• Monster C (37)
  B Nieuwenhuisweg 42 Kylie 0630383742 scam 26 reacties

  We hebben weer wat meegemaakt in het bruisende Drenthe. Heb in het verleden meerdere keren een date gehad met Kylie van kinky.nl met telefoonnummer 0630383742. Eerst een keer aan Julianastraat in Emmen en daarna nog een keer gezien in Emmermeer aan De Nijkampen. Nu verblijft ze in een klein huisje te Nieuw Weerdinge, adres is B. Nieuwenhuisweg 42. Alles leek prima, ze deed de deur open ik was welkom. Begon ze ineens een heel verhaal dat ze een vriend heeft en dat die vriend het niet eens is met wat ze doet, die zou pas over enkele uren thuis komen. Uiteindelijk na het verhaal geld betaald, kleren uit gedaan en op bed gaan liggen. Kylie komt terug nadat ze het geld heeft weggelegd in een andere kamer, doet ook de kleren uit... Plots horen we beneden een deur en horen we een man naar boven schreeuwen: Ik heb me ziek gemeld van werk! Kylie helemaal overstuur... Ik snel de kleren weer aan gedaan en moest dus snel weg. Naar mijn idee heeft de man me niet gezien en ging dus maar weer naar huis. Heb nog appjes gestuurd van: je hebt mijn geld nog, krijg ik dat weer? Ik kon nog naar een ander huis komen in Bargeres, nou oke. Ze zou me het adres toesturen van dat huis maar heb niks meer van haar vernomen. Ik heb sterk het idee dat het een scam is. Anders was ze wel blijven appen en ik had al een keer eerder gehad dat er ook een man op de deur bonste in Emmermeer. Toen was ik gelukkig net klaar dus dat was minder erg.

  Als nog meer mensen een zelfde soort ervaring hebben dan hoop ik dat ze op deze review reageren. Ik vind dat dit echt niet kan. Ze negeert me nu ook finaal op Whatsapp en sms dus ik weet wel genoeg.

  Bezoek Kinky

  Monster C (37) 3 december 2022
  • (43)

   Triest figuur is het die dame met kortgeschoren haar (skinhead). Jouw verhaal komt precies overeen met wat ik met deze vrouw heb gehad qua ervaring. Afgesproken in Emmermeer, ze beefde al als je een tepeltje ging likken. Was trouwens in een heel klein hokje zonder lamp, zucht. Ze wilde ook niet bovenop want ze had metaal in haar heup ofzo. Na welgeteld 5 minuten werd er op de deur gebonst en hoorde ik een man iets roepen, hoorde niet wat maar de prostituee werd helemaal wild en ik moest snel weg volgens haar. Het was in een appartementencomplex op de 2e verdieping ofzo dus we deden de voordeur open, NIEMAND TE BEKENNEN. Natuurlijk nog even flink nagekeken of er echt niemand was, nee. De man was duidelijk gewoon in huis en naaide de boel op zodat de klant (ik in dit geval) eerder weg ging. Een gekke oplichting want je weet het adres en hebt nog meer info. Eerst kon ik het ook niet geloven maar als er nog meer gedupeerden zijn is het wel gewoon oplichting.

   FFF (43) 8 december 2022
  • (37)

   Nou maar even een tripje naar Nieuw Weerdinge of all places. Oplichting moet gestraft worden, het adres staat openbaar? Politie zal wel niks doen dus zelf maar het heft in handen nemen mannen? Trieste gedachte dat zelfs prostituees aan oplichting doen dezer dagen.

   Rene (37) 10 december 2022
  • (28)

   Ook ik heb het mogen meemaken. Eigenlijk is het lachwekkend want ik had deze review vooraf gelezen en kon het niet geloven.

   Vooraf moest ik bijna een uur wachten want er zou nog iemand komen of opgehaald worden, geen idee. Hoorde een man bellen, die zei: kom deze kant maar op. Uiteindelijk kwam er niemand.

