Kinky
7,8

135 reviews

Kinky.nl is niet zomaar een datingwebsite. Kinky is meer bedoeld voor prostituees, sekswerkers, clubs en escortbureaus. Normaliter betaal je een bepaald bedrag voor de diensten van een website. Dit maal is gebruik maken van de website gratis maar betaal je voor een dienst van degene waarvan de advertentie is. Kinky heeft iedere maand enorme aantallen unieke bezoekers, hierdoor behoort Kinky tot de grootste prostituee website van Nederland en Belgie.

Toen Kinky.nl net begon in 1999 werd er veel opgelicht op de website. Veel advertenties waren nep etc. Tegenwoordig wordt er nauw samengewerkt met Politie en Justitie om neppers te weren. Daarnaast heeft kinky een samenwerkingsverband met Meld Misdaad Anoniem, omdat de bezoekers van de paydate een belangrijke rol hebben raadt Kinky aan om ten alle tijde alert te zijn en zo nodig contact op te nemen met deze instanties.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij geven Kinky een 7,8 omdat het een prostituee aanbod website is waar iedere dag duizenden gebruikers op actief en zoekend zijn. Nadeel is dat je moet betalen voor een date, dit is op een datingwebsite normaliter uitgesloten. Voor spanning en sensatie is Kinky een topper.

Prijzenlijst Kinky

Gebruik maken van de website zelf kost geen geld. Wanneer je een date wilt, in de meeste gevallen wel. Dit ligt meestal tussen de € 50,00 en 100,00.

Ontevreden over Kinky? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (135)

 • Klaas (35)
  Pas op voor scammer telefoonnummer 0645856144 1 reactie

  Advertentie is eigenlijk van Sexjobs maar volgens mij werken Kinky en Sexjobs samen dus kan de review hier wel plaatsen.

  Pas op voor ene vrouw genaamd Deveney uit Beilen, telefoonnummer 0645856144! Vraagt om aanbetaling en hierna hoor je niks meer van haar. Heb natuurlijk niet betaald want ik weet dat het een scam is.

  Tikkie dat ik kreeg toegestuurd staat bij, omschrijving:
  Wendy Vd Scheur NL89TRIO0320318141

  Klaas (35) 3 april 2022
 • Sir (36)
  Valentina shemale 0644116574 heeft AIDS HIV 0 reacties

  Pas op voor de shemale genaamd Valentina die momenteel in Assen is! Deze persoon heeft AIDS/HIV. Zelf toegegeven toen ik daar aan kwam. Ze slikt er medicijnen voor die zag ik toevallig liggen dus ik vroeg er maar naar! Per app zei ze er niets over wat irritant is anders was ik nooit gekomen. En dus ook maar goed dat ik die medicijnen zag want je wilt echt niet zo'n ziekte krijgen mensen. Haar telefoonnummer is 0644116574!
  Ze gebruikt trouwens 2 accounts. Het 2e account is Sasha met telefoonnummer 0687708108!

  Niet heen gaan mensen tenzij je ziek wilt worden. Lijkt me dat AIDS en HIV geen grapje is dus opgepast!

  Sir (36) 23 maart 2022
 • Alex (34)
  Roos Zuidlaarderbrink 97 te Emmen 0626966494 0 reacties

  Ontmoeting met Roos, telefoonnummer: 0626966494.

  Vooraf een paar dingen afgesproken, mochten zonder condoom langskomen voor een meerprijs van 120 euro. Uiteindelijk aangekomen aan de zuidlaarderbrink 97 te Emmen, vrouw doet de deur open en zegt: ga maar naar boven ik pak nog even een sigaret. Mevrouw komt ook boven en zegt: oke.. wat wil je precies? Waarop ik zeg: we hebben een half uur ge-appt. Wil graag een half uur zonder condoom, dat was mogelijk zei je. Nee, nee mevrouw kon niet zonder condoom en iemand anders zou zogenaamd haar apps beantwoorden. Waarop ik vroeg, wie? Er is niemand hier thuis behalve jij. Ja, dat maakt niet uit.

