AnotherLove
8,1

112 reviews

Je hebt al een tijdje de partner gevonden die voor jou bestemd is, maar de spanning is al een tijdje zoek. Elke dag ziet er bijna hetzelfde uit en je partner is inmiddels voorspelbaar geworden. Je mist de spanning, die passie die er was toen jullie elkaar ontmoetten. De liefde is nog altijd aanwezig en je kan je geen ander leven bedenken zonder je partner, maar toch ontbreekt er wat….

AnotherLove is hét sociale netwerk die gelijkgestemden bij elkaar brengt. Het antwoord op jouw gemis. Maak een profiel aan om die nieuwe spanning en passie weer opnieuw te ervaren.

Ook als je vrijgezel bent en eindelijk eens toe bent aan een leuke relatie. Op AnotherLove zijn ook genoeg singles te vinden. Of misschien heb je al een relatie en ben je samen met je partner op zoek naar een leuk persoon die voor wat meer passie in de slaapkamer kan zorgen.

AnotherLove biedt ruimte voor al je geheime verlangens. Wil je lekker flirten, daten of een lekkere ondeugende one-night-stand? Ga jouw discrete avontuur aan zonder verplichtingen. Vind je nieuwe liefde op AnotherLove!

Cijfer en gebruikersgemak

We hebben AnotherLove een 8,1 gegeven omdat dit een topper is als het gaat om ondeugend daten. De website maakt zelfs al promotie op tv!

Prijzenlijst AnotherLove

 • 1 maand abonnement: € 59,95
 • 3 maanden abonnement: € 89,95
 • 12 maanden abonnement: € 239,40
Ontevreden over AnotherLove? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (112)

 • Anonieme schrijver (46)
  Verbaasd over anotherloves handelswijze 0 reacties

  Met verbazing stond ik te kijken hoe het eraan toe gaat op Anotherlove. De eerste dag na aanmelding kreeg ik tientallen berichten van bloedmooie vrouwen die dichtbij me in de buurt zouden wonen. De tweede dag weer allemaal nieuwe vrouwen die een gesprek met me aan wouden gaan. De derde dag toch maar overstag gegaan en een beste smak geld uitgegeven om betaald lid te worden en te kunnen chatten. Helaas hierna niets meer vernomen van alle bloedmooie vrouwen. Misschien was ik te laat en hadden ze allemaal al een andere man gevonden? Who knows.

  Anonieme schrijver (46) 14 januari 2016
 • Harm (42)
  anotherlove waarschijnlijk nep 0 reacties

  Met 100% zekerheid kun je het nooit zeggen maar ik denk dat anotherlove nep is. Het is me namelijk niet gelukt om een date te krijgen terwijl ik een abonnement heb gehad van 1 jaar tijd.

  Harm (42) 9 januari 2016
 • Jasper Staats (29)
  Anotherlove review 0 reacties

  Misschien heb ik geluk gehad maar het is me gelukt om binnen 3 uur op www.anotherlove.nl een leuke dame te versieren.

  Jasper Staats (29) 7 januari 2016
 • Mariel (45)
  Anotherlove maakt levens kapot 0 reacties

  Onder het motto aan de andere kant is het gras groener moeten dit soort websites rijk worden.
  Laat ik u alvast zeggen dat het gras meestal aan de andere kant niet groener is. Helaas heb ik dat moeten ondervinden omdat mijn ex man dacht dat hij het leuker kon hebben bij een andere vrouw. Dit ging ook via Anotherlove.nl.
  Nu snap ik wel dat mijn ex man de hoofdschuldige is en niet deze datingwebsite. Ik denk echter dat als deze website niet had bestaan dat het niet was gebeurd.

  Toen hij op handen en voeten terug kwam heb ik hier natuurlijk voor bedankt. Wat ik heb moeten meemaken wens ik niemand anders toe.

  Mariel (45) 2 januari 2016
 • Janine (41)
  Websites die relaties kapot maken 0 reacties

  Ik vind het vreselijk dat websites als Anotherlove, Secondlove en Victoria Milan online mogen staan. Deze websites zijn ervoor om relaties kapot te maken. Ik kan dit zeggen omdat ik hier helaas mee te maken heb gehad. Mijn ex man zijn mail stond vol met mailtjes van dit soort websites.

  Janine (41) 10 december 2015
 • Anoniem (37)
  Anotherlove nieuwe leden bug 0 reacties

  Er staat op de homepage van Anotherlove:
  -- Vandaag hebben 323 nieuwe leden zich aangemeld op deze site --

  Nou ik kan het niet zien hoor. Heb een maandabonnement bij Anotherlove afgesloten maar ik zie echt niet elke dag zoveel nieuwe leden. Telkens wanneer ik naar leden ga zoeken zie ik dezelfde.

  Anoniem (37) 19 november 2015
 • Eindbaas (29)
  Anotherlove MediaBlue 1 reactie

  Waarom zou anotherlove haar bedrijfsnaam zo goed verborgen willen houden denken jullie? Ik weet het antwoord wel ;) Oplichters!

  Zelf heb ik het niet getest dus ik raadt het niet aan of af.

