• Janus (39)
  Nikki elektra 3 reacties

  Deze giga vrouw uit Budel woonachtig in Hamont België blijkbaar...is onhygiënisch stink naar haring uit der fluit en is altijd onder invloed van GHB ook is ze heel brutaal en ook doet haar advertentie haar laten lijken als een godin... Ze is boutslecht in bed.
  Laat je niet pzc want dan krijg je jeuk!

  Bezoek Kinky

  Janus (39) 12 oktober 2020
  • (31)

   Weet niet waar je het over hebt Janus, ofwel heb je nog een andere nikki elektra gehad. Ik ben toevallig ook bij nikki geweest nadat ik ze had gevonden op kinky enkele weken geleden. Ze was idd voller maar daar was ik ook naar op zoek. Ze lijkt perfect op de foto's die op haar profiel staan. Mijn bezoek was een echte aanrader, een echte GFE, alles verliep veilig. naar mijn ervaring was ze totaal geen klok kijkster, en het leek ze of ze zelf ook genoot van de sex...

   Cboy (31) 11 november 2020
  • (39)

   Dus ik ben onhygiënisch, en toch kom je in de buurt van mijn fluit? Beetje vreemd, als ik jou dan zou zijn, was ik meteen naar huis vertrokken. Ja, toch? Desalniettemin ben je toch vaker geweest, anders zou je toch niet weten dat ik altijd onder invloed ben van ghb... wat me toch heel erg stug lijkt.
   Trouwens moet je je eens inlezen over pijpen en soa’s... blijkbaar loop je gewoon rond met wat van een ander en mag ik nog blij zijn dat jij me niet besmet hebt met je jeukende pik.
   Kortom: je hele verhaal raakt kant noch wal, staat vol onwaarheden en toont dus aan dat je naast een jeukende pik ook te maken hebt met mentale problemen.
   Zoals reeds aangegeven ga ik hier dan zeker ook mee verder en ga ik aangifte indienen wegens laster en eerroof.
   Dat je daarbij ook nog eens geldende privacywetgeving schendt samen met de verantwoordelijken van deze website geeft mij ook reden om juridische procedures op te starten en verwijdering af te dwingen tezamen met het vorderen van schadevergoeding.

   Nikki Elektra (39) 11 maart 2021
  • (57)

   Nikkie is een fake side de echte Nicky komt uit Budel maar wat jullie zeggen is kolder

   Nick (57) 11 augustus 2022


Meer informatie en reviews over Kinky