Pepper
6,2

100 reviews

Pepper heeft een frisse en jonge uitstraling, de website is bedacht door vijf ervaren daters, met als doel een ultieme datingsite te ontwikkelen! Of dat gelukt is vinden wij moeilijk om te beoordelen, maar het is Pepper wel gelukt om zich te onderscheiden ingaande het feit dat ieder profiel volledig gepersonaliseerd is.

Cijfer en gebruikersgemak

Pepper heeft van ons een 6.2 gekregen omdat de profielgegevens van je matches zijn zicht- en leesbaar, dus je kan prima rondkijken en een interesse bericht sturen, een klein smetje is dat je van veel profielen geen antwoord terug krijgt. Het versturen van berichten is tegen betaling.

Prijzenlijst Pepper

 • 1 maand abonnement: € 25,-
 • 3 maanden abonnement: € 45,-
 • 6 maanden abonnement: € 59,70
 • 12 maanden abonnement: € 102,-
Ontevreden over Pepper? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 100 )

 • luca (54)
  Listig 2 reacties

  de manier waarop mannen worden aangetrokken en hoe ze er voor zorgen dat je gaat betalen, gebeurt hier allemaal heel listig.
  mooie jonge dames worden hiervoor gebruikt en (natuurlijk) werkt dit ook want mannen hebben hier nu eenmaal een zwak voor.
  wanneer je eenmaal betaald hebt waarvoor ze willen dat je betaalt, is de pret echter over.

  luca (54) 23 augustus 2016
 • Mila (28)
  Leuke reclame 1 reactie

  Hoi, ik heb me aangemeld naar aanleiding van de leuke reclame hiervoor op tv.
  Heb al veel leuke mannen gesproken en ben erg positief over jullie site!
  Keep on the good work!

  Mila (28) 8 augustus 2016
 • Wilfred (56)
  Oplichters 2 reacties

  Hallo,

  Ik ben nu ruim een half jaar lid bij jullie en heb al met verschillende dames contact gehad.
  Wanneer bij puntje bij paaltje komt, wil geen enkele dame echter afspreken!
  Oplichters dat zijn jullie, mannen aan het lijntje houden en zorgen dat ze betalen, maar meer ook niet.

  Wilfred (56) 20 juli 2016
 • Pepper is nep (24)
  Pepper is nep 11 reacties

  Onderstaande tekst was zojuist op het nieuws, ik weet voor 99,9% zeker dat pepper ook nep leden gebruikt. De tekst:

  Brancheorganisaties willen dat de politie en marktwaakhond ACM actie ondernemen tegen de honderden datingsites die vol staan met valse profielen. Die websites vragen geld voor het communiceren met niet-bestaande vrouwen. