AnotherLove
8,1

Je hebt al een tijdje de partner gevonden die voor jou bestemd is, maar de spanning is al een tijdje zoek. Elke dag ziet er bijna hetzelfde uit en je partner is inmiddels voorspelbaar geworden. Je mist de spanning, die passie die er was toen jullie elkaar ontmoetten. De liefde is nog altijd aanwezig en je kan je geen ander leven bedenken zonder je partner, maar toch ontbreekt er wat….

AnotherLove is hét sociale netwerk die gelijkgestemden bij elkaar brengt. Het antwoord op jouw gemis. Maak een profiel aan om die nieuwe spanning en passie weer opnieuw te ervaren.

Ook als je vrijgezel bent en eindelijk eens toe bent aan een leuke relatie. Op AnotherLove zijn ook genoeg singles te vinden. Of misschien heb je al een relatie en ben je samen met je partner op zoek naar een leuk persoon die voor wat meer passie in de slaapkamer kan zorgen.

AnotherLove biedt ruimte voor al je geheime verlangens. Wil je lekker flirten, daten of een lekkere ondeugende one-night-stand? Ga jouw discrete avontuur aan zonder verplichtingen. Vind je nieuwe liefde op AnotherLove!

Cijfer en gebruikersgemak

We hebben AnotherLove een 8,1 gegeven omdat dit een topper is als het gaat om ondeugend daten. De website maakt zelfs al promotie op tv!

Prijzenlijst AnotherLove

 • 1 maand abonnement: € 59,95
 • 3 maanden abonnement: € 89,95
 • 12 maanden abonnement: € 239,40
Review gemiddelde2.5 sterren waardering 108 reviews

Bezoek AnotherLove

https://www.anotherlove.nl

Ontevreden over AnotherLove?
Probeer dan eens Hot or Not.

Deze pagina is 901 keer bezocht.

Reviews ( 108 )

 • Bartje (44)
  Goeie site mooie vrouwen 0 reacties

  Dit is eindelijk een site waarvan ik denk ja dit is een goeie site met mooie vrouwen.
  Niet te jong niet te oud precies goed en je hebt niet het idee dat je met een computer zit te praten.
  Dot heb ik op andere sites soms wel, dan lijkt het net of je van die standaard berichten terug krijgt

  5 sterren waardering

  Bartje (44) 17 september 2017
 • Erwin (41)
  Precies wat ik nodig had 1 reactie

  Deze site is precies dat opkikkertje wat ik nodig had! Ik zit op moment in een dipje in mijn relatie (van 17 jaar) en ik zocht wat spanning, die heb ik hier zeker gevonden. Het is leuk en spannend en ik merk dat ik zelf weer veel levendiger ben geworden! De prijs is een dingetje, maar door alle positieve dingen zie ik dat even door de vingers.

  5 sterren waardering

  Erwin (41) 1 september 2017
 • Kevin (44)
  Another lover 0 reacties

  Ze kunnen Another love net zo goed Another lover noemen als je het mij vraagt, want dat is wat je hier aanbied en waar je mensen zelfs toe aanspoort. Ik weet dat we in de 21e eeuw leven tegenwoordig, maar dit gaat mij toch wel erg ver hoor. Ik vind dat je gewoon monogaam aan elkaar kunt blijven dus ik ben hier geen voorstander van

  1 ster waardering

  Kevin (44) 29 augustus 2017
 • Huib (61)
  Another love 1 reactie

  Wanneer je mij over mij mening zal vragen betreft antoher move, dan zal ik het volgende antwoorden. Ik hou er zelf namelijk ook niet van wanneer mensen om de zaken heen draaien, ik ben niet weg van deze website. Het is een beetje van alles wat en daardoor is het het juist net niet te gelijk. Ik ben al wat op leeftijd, maar ik ben wel enorm geïntrigeerd door alles in de ICT wereld

  2 sterren waardering

  Huib (61) 17 augustus 2017
 • Ramon (37)
  hard to get 1 reactie

  Wat ik nou echt dom vind, mensen die hier op een dating website zitten en dan alsnog een beetje hard to get gaan zitten spelen. Als je zelf makkelijk aan een partner zou kunnen komen, zou je hier niet zitten denk ik dan, dus dan ken je beter niet hard to get gaan zitten doen want dan vind je dus helemaal nooit meer iemand voor je naast in bed. Heb nog niet echt iemand gevonden waar ik wel op date mee zou willen dus dat is niet echt goed

