Kinky
7,8

140 reviews

Kinky.nl is niet zomaar een datingwebsite. Kinky is meer bedoeld voor prostituees, sekswerkers, clubs en escortbureaus. Normaliter betaal je een bepaald bedrag voor de diensten van een website. Dit maal is gebruik maken van de website gratis maar betaal je voor een dienst van degene waarvan de advertentie is. Kinky heeft iedere maand enorme aantallen unieke bezoekers, hierdoor behoort Kinky tot de grootste prostituee website van Nederland en Belgie.

Toen Kinky.nl net begon in 1999 werd er veel opgelicht op de website. Veel advertenties waren nep etc. Tegenwoordig wordt er nauw samengewerkt met Politie en Justitie om neppers te weren. Daarnaast heeft kinky een samenwerkingsverband met Meld Misdaad Anoniem, omdat de bezoekers van de paydate een belangrijke rol hebben raadt Kinky aan om ten alle tijde alert te zijn en zo nodig contact op te nemen met deze instanties.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij geven Kinky een 7,8 omdat het een prostituee aanbod website is waar iedere dag duizenden gebruikers op actief en zoekend zijn. Nadeel is dat je moet betalen voor een date, dit is op een datingwebsite normaliter uitgesloten. Voor spanning en sensatie is Kinky een topper.

Prijzenlijst Kinky

Gebruik maken van de website zelf kost geen geld. Wanneer je een date wilt, in de meeste gevallen wel. Dit ligt meestal tussen de € 50,00 en 100,00.

Ontevreden over Kinky? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (140)

 • Daan (30)
  Kinky misplaatst 0 reacties

  Ik vind kinky echt een geweldige site en ik ben een mega groot fan van alles wat hier op te vinden is, maar ik vind de site wel heel erg misplaatst wanneer je het tussen allemaal dating en relatiewebsites neer zet want volgens mij behoort kinky tot een hele andere branche.
  In zijn eigen branche zou dit echt een van de topwebsjtes zijn denk ik maar het hoort hier gewoon niet thuis.
  Dat neemt niet weg dat ik het een geweldige site vind en ik denk dat heel veel mannen niet van het bestaan op de hoogte zijn en dat is heel erg zonde.

  Daan (30) 27 oktober 2018
 • Cole (50)
  Kinky 1 reactie

  Op kinky gaat het er behoorlijk heftig aan toe. Wanneer je hier eenmaal op zit, dat kun je haast niet meer stoppen heb ik altijd het gevoel. Je moet door en meer ontdekken wat zich er allemaal af speelt en wat je allemaal kunt vinden. Mijn ex vrouw hield nooit van kinky sex dus tijdens mijn huwelijk kon dit nooit, maar nu ik gescheiden ben, kan ik hier alles ontdekken en uit proberen wat vroeger nooit kon.

  Cole (50) 13 oktober 2018
 • Collin (35)
  Super site 1 reactie

  Kinky is voor mij echt de perfecte site! Ik vind hem echt een super site!
  Alles wat je op deze website doet is in principe gratis, pas wanneer je één van de vrouwen echt mee wilt nemen op een date ergens naartoe, dan moet je betalen.
  Dus in principe zijn het een soort prostituees, maar of ze de bezigheden daarvan ook doen weet ik eerlijk gezegd niet, maar even voor het idee.
  Maar aangezien ik toch niet de droom heb om één van hen mee te nemen op date is voor mij alles gratis.
  Ik wil gewoon achter mijn computer en webcam zitten en met hen chatten en meer niet, dat alles is gratis dus voor mij is dit echt ideaal!

  Collin (35) 28 juli 2018
 • Harold (50)
  Niet op date 1 reactie

  Ik ben hier op gekomen omdat ik wel graag op date wou met een mooie en vooral sexy, kinky dame.
  Na een tijdje kwam ik er alleen achter dat de dames hier helemaal niet op date gaan, ja dat doen ze wel maar dan tegen betaling.
  Wanneer ik een prostituee wil, dan regel ik die wel op een andere manier en ik vind het erg jammer dat je hier geen date kunt vinden.
  Verder vind ik de site helemaal top, want de dames die hierop zitten is precies het type vrouw waar ik wild van wordt.
  Jammer dus dat er niet meer mogelijk is dan alleen online contact met deze sexy lady's

  Harold (50) 12 mei 2018
 • Benny (63)
  Geweldig 1 reactie

  Ik ben een enorme grote fan van de website kinky en ik zit er ook bijna iedere dag op.
  Het kost me flink wat duiten maar dan heb je ook wat zeggen ze altijd en hier is dat echt zo.
  Alle vrouwen hier zijn heel erg aardig en lief voor me en dan heb je het sexy gehalte nog, daar word ik helemaal week van.
  Of ik er een relatie vind weet ik niet, maar dat vind ik niet eens erg hier.

