• Pepijn (36)
  Prijzen 1 reactie

  Je kunt van mensen niet verlangen dat ze zestig euro per maand betalen voor een dating web site nota bene.
  Zestig euro, daar kan ik een week lang boodschappen vandoen en dan heb ik zelfs nog geld over om een keer wat thuis te laten bezorgen. Niet dat dat er toe doet, maar ik wil even duidelijk maken hoeveel geld dat eigenlijk wel niet is en als je kijkt wat je er voor terug krijgt (niets) dan vind ik dit niet normaal dat ze dit van mensen verlangen en durven te vragen om dit iedere maand maar weer te betalen. Jammer ook dat de site niet echt waarmaakt wat ze beloven, de reclames zijn altijd erg mooi van anotherlove, maar deze knappe vrouwen zie ik hier nooit terug op de website.

  Bezoek AnotherLove

  Pepijn (36) 22 april 2018
  • (59)

   Ik moet toegeven dat zestig euro per maand voor mij ook best veel geld is. Maar aan de andere kant denk ik dat er heel veel mensen zijn die dit er best voor over hebben als dat betekent dat ze op deze manier weer kans hebben op iets wat ook maar een klein beetje op een liefdesleven lijkt.

   Dat je uitgaat van de reclames vind ik om heel eerlijk te zijn ook een beetje dom van je. Want volgens mij is het best bij heel veel mensen wel algemeen bekend dat in reclames toch altijd alles mooier wordt gemaakt dan dat het in werkelijkheid is en dat vind ik ook heel logisch. Maar dat houdt dus wel in dat je het met een korreltje zout moet nemen en dit niet als werkelijkheid op de website kunt verwachten. We kunnen er niet allemaal uitzien als George Clooney, net zoals alle vrouwen er niet allemaal zo uit kunnen zien als Heidi Klum.

   Cornelis (59) 2 mei 2018


Meer informatie en reviews over AnotherLove