• Anoniem (28)
  Kinky oplichting 0634218529 genaamd Charlot 2 reacties

  Zeer grote Kinky.nl oplichting door een profiel die nep is en je aan het lijntje houdt. Ik vroeg vooraf op de app of ik ook via de bank kon betalen. Nou dit kon wel en dit moest eigenlijk vooraf want dan kon ze zelf naar de bank gaan en checken of het geld er op stond. Ik vroeg dus welke bank ze zat, ING zei ze. Nou prima, zit ik ook! Toen zei ze plots dat ze onder bewind stond en dat ze niet bij de rekening kon en stuurde ze een Tikkie naar een ABN rekening, zeer apart. Ik vertrouwde het niet dus ik vroeg om te gaan videobellen, dat deed ze en gek genoeg was ze wel precies als degene die op de foto's stond. Dus maar het geld overgemaakt naar de Tikkie die ze stuurde.
  Vanaf dit moment was haar taktiek om mij zo lang mogelijk aan het lijntje te houden. Ze zei, bedankt dat je het hebt overgemaakt ik ga nu 1 uur rijden naar de stad om te kijken of het geld op mijn rekening staat bij de ABN AMRO, midden in de nacht! Wait what? Je had toch ING?
  Ik was op dat moment al naar haar plaats gereden. Te gek voor woorden maar goed, je hebt al betaald, zit in je auto te wachten dus je zit al aan het lijntje. Na een uur weer geappt zei ze: ja kom me maar tegemoet rijden dan zien we elkaar bij een tankstation. Dus ik weer een uur rijden naar een tankstation, niks, geen vrouw/shemale te bekennen! Kwam ik nog een politie tegen die vroeg wat ik daar deed, heel fijn allemaal!
  Weer geappt waar ben je? Hoorde ik er niks meer van, belachelijk! Kijk als je iemand oplicht, het geld al binnen hebt, dan heb je gewonnen. Duidelijk ik ben er in getrapt in deze grote scam. Maar ga dan niet iemand van hot naar her sturen midden in de nacht, dit kan je niet maken.
  Heb Tikkie hierover aangesproken, die stelden dat ze een onderzoek gingen instellen en dat ik nog aangifte moest doen bij de politie. Dit inmiddels gedaan, dus nu is het afwachten of ze deze persoon gaan oppakken! Laten we het met z'n allen hopen. Ik heb tenminste weer een les geleerd, NOOIT GELD VOORAF OVERMAKEN. Had ik normaal ook niet gedaan maar toen ze ging videobellen was ik toch wel om. Stom dus.

  Gegevens van de oplichter:
  - Ze noemde zichzelf Charlot
  - Telefoonnummer: +316 34 21 85 29
  - Haar IBAN: NL26 INGB 0669153567
  - Tikkie IBAN: NL13 ABNA 0506417344

  Bezoek Kinky

  Anoniem (28) 21 oktober 2020
  • (34)

   Dan ben je toch zelf niet zo slim

   Onbekend (34) 4 februari 2021
  • (28)

   Heeft weinig met slim te maken. Je gaat er vanuit dat mensen eerlijk zijn op deze wereld. Zeker als ze nog gaan videobellen en zichzelf tonen. Ik betaal in ieder geval nooit weer vooraf.

   Anoniem (28) 8 februari 2021


Meer informatie en reviews over Kinky