• Monster C (37)
    B Nieuwenhuisweg 42 Kylie 0630383742 scam 12 reacties

    We hebben weer wat meegemaakt in het bruisende Drenthe. Heb in het verleden meerdere keren een date gehad met Kylie van kinky.nl met telefoonnummer 0630383742. Eerst een keer aan Julianastraat in Emmen en daarna nog een keer gezien in Emmermeer aan De Nijkampen. Nu verblijft ze in een klein huisje te Nieuw Weerdinge, adres is B. Nieuwenhuisweg 42. Alles leek prima, ze deed de deur open ik was welkom. Begon ze ineens een heel verhaal dat ze een vriend heeft en dat die vriend het niet eens is met wat ze doet, die zou pas over enkele uren thuis komen. Uiteindelijk na het verhaal geld betaald, kleren uit gedaan en op bed gaan liggen. Kylie komt terug nadat ze het geld heeft weggelegd in een andere kamer, doet ook de kleren uit... Plots horen we beneden een deur en horen we een man naar boven schreeuwen: Ik heb me ziek gemeld van werk! Kylie helemaal overstuur... Ik snel de kleren weer aan gedaan en moest dus snel weg. Naar mijn idee heeft de man me niet gezien en ging dus maar weer naar huis. Heb nog appjes gestuurd van: je hebt mijn geld nog, krijg ik dat weer? Ik kon nog naar een ander huis komen in Bargeres, nou oke. Ze zou me het adres toesturen van dat huis maar heb niks meer van haar vernomen. Ik heb sterk het idee dat het een scam is. Anders was ze wel blijven appen en ik had al een keer eerder gehad dat er ook een man op de deur bonste in Emmermeer. Toen was ik gelukkig net klaar dus dat was minder erg.

    Als nog meer mensen een zelfde soort ervaring hebben dan hoop ik dat ze op deze review reageren. Ik vind dat dit echt niet kan. Ze negeert me nu ook finaal op Whatsapp en sms dus ik weet wel genoeg.

    Bezoek Kinky

    Monster C (37) 3 december 2022
    •  (43)

      Triest figuur is het die dame met kortgeschoren haar (skinhead). Jouw verhaal komt precies overeen met wat ik met deze vrouw heb gehad qua ervaring. Afgesproken in Emmermeer, ze beefde al als je een tepeltje ging likken. Was trouwens in een heel klein hokje zonder lamp, zucht. Ze wilde ook niet bovenop want ze had metaal in haar heup ofzo. Na welgeteld 5 minuten werd er op de deur gebonst en hoorde ik een man iets roepen, hoorde niet wat maar de prostituee werd helemaal wild en ik moest snel weg volgens haar. Het was in een appartementencomplex op de 2e verdieping ofzo dus we deden de voordeur open, NIEMAND TE BEKENNEN. Natuurlijk nog even flink nagekeken of er echt niemand was, nee. De man was duidelijk gewoon in huis en naaide de boel op zodat de klant (ik in dit geval) eerder weg ging. Een gekke oplichting want je weet het adres en hebt nog meer info. Eerst kon ik het ook niet geloven maar als er nog meer gedupeerden zijn is het wel gewoon oplichting.

      FFF (43) 8 december 2022
    •  (37)

      Nou maar even een tripje naar Nieuw Weerdinge of all places. Oplichting moet gestraft worden, het adres staat openbaar? Politie zal wel niks doen dus zelf maar het heft in handen nemen mannen? Trieste gedachte dat zelfs prostituees aan oplichting doen dezer dagen.

      Rene (37) 10 december 2022
    •  (28)

      Ook ik heb het mogen meemaken. Eigenlijk is het lachwekkend want ik had deze review vooraf gelezen en kon het niet geloven.

      Vooraf moest ik bijna een uur wachten want er zou nog iemand komen of opgehaald worden, geen idee. Hoorde een man bellen, die zei: kom deze kant maar op. Uiteindelijk kwam er niemand.

      Op de app bleef Kylie de prostituee maar roepen dat er een oppas diende te komen om half 5 in de nacht lol. Ik had de auto zo geparkeerd dat ik goed kon zien of er iemand kwam. Uiteindelijk na lang wachten kwam er dus niemand en mocht ik toch naar binnen. De man verbleef stiekem in de woonkamer terwijl ik hier expliciet om vroeg dat dit niet zou gebeuren.

      Nou naar boven, ik voelde de bui al hangen dus deed mijn lul gelijk in haar mond. Na 30 seconden zei ze: WACHT! Ik hoor iets! Ik zei: nou ik hoor 100% niks! Ging ze ineens roepen: WIE IS DAAR? Ja, die man in de woonkamer natuurlijk. Ze deed net alsof hij van buiten kwam, ongelofelijk hoe dom kan je zijn. Ik ben maar gewoon weggelopen. Kwam die man nog dreigend naar buiten dat ik moest betalen? Waarvoor? Niks? Ja daag. Dit heb ik hem ook gezegd.

      Was een klein Drents knaapje die wat dingen riep maar ook snel weer naar binnen ging. Anthony Hanouwer schijnt hij te heten.

