkelijk! #loveyourimperfections"

  Keep up the good work Lexa!

  Ik (34) 15 mei 2015
 • Kim (24)
  Veel geile mannetjes 0 reacties

  Als vrouw wordt ik hier overspoeld door berichten van geile mannetjes. Ik zoek een relatie mensen met iemand met wel wat IQ, had ik me dan toch moeten aanmelden op een "hoger opgeleiden" datingsite? Het is dat die veel duurder zijn anders deed ik het.

  Ik zal wat voorbeelden opstellen met wat voor openingszinnen de meeste mannen beginnen:
  - Zoek je lust?
  - Word jij ook geil van dit weer?
  - Mag ik je 06?
  .......... En zo door.

  Ik heb het al vaker gelezen op reviews dat mannen geen idee hebben waar ze mee bezig zijn, KLOPT HELEMAAL. Ik hoop dat veel mannen dit lezen.

  Verder is de website goed, Lexa kan hier niets aan doen. Daarom ook een positieve mening.

  Kim (24) 12 mei 2015
 • Bert (35)
  Veel huisvrouwen op Lexa 0 reacties

  Veel type huisvrouw op deze site. Vrouwen die geen werk hebben en het dan maar proberen op een datingsite als Lexa een man met werk aan de haak te slaan.
  Als je tussen de 30 en 40 bent is dit DE SITE voor jou. Anders wegwezen want dan is er niets te vinden.

  Bert (35) 10 mei 2015
 • Harm (44)
  Suggesties zijn welkom 0 reacties

  Hoi met harm,

  2 jaar geleden heb ik mijn vrouw ontmoet op Lexa.nl. Helaas moet ik weer op zoek maar kom ik erachter dat Lexa niet meer zo goed is als voorheen. Wie weet nog een andere goede datingsite waar ik een leuke vrouw kan ontmoeten?

  Harm (44) 8 mei 2015
 • Simon (40)
  lexa achterhaalt door nieuwere datingsites 0 reacties

  Lexa is achterhaalt door de nieuwere datingsites als Pepper, Badoo en Cupidos. Deze datingsites werken veel beter en hebben naar mijn mening ook meer actieve (lees: leden die elke dag online zijn en waar je mee kunt chatten) leden hebben.

  Wel jammer omdat ik 5 jaar geleden mijn ex op Lexa heb leren kennen.

  Simon (40) 5 mei 2015
 • Peter (40)
  kleine letters lezen en er overkomt je niets 0 reacties

  Laten we nou niet allemaal azijn gaan pissen hier mensen!
  Ik ben ook van mening dat Lexa onoverzichtelijk is en teveel opties heeft maar daar gaat het hier toch niet om. Je wilt een leuke dame / man ontmoeten!

  Wat betreft de automatische incasso's, let op de kleine lettertjes en er overkomt je niets.

  Waar het dus om gaat, de leden aantallen en leden aantallen actief is goed, daarom mijn duimpje omhoog.

  Peter (40) 2 mei 2015
 • Martje (25)
  goede website 0 reacties

  Goede website hoor, niks over te klagen. Binnen 1 maand mijn leuke vriendin hier ontmoet die 10 kilometer van me vandaan woonde! Zo zie je maar hoe weinig mensen je kent in de buurt :P

  Martje (25) 26 april 2015
 • Bale (34)
  lexa is afgeschreven 0 reacties

  Lexa is afgeschreven. Als ze zelfs al een eigen keurmerk aanmaken om hun eigen hachje te redden zegt dit wel genoeg. Niet meer aanmelden op deze idiote website die overigens werkt met nep profielen.

