Hot or Not
9,1

401 reviews

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt. De datingwebsite die gevonden kan worden op www.hotornot.nl. Bij Hot or Not kan je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Cijfer en gebruikersgemak

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,1! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not

 • 1 week abonnement: € 15,00
 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Hot or Not? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (401)

 • Gerry (58)
  Aan te raden voor jong en oud 1 reactie

  Het wordt me misschien niet in dank afgenomen dat ik dit vertel, maar het is zo dat zowel ik als mijn zo'n hoer actief lid zijn op Hot or not. En het mooie is, er zijn voor ons allebei talloze mooie en lieve vrouwen om uit te kiezen waar we een gesprek mee willen voortzetten en wie weet later willen afspreken. Hetaakt dus niet zo veel uit hoe oud je bent voor deze site, het is voor alle leeftijden aan te raden!

  Gerry (58) 26 juli 2017
 • Almerelady (40)
  Hot or Not diamanten en vip lidmaatschap benodigd 1 reactie

  Ik vind HotorNot.nl wel aardig aan de dure kant moet ik bekennen. Ja, je krijgt makkelijk dates en het is makkelijk om in contact te komen met andere personen maar het feit dat je eerst moet betalen voor een Vip abonnement en daarna nog eventueel een diamanten pakket, staat me niet aan. Er zijn mensen die vragen om fotos alvorens ze daten, niet zo raar, want door dit te doen weten ze dat de andere partij niet nep is (een nep lid kan geen selfies van zichzelf tonen) en je kan meteen meer van de persoon zien. Prima dus! Maar om fotos te kunnen versturen heb je een zogenaamd diamanten pakket nodig waar je tevens 25 euro voor dient te betalen. Ik had het veel mooier gevonden als dit bij het Vip lidmaatschap in had gezeten. Dan desnoods 30 euro per pakket maar dan heeft iedereen dezelfde rechten. Natuurlijk heeft het ook wel wat dat de diamanten nu een extra optie zijn waar je niet perse gebruik van hoeft te maken. Mijn persoonlijke mening is echter dat het bij het Vip in had moeten zitten. Voor de rest niets te klagen.

  Review over:
  www.hotornot.nl

  Huidige profiel:
  Almerelady

  Almerelady (40) 18 juli 2017
 • Leon (38)
  Hotornot is heel goed meer dan 10 dates 1 reactie

  Ik heb meer dan 10 ontmoetingen gehad in mijn 1 maand lidmaatschap tijd. Er is niets slechts te zeggen over www.hotornot.nl, zo simpel is het. Ik lees andere reviews en 99% is gelukkig positief en zijn er dus weinig azijnpissers tegenover deze datingwebsite. Dit zegt wel genoeg over hoe goed deze datingwebsite is. Het kost wel 25 euro voor een maand maar dat krijg je er zeker voor terug. Sterker nog als je een avondje uit gaat betaal je 50 euro aan drankjes... Dus, Hot or Not is een goede keuze.

  Leon (38) 18 juli 2017
 • Alwin (34)
  Jongeren 0 reacties

  Dit is een site die heel veel door de jongere volwassenen wordt gebruikt.
  Nu is het natuurlijk ook geen site speciaal voor 50+ ofzo, zoals die er wel zijn.
  Maar je merkt duidelijk wanneer je hier online bent dat er veel jongere singles zijn en dat is erg fijn!
  Wanneer je een druk leven hebt, ben je niet altijd in de gelegenheid om naar veel uitgaansgelegenheden te gaan.
  En dan is een datingsite als hot or not een ideale uitkomst.
  Ik ben een tevreden klant, heb veel leuke vrouwen ontmoet en er zitten zelfs 2 of 3 bij waarvan ik denk dat het misschien wel iets serieus zou kunnen worden.
  Ik ben benieuwd hoe het afloopt.

