• Bas de Jong (26)
    wegblijven is nep 2 reacties

    Geen lid worden, het is allemaal compleet nep. Business draait als volgt:

    1) Je wordt gelokt om lid te worden, vele profielen sturen berichtjes w/e

    2) Er wordt alleen maar gevraagd om foto te sturen (het kost 25 euro om te chatten, maar foto sturen kost apart geld, namelijk diamanten)

    3) Zodra je zegt dat je dit niet wilt doen via de site, of uberhaupt niet wil doen omdat je een date zoekt, wordt er niet echt meer gereageerd. Wel logisch maar toch.

    4) Zodra je naar de klantenservice stapt en gebruik wilt maken van herroeping, werd bij mij iig, binnen 30 minuten mijn account verwijderd onder het mom:

    Uw account is reeds verwijderd omdat u roept tegen een of meerdere leden dat ze nep zijn. Een vrouw in kwestie heeft ons hierover ingelicht en een klacht ingediend. Hierom is uw account verwijderd.

    Herroepingsrecht is niet aan de orde omdat u al gebruik heeft gemaakt van onze dienst, bovendien omdat uw account is verwijderd doordat u onze regels heeft overtreden, heeft u hier sowieso geen recht op.

    Samenvatting:
    wegblijven!

    Bezoek Hot or Not

    Bas de Jong (26) 21 juni 2017
    •  (25)

      Ik ben het eens met de klantenservice dat ze jou er af gooien als jij roept tegen echte leden dat ze nep zijn, dit is beledigend. Volgens de voorwaarden van Hot or Not zijn ze bij een verwijdering niet verplicht om jouw geld te retourneren. Hot or Not staat dus volledig in haar recht.

      Levy (25) 21 juni 2017
    •  (36)

      In principe staat Hotornot in zijn recht TENZIJ de herroeping voor de verwijdering is gestuurd. Bas de Jong zegt dat dit is gebeurd dus, indien dit waar is, zou Bas een deel van zijn geld terug moeten kunnen krijgen, indien de betaling niet al 14+ dagen oud is. Veel regels..... Als je het echte antwoord wilt weten wie er in zijn recht staat hebben we meer informatie nodig zoals: wanneer is betaald, op welke tijdstippen is wat gebeurd, etc.

      Ik heb ook ooit een account gehad en daarbij contact gehad met de klantenservice. Deze antwoordde in seconden terug, waanzinnig. Heb er nooit trammelant mee gehad. Dus bij deze denk ik dat Hotornot gelijk heeft en dat deze review simpelweg afkomstig is van een teleurgesteld lid die geen date heeft kunnen krijgen.

      Richard (36) 21 juni 2017


Meer informatie en reviews over Hot or Not