  Bale (34) 21 april 2015
 • Sherlock (51)
  lexa review 0 reacties

  Lexa is pure oplichting. Site zelf wel OK, maar ze hebben een sluw systeem van automatisch verlengen. Heb net zes maanden doorbetaald zonder één bezoek, omdat ik niet wist dat de betaling na een maand-abonnement gewoon doorliep. Je moet vijf of zes keer 'nee' aanvinken, vergeet je er ééntje dan zit je er aan vast. Geld niet teruggekregen. En nu flikken ze het wéér: een onschuldig ogende pop up over 'Je profiel verloopt binnenkort' en als je hem aanklikt geef je weer 'toestemming' voor automatische betaling. Ik overweeg aangifte tegen deze malafide club van dieven.

  Zijn er meer mensen die dit is overkomen? Dan kunnen we gezamenlijk actie ondernemen. Deze vorm van oplichting en verduistering moet stoppen!!

  Sherlock (51) 19 april 2015
 • Smaakmaker (33)
  lexa automatische incasso stinkt 0 reacties

  De automatische incasso nekt deze website. De website is best OK maar ze halen gewoon maandelijks een bedrag van je rekening terwijl je het helemaal niet door hebt en zelfs als je een paar maanden niet hebt ingelogd!

  Smaakmaker (33) 18 april 2015
 • Hero (32)
  Lexa geen top tosti 0 reacties

  Ooit een tosti gehad maar dat ze vergeten zijn de ham er op te doen? Het is wel lekker maar je mist toch wat. Dit is bij Lexa het geval. Veel leden te zien maar weinig praten er terug.

  Hero (32) 13 april 2015
 • Paul (29)
  aangifte lexa 0 reacties

  Ik heb ooit aangifte gedaan tegen Lexa omdat ik er zeker van ben dat ik aan het chatten was met een BOT (automatisch gestuurde berichten per computer of ander persoon).
  De politie kon hier niets aan doen omdat je met bewijzen moet komen, zelfs de gesprekken is geen bewijs. Dus lang verhaal kort, je kunt dit niet winnen.

  Paul (29) 13 april 2015
 • Harm (34)
  lexa politie 0 reacties

  "Siebren", je moet hier echt mee naar de politie gaan. Waarschijnlijk ben je ook zwart uit betaald?

  Harm (34) 6 april 2015
 • Siebren (44)
  chatoperator 0 reacties

  Ik kan jullie alleen vertellen over chatoperator.nl. Hoe andere chat operators werken weet ik niet maar waarschijnlijk hetzelfde.

  Je krijgt per bericht een fee (betaling) tussen de 0,01 cent en 0,18 cent afhankelijk van hoe goed je berichten zijn. Dit word maandelijks uitbetaald en kan oplopen tot 3.000,00 euro per maand makkelijk als je er wat voor over hebt.
  Je krijgt een scherm van chatoperator zelf en ziet daarin alle berichten die je kunt beantwoorden. Het aparte is dus dat je nooit weet naar welke datingsite je op dat moment een bericht stuurt.
  Ik ben er mee gestopt omdat ik weer een goede baan kon krijgen en dit niet het zuiverste is wat je kunt doen, maar nogmaals het betaald heel erg goed.

  Wij als chatoperator werden goed geinformeerd wat we moesten zeggen. Voorbeelden als:
  - Altijd een wedervraag stellen.
  - Nooit een date plannen.
  - Enzovoort.

  Ik weet zeker dat lexa een contract had met chatoperator.nl. Hoe ik dit zeker weet? Als ze me een vraag stellen: "Wat zoek je op Lexa?" lijkt me dit duidelijk.

  Eigenlijk mag ik dit niet openbaar zetten, ik heet ook geen Siebren. Wel wil ik dat iedereen dit weet.

  Siebren (44) 4 april 2015
 • Solution (22)
  Chatoperator 0 reacties

  Nu ben ik wel benieuwd hoe dit precies werkt Siebren kunt u hier meer over vertellen?

  Solution (22) 3 april 2015
 • Siebren (44)
  Chatoperator 0 reacties

  James, ik heb ooit gewerkt bij chatoperator.
  De link hiervan is http://www.chatoperator.nl
  Je kunt echt bakken met geld verdienen als je veel vrije tijd hebt.

  Siebren

  Siebren (44) 3 april 2015