AnotherLove
8,1

Je hebt al een tijdje de partner gevonden die voor jou bestemd is, maar de spanning is al een tijdje zoek. Elke dag ziet er bijna hetzelfde uit en je partner is inmiddels voorspelbaar geworden. Je mist de spanning, die passie die er was toen jullie elkaar ontmoetten. De liefde is nog altijd aanwezig en je kan je geen ander leven bedenken zonder je partner, maar toch ontbreekt er wat….

AnotherLove is hét sociale netwerk die gelijkgestemden bij elkaar brengt. Het antwoord op jouw gemis. Maak een profiel aan om die nieuwe spanning en passie weer opnieuw te ervaren.

Ook als je vrijgezel bent en eindelijk eens toe bent aan een leuke relatie. Op AnotherLove zijn ook genoeg singles te vinden. Of misschien heb je al een relatie en ben je samen met je partner op zoek naar een leuk persoon die voor wat meer passie in de slaapkamer kan zorgen.

AnotherLove biedt ruimte voor al je geheime verlangens. Wil je lekker flirten, daten of een lekkere ondeugende one-night-stand? Ga jouw discrete avontuur aan zonder verplichtingen. Vind je nieuwe liefde op AnotherLove!

Cijfer en gebruikersgemak

We hebben AnotherLove een 8,1 gegeven omdat dit een topper is als het gaat om ondeugend daten. De website maakt zelfs al promotie op tv!

Prijzenlijst AnotherLove

 • 1 maand abonnement: € 59,95
 • 3 maanden abonnement: € 89,95
 • 12 maanden abonnement: € 239,40
Review gemiddelde2.5 sterren waardering 107 reviews

Bezoek AnotherLove

https://www.anotherlove.nl

Ontevreden over AnotherLove?
Probeer dan eens Hot or Not.

Deze pagina is 892 keer bezocht.

Reviews ( 107 )

 • Anoniem (37)
  Anotherlove nieuwe leden bug 0 reacties

  Er staat op de homepage van Anotherlove:
  -- Vandaag hebben 323 nieuwe leden zich aangemeld op deze site --

  Nou ik kan het niet zien hoor. Heb een maandabonnement bij Anotherlove afgesloten maar ik zie echt niet elke dag zoveel nieuwe leden. Telkens wanneer ik naar leden ga zoeken zie ik dezelfde.

  2 sterren waardering

  Anoniem (37) 19 november 2015
 • Eindbaas (29)
  Anotherlove MediaBlue 1 reactie

  Waarom zou anotherlove haar bedrijfsnaam zo goed verborgen willen houden denken jullie? Ik weet het antwoord wel ;) Oplichters!

  Zelf heb ik het niet getest dus ik raadt het niet aan of af.

  3 sterren waardering

  Eindbaas (29) 15 september 2015
 • Michel (50)
  Anotherlove 0 reacties

  Laatst werd ik overgehaald van Parship.nl om op Anotherlove.nl te komen. En de mevrouw had gelijk! Er zijn veel meer actieve leden op Anotherlove dan Parship waardoor een ontmoeting een stuk makkelijker is om te krijgen.

  5 sterren waardering

  Michel (50) 28 augustus 2015
 • Whopper (28)
  boze klant anotherlove 0 reacties

  Op anotherlove.nl zijn veel nep accounts aanwezig. Het pakket van 10 euro voor 1 week is ook weg dus je moet nu al 60 euro betalen om erachter te komen dat je wordt genaait.... lekker dan..... en dan wordt je nog nieteens echt genaait!

  2 sterren waardering

  Whopper (28) 14 juni 2015
 • Marcel (37)
  Geen contact 0 reacties

  Ik vind dit een hele slechte website. De reden waarom ik me hierop had aangemeld was omdat ik het zag op tv. Dan ga je er eigenlijk al vanuit dat het goed zit. Na betaling van 60 euro voel ik me in de maling genomen. Geen enkele vrouw wil een chat met me aan gaan.....

  1 ster waardering

  Marcel (37) 10 juni 2015
 • Floor (38)
  Site moet offline 0 reacties

  Ik kwam erachter dat mijn man op deze *** site aangemeld was. Hij kon meteen zijn biezen pakken! Dit soort sites zouden er niet mogen zijn. Die maken alleen dingen kapot!!! :'(
  Gr. Vrouw van 2 kinderen........

  1 ster waardering

  Floor (38) 4 juni 2015
 • Check (24)
  Prijzen 0 reacties

  Ook belachelijk dat het 10 euro pakket weg is en dat het goedkoopste pakket nu 60 euro is!!! 60 euro voor 1 maand lidmaatschap! Ronduit schandalig.

  3 sterren waardering

  Check (24) 2 juni 2015
 • Check (24)
  Mediablue 1 reactie

  Mensen. Anotherlove en Mijngeheimeliefde zijn van MediaBlue! Dit kun je zien wanneer je een betaling wilt doen via iDeal.

