• Arno (28)
  0633217561 spanjaardspad 77 schoonebeek 12 reacties

  Ene Rozemarijn met telefoonnummer 0633217561 van Kinky.nl en Serena van Sexjobs geeft in de advertentie aan in Emmen te zitten. in werkelijkheid zit ze aan Spanjaardspad 77 in Schoonebeek. 10 minuutjes rijden vanaf Emmen dus dat is geen probleem. Wat wel een probleem is, is dat mevrouw apenpokken heeft over het hele lichaam! Ze heeft met opzet op het zolderkamertje zo weinig mogelijk lampen aan zodat het zo min mogelijk opvalt maar zodra je het lichaam ook al aanraakt voel je alleen maar bobbels. Hier niet heen gaan mensen en al helemaal geen geld aan uitgeven. Het feit dat mevrouw je laat komen opdraven terwijl ze weet dat ze monkeypox (apenpokken) heeft is te erg voor woorden!!!!!

  Tikkie informatie:
  Naam: Guersel
  Rekeningnummer: NL62ABNA0869014587

  Bezoek Kinky

  Arno (28) 26 oktober 2022
  • (57)

   Heb me even ingelezen in hoe moneypox worden overgebracht en dat zou zijn door intiem contact zoals zoenen, vrijen en seks met iemand die besmet is. Dus ja, een grote kans dat je bij een prostituee dit ziet. De prostituee moet haar werk maar even stil leggen, dit kan je de klant niet aandoen.

   Wim (57) 26 oktober 2022
  • (30)

   Het is echt verschrikkelijk! Serena of Rozemarijn (hoe ze ook moge heten) heeft mij hetzelfde geflikt. Met name haar benen zitten helemaal onder de bulten en ze neemt gewoon nog klanten aan. Ook laat ze je komen en zegt ze de straatnaam maar niet het huisnummer. Dan moet je bellen als je daar bent. Dan krijg je te horen dat ze nog haar huis moet opruimen, zich moet opmaken, douchen en zo gaat het maar door. Ik heb daar ook nog minimaal een half uur in mijn auto moeten wachten in het dorpje Schoonebeek waar iedereen uit het raam loert als er een onbekend iemand komt......... NIET SLIM. Uiteindelijk mocht ik via de achterdeur naar binnen en was er een hondje helemaal wild die ook de hele tijd op bed klom... En het ergste... die benen inderdaad. Waarschijnlijk de apenpokken. Je moet je dood schamen Serena of Rozemarijn om zo klanten te ontvangen.

   Vin (30) 26 oktober 2022
  • (25)

   Ik heb het ook overwogen, op de foto's ziet het huidje er prima uit. Wil geen apenpokken of gedoe dus ik ga hier maar niet heen.

   Anoniem (25) 26 oktober 2022
  • (30)

   Op Kinky.nl heeft ze de reviews ook uitstaan. Dat doen ze alleen maar als ze iets te verbergen hebben. Ze zal ook wel andere ziektes hebben als je het zo bekijkt. Oppassen mensen.

   Vin (30) 26 oktober 2022
  • (41)

   Hoeren doen tegenwoordig alles voor geld. Blijkbaar zelfs om klanten te ontvangen met ziektes. We leven in een tijd van crisis waar iedereen mag doen en laten wat die wil!? Ik ben blij dat ik daar niet heen ben gegaan.

   Simar (41) 27 oktober 2022
  • (26)

   Ik kan alles beamen wat ze hier zeggen. Serena (of hoe ze ook maar in het echt heet) wil gewoon geld ontvangen en heeft het verder totaal niet over de bultjes op haar benen. Het slaat werkelijk nergens op. Je zal denken dat je wel een waarschuwing krijgt op voorhand per telefoon. Maar zelfs niet eens even een waarschuwing als je er bent. Ik had moeten weglopen maar ben te vriendelijk. Mevrouw moet zich schamen en ik hoop dat ze nooit weer klanten krijgt. Het leek wel echt op de apenpokken trouwens!!!

   MMM (26) 27 oktober 2022
  • (56)

   Aardig vrouwtje die haar hele leven graag aan haar klant wil vertellen. Praten praten praten en uiteindelijk pijpt ze wat en mag je er ook nog even bovenop als je geluk hebt. Maar wel eerst betalen mensen. Bulten vielen mij ook al op de vorige keer, vies. Heeft ze niets over gezegd.

   Monk (56) 28 oktober 2022
  • (26)

   Precies hetzelfde meegemaakt als wat iedereen hier schrijft! Ik moest naar een adres komen in Emmen.. had haar vooraf gevraagd of ze nog bulten heeft, was een stuk minder zei ze. Nou ik weet niet hoe het in het ergste stadium was maar het was super goor!! Haar hele benen en ja eigenlijk het merendeel van haar lichaam zit onder de bulten en desondanks laat ze klanten langskomen!? Nou, als je ziektes wilt moet je bij deze vrouw zijn.

   Bastiaan (26) 10 december 2022
  • (48)

   Laan van de Marel 133 zit ze nu. Ben er afgelopen week geweest en ze heeft nog steeds overal bulten. Niet heen gaan mensen ik heb nu ook overal jeuk op mijn benen. Heb heel veel spijt! Daar betaal je dan voor...

   Theo (48) 11 december 2022
  • (34)

   Ik ken de dame in kwestie. De bulten die beschreven worden zijn geen apenpokken. Ze heeft een niet besmettelijke huidziekte wat voor haarzelf vervelend genoeg is

   erik (34) 8 januari 2023
  • (32)

   Vreselijke vrouw ze heeft het gewoon nog steeds en ontvangt ook nog gewoon klanten. Dit keer in Emmerhout. Ze moet wel erg in geldnood zitten om mannen op deze wijze langs te laten komen. Schaam je diep!

   Potter (32) 16 januari 2023
  • (80)

   Ben een vaste klant al vanuit de tijd dat de dame nog Salomena heette , nu Rozemarijn, Serena etc etc dame is geestelijk niet stabiel, heeft een slecht zelfbeeld en beeld zichzelf in dat ze op academisch niveau denkt.Gevolg is immens hoge prijzen en daar zijn de diensten en de accomodatie niet op afgestemd, kijk je kritisch naar de accomodatie, de diensten en de ellenlange onsamenhangende verhalen dan krijg je een inzage in de bovenkamer van een verknipt persoon. Je moet ervanuit gaan dat ze bij haar moeder ontvangt en als ze ruzie heeft bin een cliënt thuis altijd om en nabij Emmen. De huiduitslag heb ik maar één keer geconstateerd in de tijd dat de dame in Groningen ontving toen heb ik even een beurd overgeslagen.. Gezien het al 5 jaar geleden was denk ik niet dat het het apenpokkenvirus is maar inmiddels kan het wel maar dan moet ik het eerst zien. Dame was altijd bare te nemen voor weinig maar dat er piloten zijn die hoge bedragen betalen ligt meer aan de zwakheid en drang van de cliënt zeg dan ook niet betalen dan dalen de onwerkelijke prijzen ...succes of blijf thuis is mijn advies .

   Dikke Snikkel (80) 20 januari 2024


Meer informatie en reviews over Kinky