• Ciriel (32)
  Nooit geld overmaken tikkie of bankoverschrijving 0 reacties

  Pas op mensen! Sommige prostituees zijn nep of hebben totaal geen intentie om op de date te verschijnen. Er zijn een paar die een aanbetaling vragen en soms zelfs de volle pond omdat ze zogenaamd onder bewind staan of welke smoes dan ook! Zodra je hebt betaald hoor je niets meer van ze want tja het geld is al binnen! Ik heb 2 keer dezelfde fout gemaakt en ben er dan nu ook klaar mee. Kinky gecontacteerd met deze fake profielen op hun website! Ik kreeg onderstaande mail als reactie terug, zeer spijtig. Kan wel aangifte gaan doen maar weet nu al op voorhand dat het niets gaat opleveren!

  ---------- Mail reactie van Kinky ----------

  Wat ontzettend vervelend dat je op deze manier bent opgelicht. Het is helaas een beruchte manier van oplichting; vooraf geld overmaken, geld aan een chauffeur betalen of de dame moet "eerst het geld naar haar chauffeur brengen/sigaretten halen/iets uit de auto pakken." We gaan je melding registreren en het account controleren.

  We raden je aan hier aangifte van te doen/melding van te maken bij de politie. Dit kan ook anoniem meldmisdaadanoniem.nl.

  Om te voorkomen dat je nog een keer zo'n negatieve ervaring hebt wil ik je aanraden ook te kijken naar recensies op het forum als je interesse in een advertentie hebt, goede recensies vergroten de kans op een succesvolle afspraak. Dit kan op de website van hookers.nl.

  In ieder geval bedankt voor je mailtje, en hopelijk is je volgende paydate een succesvolle!

  Bezoek Kinky

  Ciriel (32) 18 oktober 2020


Meer informatie en reviews over Kinky