  1 ster waardering

  Ramon (37) 11 augustus 2017
 • Ricardo (43)
  Gypsy 1 reactie

  Ik, als echte zigeuner, ben gewoon op zoek naar een vrouw die diezelfde normen en waarden heeft. Sommige mensen noemen dat een beetje ouderwets, maar bij ons is dat nou eenmaal gewoon hoe het gaat en dat vind ik ook niet erg. Dus als ik een vrouw heb, dan staat zij lekker achter het fornuis en zij kookt en doet het huishouden en de man zorgt voor de kost. Ik heb hier gewoon al meerdere vrouwen gevonden die dit helemaal niet erg vinden en het zelfs steunen, meestal is dat niet zo dan willen ze onafhankelijk zijn en die onzin. Ik vind het echt fijn om hier een keer mensen te vinden die er net zo over denken als ik.

  5 sterren waardering

  Ricardo (43) 4 augustus 2017
 • Julian (48)
  Weinig belangstelling 1 reactie

  Ik heb het gevoel dat mensen in de zomermaanden veel minder op zoek zijn naar een relatie dan bijvoorbeeld in de kerst en winterperiode. Ik denk dat ze in de zomer meer op een scharrel hopen of een vakantie liefde, geen idee eigenlijk maar ik ben nu drie jaar aan het online daten. En ieder jaar is het hetzelfde liedje dat het in de zomermaanden veel rustiger is dan in de koudere maanden

  3 sterren waardering

  Julian (48) 2 augustus 2017
 • Lize (47)
  Verleiding 1 reactie

  Dit is echt een site waar mensen de spanning opzoeken om elkaar te verleiden of elkaar in verleiding te brengen om een bepaald iets te doen.
  Ik ben hier zelf heel erg van, ik vind het spannend en in mijn optiek houd je het op deze manier ook leuk/spannend.
  De mannen hier zijn soms wel erg brutaal en denken dat ze heel veel kunnen maken/zeggen, dat is wel jammer.
  Het is wel de 21e eeuw, maar vrouwen houden er toch zeker wel van als een man goede manieren heeft.

  3 sterren waardering

  Lize (47) 23 juli 2017
 • Klaas (44)
  Mannen blijven jagers 1 reactie

  Dating sites zijn ideaal voor mannen, want ze blijven toch echte jagers dat merk ik wel.
  Wat je alleen ook krijgt bij sites als deze, is dat niet alleen vrijgezelle mannen hier pogingen wagen.
  Heb al van meerdere vrouwen gehoord dat ze aanbiedingen kregen voor een trio of gewoon een affaire.
  Het lijkt mij dat de kans heel klein is dat deze websites hier voor bedoelt zijn.
  Dat vind ik wel echt een minpuntje hier aan, verder ben ik erg positief gestemd.

  3 sterren waardering

  Klaas (44) 17 juli 2017
 • Wessel Mcloid (38)
  Mannen achter vrouwelijke profielen... 1 reactie

  Ik krijg het idee dat ik hier chat met een stelletje mannen die leden voor de gek zitten te houden achter zogenaamde mooie vrouwen. De teksten die ik krijg lijken allen op elkaar en het duurt heel lang voordat ik reactie krijg. Ik denk dat er een stuk of 10 mannen beetje (vooral mannen) zitten te versieren zodat deze gaan betalen voor de dienst van Anotherlove. Zeker weet ik het helaas niet, valt weinig te bewijzen maar het stinkt wel degelijk.

  1 ster waardering

  Wessel Mcloid (38) 27 juni 2017
 • Rein (63)
  Niet geloofwaardig 0 reacties

  Het online oplichten is heel erg van deze tijd en je hoort het dan ook steeds meer en meer. Wanneer ik me hier aanmeld, duurt het maar een maar minuten of en praten al een aantal meiden van in de 20-30 tegen mij die aangeven serieuze intenties te hebben. Nu streelt dit natuurlijk wel je ego, maar in kan ook logisch nadenken en zo tot de conclusie komen dat dit niet geloofwaardig is. Een meisje van die leeftijd met een oude rot in het vak van mijn leeftijd.

  2 sterren waardering

  Rein (63) 25 juni 2017
 • Mick (52)
  Slechte eigenschap 1 reactie

  Op de een of andere manier kan ik geen relatie tot stand houden, dat is echt een slechte eigenschap die ik altijd al gehad heb en waar ik nooit van af kom. Toch blijf ik het iedere keer proberen zo ook hier, wat ook niet echt helpt. Vrouwen hier willen niks vasts, zelfs wanneer ik wel echt mijn best doe. Ze richten zich hier meer op materiële spullen

  3 sterren waardering

  Mick (52) 13 juni 2017
 • Bas (24)
  leuke en spannende website 1 reactie

  Wel een leuke en spannende website hoor alleen jammer dat het geld kost.

