• mark (27)
  ze laten nep leden toe 1 reactie

  bij lexa staat dat het allemaal controleerde accounts zijn, trap daar niet in jongens! ik heb zelf net een fake account aangemaakt met gejatte foto van google om dit even te testen en hij is gewoon goedgekeurd!. lexa zijn pure oplichter ze liegen gewoon met wij laten alleen gecontroleerde profielen toe , niet dus!!!

  als je gratis lid bent worden er ook flirts gestuurd en berichten en als je dan ineens betaald lid bent zijn ze deels weg en de andere helft heeft geen eens foto erop staan! begin hier geen betaald lidmaatschap serieus !!!

  bovendien zijn alle vrouwen super arrogant , en respectloos!

  toen ik gratis lid was had een meisje mij een flirt gestuurd en berichten toen was ik betaald lid daardoor geworden zegt ik je bent mooi zegt ze veel succes bij het vinden van een leuk meisje. als je het mij vraagt krijgen deze nepaccount makers ervoor betaald om jou betaald lid te maken en je daarna keihard af te stoten! je kan als je gratis lid bent wel 100000 knipoogjes sturen maar niemand stuurt er één terug je kan 100000 berichten sturen maar geen meid reageert ook al is het bericht nog zo speciaal. ze hebben het gelezen en verder respectloos die wijven geen enkele reactie!


  bij de site twoo kon je zelf teminste nog accounts checken door foto op te slaan en dan bij google te uploaden hier niet!

  als niemand van de 60 personen reageert net als op twoo zitten er veel fake leden tussen.

  bij twoo heb ik met een keer 13 mensen gechat, ook allemaal negeren en bericht alleen lezen, ik scheld ze daarna uit en dan komt de aap uit de mouw! webcamlink en andere betaallinks sturen ze dan en beginnen rare berichten te sturen van eey chat etc, terwijl ik begon met eey lelijkerd haha.

  en heel veel begonnen engels te lullen die gewoon in nl als woonplaats hadden!

  kortom op lexa is hetzelfde concept geloof mij! ik had ze alle 13 ook gecheckt via google 1 was maar echt .

  Bezoek Lexa

  mark (27) 18 december 2016
  • (33)

   Het ergste is nog dat ze lid zijn van het Keurmerk Veilig Daten. Saillant detail is dat de voorzitter van het keurmerk de baas is van Lexa. Ach ja. Moet ik nog meer zeggen?

   Peter (33) 18 december 2016


Meer informatie en reviews over Lexa