  Ga lekker een ander in de maling nemen! Foto's komen ook niet bepaald overeen. Ik snap nu waarom de vrouw geen foto van haar hoofd toont.

  Als je van ver moet komen: ga hier niet heen. AFSPRAKEN WORDEN NIET NAGEKOMEN.

  Alex (34) 17 maart 2022
 • Mark (31)
  SEXJOBS zelf grote oplichter 0 reacties

  SEXJOBS.nl. Zelf is heel grote oplichter , al advertentie zijn fake op sexjobs.nl allemaal oplichter echt nep heel vaak meegemaakt . Sexjobs.nl zelf plaats advertentie om bezoeker trekken allemaal fake nep . Echt op passen , alles in sexjobs.nl is nep fake gewon sexjobs.nl is een grote fake en nep site met vul oplichter . Sexjobs.nl plaats zelf alle die advertentie.

  Mark (31) 12 maart 2022
 • Jeffrey (21)
  Shirina cardates Rotterdam zuid 0 reacties

  Heb vaak met anderen afgesproken totaal geen interesse en foto's komen niet overeen. Ik heb geprobeerd contact op te nemen met Shirina. Via app gaat moeizaam, telefonisch is wat sneller
  Tenminste 1 dame die echt is. Leuke lieve meid. Komt ook op de afgesproken tijd. Strakke poes ook. Ben al 2 x geweest alleen jammer dat ze steeds duurder wordt.

  Jeffrey (21) 8 januari 2022
 • anoniem (25)
  rubi sexjobs en kinky 1 reactie

  ik had met rubi afgesproken in leeuwarden en we hadden 18:00 afgesproken en ik was op tijd en ze stuurde me alleen een straatnaam. ik vind dit geen probleem want ze moeten wel zeker zijn natuurlijk maar toen ik appte dat ik er was, liet ze mij een uur wachten in -10 graden. ik vroeg toen of ik een huisnummer mocht meerdere keren maar reageren was niet haar beste punt. toen eindelijk na dat uur stuurde ze haar huisnummer en eindelijk kon de pret beginnen. maar ze begon de tijd al te tellen toen ik de deur binnen kwam, toen ik eindelijk sex met haar had was na 5 min al de tijd voorbij en toen kreeg ik 1 gratis min om te komen. de hele tijd bleef ze maar zeggen tijdens die 5 min time fast time fast. en ze liet me niks aanraken. haar telefoonnummer is +31 6 22180286 (60 euro weggegooid) *ps ze gebruikt meerdere namen en telefoonnummers*

  anoniem (25) 28 december 2021
 • Anoniem (27)
  Kinky website offline 1 reactie

  Kinky.nl is de hele dag al offline. Heb daarna sexjobs.nl gecheckt en deze is ook offline. Komen deze nog weer online of zijn ze offline gehaald omdat het toch veelal illegale prostitutie bevat? Laten we hopen dat het weer online komt, zeker in deze coronatijd is er weinig anders te doen. Had wel begrepen dat Kinky.nl en Sexjobs.nl van dezelfde eigenaar is, kan natuurlijk zijn dat een licentie o.i.d. is verlopen.
  Lukt het anderen ook niet om kinky.nl te bereiken?

  Anoniem (27) 29 november 2021
 • Sebastian (26)
  0619890021 Assen Beilen Hoogeveen OPLICHTING 3 reacties

  Ja hoor, we hebben er weer 1! Een shemale genaamd Vanessa die ik heb gevonden via Sexjobs.nl. Gebruikt allereerst andermans foto's in de advertentie, daarom Sexjobs.nl in plaats van Kinky denk ik waar verificatie nodig is. De foto's op de Whatsapp zijn veel anders namelijk. Leeftijd van 40 klopt zelfs niet, is een stuk jonger.
  Hadden afgesproken gisteravond, grootse verhalen alles mocht maar uiteindelijk toen ik een uur had gereden appte ze sporadisch dat ze er zo aan zou komen, niet dus. Allemaal oplichting. Na een uur te hebben gewacht (ben te vriendelijk) deed ze de telefoon uit. Geen communicatie meer mogelijk dus ging maar weer naar huis. Ze heeft me naar welgeteld 5 adressen gestuurd waar ik heen moest waar ze dan zou zijn, niet dus. Vroeg ik om locatie, kon niet i.v.m. data, ja ja.