  Alwin (34) 16 juli 2017
 • Kenny (48)
  Verrassend gebruiksvriendelijk 1 reactie

  Er zijn weinig websites die zo gemakkelijk in gebruik zijn als Hot or not. Of dit nu wel of niet je ding is, iedereen kan dat hier geloof ik wel. Wanneer je dan een leuk iemand ontmoet kun je ook meerdere extra dingen doen op de website dan alleen chatten.

  Kenny (48) 16 juli 2017
 • Bennie van Veen (25)
  Hot or Not veel leden 1 reactie

  Sinds wanneer zijn er zoveel leden op Hot or Not? Het is echt niet normaal hoeveel mensen hierop zitten. Zijn duizenden pagina's met tientallen leden. Ik wist nooit dat Hot or Not zo groot was, dacht dat Tinder de grootste was maar dat blijkt niet zo te zijn. Het spel wat je kan spelen op Hot or Not is ook wel leuk, vooral omdat er zoveel leden zijn komt hier nooit een eind aan! Ik zal Hot or Not aan iedereen aanraden. Snap niet dat Hot or Not niet even wat meer gaat adverteren want het is echt een super website met al veel leden, met adverteren zal dit nog veel meer worden.

  Bennie van Veen (25) 15 juli 2017
 • Theo (40)
  Hot or Not vip en diamanten 1 reactie

  Je weet dat wanneer je een account registreert op Hot or Not dat je veel aandacht zult krijgen en dat er waarschijnlijk veel ontmoetingen zullen plaats vinden. Alles is super aan deze website, desondanks stoor ik me aan 1 ding: je moet eerst een lidmaatschap kopen om onbeperkt te kunnen chatten, dit heet vip. Nou prima, 25 euro, voor deze website is dat het zeker waard. Daarna kom je er achter dat je ook nog diamanten kan halen waarmee je weer extra dingen kan zoals in spotlight staan, zodat je meer aandacht krijgt. Ik vind dat dit bij het vip in moet zitten. Dan het vip maar wat duurder maken, maar met diverse pakketten is het overzicht bij mij een beetje weg. Verder wil ik niet teveel klagen want dit is echt een top datingwebsite.

  Theo (40) 12 juli 2017
 • Paul (48)
  Niet zo duur 1 reactie

  Eindelijk een keer een site die niet zo duur is. Er zijn daadwerkelijk sites die een belachelijk hoog bedrag vragen voor een bepaalde (korte) tijd lidmaatschap. Ik snap niet dat er mensen zijn die dit overwegen, laat staan doen. Ik in ieder geval niet. Toen kwam ik hot or not tegen, met hun prijzen. Dit kan nog net vind ik en daarom durfde ik het ook een keertje aan. Hierh eb ik tot nog toe geen spijt van gehad want ik vind het een toffe site met prachtige en lieve vrouwen die zeker een goede kans maken om een plekje in mijn hart te krijgen.

  Paul (48) 9 juli 2017
 • Florian (42)
  Geen geld terug 2 reacties

  Laatst is er iets bij mij fout gegaan met de betaling waardoor ik het nog een keer probeerde.
  Met als gevolg, ik heb uiteindelijk voor twee keer betaald.
  Dit was absoluut niet mijn intentie, dus heb ik contact opgenomen met de klantenservice.
  Op de vraag of ik de helft van mijn geld terug mocht, was het antwoord helaas negatief. Hier ben ik niet van gediend.

  Florian (42) 8 juli 2017
 • Rick (27)
  Mail in de spambox en hotmail outlook Overige box 2 reacties

  Waarom komen de mails van hotornot.nl niet gewoon in mijn inbox. Op mijn telefoon krijg ik ze keurig in mijn inbox maar zodra ik naar hotmail.com of outlook.com ga staat die plots in Overig (dit is heel slecht te vinden). Ik las dat iemand anders dit ook had op een andere datingwebsite, zonder antwoord helaas. Op zich is het niet heel erg omdat ik mijn mails meestal wel open op mijn telefoon maar vind het gewoon raar, ligt het aan de website, hoe deze de mails versturen?

