Kinky
7,8

135 reviews

Kinky.nl is niet zomaar een datingwebsite. Kinky is meer bedoeld voor prostituees, sekswerkers, clubs en escortbureaus. Normaliter betaal je een bepaald bedrag voor de diensten van een website. Dit maal is gebruik maken van de website gratis maar betaal je voor een dienst van degene waarvan de advertentie is. Kinky heeft iedere maand enorme aantallen unieke bezoekers, hierdoor behoort Kinky tot de grootste prostituee website van Nederland en Belgie.

Toen Kinky.nl net begon in 1999 werd er veel opgelicht op de website. Veel advertenties waren nep etc. Tegenwoordig wordt er nauw samengewerkt met Politie en Justitie om neppers te weren. Daarnaast heeft kinky een samenwerkingsverband met Meld Misdaad Anoniem, omdat de bezoekers van de paydate een belangrijke rol hebben raadt Kinky aan om ten alle tijde alert te zijn en zo nodig contact op te nemen met deze instanties.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij geven Kinky een 7,8 omdat het een prostituee aanbod website is waar iedere dag duizenden gebruikers op actief en zoekend zijn. Nadeel is dat je moet betalen voor een date, dit is op een datingwebsite normaliter uitgesloten. Voor spanning en sensatie is Kinky een topper.

Prijzenlijst Kinky

Gebruik maken van de website zelf kost geen geld. Wanneer je een date wilt, in de meeste gevallen wel. Dit ligt meestal tussen de € 50,00 en 100,00.

Ontevreden over Kinky? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (135)

 • S (30)
  Oplichting 31645680384 0 reacties

  +31 6 45680384 kijk uit. Laura heet ze. Oplichter komt met een vriendin zonder te bespreken je moet voor beide betalen. Liegen over de betaling dat het mislukt is en dat je het nog een keer moet betalen. Terwijl je bezig bent is de andere dame op verkenning in je huis voor diefstal. Zodra ze iets hebben gevonden moeten ze opeens naar een andere klant. Ik kwam vrij snel achter dat ze iets hadden gestolen.

  Melding gemaakt bij kinky.nl en die doen natuurlijk er niks mee.

  Ook aangifte gedaan bij de politie. Die kunnen er niet veel mee doen.

  S (30) 14 februari 2024
 • marco (50)
  Oplichters 0 reacties

  "Waarschuwing: Oplichters Actief! Vermijd deze Site ten Koste van Alles"Deze recensie vat de ervaring van de gebruiker perfect samen: een web van bedrog en misleiding. De site lijkt een broedplaats te zijn voor oplichters, die zonder enige repercussie actief blijven, zelfs nadat ze zijn gemeld. Dit gebrek aan actie van de beheerders maakt de site niet alleen ontoelaatbaar, maar ook gevaarlijk voor gebruikers. Wees gewaarschuwd en vermijd deze site ten koste van alles.

  marco (50) 4 februari 2024
 • Southside (35)
  0630045947 Mika Valse vrouwelijke narcist 0 reacties

  Ontmoet deze sekswerker Mika in Amsterdam - slechte houding / respectloos / arrogant en hou van de aandacht van rijke mannen, hoe meer aandacht ze haar krijgt en geeft, hoe meer ze op je reageert vooral als ze merkt dat je geld hebt, ze is echt NEP meisje en een narcist en met je spelen, ze is niet nuchter, ze houdt alleen van zichzelf en van geld, ik denk een mentale inzinking of zooo, zodra ze merkt dat er geen geld meer is, "gohst" ze je meteen, slecht ervaring met dit meisje, probeer een recensie over kinky te sturen, maar zoals de meeste andere mensen weigeren ze slechte recensies op deze shit-website

  Southside (35) 18 januari 2024
 • 5314 (43)
  Mika pas op voor haar 34 jaar sugarday 0 reacties