  Ik heb eerder met deze prostituee een date gehad en ze vraagt alleen om meer geld voor een handeling. Allemaal leugens en smoesjes komen naar voren, ik gaf haar nog 1 kans maar nu is het klaar. Fraude ten top.

  Sebastian (26) 1 november 2021
 • Geoff (32)
  Alice leugenaar 7 reacties

  Alice Rotterdam is een leugenaar ze liegt altijd !! Komt haar afspraken niet na !! Ze is echt een eng persoon , kijk uit! De duivel wil haar niet eens hebben!! Ze ziet er af en toe leuk uit! Als ze make up opheeft !! Maar wie niet !!! Ze is echt slecht ! Het is maar goed dat moeder liefde blind is anders had ze bij het grofvuil gelegen

  Geoff (32) 27 oktober 2021
 • Straaljager Bob (42)
  Sonnia TS 0616212634 zeer slecht 2 reacties

  Sonnia TS met telefoonnummer 0616212634 was vandaag in Emmen. Je mocht al bijna niks vragen op de WhatsApp want dan ging ze al dreigen je te blokkeren. Toch maar gegaan want de foto's zagen er geweldig uit op Kinky!
  Eenmaal aangekomen moest ik nog 10 minuten wachten terwijl ik keurig op het juiste tijdstip aan kwam en zelfs 20 minuten van te voren nog appte dat ze zich klaar kon maken. Na een tijdje buiten te hebben gewacht kreeg ik eindelijk het huisnummer en kon ik naar binnen. Zag al meteen dat het niet de persoon was van de foto's en als het wel zo was, dan waren de foto's heel oud.
  Het was een Duitse shemale die totaal niet beleefd was, sterker nog, ik noem het ronduit disrespectvol. Afspraken van de app werden niet nagekomen. Ze wilde niks en was zeer onbeleefd in al haar uitspraken. Het lukte me dan ook niet om de daad te voltooien, en ging zelf maar aan de hengel slingeren. Sonnia was weer boos, geen idee waarom. Ik vroeg of ik me even mocht wassen, mocht niet. Ik moet toch weer schoon naar huis dus naar de badkamer gegaan. Ging ze achter me aan om op de deur te bonken en schreeuwen. ONGELOFELIJK. Huisbaas kwam zelfs nog kijken wat er aan de hand was en gaf me gelukkig gelijk, dit kon niet. Hij zag zelf ook een deel van de commotie dus prima. Nog even met de huisbaas erna gepraat en hij stelde dat ze morgen de eerste bus zou pakken, weg ermee! Keurige man trouwens, bleef rustig en loste het incident goed op. Hopelijk zien we deze prostitutie niet weer in Nederland.

  Straaljager Bob (42) 6 oktober 2021
 • Ricardo (29)
  Bella uit Rotterdam 0 reacties

  Bella uit Rotterdam, telefoonnummer 068531548

  Echt waardeloos deze vrouw, verschillen dingen afgesproken aan telefoon 200 betaalt maar uiteraard eenmaal het geld in handen dan kun je fluiten naar de gemaakte afspraken ze wilde snel alles afwerken zonder zin, ik mocht haar nergens aanraken pijpen kan ze voor geen meter spreekt geen engels of nl althans zo doet ze zich wel voor dus je kunt klagen wat je wilt maar geld terug of goede service kun je vergeten! Op haar advertentie is zij 25 maar echter is zij begin veertig 40-42 jaar schat ik haar in. Wees voorzichtig voor deze oplichter!

  ysabela uit Rotterdam, telefoonnummer 0685125638
  Btw deze link gaat om dezelfde vrouw hier heet ze weer ysabela