  Rick (27) 8 juli 2017
 • Talia (26)
  Plezier beleefd op hotornot nl 0 reacties

  Veel plezier beleefd aan mijn tijd op Hotornot.nl, de leden zijn hier vriendelijk en ze chatten, zoals het hoort, bijna allemaal terug. Het is wel verstandig om de leden zonder ster voor de naam te negeren, deze kunnen namelijk niet chatten en zijn dan ook niet serieus zoekend. Soms voegen deze gratis leden je wel toe aan hun favorietenlijst, waar jij dan een melding van krijgt. Gewoon negeren en op zoek naar iemand met ster, tip van de maand!

  Talia (26) 4 juli 2017
 • Jarno (32)
  Losbandig 1 reactie

  Ik hou van vrouwen en ik hou van daten, wat ik nog niet zoek is een vaste relatie. Ik heb gemerkt dat veel mensen op een dating site dit wel zoeken. Dat is natuurlijk ook niet raar, maar gelukkig heb ik hier een aantal gevonden die wat losbandiger zijn hierin en mijn wensen delen. Lekker los en gezellig zo lang het leuk is van elkaar genieten. En die foto's sturen is dan natuurlijk helemaal een topper haha als je begrijpt wat ik bedoel

  Jarno (32) 1 juli 2017
 • Esmiralda (25)
  Hot or Not account verwijderen howto 5 reacties

  Het is heel lastig om te weten waar je een Hotornot.nl account kan verwijderen. Na een tijdje zoeken en tevens raadt te hebben gekregen van de klantenservice kan ik het jullie mededelen als volgt:

  1. Inloggen met je huidige account.
  2. Instellingen.
  3. Wijzig profiel.
  4. Account verwijderen.
  5. Er komt nu een pop-up of je het zeker weet en dat alles wordt verwijderd, klik Ja.

  That's it. Uiteindelijk makkelijker dan je zou denken, je moet alleen even weten waar je moet zoeken. Ik kreeg iedere dag wel enkele mails dus dacht nu is het klaar en ga mijn account verwijderen. Nu weten jullie ook snel hoe het moet, groetjes. :)

  Esmiralda (25) 30 juni 2017
 • Lianne vd Hof (26)
  Hot or Not review van een leuke vrouw 2 reacties

  Dat iedereen helemaal fan is van Hot or Not.nl is me wel duidelijk maar waarom doen ze zo weinig aan leden die alleen maar op profielen kijken? Moet je maar eens opletten hoe weinig mensen er kunnen chatten, hooguit enkele duizenden terwijl er honderdduizenden leden zijn. Als Hot or Not gratis lidmaatschappen zou weggeven zal het vinden van een date veel makkelijker zijn omdat je dan met iedereen contact kan leggen. Soms ben ik een beetje profielen aan het bekijken en like ik diegene die ik leuk vind. Dan krijg ik hierna meestal een like terug waarop ik *hoi, alles goed* zeg, dan stokt het... Want ze kunnen niet terug chatten, aan de andere kant weet ik dan wel meteen dat diegene niet echt op zoek is en er ook niets voor over heeft. Wat ook heel positief is dat er geen nep en fake leden op Hot or Not zijn, er is namelijk een 24 uur klantenservice die alles in de gaten houdt rond die zaken. Ik had een keer een vraag (was midden in de nacht) en kreeg binnen 3 minuten antwoord terug, perfect. Hierom ook mijn 5 sterren waardering!