  Hallo,

  Tijdtje geleden Mika ( 0630045947) ontmoet in Den Haag / Delft / Amsterdam mooie meid en doet haar werk, kwam er regelmatig en ze was niet te duur niet te goedkoop, was een leuke energie onderling, we sturen elkaar na werk ook appjes en als ze in Portugal was deden we facetimen je denk dan al snel ze is echt geïnteresseerd in me, daarna spreek ze met je af om iets te gaan drinken hebben paar x gedaan, heb haar toen opgevangen toen ze er even doorheen zat, toen vertelde ze me dat ze dit werk hate om te doen enz enz men kent het wel de zielige verhalen en "i like you" , maar goed ik begreep van een pooier dat ze je mee uit nemen om te kijken of je krediet waardig ben om als sugarday te functioneren, ze zorgt ook dat je verliefd op der wordt zodat je vaker langskomt, dat zijn de makkelijkste prooien (vooral jonge jongens), gelukkig heb ik alleen voor haar diensten betaald, maar de laatste ontmoeting was zo bizar slecht met haar veel betaald ineens tarief verhoging, heel respectloos deed ze, ik kwam voor haar om haar te zien, kwam niet eens voor de neuk maar ik betaalde wel voor een uur vrijwillig, nee ik praatte te veel, we moesten maar neuken, ze zat te appen met klanten en geuwen tijdens praten, was allemaal maar vermoeiend tja raar he, hele rare situatie, ze dacht dat ik onder invloed was maar dat was ik echt niet totaal niet, heb der dat wel 10 x gezegd dat het echt niet zo was, ik hebt daarna even met rust gelaten was best een heftige ontmoeting, tot dat ze me ineens blokkeerde uit het niets, ik heb via mijn zakelijke mobiel nr gevraagd waarom ze dat deed (blijf toch niet leuk als je je opengesteld heb en der voor der was) ze antwoorde "ze is mij geen verantwoording schuldig" uhm oké mag dan wel weten "waarom", ze zit nu bij Celina (06452461775) in Amsterdam haar vriendin, mijn gevoel zeg dat dit voor geen meter klopt en dit stinkt naar.....
  Ik vroeg me alleen af heeft men ook zulke ervaringen met sex werkers en ik probeer nu al dagen een negatief review te plaatsen kinky op haar profiel maar zonder resultaat uiteraard.
  Pas een beetje op bij der

  5314 (43) 4 januari 2024
 • Mart (36)
  Dalerpeel Prinses Wilhelminastraat 3 niet doen 0 reacties

  Als je naar Dalerpeel mag adres Prinses Wilhelmastraat nummer 3, dan zal ik niet gaan. Alleen maar haastwerk en ze heeft ook nog graag dat je vooraf betaald. Ze zegt dat de man binnen slaapt maar er hangen overal camera's dus ze zet je gewoon voor het blok dat je snel weer weg moet. Beetje triest ik kreeg hem er niet eens in of ik mocht alweer weg, weg 100 euro!? Was nog geen 2 minuten daar.
  Ze gebruikt meerdere aliassen en als woonplaats vult ze Geesbrug in op het moment maar dit zal wel vaak wijzigen. Was in ieder geval in Dalerpeel in de achtertuin onder overkapping.

  Ze gebruikte tel nummer +31629113885.
  Tikkie ging naar ene Jeroen van Goor: NL41RABO0323377335

  Mart (36) 19 december 2023
 • Babette (80)
  Definitely takes bribes 0 reacties

  Pretty sure they are cooperating with companies to vanish independent girls. Women of 60+ advertise as 30 something, full of retouching and filters, full of fake 5 star reviews. Almost none of my clients could place a review, they got message saying that it's not trustworthy. Riiiiight... More girls experience this, it's absurd. We have complained about this and they screamed at the telephone. They get a lot of money per month and they treat their customers bad.

  Babette (80) 9 december 2023
 • Bas (35)
  0610037777 chantage oplichting 0 reacties

  Ik kreeg onderstaand smsje, daarna appte deze beste man me ook nog enkele keren. Vragen om geld en ze doen heel boos. Aparte methode als je het mij vraagt, alles heel gehaastig als NU BETALEN, enz.. Tekst die ik kreeg was als volgt:

  "
  Luister je hebt echt een probleem, stop met bezoeken van Sexjobs! Want je wilt echt niet dat dit uit de hand gaat lopen en we je fcking leven kapot moeten maken, als je niet wilt dat alle gesprekken met een paar knoppen op Facebook bij je familie en omgeving terecht en iedereen laten weten dat je een vieze hoerenloper bent dan zou ik maar direct reageren als ik jou was en dit netjes oplossen ik kom je nu nog een kans geven! , Beter reageer je of app je me en bedenk heel goed wat je volgende keuze is !!
  "

  Wat te doen? Gewoon blokkeren, ze hebben niks van je, daarnaast ken ik sexjobs niet eens, rare wereld. Wordt tijd dat Kinky en sites als Sexjobs hier wat aan gaan doen. Bijvoorbeeld telefoonnummer 0610037777 blokkeren van de site.

