AnotherLove
8,1

112 reviews

Je hebt al een tijdje de partner gevonden die voor jou bestemd is, maar de spanning is al een tijdje zoek. Elke dag ziet er bijna hetzelfde uit en je partner is inmiddels voorspelbaar geworden. Je mist de spanning, die passie die er was toen jullie elkaar ontmoetten. De liefde is nog altijd aanwezig en je kan je geen ander leven bedenken zonder je partner, maar toch ontbreekt er wat….

AnotherLove is hét sociale netwerk die gelijkgestemden bij elkaar brengt. Het antwoord op jouw gemis. Maak een profiel aan om die nieuwe spanning en passie weer opnieuw te ervaren.

Ook als je vrijgezel bent en eindelijk eens toe bent aan een leuke relatie. Op AnotherLove zijn ook genoeg singles te vinden. Of misschien heb je al een relatie en ben je samen met je partner op zoek naar een leuk persoon die voor wat meer passie in de slaapkamer kan zorgen.

AnotherLove biedt ruimte voor al je geheime verlangens. Wil je lekker flirten, daten of een lekkere ondeugende one-night-stand? Ga jouw discrete avontuur aan zonder verplichtingen. Vind je nieuwe liefde op AnotherLove!

Cijfer en gebruikersgemak

We hebben AnotherLove een 8,1 gegeven omdat dit een topper is als het gaat om ondeugend daten. De website maakt zelfs al promotie op tv!

Prijzenlijst AnotherLove

 • 1 maand abonnement: € 59,95
 • 3 maanden abonnement: € 89,95
 • 12 maanden abonnement: € 239,40
Ontevreden over AnotherLove? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (112)

 • Bart (30)
  Another Love geweldig 0 reacties

  Another love is een geweldige datingsite waar iedereen, jong en oud, blij van wordt. Je kunt het je zo gek niet bedenken en ze hebben het hier wel. Jong of oud, blond of donker, de keuze is hier reuze. En allemaal zoeken ze hetzelfde, namelijk jou (of een andere leuke man). Het is wel aan de prijzige kant, maar gezien het resultaat die bij mij heel goed is dan heb ik dit geld hier graag voor over.

  Bart (30) 6 maart 2020
 • Sven (57)
  Slechte datingsite 1 reactie

  Ik vind dit een slechte datingsite, ik zou het absoluut aan niemand aanbevelen.
  In tegendeel zelfs, ik zou dit ten alle tijde aan anderen afraden, want hier word je niet vrolijk van en een match vinden doe je hier zeer zeker niet.

  Sven (57) 16 februari 2020
 • Geke (55)
  positief 0 reacties

  Mijn positieve mening ten opzichte van deze website overheerst over de negatieve mening hiervan.
  Ik vind het gewoon een hele mooie en goedwerkende website, maar ik vind alleen de prijs die hier gevraagd wordt matig.
  Ik vind dat er misbruik wordt gemaakt van de mensen die hard op zoek zijn naar een relatie en die hier desnoods hoge bedragen voor willen betalen.
  De makers hiervan weten dit en maken hier gebruik/misbruik van als je het mij vraagt.
  Maar de mensen die hier op zitten kunnen daar natuurlijk niets aan doen en daarom wil ik mijn mening in zijn algeheel hier ook niet van af laten hangen en ben ik uiteindelijk toch positief gesteld hier over.

  Geke (55) 12 juli 2019
 • Paul (44)
  Goede site wel duur 1 reactie

  Ik vind another love een goede website waar veel mooie en leuke vrouwen op te vinden zijn.
  Wel vind ik het een dure website, het kost zestig euro per maand en dat vind ik te veel van het goede.
  Dat kan een aantal maanden, maar dat houd je geen tijden achter elkaar vol, dat is zonde van je zuurverdiende geld en ik vind het ook gewoon zonde om het hoer aan uit te geven.
  Dan kan ok wel heel wat andere dingen bedenken waar ik dit geld liever aan spendeer.

  Paul (44) 20 april 2019
 • Nadine (46)
  Howto verwijder account 1 reactie

  ik kom er helemaal niet in de foto van mijn minder jarige zoon word misbruikt maar staat op mijn naam ik kan het niet verwijderen en ik ken anotherlove helemaal niet en wil daar ook niks me te doen hebben ik wil daar weg en probeer al de hele ochtend en kom er niet in heb mijn zoon al een foto laten maken maar niks werkt hij is verdomme 15 jaar en heeft een handicap wat voor site zijn ze en ik ben bloedlink en wil echt aangifte gaan doen bij de politie foto van een jongen maar op een meisjes naam wat klopt hier dan niet bah bah ongelooflijk

  Nadine (46) 10 december 2018
 • Giel (42)
  Another love overal voor in 0 reacties

  Waar je eigenlijk ook naar op zoek bent, volgens mij is another love overal wel voor in. Of je nu vrijgezel bent en op zoek naar een relatie of je hebt een relatie en bent op zoek naar spanning het kan hier allemaal. Je hoeft trouwens niet eens echt een relatie te willen, gewoon een date of zelfs alleen sex kun je hier ook vinden. Ik vind dit wel mooi, want zo kun je ongeacht je stemming hier online komen

  Giel (42) 3 december 2018
 • Gerard ten Hof (51)
  nep fake oplichting 1 reactie

  Deze datingwebsite, als je het al zo mag vertalen, is niet te vertrouwen. Er zitten waanzinnig veel fake en nep leden op die je proberen pakketten aan te smeren (kost geld). Veel dames zijn ook veel te mooi om waar te zijn, wanneer je deze fotos dan opzoekt via Tineye kom je er al snel achter dat deze dames plots in geheel andere landen wonen (andere kant van de wereld). Simpelweg geen gebruik van maken is de remedie, wanneer iedereen dit doet zal het snel gedaan zijn met zulke oplichtingspraktijken.

