• Anno (27)
  Sofia telnr 0625193209 en 0644296330 14 reacties

  Een shemale genaamd Sofia (vast niet haar echte naam) zit in Emmen. Zweelerbrink 168. Was hier vorige week ook al. Een hele dikke verschijning die nog veel dikker is dan dat de foto's laten zien op het kinky profiel. Was bij haar geweest, niet leuk, was snel weer weg. 150 euro betaald voor letterlijk niks! Nu appte ze of ik weer wilde langskomen? Nou dacht het niet. Was een vriendin bij haar, dus ik zeg: ik wil die wel. Ging ze me blokkeren haha wat een gekke wereld. Zorgt ze er ook nog voor dat de vriendin Aleska met telnr 0687482373 me blokkeert. Trieste figuren waar ze snel iets aan moeten doen. Zal snel genoeg een klant zijn die het niet tolereert wat deze gekken allemaal uithalen. Niet heengaan. Naar beide niet trouwens. Draait alleen om geld en je krijgt er niets voor terug.

  Bezoek Kinky

  Anno (27) 15 februari 2023
  • (30)

   Die Sofia zit normaal in Groningen. Kwam haar eens tegen tijdens het uitgaan. Zei ze in slecht Engels dat ze op Kinky zat en diensten aanbood tegen betaling. Een dikke verschijning is een understatement..!

   Leon (30) 15 februari 2023
  • (21)

   Ik zag het ook al voorbij komen via de website van Kinky.nl. Sommige mensen hebben echt geen schaamte. Hoe kan je nou zulke diensten aanbieden als je er zo uitziet. En dan ook nog slechte diensten als ik dit zo lees. Ik vind het goed en mooi dat er prostituees zijn maar je kan ook te ver gaan. Zal deze überhaupt klanten krijgen? Denk het niet.

   Kevin (21) 15 februari 2023
  • (20)

   Ik heb een tijdje met haar gemaild op sofiweb12.es@gmail.com, want ik woon in Groningen en had haar eens voorbij zien komen op Onlyfans, waar ze Sofiweb1 heet. Ze wou ook goud geld voor haar onlyfans pagina hoor maar was benieuwd omdat ze er grappig uit ziet. Heb haar verder nooit in het echt gezien maar dus wel veel met haar gemaild op sofiweb12.es@gmail.com omdat ze wel wilde afspreken met mij. Helaas tegen betaling. Geld geld geld.

   Cal (20) 15 februari 2023
  • (21)

   Hier ben ik Sofia, de hoofdrolspeler van dit verhaal. Degenen die de foto willen weten en zien van de persoon die deze recensie heeft gemaakt, kunnen naar mijn nummer schrijven en ik kan je al het bewijs sturen waar deze man mijn beste vriend wil toe dwingen heb seks voor 100 € en mijn vriend accepteerde het niet en hij geeft mij de schuld omdat hij al mijn klant was

   Sofia (21) 15 februari 2023
  • (27)

   Het enige wat mevrouw riep nadat ik niet meer wilde daten met haar was: 'Fucking stupid idiot' en 'unhappy bitch' en ‘fat bitch’. Vriendelijk zijn tegen je klanten zit er niet in. Ik lees aan andere reacties dat ik niet de enige ben en daar ben ik blij om. Hopelijk worden mensen wakker van deze conversatie.

   Anno (27) 15 februari 2023
  • (51)

   Het zal tijd worden dat de politie eens wat gaat doen aan dit soort terreur van prostituees. Ze vragen super veel geld en als je ook maar teveel vraagt per whatsapp blokkeren ze je zonder pardon. Ik herken dit verhaal dus heel goed. Meestal valt de date ook nog tegen omdat je binnen enkele minuten weer buiten staat terwijl je toch echt voor langer hebt betaald. Politie: doe eens iets aan dit soort gedrag!! Telefoonnummers, adressen en zag zelfs een e-mails. Aanpakken die hap!! Makkelijker gaat het niet worden.

   Money (51) 15 februari 2023
  • (21)

   Nu realiseer ik me pas dat ik mijn tijd heb verspild aan deze vijfde pagina, stuur e-mails naar ondersteuning waar dit onderwerp me afperst en vraag om € 150 in ruil voor het verwijderen van deze valse publicatie en technische ondersteuning vertelt me ​​​​alleen dat het niet mogelijk is om het te verwijderen want volgens dit nepverhaal is het viraal hahaha

   Sofia (21) 15 februari 2023
  • (30)

   Niks mee doen joh gewoon niet afspreken. Sowieso het feit dat ze 150 per half uur vragen is waanzin tegenwoordig. Paar maanden geleden was dit nog 100 euro en zelfs dat was aan de dure kant. Je kunt me niet wijs maken dat de prijzen met 50% zijn verhoogd in zo’n korte tijd. Snap dat kinky de prijzen ook heeft verhoogd maar om dit nou door te berekenen aan je klanten terwijl je zelf zwart betaald krijgt: een NO GO.