  Bas (35) 5 december 2023
 • Alf (38)
  0610919768 fraude LT403250055732890970 2 reacties

  Kwam haar (of hem) tegen op Bullchat, was een advertentie waarop het profiel stond dat je +31610919768 kon appen voor een seks afspraak. Precies wat ik zocht dus had haar een app gestuurd en ze antwoord zeer sporadisch en je raadt het al, ze wil een reservering van 20 euro vooraf als aanbetaling. Dan weet je al dat het nep is.

  Rekeningnummer dat ze stuurde om de aanbetaling naar over te maken was: LT403250055732890970 ter name van Imena Idin. Had betaald en hoorde daarna niks meer van haar, was gewoon geblokkeerd, wat ik al vermoedde maar nu staat ze in ieder geval lekker op deze website te boek als fraudeur!

  Tip van de dag: als iemand vraagt om vooraf geld over te maken, is het altijd nep. Ze gaan je hierna blokkeren of soms nog een keer geld vragen.. Je zal nooit een seksafspraakje gaan krijgen. Vond het al apart dat ze niet op Kinky te vinden was maar op schimmige sites als BullChat wel. Zegt ook wel genoeg uiteindelijk.

  Alf (38) 24 november 2023
 • Clen (38)
  Zeer betrouwbare dame 0 reacties

  Na alle hoop een beetje opgegeven te hebben met de vele oplichters op de site toch een virtuele sessie met loesje uit Moergestel gedaan nou mijn complimenten aan deze dame afspraken zijn netjes nagekomen foto s zijn echt afspraken zijn ook netjes nagekomen was een zeer fijne sessie hen zeker waar voor mijn geld gehad ik ga zeker vaker een sessie boeken

  Clen (38) 8 november 2023
 • Frits (55)
  Fraude 0610908361 Rutten NL74ASNB0785879668 0 reacties

  Een transgender vrouw onder de naam Manon die ik ken via Chatgirl, dreigt met het verspreiden van nepinformatie naar familieleden op Facebook. Hierbij moet je denken aan foto's en screenshots van privégesprekken.

  Gelukkig weten ze niet dat ze de verkeerde voor zich hebben, maar toch wil ik even melding maken. Dit is een principe kwestie en als het niet ophoudt overweeg ik ook om aangifte te doen, want ik heb meer informatie dan dat ze denken. Met alleen het ip-adres heeft de politie al genoeg.

  De persoon om wie het gaat op Chatgirl:

  Naam: Manon ? Noemt zich Femboy21
  Telefoonnummer: 0610908361
  E-mailadres: femboy21@icloud.com
  IP- adres via KPN: 31.161.155.219
  Profiel: https://profielen.chatgirl.nl/to/femboy21

  Ze vroeg om € 317,55 over te maken naar:

  Naam: Henkus Rutten
  Bankrekening: NL74ASNB0785879668

  Dus mensen, pas op! Betaal nooit, verzamel zoveel mogelijk informatie. Via hun geldezel kan de politie bij de juiste personen uitkomen en het is helemaal top als je hun locatie zoals ik heb gedaan weet te achterhalen.

  Frits (55) 30 augustus 2023
 • Jan (30)
  0683487857 fraude AJ Wind NL96RABO0109282116 0 reacties

  Een vrouw vroeg me om 5 euro over te maken voor sigaretten. Gaf me een telefoonnummer 0683487857 en rekeningnummer NL96RABO0109282116 ter name van A.J. Wind.

  Naam: Albert Jan Wind
  Facebook: https://www.facebook.com/albertjanbmw
  Locatie: Ter Apelkanaal West 147, 9563PG Ter Apelkanaal
  Live locatie weergeven: Hoofdstraat, Ter Apel Kanaal
  IP-adressen: 188.207.82.21 en 84.26.111.241

  Dus ik zeg: ik wil best langs komen, gezellig, geef ik je dan wel wat geld. Nee..... Moet vooraf. Dan weet je al dat het nep is! Wees gewaarschuwd mensen! Ben zo aardig geweest om 5 euro over te boeken voor de sigaretten, wees er blij mee zal ik zeggen.