  Lianne vd Hof (26) 26 juni 2017
 • Lourens (44)
  Hot en not 1 reactie

  Er zijn hier inderdaad, zoals de naam al beloofd mensen die heel erg Hot zijn en mensen die heel erg not zijn. Voor iedereen is er dus eigenlijk wel iets zo kun je het ook zien, op ieder potje last immers een dekseltje. Maar waar ik dan tegen aan loop is dat wanneer ik een bloedmooie vrouw hier tegenkom die ook nog eens ontzettend charmant blijkt te zijn, dan klinken bij mij de alarmbellen. Want wat heeft zo iemand op een site als deze te zoeken, die heeft dat toch Helemal niet nodig. Dus ik ben nog niet overtuigd

  Lourens (44) 25 juni 2017
 • Tomboy (32)
  Really awesome 0 reacties

  WoW this is an Really awesome website with beautifull women on it. I have met Some women who Really want to het to know better in person. Never thought I could find a match here, but I think i did

  Tomboy (32) 24 juni 2017
 • Anton (41)
  Hot or Not de grootste datingwebsite van 2017 2 reacties

  Je merkt het meteen na registratie, duizenden pagina's vol met leden waar je doorheen kan scrollen, op zoek naar de juiste match. Het is heel simpel: wanneer het je niet lukt om tussen die duizenden profielen een geschikte match te vinden, dien je in de spiegel te kijken. Een datingwebsite kan namelijk niets meer voor je doen dan profielen met elkaar verbinden, de rest is aan jezelf. In een maand tijd heb ik 5 ontmoetingen gehad met leuke dames van Hot or Not. En wat opvallend is, bijna iedereen op Hot or Not chat terug, dit is op andere datingwebsites meestal maar een klein percentage (wat raar is by the way).

  Anton (41) 23 juni 2017
 • Bas de Jong (26)
  wegblijven is nep 2 reacties

  Geen lid worden, het is allemaal compleet nep. Business draait als volgt:

  1) Je wordt gelokt om lid te worden, vele profielen sturen berichtjes w/e

  2) Er wordt alleen maar gevraagd om foto te sturen (het kost 25 euro om te chatten, maar foto sturen kost apart geld, namelijk diamanten)

  3) Zodra je zegt dat je dit niet wilt doen via de site, of uberhaupt niet wil doen omdat je een date zoekt, wordt er niet echt meer gereageerd. Wel logisch maar toch.

  4) Zodra je naar de klantenservice stapt en gebruik wilt maken van herroeping, werd bij mij iig, binnen 30 minuten mijn account verwijderd onder het mom:

  Uw account is reeds verwijderd omdat u roept tegen een of meerdere leden dat ze nep zijn. Een vrouw in kwestie heeft ons hierover ingelicht en een klacht ingediend. Hierom is uw account verwijderd.

  Herroepingsrecht is niet aan de orde omdat u al gebruik heeft gemaakt van onze dienst, bovendien omdat uw account is verwijderd doordat u onze regels heeft overtreden, heeft u hier sowieso geen recht op.

  Samenvatting:
  wegblijven!

  Bas de Jong (26) 21 juni 2017
 • John (52)
  niet lyrisch 1 reactie

  Ik zie enorm veel super lovende berichten over deze website hier, ik ben echter helemaal niet zo lyrisch. Ik vind het allemaal een beetje too much, alle opties en verschillende dingen. Dat hoeft van mij allemaal niet, ik wil gewoon met iemand kunnen chatten en dat is voldoende. Al die extraatjes maakt het voor mij een beetje over de top.

  John (52) 17 juni 2017
 • Wesley (27)
  Hotornot sceptisch maar niet nodig super website 1 reactie

  Meer dan 280 reviews over Hotornot en een gemiddelde van 4 sterren. Dit zegt wel genoeg, ik dacht eerst van: misschien is dit wel nep en worden de reviews geschreven door Hotornot zelf ofzo maar de eerste review is geschreven in begin 2015 dus meer dan 2 jaar geleden. Dus maar een account aangemaakt, betaald en gekeken of het daadwerkelijk een goede datingwebsite is. Mijn conclusie: JA! Ik kan nu snappen waarom iedereen zo positief is over deze datingwebsite. Het kost wel 25 euro om te kunnen chatten maar zodra je dat doet kan je alles onbeperkt en door het hoge aantal actieve leden kan je dagenlang blijven chatten met andere leden.

  Wesley (27) 16 juni 2017