• Anoniem (25)
    Fokkingeslag 31 Emmen 9 reacties

    November 2020 adverteren er twee shemales in Emmen. Een van hen had Whatsapp en de ander niet. Besloten om met degene af te spreken die Whatsapp had omdat die andere niet op sms reageerde. De persoon waar ik mee ging afspreken noemde zich Sofia op Kinky.
    Eenmaal aangekomen bij Fokkingeslag 31 te Angelslo Emmen (wat een pokke eind trouwens) zag ik een geheel ander persoon staan. Het gekke was al dat ik zelf de deur open mocht doen en dat zij ver in de gang stond waar het donker was... Belletje ging al rinkelen dat hier iets niet pluis was. Even goed bekeken, haarkleur was hetzelfde als op de foto maar daar was het ook wel mee gezegd. Soms ben ik te vriendelijk en laat ik het maar gaan, 150 euro betaald voor een zeer matige avond!
    Dag erna, nog steeds een vieze smaak in de mond dus dacht ik zal toch die andere eens proberen, een hele mooie blonde genaamd Marbella ts! Whatsapp deed het dit keer wel dus deze persoon zei dat ze ook in Fokkingeslag 31 was. Weer met mijn autootje tuffen naar het kleine Emmen. Er waren meerdere slaapkamers boven dus het zou kunnen natuurlijk dat ik die de vorige dag had gemist. HELAAS hetzelfde liedje, zelf de deur open doen en stond er iemand aan het eind van de gang en JA HOOR! Het was precies dezelfde persoon als van de dag eerder! Geen blonde met dikke billen maar een kleine smalle brunette! De foto aan de persoon laten zien en gevraagd of de blonde shemale present was, probeerde ze nog te beweren dat zij het was ook! De wereld is helemaal gek geworden kan ik jullie vertellen, oplichters. Het gekke is nog dat de persoon er helemaal niet zo gek uit ziet, dus gebruik gewoon je eigen foto's! Dan lopen mensen ook niet weg!

    Lang verhaal kort: Ga niet naar Sofie of Marbelle ts te Emmen Fokkingeslag 31 Angelslo.

    Bezoek Kinky

    Anoniem (25) 11 november 2020
    •  (41)

      Vandaag, 11-11-2020 weer 2 nieuwe neppers in Emmen. Deze zitten ook gevestigd op adres Fokkingeslag 31 te Angelslo!

      1: Dulce - 0622504243
      2: Britanyy Ts - 0613677930
      3: Sofia - 0622889238
      4: Marbella ts - 0623793826

      Allemaal dezelfde persoon. Hoe kan Kinky zoiets uberhaupt toelaten? Dacht dat ze elk profiel gingen checken!? Triest!

      Fredje (41) 11 november 2020
    •  (28)

      Er is inderdaad 1 ladyboy op het adres Fokkingeslag! Maar dit is nog niet eens het ergste. Het enige wat je krijgt is een blowjob en dan mag je zelf even aan je eigen slurfje trekken om het af te maken. Seks zit er niet in. De slechtste host tot nu toe wat ik heb meegemaakt! Geen ritje Emmen meer voor mij.

      Fox (28) 11 november 2020
    •  (55)

      Bij de dierentuin krijg je inderdaad meer te zien in Emmen.

      : - )

      Wim (55) 11 november 2020
    •  (25)

      12-11-2020 zijn de advertenties plots van internet verdwenen! Heeft deze post toch zijn werk gedaan. Spijtig dat het moet maar wil wel mijn medemens waarschuwen tegen zulke identiteitsfraude!
      Zulke dingen blijven melden mensen! Zo houden we het tegen!

      Anoniem (25) 13 november 2020
    •  (28)

      Weer een nieuw account op Kinky! Genaamd Lisandra telefoonnummer 0613340274. Even een appje gestuurd en deze zit dus ook weer aan het fokkingeslag in Emmen en ik ben er 99% zeker van dat ik weer met dezelfde persoon chat. Het is echt te zielig voor woorden om zo te adverteren. Kinky ingelicht maar die doen natuurlijk ook niets, zolang zij de bijdrage maar ontvangen voor het plaatsen van de advertenties...

      Fox (28) 16 november 2020
    •  (32)

      Stop being idiots the fact that last week there was a girl with a false profile does not mean that all those who arrive are also ...

      Anonimo (32) 17 november 2020
    •  (25)

      Ik ben naar meerdere van deze profielen geweest en ze werden allemaal beheert door 1 persoon! Alle profielen die naar Fokkingeslag 31 wijzen zijn dan ook geheel fake! De enige idioot hier ben jij meneer Anonimo. Feit dat meerdere mensen dit al is opgevallen zegt overigens ook genoeg. Hoe kan 1 persoon nou 6 profielen beheren op Kinky en Kinky doet hier helemaal niets tegen? Daar ligt het probleem, foto verificatie bij het maken van een profiel lijkt me noodzakelijk in deze tijd. Feit dat Kinky de prijzen heeft verhoogd voor het plaatsen van een advertentie werkt ook niet mee, hierdoor geven ze de profielen nu soms door om zo minder kosten te maken.

      Anoniem (25) 17 november 2020
    •  (28)

      Weer een shemale in Emmen aan het Fokkingeslag 31 te Emmen genaamd Antonella met telefoonnummer 0620828616. Ik vroeg om een video call om te bevestigen dat het degene was op de foto, was heel donker dus kon alsnog niets zien. Grappenmakers. De shemale zei nog dat mannen graag voor de gek gehouden willen worden, dus dat het niet uit maakt of je de persoon op de foto treft. Ze doen het vaak alsnog wel... Nou, ik ga in ieder geval meteen weg als ik zoiets opmerk. Slaat toch nergens op? Gebruik gewoon je eigen foto's zal ik zeggen.

      Fox (28) 23 november 2020
    •  (28)

      Dit account die Antonella heette, heet nu Anahis. Geen idee waarom ze telkens de naam wijzigen, waarschijnlijk om slechte recensies te ontlopen op deze wijze.

      Fox (28) 24 november 2020


Meer informatie en reviews over Kinky