  Ps. is niet op Kinky gebeurd maar op Chatgirl, maakt verder niet uit. Triest gebeuren.

  Jan (30) 15 augustus 2023
 • Monster C (36)
  Toraman NL75ABNA0563879513 tikkie scam 0 reacties

  Zit nu een shemale in Stadskanaal genaamd Verona met telefoonnummer 0610081528. Zodra je deze persoon een appje stuurt, krijg je plots een appje van een ander nummer 0610081528 met dezelfde foto als de foto die op Kinky staat.

  Je mag wel komen maar dan moet je eerst een aanbetaling doen met tikkie naar Toraman NL75ABNA0563879513. Nooit doen mensen. Zodra je geld overmaakt zal je niks meer horen. Het is een oplichting die al snel door de mand valt. Simpelweg nooit geld vooraf overmaken en deze scam zal hopelijk snel uitgebannen worden.

  Ze gaf trouwens aan dat de ontmoeting plaats zou vinden op adres: Klemslootstraat 7a in Stadskanaal. Weet echter vrijwel zeker dat ze hier niet zit. Dus als eigenaren van dit huisadres sekszoekers op bezoek krijgen, weten ze nu waarom dit is.

  Monster C (36) 10 juli 2023
 • Anton (49)
  Olivia 0 reacties

  Vandaag bij Olivia (roosendaal) geweest.
  Kwam binnen, moest gelijk afrekenen, 150 euro voor 45 min.
  Volgens mij was ze stoned, stonk er naar wiet. Het was een zooitje, op slaapkamer stond bed zonder lattenbodem, bed viel gewoon uit elkaar. Ze had bijna geen condooms meer, gelukkig had ik die zelf bij ( heb maatje groter ) maar dan nog. Moest me uitkleden en op bed gaan liggen. Gelijk die condoom erom heen en pijpen. Wilde haar beetpakken, dat mocht dus niet, mocht eigenlijk helemaal niets. Alleen maar liggen. Heb condoom afgedaan en ben weggegaan zonder me geld!
  Dan zoveel geld betalen voor niets, wat een troep daar.
  Dus mannen ga naar bordeel, dat is 10x beter en word je goed behandeld.

  Anton (49) 30 juni 2023
 • Yasmine (22)
  Reviews worden telkens afgewezen 1 reactie

  Waardeloze website. Reviews van mijn klanten worden telkens afgewezen. Omdat zeker de betalende vrouwen op die site privileges hebben en reviews mogen hebben. Anders sta je natuurlijk aan de top zonder te betalen aan Kinky zelf.

  Al deze klanten plaatsen reviews met hun EIGEN account en desondanks dat ik bewijs wil leveren dat ze bij me zijn geweest, loopt Kinky alleen maar te prutsen.

  Yasmine (22) 13 juni 2023
 • Denzel (33)
  Veel afgesloten 06 en registratie lukt niet 0 reacties

  Ik probeerde een acount aan te maken als bezoeker , om een bericht te sturen naar de gene waar ik intresse in had.
  Maar inloggen als klant lukt niet , teminste alleen niet op de mobiel op me pc wel maar daar kun je geen berichten sturen via kinky.nl
  Want 9 van de 10 reageert niet op whatsapp of heeft een niet bestaand telefoon nummer opgegeven.
  Ik betwijfel ten zeerste of dit een echte website is , volgens mij gewoon een dikke scam zooi

  Denzel (33) 21 mei 2023
 • Jopie Klepzeiker (36)
  Kinky illigale prostitutie advertentie website 0 reacties

  Kinky.nl werkt stimuleerd, werkt mee aan en promoot illigale prostitutie!

  Alle prostituees die daar een advertentie mogen plaatsen voldoen niet aan de nieuwe wet voor sekswerkers.

  De meeste prostituees op Kinky.nl werken nl. illigaal in Nederland zonder geldig verblijf- en/of werkvisum.

  Verder moeten sekswerkers als ze adverteren verplicht hun geldige registratienummer vermelden.

  Kinky.nl laat prostituees tegen deze wet in doodleuk hun advertentie plaatsen zonder de sekswerker verplicht zijn/haar registratienummer te laten vermelden.

  Hiernaast biedt 99% van de adverterende sekswerkers (hoeren) thuisontvangst aan in hun advertentie op Kinky.nl.