   P (30) 15 februari 2023
  • (39)

   Binnenkort maar even een bezoekje brengen aan het mooie zweelerbrink! Die gast die een kamertje verhuurd aan die dames is zelf ook zo gek als een deur. Zit altijd thuis, zonder werk en is een gek. Ben er zelf een keer geweest. De deur van de woonkamer stond op een kiertje dus ik keek, zag ik hem daar zitten. Hij stond op, rent naar de deur en wou me aanvallen. Ben maar snel weg gegaan. Feit dat zulke dames nog steeds hierheen gaan zegt ook wel wat over de dames. Schorriemorrie. En dat in ons mooie Drenthe. Rot op allen. En zoals een ander al aaangaf: politie doe eens een keer wat. Buren ondervinden er enorme hinder van. Bezoek dat adres eens en kijk wat je er allemaal vind. Tip: neem geen blue light mee want dan zal je gek op gaan kijken. 😆

   Bastiaan (39) 15 februari 2023
  • (21)

   Ik ben Sofia, deze man liegt. Ik ben gekomen om mijn waarheid te spreken. Ik ben een transgender meisje van 21 jaar. Deze man is ongeveer 36 jaar oud. Ik ontmoette hem in Groningen, hij vroeg om mijn diensten en toen ik aankwam op de plaats van de afspraak werd hij vergezeld, hij lachte me uit en ze renden weg, ik denk dat ze dronken waren (ik heb foto's en ik heb bewijs). Een paar dagen later kom ik naar Emmen om te werken. Hij schrijft me opnieuw en verontschuldigt zich. Als ik €100 betaal voor 30 minuten, staat er dat je in Emmen maar €100 betaal voor 30 minuten, dan accepteer ik dat. Ze zorgde elke dag heel goed voor hem, ze schrijft me en ik vertel haar dat ik vandaag heb besloten niet terug te gaan naar Emmen, dit keer heb ik besloten om met een transvriend mee te gaan. Deze man vertelt haar hetzelfde als hij mij vertelde, hij bood mijn vriend slechts € 100 aan en zij wijst het af. Hij schrijft om me te beledigen en me te vertellen dat mijn vriend hem vanwege mij heeft afgewezen. Ik ga door met hem te blokkeren en dan belt hij me aan de telefoon. Ik accepteer het en toch accepteert mijn vriend het niet. Hij doet deze beoordeling en stuurt me de link. Ik neem contact op met de eigenaren van deze pagina en ze vertellen me gewoon dat ze iets hebben dat zegt dat ze de recensie niet kunnen verwijderen omdat het viraal is, ze zeggen dat ik moet praten met de persoon die de recensie heeft geplaatst om tot overeenstemming te komen. Ik blijf contact opnemen met mijn klant en hij vraagt ​​me om hem € 150 te betalen om dit item te verwijderen. Ik heb het gevoel dat dit afpersing is. Als je mijn sociale netwerken bezoekt, zul je zien dat er alleen maar positieve recensies zijn en nu kan ik zien wat een klant doet alsof een prostituee hem heeft afgewezen.

   Sofia (21) 15 februari 2023
  • (27)

   Nou het is wel duidelijk mensen. Het komt er op neer dat hoeren je gewoon mogen beledigen op whatsapp en je daarna nog blokkeren ook. Afspraken niet nakomen of veel te hoge prijzen vragen. Alles is tegenwoordig geoorloofd. Bedankt voor alle reacties van mensen die het met me eens zijn. Ben het er deels ook mee eens dat we er iets aan moeten doen maar denk tegelijkertijd dat we zoiets moeten overlaten aan de politie. Heb getwijfeld om vanavond naar die vrouw te gaan en haar even flink aan de tand te voelen waarom ze mensen zo tot het bot beledigd. Heb toch besloten om lekker thuis te blijven en een review te plaatsen over mijn bevindingen met de prostituée haar handelen.

   Anno (27) 15 februari 2023
  • (43)

   Zag het voorbij komen op social media. Heb het kinky profiel bekeken. Hier betalen mensen tegenwoordig geld voor? Dat kan ik me oprecht niet indenken. Je zal denken dat een persoon die er niet goed uitziet op z’n minst vriendelijk is. Wat een verhaal zeg off. Sofia schaam je rot. En je vriendje Aleska die lijkt wel heel veel op je. Geen scam dat je met meerdere hengels in de vijver vist?

   Vincento (43) 15 februari 2023
  • (29)

   Heel vies persoon waar je zeker niet mee moet daten. Foto's zijn nog een stuk beter dan wat je in het echt aantreft... Wat wel al een wonder is op zich.. Want de foto's zijn ook niet top. In het noorden is echter zo weinig keuze dat je soms maar gewoon gaat. Bij deze dus niet doen!

   Tim Tat (29) 4 maart 2023
  • (37)

   Degene waar je het over hebt die eerst Aleska heette, heet nu Ailen H met telefoonnummer 0687482373. Geeft ook wel gelijk aan dat ze zich schuldig hebben gemaakt aan iets wat niet mag, anders had je natuurlijk niet je naam veranderd... Snap ook wel dat je een alias gebruikt met dit werk maar om dat zo vaak te wijzigen? Hmmm.

   Bas (37) 12 maart 2023


Meer informatie en reviews over Kinky