  3 sterren waardering

  Check (24) 2 juni 2015
 • Wendy (30)
  Spannend 0 reacties

  Het blijft spannend, datingwebsites als Anotherlove.nl. Ik heb eens meegemaakt dat een man midden in de nacht bij me langs kwam (ik had de deur op een kiertje gelaten) en dat die zo bij me in bed kroop :$

  5 sterren waardering

  Wendy (30) 28 mei 2015
 • Bugsbunny (36)
  niet op komen dagen 0 reacties

  Na lang te hebben gechat eindelijk een date voor elkaar gekregen, dacht ik. De dame in kwestie is helaas niet op komen dagen vandaag :( Met 100% zekerheid durf ik niet te zeggen dat het nep is maar het ligt er dik bovenop.

  1 ster waardering

  Bugsbunny (36) 25 mei 2015
 • Karel (43)
  Anotherlove op televisie 0 reacties

  Hoi met Klaas.
  Ik ben vaak snachts nog wakker, net als nu. Dan zie je heel vaak www.Anotherlove.nl voorbij komen op de televisie. Toch maar eens een kijkje genomen en ik moet zeggen; WAUW. Veel leuke mooie vrouwen online zelfs als ik ook wakker ben. Nooit gedacht. Een grote aanrader.

  5 sterren waardering

  Karel (43) 21 mei 2015
 • Anoniem (38)
  De moeite waard 0 reacties

  Ik had Anotherlove gezien op tv dus dacht waarom ook niet. Voor een tientje kun je eens een poging wagen. En ik moet zeggen er zijn veel mooie ladys, met mooie foto's! Het is de moeite zeker waard om hier eens te kijken wanneer je relatie niet op rolletjes loopt. TIP VAN DE DAG!

  5 sterren waardering

  Anoniem (38) 19 mei 2015
 • Nathalie (27)
  Anotherlove 1 week 2 dates 0 reacties

  Ik had de aanbieding genomen van 1 week 10 euro. Hierin heb ik 2 dates gehad. Zo slecht is het dus helemaal niet!

  5 sterren waardering

  Nathalie (27) 16 mei 2015
 • Anoniem (37)
  Anotherlove MijnGeheimeLiefde oplic... 0 reacties

  Deze lui komen overal mee weg. Toevallig ken ik de eigenaar van Anotherlove, MijngeheimeLiefde enzovoort.

  Hij heeft me eens laten zien hoe dit werkt:
  Hij heeft mensen in dienst die hij zwart uitbetaald om ervoor te zorgen dat zijn leden betalen. Dat kan makkelijk uit want hij geeft zijn "zwarte medewerkers" een klein aantal centen per bericht. Hierdoor zijn ontmoetingen/dates nooit mogelijk.
  Het ergste vind ik nog, hij pronkt er ook nog mee terwijl het gewoon oplichting is.

  En inderdaad mensen! Ze kunnen hun KVK niet op de website zetten want dan krijgen ze dagelijks boze klanten over de vloer hahaha.

  2 sterren waardering

  Anoniem (37) 10 mei 2015
 • Willem (28)
  geen bedrijfsgegevens 0 reacties

  Iemand enig idee hoe je met deze admins in contact kunt komen? Ik heb wel eens het contact formulier ingevuld maar heb er nooit wat op terug gehad.
  Ook kan ik nergens de bedrijfsgegevens inzien?

  2 sterren waardering

  Willem (28) 6 mei 2015
 • Esmiralda (25)
  Anotherlove leuke website voor avon... 0 reacties

  Leuke website voor een avontuurtje! Ik ben een verlegen vrouw die in de kroeg niet zomaar op iemand af stapt maar op zo'n soort website is het toch een stuk makkelijker. Er zitten veel leuke mannen op die je respecteren en een leuke date met je willen hebben.

  4 sterren waardering

  Esmiralda (25) 2 mei 2015
 • Gerard (52)
  Oplichters 0 reacties

  Geldklopperij is het! Ik snap niet dat het legaal is om op deze manier te werken

  2 sterren waardering

  Gerard (52) 29 april 2015
 • evert (30)
  anotherlove smiechten 0 reacties

  Er valt weinig goeds te vertellen over anotherlove terwijl ik normaliter erg positief ben. Ik heb keurig betaald maar geen hond die een gesprek met me wil aan gaan terwijl toen ik nog niet betaalde vond iedereen me leuk. Slimme truc van anotherlove maar ik trap er niet meer in.

  1 ster waardering

  evert (30) 23 april 2015
 • simar (27)
  pay nl schande 0 reacties

  Dit is de enige website die zijn kvk niet hoeft te tonen op de website maar wel gebruik mag maken van de diensten van Pay.nl! Een schande Pay.nl! Ik heb jullie tot 2 maal toe gewaarschuwd! Nu staat het online.

  1 ster waardering

  simar (27) 21 april 2015
 • Jan (41)
  mails anotherlove 0 reacties

  Je krijgt talloze mails in je inbox van Anotherlove als je een account aanmaakt. Terwijl ik het toch echt anoniem probeer te doen! Willen ze dat mijn vrouw erachter komt? Het heet toch niet voor niets Anotherlove. Waarom denken ze dan niet aan hun klanten? :( groetjes een teleurgestelde Anotherlove klant.

  1 ster waardering

  Jan (41) 18 april 2015

Plaats een review