AnotherLove
8,1

112 reviews

Je hebt al een tijdje de partner gevonden die voor jou bestemd is, maar de spanning is al een tijdje zoek. Elke dag ziet er bijna hetzelfde uit en je partner is inmiddels voorspelbaar geworden. Je mist de spanning, die passie die er was toen jullie elkaar ontmoetten. De liefde is nog altijd aanwezig en je kan je geen ander leven bedenken zonder je partner, maar toch ontbreekt er wat….

AnotherLove is hét sociale netwerk die gelijkgestemden bij elkaar brengt. Het antwoord op jouw gemis. Maak een profiel aan om die nieuwe spanning en passie weer opnieuw te ervaren.

Ook als je vrijgezel bent en eindelijk eens toe bent aan een leuke relatie. Op AnotherLove zijn ook genoeg singles te vinden. Of misschien heb je al een relatie en ben je samen met je partner op zoek naar een leuk persoon die voor wat meer passie in de slaapkamer kan zorgen.

AnotherLove biedt ruimte voor al je geheime verlangens. Wil je lekker flirten, daten of een lekkere ondeugende one-night-stand? Ga jouw discrete avontuur aan zonder verplichtingen. Vind je nieuwe liefde op AnotherLove!

Cijfer en gebruikersgemak

We hebben AnotherLove een 8,1 gegeven omdat dit een topper is als het gaat om ondeugend daten. De website maakt zelfs al promotie op tv!

Prijzenlijst AnotherLove

 • 1 maand abonnement: € 59,95
 • 3 maanden abonnement: € 89,95
 • 12 maanden abonnement: € 239,40
Ontevreden over AnotherLove? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (112)

 • Guus (44)
  fotos gebruikt 1 reactie

  De foto's van een kennis zijn laatst op deze website gebruikt, dit vind ik heel erg! Dat mensen dit doen maar het lijkt mij ook dat hier best strenger op kan worden gecontroleerd. Weet alleen helaas niet hoe. volgens mij heb je nu ook zo'n programma ofzo op mtv waar ze ook zulke oplichters allemaal oppakken misschien dat ze daar een goede manier hebben gevonden.

  Guus (44) 15 april 2017
 • Dicky (51)
  Anotherlove op tv maar weinig vrouwelijk schoon 1 reactie

  Ik zag gisteren Anotherlove op tv, in de nachturen weliswaar. Me aangemeld omdat ik denk dat datingwebsites die adverteren op tv wel veel 'echte' leden zullen hebben. Helaas, dit is niet het geval. Mannen misschien, maar vrouwen zijn er amper wat van. Wel jammer want het lijkt me een spannend concept.

  Dicky (51) 11 april 2017
 • Hans (26)
  Anotherlove is van mediablue international bv 1 reactie

  Ik kon niet vinden van welk bedrijf Anotherlove is. Bij deze mensen: het is van MediaBlue International B.V., link naar de website is:

  http://www.mediablue.nl/

  Dit bedrijf exploiteert datingwebsites en dergelijke. Waarom ik dit hier neer zet is als volgt: er staat op Anotherlove.nl geen enkele informatie omtrent wie dan wel de eigenaar is van Anotherlove.nl. Na lang zoeken en een account te hebben aangemaakt kan je het zien wanneer je een betaling verricht. Dit is dan ook de enige manier.

  Of het nep is ga ik niet testen. Ik ga namelijk niet betalen voor een dienst die zo huiverig doet over het feit dat ze niet openbaar willen zetten welk bedrijf Anotherlove.nl exploiteert.

  Greetings, Hans

  Hans (26) 28 maart 2017
 • Abel (55)
  tegenvaller 0 reacties

  Deze website is voor mij een regelrechte tegenvaller, niets heb ik er tot nu toe nog aan gehad terwijl ik toch al ruim 4 maanden achtereen lid ben. Ik snap dat je soms geduld moet hebben, maar dat er nu nog steeds geen vonk over springt, met niemand niet, vind ik wel een beetje opvallend worden en niet meer toeval.

  Abel (55) 19 maart 2017
 • Karel (37)
  Anotherlove vergelijking met victoria milan 1 reactie

  Anotherlove werkt prima. Ik vergelijk het op dit moment met Victoria Milan, die in principe in dezelfde doelgroep bivakkeert als Anotherlove. Anotherlove is veel goedkoper, 5x ongeveer en dat merk je niet aan de aantal leden die aanwezig zijn. Ook vind ik dat Anotherlove er beter uit ziet en dat de klantenservice hele goede service biedt.

  Karel (37) 28 februari 2017
 • Naomi (34)
  Gevoel 0 reacties

  Deze site doet me altijd aan het liedje denken, dat brengt dat meteen een fijn gevoel met zich mee. DAt vind ik voor de site heel positeif want dan heb je dus vooraf al een goed gevoel ergens bij, beter kun je het niet hebben volgens mij. Daarnaast vind ik de site zelf ook harstikke leuk dus wat dat betreft ben ik één en al positiviteit over another love.

  Naomi (34) 11 februari 2017
 • Luukie (51)
  Prima 0 reacties

  Eigenlijk vind ik dit een hartstikke leuke website, Je hebt veel dames waaarmee je af kunt spreken en er is voor ieder wel wat wils. Wil je alleen een fling en geen relatie? dan kan dit ook, echter is dit niet mijn insteek maar ik ben ze tegen gekomen.
  Wanneer je wel een relatie wilt is dit ook geen probleem en kan dit natuurlijk ook gewoon, hier ben ik dus druk mee aan het daten met deze categorie en dit loopt tot nu toe hartstikke goed! Nu nog hopen dat mijn nieuwe liefde er ergens tussen zit.

