• Simar (30)
  Reviews op Kinky 0 reacties

  Het is wel duidelijk dat alle reviews op Kinky.nl ZEER ONBETROUWBAAR zijn. Ik schrijf wel vaker een review, ook daar, want ja ik vind dat het belangrijk is om andere mensen te tonen of het geld goed besteed is of juist niet. Kinky.nl zal dat ook vinden, anders zouden ze de reviewoptie überhaupt niet hebben gecreëerd. In totaal heb ik 10 review daar geschreven, 8 negatief en 2 positief.. De 2 positieve zijn keurig geplaatst en ALLE negatieve niet. Telkens een reden wat totaal niet aanslaat maar gisteren kwam eigenlijk het grappigste moment.

  Ik schrijf een keurige review, wel negatief, over een prostituee. Zonder adres of iets te noemen dus ze moeten de review naar mijn mening gewoon goedkeuren. Daar is het systeem voor bedoeld!? Krijg ik ineens 10 mails? Dat de review is afgekeurd met de reden:

  '
  Bedankt voor het schrijven van jouw review.
  Hij is helaas afgekeurd!

  De review is waarschijnlijk onbetrouwbaar
  '

  Dus ik reageer: 'waarschijnlijk onbetrouwbaar'. Ik ben daar echt geweest en wil mijn ervaring dus delen.

  Krijg ik vandaag een reactie terug van ene Esther van Kinky.nl:

  '
  We zien dat je je eigen reviews schrijft, dat is natuurlijk niet oké. Daarom hebben we je account ook gesloten.
  ​​
  Met vriendelijke groet,
  Esther - Support Kinky
  Midhold klantenservice
  '

  Dus je mag je eigen reviews niet schrijven? Moet je dan reviews van anderen schrijven? Ik snap er niks van en ik denk...... niemand? Sluiten ze mijn account ook nog. Dat zulke domme krachten bij zo'n website werken slaat echt kant noch wal. Ik heb nog een mail terug gestuurd:

  '
  Eigen reviews schrijft? Dat snap ik niet... Ik schrijf inderdaad reviews over mijn ervaringen met de betreffende prostituees? Dat is niet de bedoeling?
  Verklaar u nader Esther?
  '

  Ik ben benieuwd wat voor reactie ik krijg en/of ik nog een reactie krijg. Ik ben er echt van overtuigd dat ik niks fout doe en ze juist help door mijn ervaringen te delen? Esther, ga alsjeblieft ander werk zoeken. Dit kan niet. Weer een reden waarom je KInky.nl niet moet gebruiken. Helaas is er geen alternatief want Sexjobs valt onder dezelfde eigenaren. Zucht.

  Bezoek Kinky

  Simar (30) 16 februari 2023


Meer informatie en reviews over Kinky