      Facebook:
      https://www.facebook.com/AnthonyHanouwer

      Als ze gewoon even seks met me zou hebben, had ik natuurlijk gewoon betaald.

      Ik ben het eens met Rene, dit kan je mensjes die naarstig op zoek zijn naar seks niet aandoen. Kunnen met z'n allen een bezoekje brengen aan B. Nieuwenhuisweg 42 in Nieuw Weerdinge. Wie weet kunnen we nog wat geld terughalen van gedupeerden. Ik heb gelukkig niet betaald aan deze trieste figuren. Het wordt steeds gekker lijkt het wel in deze wereld. Wat mensen al niet doen voor wat geld.

      Zelda (28) 11 december 2022
    •  (48)

      Ik heb een tijdje terug al aangifte gedaan tegen deze hufters. Kylie oogt als een leuke vrouw die soms een snuifje neemt maar ze is helemaal gek in haar hoofd. Dit is ook precies wat ik de politie heb verteld. Deze gaven aan dat ze helemaal geen prostituee mag zijn! Zodra er meer mensen aangifte doen gaat de politie ermee aan de slag. Tip: dit kan ook anoniem via de website van politie.nl.

      Prins (48) 11 december 2022
    •  (42)

      Ik was er vanochtend, hadden een tijd afgesproken en ik was er precies op dat tijdstip. Moest ik wachten omdat een oppas haar kind op zou halen (was helemaal niet zo want er ging niemand weg). Na 45 minuten mocht ik pas naar binnen, toen heb ik gezegd: laat maar, wie weet een andere keer. Gaat ze me een tikkie sturen voor de kosten van de oppas 🤔.

      Tikkie gegevens:
      A. Hanouwer
      Rekeningnummer NL17ABNA0417620950

      Die man en vrouw doen werkelijk alles voor geld dat is wel duidelijk.

      Dennis (42) 11 december 2022
    •  (51)

      Kylie heet Rebecca Kratiszc en de man die bij haar woont en voor gedonder zorgt is Anthony Hanouwer. Staan al bekend bij de politie en voeren deze oplichting bij veel van hun klanten uit.

      Loppersman (51) 11 december 2022
    •  (40)

      100% dat het aan Anthony ligt want toen ze nog met onze Erwin ging waren er helemaal geen problemen. Rebecca zal vast meedoen in de scam maar denk dat Anthony het brein is.

      Abel (40) 11 december 2022
    •  (46)

      Haha hier idem. Afspraak gemaakt om 3 uur bij haar te zijn. Kom op afgesproken plaats in nieuw Weerdinge doet er een man open.Beetje schuw maar toch boos vroeg hij wat ik kwam doen.

      Achteraf appte ze of ik de oppas wilde betalen 50 euro tikkie etc etc.

      Mensen ga hier niet heen. Echt dikke scam!

      Jan (46) 15 december 2022
    •  (28)

      Gisteren een date met haar gehad in Angelslo, Emmen. Adres was Vleerackers 80. Moest wel een hele poos buiten wachten want ze reageerde ineens niet meer op de app. Uiteindelijk deed ze open en kwam ik in een heel koud hok terecht... Ze deed wel alles wat was afgesproken maar daar was het ook wel mee gezegd.

      Leon (28) 15 december 2022
    •  (56)

      Ze heeft me benaderd via Facebook omdat ik haar had duidelijk gemaakt dat ze geen mensen meer moet oplichten. Het enige wat ze doet is dreigen, nu wil ze mij gaan zwart maken... Nou doe dat maar lekker, we weten allemaal wie hier de echte dader is Rebecca Kratiszc! Ze ging zelfs nog zeggen dat ze me ging aantonen dat ze legitiem te werk ging, dus ik zeg oké stuur het bewijs maar op. Blokkeert ze me snel. Een vrouw met een ontzettend laag IQ, logisch dat ze het pad van de oplichting bewandeld.

      Leo (56) 20 december 2022
    •  (38)

      Mensen als jullie eens goed lezen
      Heb ik helaas onder druk klanten moeten laten gaan
      Maar ik heb Zeker niet de intentie om mensen te e bedonderen.

      Rebecca (38) 23 januari 2023
    •  (32)

      Beste mannen,

      Jullie hebben de juiste persoon voor jullie. Antony hanouwer beliegd en bedriegt alles en steelt en rooft alles wat los en vast zit tot bloemen aan toe. Hij is de gene die voor de problemen zocht en kyle is een super leuke en fijne spontane meid die uit zich zelf dit totaal niet doet sterker nog jullie moesten eens weten hoeveel last ze ervan heeft. Hij heeft in het verleden al diverse andere meiden in huis genomen op het zwakste moment in hun leven en ze helemaal kapot heeft gemaakt.
      Mannen een verzoek doe aangifte dan kunnen we iets mee. Maak je over haar maar geen zorgen deze leuke spontane dame waar totaal niks mis mee is krijgt hij niet kapot.
      Ik ben de Buurman en ken antony al ruim 10 jaar en het is en blijft altijd het zelfde met hem. Altijd trammelant en gedonder. En bij elke vrouw eindigt het hetzelfde.

      Buurman antony (32) 23 januari 2023


Meer informatie en reviews over Kinky