  Gerard ten Hof (51) 9 november 2018
 • Leon (33)
  another love niet best 0 reacties

  op deze website krijgt another love een 8.1 als eindcijfer maar dat snap ik echt niet. Ik zou ze nooit zo'n hoog cijfer geven.
  Ja natuurlijk is het best een prima websiteje, maar echt bijzonder is het echt niet. Maar ze durven er wel even 60 euro per maand voor te vragen, dat vind ik nogal lef hebben en dan moet je site wel enorme klasse hebben wil ik dit bedrag er voor over hebben.

  En dat is hier zeer zeker nog niet zo. Ik snap ook niet hoe het kan dat deze site zo ontzettend veel leden heeft, terwijl de site heel veel op andere datingsites lijkt, maar wel een stuk duurder is. Dan zou je toch denken dat de mensen voor de goedkopere maar even goede variant kiezen, ik wel ten minste. Schijnbaar heeft deze site toch ietsjes extra waar ik (nog) niet van op de hoogt ben, maar dat is dan helaas maar zo. Ik heb het hier wel gezien.

  Leon (33) 23 oktober 2018
 • Werner (43)
  Another love meerdere opvattingen 1 reactie

  Ik ben heel erg van mening dat je de naam another love op heel veel verschillende manieren opvatten.
  Zo gebruiken een aantal mensen het om een minnaar of minnares naast degene te hebben waar ze op dat moment een relatie mee hebben.
  Voor mij gold het dat mijn relatie al een tijd uit was en dat ik op zoek was naar een nieuwe liefde.

  Werner (43) 1 september 2018
 • Joeri (48)
  Another love review 1 reactie

  Dubbel slecht eigenlijk. Want ten eerste ben ik er niet echt een voorstander van dat dit een site is die ervoor gemaakt is om overspel te plegen. Nu weet ik dat ik er zelf ook op zit, want natuurlijk niet goed te praten is, maar ik chat alleen en verder doe ik niets ernstigs maar toch. Wanneer ik er achter zou komen dat mijn vrouw hier op zat zou ik wild worden en dat is ergens toch de schuld van de site vind ik. Daarnaast is de site echt wel heel erg duur, dus tenzij je wilt dat je vrouw of man er achter komt is het hier ook nog eens nodig om allebei een aparte bankrekening te hebben, want anders zien ze die enorme bedragen ook wel op de bankafschriften staan. Dat lijkt me geen gezellig praatje als je die moet uitleggen. Maar dat is dan misschien wel je eigen schuld.

  Joeri (48) 30 augustus 2018
 • Ruud (48)
  Spanning 1 reactie

  Ik denk dat heel veel mensen zich aanmelden op another love, alleen al voor de spanning.
  Het hoeft niet eens te zijn met de intentie om ook echt iets met iemand anders te beginnen, het chatten alleen is soms al genoeg.
  Dat is voor mij wel het verhaal over hoe het hier verloopt, eigenlijk is het allemaal best onschuldig, ik chat met met de andere vrouwen en daar houdt het bij op.
  Nu snap ik heel goed dat er genoeg mensen zijn bij wie het wel verder gaat dan alleen chatten en dat vind ik ook prima, dat moeten ze helemaal zelf weten.
  Maar ik wou gewoon even een punt maken dat de spanning alleen vaak al een heel groot verschil kan maken en ik denk dat dat bij heel veel mensen zo is.

  Ruud (48) 2 juli 2018
 • Henk (70)
  Geen moraal 0 reacties

  Ik vind werkelijk dat er achter de hele website another love maar weinig tot geen enkel moraal zit. Ik denk met mijn simpele hoofd dat het gewoon betekende op een tweede derde of misschien wel vierde kans op liefde nadat het om wat voor reden dan ook is stuk gelopen bij de vorige. En niet dat het inderdaad om een nieuwe liefde gaat, maar dan wel voor naast je huidige relatie. Dat van twee walletjes snoepen is niet-actieve mij en ik heb daar nooit in geloofd, volgens mij gaat dat op den duur toch altijd mis.

  Henk (70) 20 juni 2018
 • Wim (37)
  Anotherlove nepprofielen 1 reactie

  Volgens mij barst het op anotherlove van de nepprofielen. Hoe vaak ik wel niet wordt aangemoedigd om bepaalde dingen te doen hier door de vrouwen die er op zitten en wanneer ik dat dan gedaan heb, daarna hoor je nooit wat weer van ze. Als dit jou een keer zo is dat kan gebeuren, maar wanneer dit iedere keer opnieuw gebeurt begint het op een gegeven moment echt wel een beetje op te vallen.