  Thuis werken als prostitue zonder vergunning is verboden en geen enkele gemeente in Nederland geeft een vergunning hiervoor.

  Verder hebben de meeste sekswerkers op kinky.nl geen geldige vaste verblijfsadres en/of zijn niet ingeschreven Nederlands woonadres.

  Dit is volgens de prostitutiewet ook een vereiste om als sekswerker te werken.

  De hoeren en escort dames, heren en shemales op kinky.nl staan in de meeste gevallen op de koop toe ook geeneens ingeschreven bij Kamer van Koophandel en hebben dus geen KvK-nummer.

  Maar het ontbreken van een Nederlandse bankrekening slaat toch wel alles en hiervoor wordt dan ook vaak cash afgerekend door de illigale prostituees.

  Bij steeds meer van de kinky.nl adverterende illigale sekswerkers kun je met Tikkie betalen, waarvoor een katvanger zijn rekening beschikbaar stelt.

  Kortom doen de illigale hoeren op kinky.nl overduidelijk aan witwassen van grote sommen geld waar ook nog eens geen belasting over wordt betaald.

  Kinky.nl verdiend enorm veel geld en haalt super hoge winst uit zwart geld wat witgewassen is door de adverterende sekswerkers.

  Kinky.nl doet dit door zoveel mogelijk betaalmogelijkheden aan de illigale hoeren aan te bieden die voor hun gemakkelijk zonder probleem of identietijdcontrole anoniem zijn te gebruiken.

  En kinky.nl zich maar verschuilen achter het standpunt dat ze alleen maar een platvorm zijn die adveretenties verkoopt en niet verantwoordelijk is voor de inhoud of juridisch aansprakelijk zijn voor het aanmoedigen en stimuleren van illigale prostitutie.

  Ja ja, maar er over de rug van illigale sekswerkers stiekenlm grof geld mee verdienen.

  Zie meer over de nieuwe wet en regelgeving voor sekswerkers en hoe kinky.nl deze overtreedt op de website van Rijksoverheid.

  Jopie Klepzeiker (36) 13 april 2023
 • Simar (30)
  Reviews op Kinky 0 reacties

  Het is wel duidelijk dat alle reviews op Kinky.nl ZEER ONBETROUWBAAR zijn. Ik schrijf wel vaker een review, ook daar, want ja ik vind dat het belangrijk is om andere mensen te tonen of het geld goed besteed is of juist niet. Kinky.nl zal dat ook vinden, anders zouden ze de reviewoptie überhaupt niet hebben gecreëerd. In totaal heb ik 10 review daar geschreven, 8 negatief en 2 positief.. De 2 positieve zijn keurig geplaatst en ALLE negatieve niet. Telkens een reden wat totaal niet aanslaat maar gisteren kwam eigenlijk het grappigste moment.

  Ik schrijf een keurige review, wel negatief, over een prostituee. Zonder adres of iets te noemen dus ze moeten de review naar mijn mening gewoon goedkeuren. Daar is het systeem voor bedoeld!? Krijg ik ineens 10 mails? Dat de review is afgekeurd met de reden:

  '
  Bedankt voor het schrijven van jouw review.
  Hij is helaas afgekeurd!

  De review is waarschijnlijk onbetrouwbaar
  '

  Dus ik reageer: 'waarschijnlijk onbetrouwbaar'. Ik ben daar echt geweest en wil mijn ervaring dus delen.

  Krijg ik vandaag een reactie terug van ene Esther van Kinky.nl:

  '
  We zien dat je je eigen reviews schrijft, dat is natuurlijk niet oké. Daarom hebben we je account ook gesloten.
  ​​
  Met vriendelijke groet,
  Esther - Support Kinky
  Midhold klantenservice
  '

  Dus je mag je eigen reviews niet schrijven? Moet je dan reviews van anderen schrijven? Ik snap er niks van en ik denk...... niemand? Sluiten ze mijn account ook nog. Dat zulke domme krachten bij zo'n website werken slaat echt kant noch wal. Ik heb nog een mail terug gestuurd:

  '
  Eigen reviews schrijft? Dat snap ik niet... Ik schrijf inderdaad reviews over mijn ervaringen met de betreffende prostituees? Dat is niet de bedoeling?
  Verklaar u nader Esther?
  '

  Ik ben benieuwd wat voor reactie ik krijg en/of ik nog een reactie krijg. Ik ben er echt van overtuigd dat ik niks fout doe en ze juist help door mijn ervaringen te delen? Esther, ga alsjeblieft ander werk zoeken. Dit kan niet. Weer een reden waarom je KInky.nl niet moet gebruiken. Helaas is er geen alternatief want Sexjobs valt onder dezelfde eigenaren. Zucht.

