• Esmiralda (25)
  Hot or Not account verwijderen howto 5 reacties

  Het is heel lastig om te weten waar je een Hotornot.nl account kan verwijderen. Na een tijdje zoeken en tevens raadt te hebben gekregen van de klantenservice kan ik het jullie mededelen als volgt:

  1. Inloggen met je huidige account.
  2. Instellingen.
  3. Wijzig profiel.
  4. Account verwijderen.
  5. Er komt nu een pop-up of je het zeker weet en dat alles wordt verwijderd, klik Ja.

  That's it. Uiteindelijk makkelijker dan je zou denken, je moet alleen even weten waar je moet zoeken. Ik kreeg iedere dag wel enkele mails dus dacht nu is het klaar en ga mijn account verwijderen. Nu weten jullie ook snel hoe het moet, groetjes. :)

  Bezoek Hot or Not

  Esmiralda (25) 30 juni 2017
  • (21)

   Account verwijderen op Hotornot.nl is vrij eenvoudig als je het vergelijkt met de .com versie, daar geeft het systeem per definitie aan dat je wachtwoord verkeerd is ingevoerd terwijl dat niet het geval is. Door dit soort trucjes proberen ze leden zo lang mogelijk aan boord te houden.

   Lalala (21) 30 juni 2017
  • (47)

   ik kom er helemaal niet in de foto van mijn minder jarige zoon word misbruikt maar staat op mijn naam ik kan het niet verwijderen en ik ken hot or not helemaal niet en wil daar ook niks me te doen hebben ik wil daar weg en probeer al de hele ochtend en kom er niet inheb mijn zoon al een foto laten maken maar niks werkt hij is verdomme 15 jaar en heeft een handicap wat voor site zijn ze en ik ben bloedlink en wil echt aangifte gaan doen bij de politie foto van een jongen maar op een meisjes naam wat klopt hier dan niet bah bah ongelooflijk

   nadine heinrichs (47) 10 december 2018
  • (36)

   Is inderdaad erg lastig, soms zegt de site ook dat je wachtwoord niet klopt terwijl je 100% zeker weet dat het wel klopt, dat doen ze gewoon omdat je account dan behouden blijft, niet netjes van ze. Overigens wel een mooie website en dienst.

   Anoniem (36) 21 augustus 2019
  • (40)

   Bedankt voor dit bericht, heeft me geholpen om mijn account te verwijderen van www.hotornot.nl,. er staat heel klein onderaan de Wijzig Profiel pagina een link dat je je account kunt verwijderen, die had ik gemist.

   Paulus (40) 21 augustus 2019
  • (64)

   ik ben al n paar jaar lid van badoo nu hoor ik dat ik met n profiel op hot or not sta.ik heb dat nooit aangemaakt. freselijk

   dethje (64) 22 augustus 2019
  • (54)

   Ik heb ook zo'n pijn in m'n been.... wat? is dit de verkeerde website? hoezzo... oh, sorry, Ik dacht, jullie klagen alleen maar, ik doe ff mee.. Wat zeg je? dat het ongepast is van mij om zo met mensen hun ellende te stipuleren? te wat?
   Ok, zal t nooooit meer doen.

   anne (54) 19 september 2019


Meer informatie en reviews over Hot or Not