   Op de app bleef Kylie de prostituee maar roepen dat er een oppas diende te komen om half 5 in de nacht lol. Ik had de auto zo geparkeerd dat ik goed kon zien of er iemand kwam. Uiteindelijk na lang wachten kwam er dus niemand en mocht ik toch naar binnen. De man verbleef stiekem in de woonkamer terwijl ik hier expliciet om vroeg dat dit niet zou gebeuren.

   Nou naar boven, ik voelde de bui al hangen dus deed mijn lul gelijk in haar mond. Na 30 seconden zei ze: WACHT! Ik hoor iets! Ik zei: nou ik hoor 100% niks! Ging ze ineens roepen: WIE IS DAAR? Ja, die man in de woonkamer natuurlijk. Ze deed net alsof hij van buiten kwam, ongelofelijk hoe dom kan je zijn. Ik ben maar gewoon weggelopen. Kwam die man nog dreigend naar buiten dat ik moest betalen? Waarvoor? Niks? Ja daag. Dit heb ik hem ook gezegd.

   Was een klein Drents knaapje die wat dingen riep maar ook snel weer naar binnen ging. Anthony Hanouwer schijnt hij te heten.

   Facebook:
   https://www.facebook.com/AnthonyHanouwer

   Als ze gewoon even seks met me zou hebben, had ik natuurlijk gewoon betaald.

   Ik ben het eens met Rene, dit kan je mensjes die naarstig op zoek zijn naar seks niet aandoen. Kunnen met z'n allen een bezoekje brengen aan B. Nieuwenhuisweg 42 in Nieuw Weerdinge. Wie weet kunnen we nog wat geld terughalen van gedupeerden. Ik heb gelukkig niet betaald aan deze trieste figuren. Het wordt steeds gekker lijkt het wel in deze wereld. Wat mensen al niet doen voor wat geld.

   Zelda (28) 11 december 2022
  • (48)

   Ik heb een tijdje terug al aangifte gedaan tegen deze hufters. Kylie oogt als een leuke vrouw die soms een snuifje neemt maar ze is helemaal gek in haar hoofd. Dit is ook precies wat ik de politie heb verteld. Deze gaven aan dat ze helemaal geen prostituee mag zijn! Zodra er meer mensen aangifte doen gaat de politie ermee aan de slag. Tip: dit kan ook anoniem via de website van politie.nl.

   Prins (48) 11 december 2022
  • (42)

   Ik was er vanochtend, hadden een tijd afgesproken en ik was er precies op dat tijdstip. Moest ik wachten omdat een oppas haar kind op zou halen (was helemaal niet zo want er ging niemand weg). Na 45 minuten mocht ik pas naar binnen, toen heb ik gezegd: laat maar, wie weet een andere keer. Gaat ze me een tikkie sturen voor de kosten van de oppas 🤔.

   Tikkie gegevens:
   A. Hanouwer
   Rekeningnummer NL17ABNA0417620950

   Die man en vrouw doen werkelijk alles voor geld dat is wel duidelijk.

   Dennis (42) 11 december 2022
  • (51)

   Kylie heet Rebecca Kratiszc en de man die bij haar woont en voor gedonder zorgt is Anthony Hanouwer. Staan al bekend bij de politie en voeren deze oplichting bij veel van hun klanten uit.

   Loppersman (51) 11 december 2022
  • (40)

   100% dat het aan Anthony ligt want toen ze nog met onze Erwin ging waren er helemaal geen problemen. Rebecca zal vast meedoen in de scam maar denk dat Anthony het brein is.

   Abel (40) 11 december 2022
  • (46)

   Haha hier idem. Afspraak gemaakt om 3 uur bij haar te zijn. Kom op afgesproken plaats in nieuw Weerdinge doet er een man open.Beetje schuw maar toch boos vroeg hij wat ik kwam doen.

   Achteraf appte ze of ik de oppas wilde betalen 50 euro tikkie etc etc.

   Mensen ga hier niet heen. Echt dikke scam!

