• Jopie Klepzeiker (36)
  Kinky illigale prostitutie advertentie website 0 reacties

  Kinky.nl werkt stimuleerd, werkt mee aan en promoot illigale prostitutie!

  Alle prostituees die daar een advertentie mogen plaatsen voldoen niet aan de nieuwe wet voor sekswerkers.

  De meeste prostituees op Kinky.nl werken nl. illigaal in Nederland zonder geldig verblijf- en/of werkvisum.

  Verder moeten sekswerkers als ze adverteren verplicht hun geldige registratienummer vermelden.

  Kinky.nl laat prostituees tegen deze wet in doodleuk hun advertentie plaatsen zonder de sekswerker verplicht zijn/haar registratienummer te laten vermelden.

  Hiernaast biedt 99% van de adverterende sekswerkers (hoeren) thuisontvangst aan in hun advertentie op Kinky.nl.

  Thuis werken als prostitue zonder vergunning is verboden en geen enkele gemeente in Nederland geeft een vergunning hiervoor.

  Verder hebben de meeste sekswerkers op kinky.nl geen geldige vaste verblijfsadres en/of zijn niet ingeschreven Nederlands woonadres.

  Dit is volgens de prostitutiewet ook een vereiste om als sekswerker te werken.

  De hoeren en escort dames, heren en shemales op kinky.nl staan in de meeste gevallen op de koop toe ook geeneens ingeschreven bij Kamer van Koophandel en hebben dus geen KvK-nummer.

  Maar het ontbreken van een Nederlandse bankrekening slaat toch wel alles en hiervoor wordt dan ook vaak cash afgerekend door de illigale prostituees.

  Bij steeds meer van de kinky.nl adverterende illigale sekswerkers kun je met Tikkie betalen, waarvoor een katvanger zijn rekening beschikbaar stelt.

  Kortom doen de illigale hoeren op kinky.nl overduidelijk aan witwassen van grote sommen geld waar ook nog eens geen belasting over wordt betaald.

  Kinky.nl verdiend enorm veel geld en haalt super hoge winst uit zwart geld wat witgewassen is door de adverterende sekswerkers.

  Kinky.nl doet dit door zoveel mogelijk betaalmogelijkheden aan de illigale hoeren aan te bieden die voor hun gemakkelijk zonder probleem of identietijdcontrole anoniem zijn te gebruiken.

  En kinky.nl zich maar verschuilen achter het standpunt dat ze alleen maar een platvorm zijn die adveretenties verkoopt en niet verantwoordelijk is voor de inhoud of juridisch aansprakelijk zijn voor het aanmoedigen en stimuleren van illigale prostitutie.

  Ja ja, maar er over de rug van illigale sekswerkers stiekenlm grof geld mee verdienen.

  Zie meer over de nieuwe wet en regelgeving voor sekswerkers en hoe kinky.nl deze overtreedt op de website van Rijksoverheid.

  Bezoek Kinky

  Jopie Klepzeiker (36) 13 april 2023


Meer informatie en reviews over Kinky