AnotherLove
8,1

112 reviews

Je hebt al een tijdje de partner gevonden die voor jou bestemd is, maar de spanning is al een tijdje zoek. Elke dag ziet er bijna hetzelfde uit en je partner is inmiddels voorspelbaar geworden. Je mist de spanning, die passie die er was toen jullie elkaar ontmoetten. De liefde is nog altijd aanwezig en je kan je geen ander leven bedenken zonder je partner, maar toch ontbreekt er wat….

AnotherLove is hét sociale netwerk die gelijkgestemden bij elkaar brengt. Het antwoord op jouw gemis. Maak een profiel aan om die nieuwe spanning en passie weer opnieuw te ervaren.

Ook als je vrijgezel bent en eindelijk eens toe bent aan een leuke relatie. Op AnotherLove zijn ook genoeg singles te vinden. Of misschien heb je al een relatie en ben je samen met je partner op zoek naar een leuk persoon die voor wat meer passie in de slaapkamer kan zorgen.

AnotherLove biedt ruimte voor al je geheime verlangens. Wil je lekker flirten, daten of een lekkere ondeugende one-night-stand? Ga jouw discrete avontuur aan zonder verplichtingen. Vind je nieuwe liefde op AnotherLove!

Cijfer en gebruikersgemak

We hebben AnotherLove een 8,1 gegeven omdat dit een topper is als het gaat om ondeugend daten. De website maakt zelfs al promotie op tv!

Prijzenlijst AnotherLove

 • 1 maand abonnement: € 59,95
 • 3 maanden abonnement: € 89,95
 • 12 maanden abonnement: € 239,40
Ontevreden over AnotherLove? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (112)

 • Guus (51)
  Gepassioneerd 1 reactie

  Wauw het lijkt wel of alle vrouwen die hier zitten, veel gepassioneerder zijn dan alle andere vrouwen die ik ken. Als alle vrouwen zoveel passie in zich hadden, zouden we helemaal geen websites voor het daten nodig hebben want dan loopt alles vanzelf wel los. Helaas wonen we niet in Mexico en hebben we dat temperament ook niet dus dan is deze website een goede tweede keus. Nu hopen dat ik een van deze vrouwen in het echt mag ontmoeten.

  Guus (51) 28 oktober 2017
 • Leroy (49)
  Veel mannen 1 reactie

  Altijd wanneer ik me hier aanmeld, dan valt mij op hoeveel mannen er wel niet op zitten. In denk dat er voor iedere vrouw hier wel vijf mannen zijn, voor hen keus genoeg dus. De andere kant op is het dan een stuk minder, zoals je dan zelf ook wel al kunt verwachten. Nu weer ik niet of hier een reden voor is en of hier wel iets aan te doen valt, maar het is wel wat vreemd als je het mij vraagt. En ik geloof niet dat mannen vaker vreemdgaan dan vrouwen, mannen doen het misschien minder slim maar dat is een heel ander verhaal.

  Leroy (49) 21 oktober 2017
 • Myrthe (39)
  Boos en verdrietig 1 reactie

  Een tijd geleden ben ik er achter gekomen dat de man met wie ik al 12 jaar getrouwd ben regelmatig met dames hier zit te chatten en foto’s zit uit te wisselen. Nu wil ik de site absoluut niet de schuld geven hoor want ik realiseer me heel goed dat mijn man oud en wijs genoeg is om zijn eigen keuzes te maken, wat ik wel jammer vindt, is dat op zijn profiel gewoon staat dat hij getrouwd is en dat de beheerders van de site hier daarna niets mee doen. Zal wel een financiële kwestie zijn denk ik

  Myrthe (39) 30 september 2017
 • Danny (40)
  Afzetterij 1e klas 1 reactie

  Wat een geldmachine is me dat zeg. Voor elk bericht betaal je 1€ of meer, dus na een gesprek met iemand ben je al gauw 20€ per dag kwijt.
  En dan merk je dat het eigenlijk fake profielen zijn die met je chatten. Ze beginnen je op te geilen met vieze praat en blijven je aan het lijntje houden.
  En afspreken met iemand zal dus niet gebeuren, ze draaien rond de pot heen om toch maar zoveel mogelijk met je te chatten en euro's te verdienen.
  Hoogst waarschijnlijk zijn de foto's die erbij horen ook niet echt want het zijn echte pornofoto's.
  Dan chat je een hele tijd met iemand en dan merk je dat die je profiel niet eens heeft bezocht ... tja wadde.