  Ricardo (29) 24 september 2021
 • Tom (25)
  Pas op oplichter in vlissingen 0 reacties

  In Vlissingen zit een dame genaamd "insu"
  Zij maakt afspraken maar blokeerd je zonder iets te zeggen terwijl ik vroeg waarom ze niet opnam
  Had een afspraak om 8 uur en zou 7 uur bellen voor gegevens ik belde 19:02 en had daarna niet meer gebeld maar om 20:11 stuur ik een whats app bericht waarom ze niet reageer en toen werd ik geblokeerd.
  Eindconclusie zit je daar met blauwe ballen

  Tom (25) 23 september 2021
 • Edgar (35)
  Colombiaanse op de site Hongaars in het echt 0 reacties

  Beste iedereen,

  Na opnieuw een teleurstelling, ga ik dit met jullie delen.. Gisteren langs een dame geweest dat op de site als Colombiaanse stond weergegeven. Eenmaal daar aangekomen trof ik daar een klein Hongaarse dametje aan samen met een andere dame dat in de woonkamer op een matrasje zat. Ik rook al foute boel want ze sprak geen Spaans. Het eerste wat zij me vroeg is wat mijn afkomst was. Wat me opviel is dat ze goed kan babbelen en eigenlijk zo snel mogelijk wilde dat ik klaar kwam. Dit was de zoveelste dame uit het Oostblok, waar ik echt spijt heb gehad dat ik mijn geld aan verspilde.

  Ik wil absoluut niet racistisch zijn ofzo, maar neem gewoon een Nederlandse dame (Nederlands sprekende) want deze Engels sprekenden werken voor een groot netwerk prostituees waar de pooier in het buitenland verblijft en jij niet waar voor je geld krijgt! Panden in Rotterdam is voor mij een no go geworden.

  Edgar (35) 16 september 2021
 • Mark (42)
  Anna Kimberly 2 reacties

  Contact gehad met "Anna" (later noemt ze zich Kimberly) 06 87613199 uit "Emmen"
  Maakte een afspraak, samen met een vriend. Een trio vond "ze" geen probleem. Ook een hele nacht was geen probleem.
  Omdat we met z'n 2en kwamen wilde ze een aanbetaling.
  Stom als ik was deed ik dat. 50 euro overgemaakt en 45 min gereden naar "haar" toe.
  Daar aangekomen moest ik weer 150 overmaken en dan zou ze me (ons) ophalen.
  Ik weigerde, en meldde dan wel alleen te komen. Dat bleek geen optie. Er moest betaald worden. Anders niet.
  Heb nog wat heen en weer lopen appen, tegen beter weten in. En uiteindelijk weer weggereden. 50 euro lichter, en Hoewel daar al een beetje rekening mee gehouden, toch zonde en jammer..
  Jongens, trap er niet in...
  Heb nog nooit eerder hoeven te betalen op voorhand. Dat stinkt naar de misdaad, en de advertentie, was eigenlijk ook te mooi om waar te zijn. Dan is het eigenlijk ook zo..
  Pas op heren..

  Mark (42) 28 augustus 2021
 • Eduard (48)
  Laura Rotterdam Brede Hilledijk 1 reactie

  Ben bij deze dame geweest , aan de telefoon klonk alles goed , toen ik daar was vond ik het tegenvallen, foto’s kinky lichaam lijkt bewerkt te zijn want vond haar lichaam zeer tegenvallen en vind jammer dat ze geen gezichten op kinky zetten want dan was ik niet geweest want het is geen mooie vrouw , service viel tegen

  Eduard (48) 26 augustus 2021
 • Ed (28)
  Slecht service 0 reacties

  Ben op bezoek bij Laura (Hot brunette, spicy curves He is addicted al too) kinky
  Fotos kwam niet overeen leder kleding niet uit blijkbaar verbergt ze iets, ze begon slechts Engels te praten of ik al klaargekomen was . Op foto zie je haar gezicht niet bij aankomst zie je wel waarom, na 15 min stond ik al buiten echt een afrader mensen

  Ed (28) 24 augustus 2021
 • Mikey (44)
  Bare slet Nina uit Meppel 1 reactie

  Deze slet laat je via WhatsApp komen naar de Voorstraat in Meppel, en noemt je ook gelijk schatje in de chat. Maar als je daar aangekomen bent dan reageert ze nog 1 x als je vraagt welk nummer je moet zijn . Dat ene antwoord is " nee" en daarna wordt je geblokkeerd.