  Simar (30) 16 februari 2023
 • Anno (27)
  Sofia telnr 0625193209 en 0644296330 14 reacties

  Een shemale genaamd Sofia (vast niet haar echte naam) zit in Emmen. Zweelerbrink 168. Was hier vorige week ook al. Een hele dikke verschijning die nog veel dikker is dan dat de foto's laten zien op het kinky profiel. Was bij haar geweest, niet leuk, was snel weer weg. 150 euro betaald voor letterlijk niks! Nu appte ze of ik weer wilde langskomen? Nou dacht het niet. Was een vriendin bij haar, dus ik zeg: ik wil die wel. Ging ze me blokkeren haha wat een gekke wereld. Zorgt ze er ook nog voor dat de vriendin Aleska met telnr 0687482373 me blokkeert. Trieste figuren waar ze snel iets aan moeten doen. Zal snel genoeg een klant zijn die het niet tolereert wat deze gekken allemaal uithalen. Niet heengaan. Naar beide niet trouwens. Draait alleen om geld en je krijgt er niets voor terug.

  Anno (27) 15 februari 2023
 • Monster C (37)
  B Nieuwenhuisweg 42 Kylie 0630383742 scam 26 reacties

  We hebben weer wat meegemaakt in het bruisende Drenthe. Heb in het verleden meerdere keren een date gehad met Kylie van kinky.nl met telefoonnummer 0630383742. Eerst een keer aan Julianastraat in Emmen en daarna nog een keer gezien in Emmermeer aan De Nijkampen. Nu verblijft ze in een klein huisje te Nieuw Weerdinge, adres is B. Nieuwenhuisweg 42. Alles leek prima, ze deed de deur open ik was welkom. Begon ze ineens een heel verhaal dat ze een vriend heeft en dat die vriend het niet eens is met wat ze doet, die zou pas over enkele uren thuis komen. Uiteindelijk na het verhaal geld betaald, kleren uit gedaan en op bed gaan liggen. Kylie komt terug nadat ze het geld heeft weggelegd in een andere kamer, doet ook de kleren uit... Plots horen we beneden een deur en horen we een man naar boven schreeuwen: Ik heb me ziek gemeld van werk! Kylie helemaal overstuur... Ik snel de kleren weer aan gedaan en moest dus snel weg. Naar mijn idee heeft de man me niet gezien en ging dus maar weer naar huis. Heb nog appjes gestuurd van: je hebt mijn geld nog, krijg ik dat weer? Ik kon nog naar een ander huis komen in Bargeres, nou oke. Ze zou me het adres toesturen van dat huis maar heb niks meer van haar vernomen. Ik heb sterk het idee dat het een scam is. Anders was ze wel blijven appen en ik had al een keer eerder gehad dat er ook een man op de deur bonste in Emmermeer. Toen was ik gelukkig net klaar dus dat was minder erg.

  Als nog meer mensen een zelfde soort ervaring hebben dan hoop ik dat ze op deze review reageren. Ik vind dat dit echt niet kan. Ze negeert me nu ook finaal op Whatsapp en sms dus ik weet wel genoeg.

  Monster C (37) 3 december 2022
 • Klaas (57)
  0613739935 is fake BE79967352368933 0 reacties

  Het account genaamd Lissa met telefoonnummer 0613739935 is fake. Ze zegt dat je 200 euro moet betalen en dat ze dan bij een carpool of je huis afspreekt. Ik kan niet ontvangen dus heb gekozen voor de carpool. Heb het geld overgeboekt naar rekeningnummer BE79967352368933 ter name van Saa.ta. Hierna heb ik niks meer van haar gehoord dus les van de dag: nooit vooraf geld overboeken. Ik ben er in getrapt maar ik hoop dat ik anderen kan behoeden door deze ervaring te delen. Nog een tip trouwens, vraag in welke wijk ze wonen. Een fake iemand zit niet in de stad wat ze zegt dus dan zeggen ze vaak 'centrum'. Daaraan kan je al weten dat het allemaal nep is.

  Klaas (57) 8 november 2022