  Danny (40) 21 september 2017
 • Bartje (44)
  Goeie site mooie vrouwen 0 reacties

  Dit is eindelijk een site waarvan ik denk ja dit is een goeie site met mooie vrouwen.
  Niet te jong niet te oud precies goed en je hebt niet het idee dat je met een computer zit te praten.
  Dot heb ik op andere sites soms wel, dan lijkt het net of je van die standaard berichten terug krijgt

  Bartje (44) 17 september 2017
 • Erwin (41)
  Precies wat ik nodig had 1 reactie

  Deze site is precies dat opkikkertje wat ik nodig had! Ik zit op moment in een dipje in mijn relatie (van 17 jaar) en ik zocht wat spanning, die heb ik hier zeker gevonden. Het is leuk en spannend en ik merk dat ik zelf weer veel levendiger ben geworden! De prijs is een dingetje, maar door alle positieve dingen zie ik dat even door de vingers.

  Erwin (41) 1 september 2017
 • Kevin (44)
  Another lover 0 reacties

  Ze kunnen Another love net zo goed Another lover noemen als je het mij vraagt, want dat is wat je hier aanbied en waar je mensen zelfs toe aanspoort. Ik weet dat we in de 21e eeuw leven tegenwoordig, maar dit gaat mij toch wel erg ver hoor. Ik vind dat je gewoon monogaam aan elkaar kunt blijven dus ik ben hier geen voorstander van

  Kevin (44) 29 augustus 2017
 • Huib (61)
  Another love 1 reactie

  Wanneer je mij over mij mening zal vragen betreft antoher move, dan zal ik het volgende antwoorden. Ik hou er zelf namelijk ook niet van wanneer mensen om de zaken heen draaien, ik ben niet weg van deze website. Het is een beetje van alles wat en daardoor is het het juist net niet te gelijk. Ik ben al wat op leeftijd, maar ik ben wel enorm geïntrigeerd door alles in de ICT wereld

  Huib (61) 17 augustus 2017
 • Ramon (37)
  hard to get 1 reactie

  Wat ik nou echt dom vind, mensen die hier op een dating website zitten en dan alsnog een beetje hard to get gaan zitten spelen. Als je zelf makkelijk aan een partner zou kunnen komen, zou je hier niet zitten denk ik dan, dus dan ken je beter niet hard to get gaan zitten doen want dan vind je dus helemaal nooit meer iemand voor je naast in bed. Heb nog niet echt iemand gevonden waar ik wel op date mee zou willen dus dat is niet echt goed

  Ramon (37) 11 augustus 2017
 • Ricardo (43)
  Gypsy 1 reactie

  Ik, als echte zigeuner, ben gewoon op zoek naar een vrouw die diezelfde normen en waarden heeft. Sommige mensen noemen dat een beetje ouderwets, maar bij ons is dat nou eenmaal gewoon hoe het gaat en dat vind ik ook niet erg. Dus als ik een vrouw heb, dan staat zij lekker achter het fornuis en zij kookt en doet het huishouden en de man zorgt voor de kost. Ik heb hier gewoon al meerdere vrouwen gevonden die dit helemaal niet erg vinden en het zelfs steunen, meestal is dat niet zo dan willen ze onafhankelijk zijn en die onzin. Ik vind het echt fijn om hier een keer mensen te vinden die er net zo over denken als ik.

  Ricardo (43) 4 augustus 2017
 • Julian (48)
  Weinig belangstelling 1 reactie

  Ik heb het gevoel dat mensen in de zomermaanden veel minder op zoek zijn naar een relatie dan bijvoorbeeld in de kerst en winterperiode. Ik denk dat ze in de zomer meer op een scharrel hopen of een vakantie liefde, geen idee eigenlijk maar ik ben nu drie jaar aan het online daten. En ieder jaar is het hetzelfde liedje dat het in de zomermaanden veel rustiger is dan in de koudere maanden

  Julian (48) 2 augustus 2017
 • Lize (47)
  Verleiding 1 reactie

  Dit is echt een site waar mensen de spanning opzoeken om elkaar te verleiden of elkaar in verleiding te brengen om een bepaald iets te doen.
  Ik ben hier zelf heel erg van, ik vind het spannend en in mijn optiek houd je het op deze manier ook leuk/spannend.
  De mannen hier zijn soms wel erg brutaal en denken dat ze heel veel kunnen maken/zeggen, dat is wel jammer.
  Het is wel de 21e eeuw, maar vrouwen houden er toch zeker wel van als een man goede manieren heeft.