  Luukie (51) 2 januari 2017
 • Lincy (40)
  Spot drijven 1 reactie

  Ik durf zeker wel te zeggen dat er op deze website gewoon spot met je wordt gedreven.
  Ze zullen wel denken, daar zitten lekker veel wanhopige mensen, laten we die eens even lekker veel geld betalen!
  Nou, mij niet gezien! Ik wil alle andere mensen dan ook zeker waarschuwen voor deze website!

  Lincy (40) 31 december 2016
 • Heidi (46)
  not amused 1 reactie

  Ik weet niet wat hier de bedoeling van is, en of het serieus is of niet.. maar de vragen en de teksten die ik hier toegestuurd kijrg, dat vind ik niet normaal.
  Het is absoluut niet respectvol en eigenlijk gewoon discriminerend tegenover vourwen.

  Heidi (46) 18 december 2016
 • Florus (47)
  Geen favoriet 1 reactie

  Ik zit op meerdere dating websites, hoe meer sites hoe meer kans denk ik maar haha.
  Van al die websites is deze echter absoluut geen favoriet. Ik vind het hier niet mooi gemaakt en ja krijgt vaak een zelfde berichtje van een dame of ze laat juist een aantal weken achter elkaar niks van zich horen.
  een beetje vercdcht als je het mij vraagt

  Florus (47) 10 december 2016
 • Nout (39)
  Feestdagen 1 reactie

  Volgens mij is het in de tijd van de feestdagen weer druk op websites als deze haha en ik kan ze geen ongleijk geven want ik doe er zelf aan mee.
  onbewust wil je toch niet alleen zijn in deze tijd van het jaar en ga je weer wat drukker op zoek naar een metgezel in het leven.
  Zelf ben ik hier op uitgekomen, helaas is het niet helemaal wat ik er van had gehoopt.
  Daarom ben ik nu overgestapt naar een andere datingsite en probeer ik het daar nogmaals.

  Nout (39) 4 december 2016
 • vido (52)
  best oke 0 reacties

  ik vind het allemaal best oke wat we hier kunnen doen. Heb niet zoveel te klagen op dat gebied.

  vido (52) 30 november 2016
 • Quint (55)
  Niets aan 1 reactie

  Ik vind dit eeigenlijk heleemaal niets aan. De site is saai, je kunt er niks en de dames reageren pas na een week ofzo.
  In mijn ogen is het een beetje een louche site, maar daar heb ik helaas geen harde bewijzen voor.

  Quint (55) 26 november 2016
 • Iris (29)
  mijn man krijgt mails van anotherlove 2 reacties

  Deze ***site dient per direct offline te worden gehaald ! Mijn man krijgt hier dagelijks mails van in zijn inbox dat andere dames met hem willen daten ! Wanneer ik de website een mail stuur krijg ik geen response ? Als je iets weet hoe dit moet stoppen, reageer aub.

  Iris (29) 11 november 2016
 • Lilly (55)
  Pissig 1 reactie

  Ik wil even laten weten, dat mede door deze site, mijn man mij heeft verlaten voor een andere vrouw.
  Het liep al een poosje niet lekker, toen ging hij bijna hier rondkijken, en heeft hij een of andere sloerie gevonden die het niet erg vond om er met de vent van een ander vandoor te gaan.

  Lilly (55) 5 november 2016
 • Sem (55)
  Bijna geen vrouwen 1 reactie

  Ligt het aan mij of zijn hier bijna geen vrouwen online? Iedere keer als ik hier even rond kom neuzen en wat wil chatten met andere vrouwen, dan zie ik dat 9 van de 10 mensen die online zijn zo ongeveer vrouw zijn. Ja sorry, allemaal leuk en aardig maar als ik met mannen wil praten ga ik wel naar het voetbalveld ofzo, daar kom ik hier niet voor.

  Sem (55) 30 oktober 2016
 • Olav (58)
  Lust 1 reactie

  De enige 'emotie' waar hier op wordt ingespeeld is lust. Mooie aantrekkelijke en vooral hele sexy dames proberen je lust op te wekken als man zijnde en vervolgens wordt hier gebruik van gemaakt door flink wat poen binnen te halen. Dit is mij al een paar keer overkomen en helaas trap ik er iedere keer weer opnieuw in.

  Olav (58) 21 oktober 2016
 • Sharon (35)
  minder leuk dan gehoopt 1 reactie

  datingsites ben ik sowieso totaal niet mee bekend dus het was even afwachten hoe het zou bevallen. Maar het is eigenlijk veel minder leuk dan ik had gehoopt. Je betaald een enorm bedrag voor wat berichtjes versturen en af en toe een foto, en het enige wat ze willen zijn naaktfoto's. Geef mij dan maar gewoon ouderwets de kroeg met gezellig een wijntje er bij en zo mensen ontmoeten.

  Sharon (35) 18 oktober 2016
 • tygo (54)
  ontevreden klant 2 reacties

  ik spreek hier, als ontevreden klant. op deze manier wil ik andere mensen ervoor behoeden dezelfde fout te maken als ik en dat is lid worden op op deze website. je betaald erg veel geld en krijgt er niks voor terug.

  tygo (54) 26 september 2016
 • Wesley (36)
  Victoria Milan beter dan Anotherlove 1 reactie

  Vergeleken bij Victoria Milan is deze website ruk. Totaal geen actieve dames te vinden. Victoria Milan is ongeveer de enige website die een beetje hetzelfde is als Anotherlove dus daar vergelijk ik het dan maar mee. Duidelijke keuze voor mij iig!

  Wesley (36) 15 september 2016