  3 sterren waardering

  Bas (24) 12 mei 2017
 • Mike (52)
  Geloof maar dat dit oplichters zijn 1 reactie

  Het beste wat je telkens kan doen is gaan zoeken wie er achter deze site zit. In dit geval blijkt dit zeer moeilijk te achterhalen.
  Dus neem gerust aan dat het vooral de bedoeling is dat je nieuwsgierig wordt gemaakt door berichten, en dan moet je natuurlijk een klein bedrag betalen. Dat is hun kunst, want de meeste mensen lezen de kleine lettertjes niet. Waarna een veel groter bedrag wordt afgehouden, en als je het even niet nakijkt ben je zo nog een bedrag kwijt. Terwijl je er zeker mag van zijn dat het nooit tot een afspraak zal komen. Wie het tegendeel beweert is een medewerker of eigenaar!

  1 ster waardering

  Mike (52) 3 mei 2017
 • Herbert (62)
  je geld niet waard 0 reacties

  Deze site is echt een correct voorbeeld van iets dat je geld niet waard is, nog geen cent zou ik er aan uitgeven. Je hebt er helemaal niks aan en het geld ben je krijg zonder er ook maar iets in enige vorm van wat dan ook voor terug te krijgen! Daarom wil ik iedereen ook waarschuwen om hier geen geld aan uit te besteden.

  1 ster waardering

  Herbert (62) 29 april 2017
 • Kristy (39)
  Niet toestaan 1 reactie

  Ik vind dat ze het niet zouden moeten toestaan dat het wordt gepromoot dat mensen met anderen daten terwijl ze nog een relatie hebben.
  Alsof er niet al genoeg wordt vreemd gegaan, op deze manier komen steeds meer mannen in de verleiding om dit te doen.
  Dit maakt mij erg boos want ik vind dit onaanvaardbaar, maar schijnbaar vinden de makers hiervan geld belangrijker.

  1 ster waardering

  Kristy (39) 24 april 2017
 • Guus (44)
  fotos gebruikt 1 reactie

  De foto's van een kennis zijn laatst op deze website gebruikt, dit vind ik heel erg! Dat mensen dit doen maar het lijkt mij ook dat hier best strenger op kan worden gecontroleerd. Weet alleen helaas niet hoe. volgens mij heb je nu ook zo'n programma ofzo op mtv waar ze ook zulke oplichters allemaal oppakken misschien dat ze daar een goede manier hebben gevonden.

  1 ster waardering

  Guus (44) 15 april 2017
 • Dicky (51)
  Anotherlove op tv maar weinig vrouw... 1 reactie

  Ik zag gisteren Anotherlove op tv, in de nachturen weliswaar. Me aangemeld omdat ik denk dat datingwebsites die adverteren op tv wel veel 'echte' leden zullen hebben. Helaas, dit is niet het geval. Mannen misschien, maar vrouwen zijn er amper wat van. Wel jammer want het lijkt me een spannend concept.

  3 sterren waardering

  Dicky (51) 11 april 2017
 • Hans (26)
  Anotherlove is van mediablue intern... 1 reactie

  Ik kon niet vinden van welk bedrijf Anotherlove is. Bij deze mensen: het is van MediaBlue International B.V., link naar de website is:

  http://www.mediablue.nl/

  Dit bedrijf exploiteert datingwebsites en dergelijke. Waarom ik dit hier neer zet is als volgt: er staat op Anotherlove.nl geen enkele informatie omtrent wie dan wel de eigenaar is van Anotherlove.nl. Na lang zoeken en een account te hebben aangemaakt kan je het zien wanneer je een betaling verricht. Dit is dan ook de enige manier.

  Of het nep is ga ik niet testen. Ik ga namelijk niet betalen voor een dienst die zo huiverig doet over het feit dat ze niet openbaar willen zetten welk bedrijf Anotherlove.nl exploiteert.

  Greetings, Hans

  3 sterren waardering

  Hans (26) 28 maart 2017
 • Abel (55)
  tegenvaller 0 reacties

  Deze website is voor mij een regelrechte tegenvaller, niets heb ik er tot nu toe nog aan gehad terwijl ik toch al ruim 4 maanden achtereen lid ben. Ik snap dat je soms geduld moet hebben, maar dat er nu nog steeds geen vonk over springt, met niemand niet, vind ik wel een beetje opvallend worden en niet meer toeval.

  2 sterren waardering

  Abel (55) 19 maart 2017

Plaats een review