  Eindbaas (29) 15 september 2015
 • Michel (50)
  Anotherlove 0 reacties

  Laatst werd ik overgehaald van Parship.nl om op Anotherlove.nl te komen. En de mevrouw had gelijk! Er zijn veel meer actieve leden op Anotherlove dan Parship waardoor een ontmoeting een stuk makkelijker is om te krijgen.

  Michel (50) 28 augustus 2015
 • Whopper (28)
  boze klant anotherlove 0 reacties

  Op anotherlove.nl zijn veel nep accounts aanwezig. Het pakket van 10 euro voor 1 week is ook weg dus je moet nu al 60 euro betalen om erachter te komen dat je wordt genaait.... lekker dan..... en dan wordt je nog nieteens echt genaait!

  Whopper (28) 14 juni 2015
 • Marcel (37)
  Geen contact 0 reacties

  Ik vind dit een hele slechte website. De reden waarom ik me hierop had aangemeld was omdat ik het zag op tv. Dan ga je er eigenlijk al vanuit dat het goed zit. Na betaling van 60 euro voel ik me in de maling genomen. Geen enkele vrouw wil een chat met me aan gaan.....

  Marcel (37) 10 juni 2015
 • Floor (38)
  Site moet offline 0 reacties

  Ik kwam erachter dat mijn man op deze *** site aangemeld was. Hij kon meteen zijn biezen pakken! Dit soort sites zouden er niet mogen zijn. Die maken alleen dingen kapot!!! :'(
  Gr. Vrouw van 2 kinderen........

  Floor (38) 4 juni 2015
 • Check (24)
  Prijzen 0 reacties

  Ook belachelijk dat het 10 euro pakket weg is en dat het goedkoopste pakket nu 60 euro is!!! 60 euro voor 1 maand lidmaatschap! Ronduit schandalig.

  Check (24) 2 juni 2015
 • Check (24)
  Mediablue 1 reactie

  Mensen. Anotherlove en Mijngeheimeliefde zijn van MediaBlue! Dit kun je zien wanneer je een betaling wilt doen via iDeal.

  Check (24) 2 juni 2015
 • Wendy (30)
  Spannend 0 reacties

  Het blijft spannend, datingwebsites als Anotherlove.nl. Ik heb eens meegemaakt dat een man midden in de nacht bij me langs kwam (ik had de deur op een kiertje gelaten) en dat die zo bij me in bed kroop :$

  Wendy (30) 28 mei 2015
 • Bugsbunny (36)
  niet op komen dagen 0 reacties

  Na lang te hebben gechat eindelijk een date voor elkaar gekregen, dacht ik. De dame in kwestie is helaas niet op komen dagen vandaag :( Met 100% zekerheid durf ik niet te zeggen dat het nep is maar het ligt er dik bovenop.

  Bugsbunny (36) 25 mei 2015
 • Karel (43)
  Anotherlove op televisie 0 reacties

  Hoi met Klaas.
  Ik ben vaak snachts nog wakker, net als nu. Dan zie je heel vaak www.Anotherlove.nl voorbij komen op de televisie. Toch maar eens een kijkje genomen en ik moet zeggen; WAUW. Veel leuke mooie vrouwen online zelfs als ik ook wakker ben. Nooit gedacht. Een grote aanrader.

  Karel (43) 21 mei 2015
 • Anoniem (38)
  De moeite waard 0 reacties

  Ik had Anotherlove gezien op tv dus dacht waarom ook niet. Voor een tientje kun je eens een poging wagen. En ik moet zeggen er zijn veel mooie ladys, met mooie foto's! Het is de moeite zeker waard om hier eens te kijken wanneer je relatie niet op rolletjes loopt. TIP VAN DE DAG!

  Anoniem (38) 19 mei 2015
 • Nathalie (27)
  Anotherlove 1 week 2 dates 0 reacties

  Ik had de aanbieding genomen van 1 week 10 euro. Hierin heb ik 2 dates gehad. Zo slecht is het dus helemaal niet!

  Nathalie (27) 16 mei 2015
 • Anoniem (37)
  Anotherlove MijnGeheimeLiefde oplichting 0 reacties

  Deze lui komen overal mee weg. Toevallig ken ik de eigenaar van Anotherlove, MijngeheimeLiefde enzovoort.

  Hij heeft me eens laten zien hoe dit werkt:
  Hij heeft mensen in dienst die hij zwart uitbetaald om ervoor te zorgen dat zijn leden betalen. Dat kan makkelijk uit want hij geeft zijn "zwarte medewerkers" een klein aantal centen per bericht. Hierdoor zijn ontmoetingen/dates nooit mogelijk.
  Het ergste vind ik nog, hij pronkt er ook nog mee terwijl het gewoon oplichting is.

  En inderdaad mensen! Ze kunnen hun KVK niet op de website zetten want dan krijgen ze dagelijks boze klanten over de vloer hahaha.

  Anoniem (37) 10 mei 2015
 • Willem (28)
  geen bedrijfsgegevens 0 reacties

  Iemand enig idee hoe je met deze admins in contact kunt komen? Ik heb wel eens het contact formulier ingevuld maar heb er nooit wat op terug gehad.
  Ook kan ik nergens de bedrijfsgegevens inzien?

  Willem (28) 6 mei 2015