• Lianne vd Hof (26)
    Hot or Not review van een leuke vrouw 2 reacties

    Dat iedereen helemaal fan is van Hot or Not.nl is me wel duidelijk maar waarom doen ze zo weinig aan leden die alleen maar op profielen kijken? Moet je maar eens opletten hoe weinig mensen er kunnen chatten, hooguit enkele duizenden terwijl er honderdduizenden leden zijn. Als Hot or Not gratis lidmaatschappen zou weggeven zal het vinden van een date veel makkelijker zijn omdat je dan met iedereen contact kan leggen. Soms ben ik een beetje profielen aan het bekijken en like ik diegene die ik leuk vind. Dan krijg ik hierna meestal een like terug waarop ik *hoi, alles goed* zeg, dan stokt het... Want ze kunnen niet terug chatten, aan de andere kant weet ik dan wel meteen dat diegene niet echt op zoek is en er ook niets voor over heeft. Wat ook heel positief is dat er geen nep en fake leden op Hot or Not zijn, er is namelijk een 24 uur klantenservice die alles in de gaten houdt rond die zaken. Ik had een keer een vraag (was midden in de nacht) en kreeg binnen 3 minuten antwoord terug, perfect. Hierom ook mijn 5 sterren waardering!

    Bezoek Hot or Not

    Lianne vd Hof (26) 26 juni 2017
    •  (27)

      Ben ik het helemaal mee eens wat Lianne hier stelt. Hoe vaak ik wel niet heb dat ik iemand een like geef en hierbij een chat start en dan alleen een like terug krijg. Dat betekent dat ze niet kunnen chatten en hopen dat je meteen prive gegevens deelt ofzo, belachelijk als je erover nadenkt. Er zijn serieus mensen die elke dag online komen om de 3 gratis likes te doen in de hoop dat ze zo wat contact gegevens kunnen loskrijgen van leden. Ik weet bijna zeker dat dit geen enkele kans van slagen heeft, het is immers al lastig genoeg om een leuke date te krijgen als je wel betaald.

      Rick (27) 26 juni 2017
    •  (41)

      Tja, zolang je gratis opties hebt blijven de aasgieren komen. Niet dat Hotornot er om vraagt maar zo werkt het wel. Ik stuur ook nooit mijn prive gegevens als telefoonnummer naar een gratis lid, vind sowieso dat iemand er wel wat voor over mag hebben toch?

      Schiedam (41) 26 juni 2017


Meer informatie en reviews over Hot or Not