   Jan (46) 15 december 2022
  • (28)

   Gisteren een date met haar gehad in Angelslo, Emmen. Adres was Vleerackers 80. Moest wel een hele poos buiten wachten want ze reageerde ineens niet meer op de app. Uiteindelijk deed ze open en kwam ik in een heel koud hok terecht... Ze deed wel alles wat was afgesproken maar daar was het ook wel mee gezegd.

   Leon (28) 15 december 2022
  • (56)

   Ze heeft me benaderd via Facebook omdat ik haar had duidelijk gemaakt dat ze geen mensen meer moet oplichten. Het enige wat ze doet is dreigen, nu wil ze mij gaan zwart maken... Nou doe dat maar lekker, we weten allemaal wie hier de echte dader is Rebecca Kratiszc! Ze ging zelfs nog zeggen dat ze me ging aantonen dat ze legitiem te werk ging, dus ik zeg oké stuur het bewijs maar op. Blokkeert ze me snel. Een vrouw met een ontzettend laag IQ, logisch dat ze het pad van de oplichting bewandeld.

   Leo (56) 20 december 2022
  • (38)

   Mensen als jullie eens goed lezen
   Heb ik helaas onder druk klanten moeten laten gaan
   Maar ik heb Zeker niet de intentie om mensen te e bedonderen.

   Rebecca (38) 23 januari 2023
  • (32)

   Beste mannen,

   Jullie hebben de juiste persoon voor jullie. Antony hanouwer beliegd en bedriegt alles en steelt en rooft alles wat los en vast zit tot bloemen aan toe. Hij is de gene die voor de problemen zocht en kyle is een super leuke en fijne spontane meid die uit zich zelf dit totaal niet doet sterker nog jullie moesten eens weten hoeveel last ze ervan heeft. Hij heeft in het verleden al diverse andere meiden in huis genomen op het zwakste moment in hun leven en ze helemaal kapot heeft gemaakt.
   Mannen een verzoek doe aangifte dan kunnen we iets mee. Maak je over haar maar geen zorgen deze leuke spontane dame waar totaal niks mis mee is krijgt hij niet kapot.
   Ik ben de Buurman en ken antony al ruim 10 jaar en het is en blijft altijd het zelfde met hem. Altijd trammelant en gedonder. En bij elke vrouw eindigt het hetzelfde.

   Buurman antony (32) 23 januari 2023
  • (22)

   Hallo mede gedupeerden, ik woon ongeveer 1 straat van deze mevrouw zij gaat schuil onder de naam Kylie. Maar haar echte naam is Elga Rebecca Ahlers...
   Zij heeft een telefoon van mij gekocht voor 90 euro en heeft een aanbetaling van 50 euro gedaan waarna zij de week er op de resterende 40 zou komen brengen omdat er met haar rekening gefraudeerd zou zijn en zij dus niet bij haar geld zou kunnen.... daarnaast was zij bezig met een website opbouwen alleen kon ze dat zonder telefoon niet doen, dus had de mevrouw in kwestie ook geen inkomsten waardoor ze niet voor haar kinderen kon zorgen en mij dat geld nog niet kon brengen.... dus met een goed hart heb ik gezegd prima haal de telefoon maar op en dan betaal de resterende 40 later maar, zij zou dinsdag betalen en inmiddels is het vrijdag.... ik heb haar meerdere berichten gestuurd waarop zij nu reageert dat ze er niet zo veel behoefte meer aan had om te betalen... wel vroeg zij mij of ik eerst even een cadeautje voor haar zoon kon voorschieten aangezien hij jarig was, Wij hebben dat niet gedaan en later kregen we een berichtje dat het met haar zoon niet goed ging en dat hij in het ziekenhuis ligt, en dat het met haar dochters ook niet goed gaat... lang verhaal kort deze mensen hebben ons nogsteeds niet betaald en hier is melding van gemaakt bij de politie, en wij gaan hier dus ook aangifte van doen.... pas op met deze vrouw en ook haar vriend Anthony Hanouwer deze man noemt zichzelf ook wel Tony Montana.....