  Lize (47) 23 juli 2017
 • Klaas (44)
  Mannen blijven jagers 1 reactie

  Dating sites zijn ideaal voor mannen, want ze blijven toch echte jagers dat merk ik wel.
  Wat je alleen ook krijgt bij sites als deze, is dat niet alleen vrijgezelle mannen hier pogingen wagen.
  Heb al van meerdere vrouwen gehoord dat ze aanbiedingen kregen voor een trio of gewoon een affaire.
  Het lijkt mij dat de kans heel klein is dat deze websites hier voor bedoelt zijn.
  Dat vind ik wel echt een minpuntje hier aan, verder ben ik erg positief gestemd.

  Klaas (44) 17 juli 2017
 • Wessel Mcloid (38)
  Mannen achter vrouwelijke profielen Anotherlove nl 1 reactie

  Ik krijg het idee dat ik hier chat met een stelletje mannen die leden voor de gek zitten te houden achter zogenaamde mooie vrouwen. De teksten die ik krijg lijken allen op elkaar en het duurt heel lang voordat ik reactie krijg. Ik denk dat er een stuk of 10 mannen beetje (vooral mannen) zitten te versieren zodat deze gaan betalen voor de dienst van Anotherlove. Zeker weet ik het helaas niet, valt weinig te bewijzen maar het stinkt wel degelijk.

  Wessel Mcloid (38) 27 juni 2017
 • Rein (63)
  Niet geloofwaardig 0 reacties

  Het online oplichten is heel erg van deze tijd en je hoort het dan ook steeds meer en meer. Wanneer ik me hier aanmeld, duurt het maar een maar minuten of en praten al een aantal meiden van in de 20-30 tegen mij die aangeven serieuze intenties te hebben. Nu streelt dit natuurlijk wel je ego, maar in kan ook logisch nadenken en zo tot de conclusie komen dat dit niet geloofwaardig is. Een meisje van die leeftijd met een oude rot in het vak van mijn leeftijd.

  Rein (63) 25 juni 2017
 • Mick (52)
  Slechte eigenschap 1 reactie

  Op de een of andere manier kan ik geen relatie tot stand houden, dat is echt een slechte eigenschap die ik altijd al gehad heb en waar ik nooit van af kom. Toch blijf ik het iedere keer proberen zo ook hier, wat ook niet echt helpt. Vrouwen hier willen niks vasts, zelfs wanneer ik wel echt mijn best doe. Ze richten zich hier meer op materiële spullen

  Mick (52) 13 juni 2017
 • Bas (24)
  leuke en spannende website 1 reactie

  Wel een leuke en spannende website hoor alleen jammer dat het geld kost.

  Bas (24) 12 mei 2017
 • Mike (52)
  Geloof maar dat dit oplichters zijn 1 reactie

  Het beste wat je telkens kan doen is gaan zoeken wie er achter deze site zit. In dit geval blijkt dit zeer moeilijk te achterhalen.
  Dus neem gerust aan dat het vooral de bedoeling is dat je nieuwsgierig wordt gemaakt door berichten, en dan moet je natuurlijk een klein bedrag betalen. Dat is hun kunst, want de meeste mensen lezen de kleine lettertjes niet. Waarna een veel groter bedrag wordt afgehouden, en als je het even niet nakijkt ben je zo nog een bedrag kwijt. Terwijl je er zeker mag van zijn dat het nooit tot een afspraak zal komen. Wie het tegendeel beweert is een medewerker of eigenaar!

  Mike (52) 3 mei 2017
 • Herbert (62)
  je geld niet waard 0 reacties

  Deze site is echt een correct voorbeeld van iets dat je geld niet waard is, nog geen cent zou ik er aan uitgeven. Je hebt er helemaal niks aan en het geld ben je krijg zonder er ook maar iets in enige vorm van wat dan ook voor terug te krijgen! Daarom wil ik iedereen ook waarschuwen om hier geen geld aan uit te besteden.

  Herbert (62) 29 april 2017
 • Kristy (39)
  Niet toestaan 1 reactie

  Ik vind dat ze het niet zouden moeten toestaan dat het wordt gepromoot dat mensen met anderen daten terwijl ze nog een relatie hebben.
  Alsof er niet al genoeg wordt vreemd gegaan, op deze manier komen steeds meer mannen in de verleiding om dit te doen.
  Dit maakt mij erg boos want ik vind dit onaanvaardbaar, maar schijnbaar vinden de makers hiervan geld belangrijker.

  Kristy (39) 24 april 2017