  Benny (63) 30 maart 2018
 • Martine (29)
  Veel actie tegen fakers 1 reactie

  Deze site onderneemt heek veel actie tegen al die fakers die je tegenwoordig overal op het internet vindt helaas. Meerdere vrienden van mij zijn hier al eens in getuigt het maakt mij inzettend kwaad dat er dis schijnbaar mensen bestaan die het lollig te vinden om zoiets te dien. Terwijl ze helemaal niet door hebben hoe erg je de ander hier mee kwetst. Dus ik vind het echt heel goed dat deze site hier goed op let.

  Martine (29) 2 maart 2018
 • Yvan (57)
  Kinky en de vrouwen 1 reactie

  De regeling dat je niet hoeft te betalen om van de website gebruik te maken, is in mijn ogen echt heel slim en ook heel klantvriendelijk. Het betalen komt er pas bij kijken wanneer je met 1 van de vrouwen op kinky wilt afspreken. En de prijzen die hier bij horen zijn dan ook meteen heel hoog, dus het is wel een enorme spring van gratis tot een enorm bedrag. Maar het is ten minste iets.

  Yvan (57) 17 februari 2018
 • Troy (59)
  Fantasie 1 reactie

  Veel vrouwen zijn helemaal in de ban van alles dat ook maar een beetje kinky is en dat heeft een reden. Die reden is de film reeks van fifty schades of grey en dat is allemaal fantasie. Niets hiervan is echt maar dat schijnen ze niet in te zien. Ze zeggen wel van alles te willen, maar wanneer het er op aan komt trekken ze het toch terug en durven ze niet door te zetten. Wie a zegt moet ook b zeggen is mij altijd geleerd maar dat doet bijna niemand hier

  Troy (59) 27 januari 2018
 • Koby (59)
  meer dan er staat 1 reactie

  In de omschrijving staat vermeld dat de site zelf geen geld kost, dat klopt en dat is ook heel erg fijn en heel erg handig vind ik. Maar de dates zouden wel geld kosten en oko dit klopt. Wat echter niet klopt is het tarief dat hier voor staat. Er staat 50 tot 100, maar er is niemand hier die daar mee akkoord gaat hoor. Het is eerder 200 of meer en veel is dus zelfs nog meer dan dat. Vind maar eens een date die dat soort dingen met je in het echt wil doen wat hier op de site te vinden is. voor honderd euro of minder. Geloof mij, dat is hier echt niet te vinden

  Koby (59) 4 januari 2018
 • Cor (60)
  Meer dan daten alleen 1 reactie

  Wanneer je niet op zoek bent naar alleen een date, maar er echt meer van verwacht op fysiek en lichamelijk gebied dan zit je hier zeker goed. De dames hier vinden het prima om met je op date te gaan en vervolgens met je mee naar binnen willen voor een slaapmutsje. Hier betaal je natuurlijk wek voor maar tot nog toe heb ik nog geen enkele klacht hier over.

  Cor (60) 2 december 2017
 • Gezinus (44)
  Girl next door 2 reacties

  De vrouwen die je hier kunt vinden zijn heel erg verschillend, je hebt echt hele chique dames hier, maar ook meer vrouwen die je ook gewoon op straat tegen zou kunnen komen. Deze noem ik ook wel de girls next door, zoals ook het engelse gezegde beweert. Dat type vind ik juist leuk, ik hoef dat hele speciale en extreme niet. Je wilt toch gewoon een leuke meid die er goed uitziet en met wie je het leuk hebt, je wilt juist niet het idee hebben dat je voor haar gezelschap aan het betalen belt. Zelfs al is dit in deze gevallen wel zo. Zolang jij het weet en zij het weet is het toch goed, ieder ander persoon hoeft dit niet vanaf een afstand te kunnen zien vind ik altijd. Daarom vind ik die ''gewone'' meiden die hier te vinden zijn, juist zo leuk.

  Gezinus (44) 25 oktober 2017
 • Anoniempje (52)
  Prostitutie 1 reactie

  Dit is één van de weinige sites in Nederland waar prostitutie wordt aangeboden, ten minste waarvan ik het weet.
  Ik snap ook niet waarom veel mensen daar zo'n ophef over maken, mannen voldoen zo aan hun behoeftes en de vrouwen zijn oud genoeg om hier zelf bewust voor te kiezen.
  En dan nog maar te zwijgen over het aantal euro's wat ze er aan verdienen, dat is ook niet mis.
  Zo zijn alle partijen toch tevreden, ik vind dit zelf heel prettig.
  Je kunt het zelf bijna allemaal regelen, zonder dat iedereen er van op de hoogte is of dat ze je in een bordeel zien lopen.

  Anoniempje (52) 3 september 2017
 • Paulien (43)
  Rare ideeen 1 reactie

  Wanneer je hier als vrouw lid bent, dan krijgen de mannen gelijk de raarste ideeën heb ik gemerkt.
  Het is geen fifty shades of grey waar ik me voor aanmeld mannen, knoop dat goed in je oren a.u.b.
  Het is me nu al meerder malen opgevallen namelijk dat mannen het idee hebben dat ze alle fantasieën kunnen uitleven op de dames die hier lid zijn.
  Dat is dus niet het geval!
  Ik ben ook gewoon op zoek naar een relatie en daarnaast hou ik wel van af en toe spannende dingen, maar niet oz maar aalles.

