AnotherLove
8,1

112 reviews

Je hebt al een tijdje de partner gevonden die voor jou bestemd is, maar de spanning is al een tijdje zoek. Elke dag ziet er bijna hetzelfde uit en je partner is inmiddels voorspelbaar geworden. Je mist de spanning, die passie die er was toen jullie elkaar ontmoetten. De liefde is nog altijd aanwezig en je kan je geen ander leven bedenken zonder je partner, maar toch ontbreekt er wat….

AnotherLove is hét sociale netwerk die gelijkgestemden bij elkaar brengt. Het antwoord op jouw gemis. Maak een profiel aan om die nieuwe spanning en passie weer opnieuw te ervaren.

Ook als je vrijgezel bent en eindelijk eens toe bent aan een leuke relatie. Op AnotherLove zijn ook genoeg singles te vinden. Of misschien heb je al een relatie en ben je samen met je partner op zoek naar een leuk persoon die voor wat meer passie in de slaapkamer kan zorgen.

AnotherLove biedt ruimte voor al je geheime verlangens. Wil je lekker flirten, daten of een lekkere ondeugende one-night-stand? Ga jouw discrete avontuur aan zonder verplichtingen. Vind je nieuwe liefde op AnotherLove!

Cijfer en gebruikersgemak

We hebben AnotherLove een 8,1 gegeven omdat dit een topper is als het gaat om ondeugend daten. De website maakt zelfs al promotie op tv!

Prijzenlijst AnotherLove

 • 1 maand abonnement: € 59,95
 • 3 maanden abonnement: € 89,95
 • 12 maanden abonnement: € 239,40
Ontevreden over AnotherLove? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (112)

 • Esmiralda (25)
  Anotherlove leuke website voor avontuur 0 reacties

  Leuke website voor een avontuurtje! Ik ben een verlegen vrouw die in de kroeg niet zomaar op iemand af stapt maar op zo'n soort website is het toch een stuk makkelijker. Er zitten veel leuke mannen op die je respecteren en een leuke date met je willen hebben.

  Esmiralda (25) 2 mei 2015
 • Gerard (52)
  Oplichters 0 reacties

  Geldklopperij is het! Ik snap niet dat het legaal is om op deze manier te werken

  Gerard (52) 29 april 2015
 • evert (30)
  anotherlove smiechten 0 reacties

  Er valt weinig goeds te vertellen over anotherlove terwijl ik normaliter erg positief ben. Ik heb keurig betaald maar geen hond die een gesprek met me wil aan gaan terwijl toen ik nog niet betaalde vond iedereen me leuk. Slimme truc van anotherlove maar ik trap er niet meer in.

  evert (30) 23 april 2015
 • simar (27)
  pay nl schande 0 reacties

  Dit is de enige website die zijn kvk niet hoeft te tonen op de website maar wel gebruik mag maken van de diensten van Pay.nl! Een schande Pay.nl! Ik heb jullie tot 2 maal toe gewaarschuwd! Nu staat het online.

  simar (27) 21 april 2015
 • Jan (41)
  mails anotherlove 0 reacties

  Je krijgt talloze mails in je inbox van Anotherlove als je een account aanmaakt. Terwijl ik het toch echt anoniem probeer te doen! Willen ze dat mijn vrouw erachter komt? Het heet toch niet voor niets Anotherlove. Waarom denken ze dan niet aan hun klanten? :( groetjes een teleurgestelde Anotherlove klant.

  Jan (41) 18 april 2015
 • Simar (22)
  pay en anotherlove spelen een spelletje 0 reacties

  Dat PAY.NL dit toestaat is mij een raadsel. Ik heb contact gehad met PAY.nl, die zeggen er iets aan te doen maar doen ondertussen niets want nog steeds staan er geen bedrijfsgegevens op ANOTHERLOVE.NL!

  Simar (22) 17 april 2015
 • Illegaaltje (44)
  illegaal anotherlove 0 reacties

  Ga daarom ook altijd voor de aanmelding even checken op de contact pagina en/of de voorwaarden of daar de gegevens van het bedrijf te vinden zijn. Indien dit niet zo is zijn ze illegaal bezig!

  Illegaaltje (44) 12 april 2015
 • Simon (31)
  anotherlove oplichters 0 reacties

  Let op dit zijn oplichters. Ze proberen je pakketten te laten kopen met nep accounts die tegen je praten. Ik heb expres 2 accounts aangemaakt en krijg op beide accounts dezelfde berichten op dezelfde tijden.

  Simon (31) 12 april 2015
 • Klaas (40)
  anotherlove melding pay nl 0 reacties

  Iedere website die betalingen met iDeal wil ontvangen dient een KVK + extra gegevens op haar website te plaatsen. Anotherlove heeft dit inderdaad niet, melding maken bij Pay.nl is het enige wat je kunt doen.

  Dit betekent dat AnotherLove is te verbergen heeft.

  Klaas (40) 9 april 2015
 • Hobbit (31)
  geen gegevens van anotherlove 0 reacties

  Prima website maar waarom kan ik nergens de KVK en/of andere gegevens van Anotherlove vinden? Ik wil graag weten met wie ik te maken heb.

  Hobbit (31) 8 april 2015
 • Colin (41)
  spanning bij Anotherlove 0 reacties

  Als je van wat spanning houdt moet je bij Anotherlove zijn. Anotherlove heeft me een leuke tweede vriendin gebracht in no-time!

  Colin (41) 19 maart 2015
 • Janalleman (41)
  anotherlove instinker 0 reacties

  Deze website geeft vaak aan dat ze 300 nieuwe leden erbij hebben. Waarom worden er dan niet meer pagina's getoond met leden? Instinker?

  Week abonnement is super! Daarom raadt ik deze website aan.

  Janalleman (41) 15 maart 2015