  Wim (37) 12 mei 2018
 • Cornelis (59)
  Another love 1 reactie

  Voor mij is het enorm onduidelijk of Another Love bedoelt is voor een tweede kans in de liefde als dat je je vorige relatie niet tot stand hebt kunnen laten houden en dat dit over is (of dat je weduwe bent geworden), of dat het bedoelt is voor een affaire erbij. Dit raakt mij wel want als dat tweede het geval is, kan ik dat echt niet over mijn hart verkrijgen. Wanneer het eerste het geval is, dan vind ik het juist helemaal super en kan ik dit alleen maar aanmoedigen, want dat zou in mijn ogen juist heel goed zijn! Ik denk dat heel veel mensen het moeilijk vinden om het liefdes leven weer op te pakken wanneer een relatie gestrand is of wanneer iemand weduwe is geworden en door middel van een website als Another Love, maar ook andere dating sites natuurlijk, maakt het het toch een stukje gemakkelijker en toegankelijker. Dus ik hoop oprecht dat de tweede optie ook op gaat voor deze site.

  Cornelis (59) 2 mei 2018
 • Pepijn (36)
  Prijzen 1 reactie

  Je kunt van mensen niet verlangen dat ze zestig euro per maand betalen voor een dating web site nota bene.
  Zestig euro, daar kan ik een week lang boodschappen vandoen en dan heb ik zelfs nog geld over om een keer wat thuis te laten bezorgen. Niet dat dat er toe doet, maar ik wil even duidelijk maken hoeveel geld dat eigenlijk wel niet is en als je kijkt wat je er voor terug krijgt (niets) dan vind ik dit niet normaal dat ze dit van mensen verlangen en durven te vragen om dit iedere maand maar weer te betalen. Jammer ook dat de site niet echt waarmaakt wat ze beloven, de reclames zijn altijd erg mooi van anotherlove, maar deze knappe vrouwen zie ik hier nooit terug op de website.

  Pepijn (36) 22 april 2018
 • Harry (52)
  Vreemdgaan wordt gepromoot 1 reactie

  Another love is in principe een website die gemaakt is voor mensen die willen vreemdgaan. Nu snap ik in eerste instantie al totaal niet hoe ze het inhumaan hoofd halen om dit te gaan doen, maar los daarvan heb jedus ook nog een website als deze die vreemdgaan promoot en er zelfs een hulpmiddel (de site) voor heeft bedacht. Ik vind dit simpelweg heel erg triest.

  Harry (52) 13 april 2018
 • Peter (56)
  Goed en geen oordeel vellen 1 reactie

  Ik ben nu bijna een jaar lid hier op de site, omdat de spanning helemaal weg was uit mijn relatie. Wij hebben toen afgesproken er alles aan te doen om ons huwelijk te redden en zijn op zoek gegaan naar meer spanning. Door mijn fantasieën hier te uiten, is mijn relatie thuis weer leuker en heb ik het daar ook weer spannender. Ik hoef geen oordelen van andere mensen te horen, want mijn vrouw weet er van en we zijn beide erg blij met het resultaat dat eruit voor komt.

  Peter (56) 13 januari 2018
 • Harrie (48)
  Geen kleinigheidje 1 reactie

  Wanneer je hier een maandabonnement af wilt sluiten ben je zo bijna zestig euro kwijt. Persoonlijk vind ik dit veel te veel geld, voor wat voor abonnement dan ook! Jammer dat het perse nodig is dat je lid bent en niet zoals bij andere sites dat het lidmaatschap niets kost of niet perse nodig is. Het zou ook een idee kunnen zijn om een soort proef abonnement boor kortere tijd te doen, dan kunnen mensen kijken of het wat voor hen is maar hoeven ze niet meteen voor een maand te doen.

  Harrie (48) 9 december 2017
 • Henry (48)
  Te onpersoonlijk 2 reacties

  Ik heb er gevoel dat deze website steeds groter en groter wordt en dat is ook niet gek gezien het aantal keer dat het op het nieuws is. Hierdoor komen er wel steeds meer leden en wordt de website steeds onpersoonlijker. Aan de ene kant is het aantal leden en dus de grotere keus wel fijn, maar het onpersoonlijke vind ik jammer.

  Henry (48) 12 november 2017
 • Kay (36)
  Niet te snel oordelen 1 reactie

  Heel veel mensen hebben meteen een oordeel klaar wanneer het gaat over sites als deze, met de dingen die er gedaan kunnen worden en waar het voor staat. Dat vind ik heel jammer, want ik zeg altijd dat je pas kunt oordelen wanneer je iets zelf ervaren hebt. En ik durf te wedden dat meer dan de helft van de mensen die hier zo fanatiek tegen is, zelf geen flauw benul heeft van hoe het in werkelijkheid is en het nog nooit geprobeerd heeft. Ik ben zelf lid en mij bevalt het super.

  Kay (36) 4 november 2017