   Wendy (22) 21 april 2023
  • (53)

   Ook contact met deze dame. Eerst aanbetaling doen omdat haar dochtertje jarig is. Hebbik niet gedaan. Laatst zou ze komen en met 10 minuten vertrekken. Na anderhalf uur nog niemand.
   Toen later mocht ik wel langskomen en mocht wel langer blijven, maar ze kon geen tikkie sturen omdat haar portomenee in een auto was blijven liggen of was gestolen.
   Later vroeg ze of ik wilde komen, maar kon geen tikkie sturen omdat er ineens was ingebroken bij haar.
   Nu ik dus de bovenstaande recencies heb gelezen, ga ik er maar niet mee in zee.
   Heb gelukkig nog niks betaald.

   S (53) 24 april 2023
  • (50)

   Iemand toevallig een telefoonnummer van deze beste dame, of haar vriend? Zij en Anthony hebben namelijk onlangs bij ons huis ingebroken en ik zou toch wel graag m'n spullen terug willen. Het gaat om een kleine duizend euro aan goederen....
   Beeldmateriaal is aanwezig en stuur ik met alle liefde door.

   Op het nummer: 0625294706 neemt ze nooit op

   Groetjes

   Anoniem (50) 17 mei 2023
  • (87)

   ik las zonet dat iemand dacht dat Tony het brein was ....... hahaha . Die is nog te dom om recht voor zichzelf uit te kijken.
   Hij verpest echt elke vrouw en dan zelf maar leugens lopen schreeuwen over andere mannen zodat hij denkt dat hij niet opvalt. Tony !!!!!!! doe iedereen een plezier en spring voor de trein. Niemand zal daar rouwig om zijn. En ik dans op je g...

   hebhekelaantony (87) 6 juni 2023
  • (36)

   Ze gebruikt alweer een nieuw telefoonnummer: 0630492154. Ze appte me dat ze langs wilde komen als escort. Nou prima, was benieuwd maar ze kwam helemaal niet opdagen. 3 dagen lang stuurde ze berichtjes met allerlei smoesjes zoals: auto kapot, tank leeg, ze kwam er elke keer zo aan en ze kwam desondanks nooit. Hele rare scam en snap er nog niks van. Misschien wilde ze dat ik geld over ging maken ofzo maar dat doe ik natuurlijk niet. Rebecca is een geboren scammer.

   Monster C (36) 14 juli 2023
  • (42)

   Elga Ahlers heeft dit ook in Groningen gedaan met mannen. Ook is toen iemand neer gestoken door een vriend waar ze toen een relatie mee had. Beiden zaten in 2019 in de gevangenis om die reden. Ze had toen ze vrij was nog een tijdje een enkelband om. De reden waarom ze dit soort oplichting steeds weer doet is omdat zij geld nodig is. Ze gebruikt al jarenlang hard drugs. Ze ziet om die reden haar kinderen nooit. Die wonen bij hun ( verschillende) vaders. (Dus ze hoeft niet te wachten op de oppas. )

   Jenny (42) 16 juli 2023
  • (36)

   Heet ze nou Rebecca Kratiscz of Elga Ahlers? Ze is wel gek in haar hoofd inderdaad, ver van uit de buurt blijven. Ook gek om te zien dat ze meerdere kinderen heeft, triest voor die kinderen.

   Monster C (36) 16 juli 2023
  • (42)

   Ze heet Elga Rebecca Ahlers. En ze was getrouwd tot 2017 met de vader van 2 kinderen, meisjes. En heeft nog een zoon van andere vader. En ze beweert dat ze is bevallen in gevangenis 2019 van een jongetje van de man die met haar vast zat voor steekpartij. Dit jongetje is gelijk in pleeg gezin geplaats na bevalling. De andere 3 wonen bij hun vaders en daar gaat het goed mee. Ze is gek. Ze schept op dat ze met haar broer sex had toen ze jong was. Echt een zieke geest. En ze liegt heel veel.

