• Els (40)
  Onbetaalbaar geworden 2 reacties

  De oprichters van kinky zijn slimme mensen.Deze mensen hebben jaren geleden een goedlopende website opgezet waaraan ze goud hebben verdiend en nog is het niet genoeg. Ik geef ontspannigsmassages met een erotisch tintje.Dit is het enige inkomen wat ik heb en ik ben afhankelijk van dit soort sites.Meestal plaatste ik mijn adv telefonisch omhoog of ik kocht credits voor 16 euro, dit kan niet meer. Juist nu in coronatijddat veel vrouwen het moeilijk hebben ivm de regels hebben deze egoïstische hebberds besloten om de prijzen van de credits te verdubbelen 10 credits voor 33 euro en om het makkelijker te maken is het omhoog bellen ook afgeschaft. Ik ben nu niet meer in de gelegenheid om mijn advertentie omhoog te plaatsen of te promoten. Het is nu woensdag en ik heb 1 klant gehad.Ik kan me geen 30 euro veroorloven en als ik mijn prijzen omhoog gooi komt er helemaal niemand meer.Het word tijd om een klacht in te dienen.Helaas zal dit niet veel uitmaken want ze weten dat vrouwen toch wel blijven adverteren. Ook ik wijk uit naar Sexjobs.Beter en goedkoper
  Mij zijn ze als klant kwijt en ik hoop dat er nog meer dames volgen.Een egoïstische daad van een stel zelfzuchtige dieven.

  Bezoek Kinky

  Els (40) 21 oktober 2020
  • (19)

   Ik kan je wel helpen hoor, hoe kan ik je bereiken?

   David (19) 31 januari 2021
  • (41)

   Ja idd ik ken ook iemand die van kinky afhankelijk is... crimineel en schofterig is het! Heb er geengoed woordvoor over... zelf zoiets beginnen is een duur geintje denk ik.. maar kom je toevallig uit buurt van zwolle?

   Ron (41) 4 augustus 2021


Meer informatie en reviews over Kinky