  Paulien (43) 22 augustus 2017
 • Gast (56)
  Slim 1 reactie

  Dat er niet iemand is (zoals ik helaas) die zoiets als dit eerder heeft weten te bedenken.
  Wat een topsite! En wat scheelt je dit een hoop gedoe zeg!
  Je hoeft niet naar een bordeel of iets in die richting, wat voor veel mensen enorm genant is.
  Je kunt hier iemand leren kennen en wanneer het klikt, kun je er voor kiezen om vervolgstappen te nemen.
  En als je dat niet wilt, en het alleen bij het online gebeuren wilt laten, dan is dat ook niet erg.
  Ik vind het helemaal super!

  Gast (56) 12 augustus 2017
 • Toon (56)
  Te praktisch 1 reactie

  Het is allemaal zo zakelijk en praktisch ingesteld op Kinky.nl dat datgene wat er dan overblijft totaal niet meer opwindend is. De meiden kunnen dan nog wel hun best doen je om te praten, maar je weet gewoon dat het om het geld gaat, wat ik natuurlijk ook wel snap maar dat wil je als man niet zo voelen. Dus daarmee wil ik ook het volgende duidelijk maken, het mag zeker wel praktisch en zakelijk zijn, zo'n website, alleen mag je dat niet laten merken aan de mensen die er abonneren.

  Toon (56) 8 augustus 2017
 • Timmy (47)
  Natte droom 1 reactie

  Wat je hier kunt vinden is zonder twijfel de natte droom van iedere man! De vrouwen hier zijn super sexy en doen alles wat je vraagt op sexueel gebied. Je kunt heerlijk meegenieten wanneer ze voor de webcam zitten en zijn totaal niet preuts. Ik vind het een ware goudmijn deze site, het enige wat ik dan jammer vind is dat het ontzettend moeilijk is om daadwerkelijk contact met ze te krijgen. en wanneer je dit zou lukken dan ben je een klein vermogen kwijt hier aan.

  Timmy (47) 23 juli 2017
 • Marcel (36)
  Supermooie vrouwen 1 reactie

  Normaal gesproken, wanneer je naar zo'n soort website gaat, zijn de vrouwen echt mega lelijk. Je zou ook denken dat knappe vrouwen wel op een andere manier aan de man/werk kunnen komen. Daarom ook dat lelijke vrouwen dan dit soort werk doen. hier is dat echter totaal niet zo, de vrouwen hier zijn super knap. Goed lichaam enzo en met mooie ronde vormen er bij. Ik wou dat ik zo iemand had die thuis om mij wachtte iedere dag wanneer ik terug kom van mijn werk.

  Marcel (36) 22 juli 2017
 • Rene (34)
  vrouwen verkopen hun lichaam zonder te blozen 1 reactie

  Zitten gewoon een stelletje hoeren op deze advertentie website die zichzelf te huur aanbieden. Je betaald voor een half uurtje al gauw 100 euro, wanneer je kiest voor escort is het zelfs 150 euro exclusief reiskosten. Kan je beter de kroeg in en daar een kansje wagen denk ik? 150 euro!? Daar moet een hardwerkende man flink voor zwoegen! En dan alsnog, ongeacht van de prijs, vind ik het misselijkmakend dat vrouwen hun lichaam zo te koop aanbieden. Ze hebben net zoveel recht als mannen en ik zie geen enkele man dit doen dus vrouwen: kom voor jezelf op! En vind een leuke baan bij de mac donalds of supermarkt! Kinky krijgt van mij 2 sterren, 1 ster meer dan het laagst mogelijke omdat het gratis is, dat positieve puntje mag gezegd worden.

  Rene (34) 21 juli 2017
 • Leon (33)
  Kinky nl date 1 reactie

  Ik had eens een ontmoeting gepland via Kinky. De mevrouw in kwestie had me opgebeld en haar adres verteld (zonder huisnummer). Toen ik daar aan kwam liet ze niets meer van zich horen, ik had er het hele land voor af gereisd. Beetje jammer. Ik denk dat ze mijn nummer had geblokkeerd want de telefoon gaat helemaal over wanneer ik het desbetreffende nummer bel. Kinky.nl kan hier eigenlijk niet zoveel aan doen maar ik ben er wel de dupe van. :-(

  Leon (33) 21 juli 2017
 • Rick (27)
  Kinky is fantastisch 0 reacties

  Kinky is werkelijk waar in alle opzichten fantastisch. Het geeft je toch een heel ander gevoel als je een afspraak hebt met iemand waar je thuis naar toe kan gaan in plaats van een hokje waar een prostituee zich staat te verkopen (met alle respect). Eerst bellen of smsen, daarna de ontmoeting bij de prostituee in huis vind ik geweldig. Het kost wel meer dan een normale prostituee maar het is het mijn inziens zeker waard.

  Rick (27) 21 juli 2017