   Jenny (42) 17 juli 2023
  • (36)

   Dat ze liegt is een understatement. Vrijwel alle appjes die ik krijg zijn leugens. Dan wil ze weer langskomen.... Is de auto stuk, benzine op, telefoon kwijt, telefoon gestolen. Ze gebruikt onderhand al 6 telefoonnummers en het blijft maar doorgaan. Uiteindelijk komt ze ook nooit, het is een persoon met een IQ dat zo laag is dat een paard er de hik van krijgt. Ze woont op het moment in Nieuw Weerdinge en haar nieuwste telefoonnummer is 0683499377. Ook apart trouwens dat als je met haar appt dat de apps soms ineens niet aankomen of dat ze ineens niet meer reageert, ik blijf me erover verwonderen wat daar allemaal gebeurd aan de B. Nieuwenhuisweg 42. Die Antony is ook al eens achter me aangelopen om geld te vangen, natuurlijk niet gegeven. Je maakt het mee.

   Monster C (36) 18 juli 2023
  • (42)

   Tony is gewoon gewoon een vieze kneus die vrouwen slaat en onderdrukt. Laat deze man gewoon dood gaan. Niemand die hem zal missen

   Ikke (42) 29 juli 2023
  • (52)

   Heb met deze dame ook in het verleden proberen een afspraak te maken in Bargeres maar net toen ik daar kwam was er een inval van de politie bleek om drugs te gaan heeft ze ook poosje voor vast gezeten .en later appte ze van dat nu wel.kon en dat de problemen met de drugs nu over waren heb toen met haar af gesproken en was toen helemaal onder invloed en heb netjes bedankt en krijg je later een scheld sirenare over je een van heb ik jou daar dat mens is echt niet goed ze zit nu veel op chatgirl kwam haar gisteren tegen en sprak ze me aan als ik wilde afspreken alles mogelijk voor 325 euro 🤣😂 triest geval deze dame.

   Geert (52) 4 augustus 2023
  • (37)

   Rebecca Elga huurt nu soms een kamertje in Emmen aan de Dordsestraat 29. Ligt vol met pillen en het is er ontzettend smerig. De vrouw is ook erg onder invloed en gevaarlijk. Zal iedereen afraden om hier überhaupt in de buurt te komen. Ik vond het maar niks en heb vriendelijk bedankt, waarna ik foto’s van haar krijg dat ik haar heb gewurgd en dat ze aangifte tegen me gaat doen. Zielig, dat is het enige wat ik ervan kan maken.

   Klamme (37) 21 augustus 2023
  • (35)

   Hey beste trieste figuren,
   Jullie weten het blijkbaar ontzettend goed
   Hoe mijn leven en die van mijn man in elkaar zit,
   En Jenny jij kunt gewoon even beter naar jezelf gaan kijken
   Weet je jullie zijn triest diep en diep triest
   Allemaal gore vieze leugens
   En jullie kunnen zelf beter naar jullie eigen kijken
   En als je het zo goed weet kom maar even langs adres weten jullie blijkbaar al
   Laat je grote mond eens zien bij me
   2019 resultaat
   Maar jullie vieze overdraagbare ziekte verspijders of beter gezegd vieze hoerenlopers
   Pak een strop en hang jullie zelf op

   Bel me anders even.
   0683499377
   Sta je of beter gezegd wij staan jullie graag te woord

   Elga Kylie tony (35) 1 oktober 2023
  • (18)

   Diepte punt vandaag !!! die pothoer elga of rebecca of hoe ze maar heet. hong maar haar versnoven kop uit het glas te schelden naar kinderen van 11 jaar oud. zie hun schedels op youtube https://www.youtube.com/@elgaahlers politie komt er regelmatig. ze bellen ambulance maar doen dan geen deur open net als dierenambulance maar die gaat ook zo ongerichte zake weer terug DAN DIE VIEZERIKKEN DIE ER NOG DAGELIJKS KOMEN VOOR PLUS MINUS 20 MINUTEN. dat jullie dat wijf willen naaien . kunt er wel een ziekte bij oplopen . drugs en hoere bende

   dernaast (18) 24 januari 2024


Meer informatie en reviews over Kinky