  Wees gewaarschuwd, deze slet is FAKE

  Mikey (44) 4 augustus 2021
 • Joanna (26)
  Candygirl Joanna Nijmegen 3 reacties

  Hoi, iemand hier die toevallig ervaring heeft met deze meid (Candygirl Joanna, 26) die zichzelf adverteert in Nijmegen? Engels is gebrekkig zoals bij vele advertenties maar foto's lijken echt, ben benieuwd of iemand hier al eens langs is geweest en zijn ervaringen zou willen delen, Bedankt.

  Joanna (26) 22 juli 2021
 • Simaro (27)
  Sexjobs nl scam 0687112644 1 reactie

  Het is niet op Kinky gebeurd maar via Sexjobs.nl. Een vrouw genaamd Amy, 24 jaar, 1.66 cm uit Nederland afkomstig voor een spannende geile date. Haar telefoonnummer is 0687112644.
  De foto's zijn echt geweldig dus ik had haar een berichtje via WhatsApp gestuurd met de vraag of ze ook aan thuisontvangst deed, dit was prima! MAAR, ze doet wel aan aanbetaling!

  Dit is wanneer je meteen moet stoppen! Ik ging nog even door om te kijken hoe deze fraudeur dit aanpakt. Het idee van deze oplicht(s)ter was om een prepaid telefoonkaartje te kopen t.w.v. 50 euro op onderstaande website:
  https://www.buydeal.eu/list/Neosurf

  Toen ik zei dat ik had besteld moest ik de code doorgeven. Waarom doen oplichters dit zal je denken? Een prepaid kaartje? Omdat ze zo geen bankrekening hoeven te geven die traceerbaar is. Een prepaid kaartje waarvan je de code geeft aan een volkomen onbekende, die kan deze gewoon gaan gebruiken waar en hoe hij/zij wil.

  Ik vroeg nog voor de grap waar ze woont, omdat ik graag wil weten of het dichtbij is. Gaf ze een adresje, tja, zal kunnen maar het is zo dichtbij dat ik haar als persoon wel had gekend!
  Toen vroeg ik nog om een verificatie foto waarbij ze 3 vingers op zou steken. Nee, nee werktelefoon dat kon allemaal niet. Terwijl ze 10 seconden daarvoor een foto had gestuurd waarbij ze zei: kom net uit bad. Die foto was al maanden oud. Betrapt!

  Wanneer je ze de code geeft blokkeren ze je gelijk. Uiteraard heb ik niks betaald en dus ook geen code gegeven. Heb ze duidelijk gemaakt dat ze moeten stoppen met oplichten. Helaas zullen dit soort scams nooit stoppen.

  Simaro (27) 28 juni 2021
 • Ron (45)
  Ranya jasmin den haag 1 reactie

  Ben bij haar geweest in Rotterdam vorige week.
  Beloofd van alles voor een bepaalde prijs
  Eenmaal daar doet ze vrijwel niks.
  En moet extra betalen
  150 euro betaald en Stond in 20 minuten buiten.
  Na de daad stopt ze met sex .
  Volledig koud en stoicijnse Roemeense hoer.
  Haar vriendin neukte in de aangrenzende kamer achter een gordijn.
  Die man moest langs ons bed waar ik
  Bloot lag om naar buiten te gaan.
  Het wordt steeds gekker.
  Dus kijk uit ,koud mens.een zak aardappelen.
  Steekt de kont omhoog en that's it.
  Adverteert onder ranya en Jasmin
  Den Haag 24 jr 1.65cm cup b
  Oost Europees
  0684442085
  0687645951

  Ron (45) 24 juni 2021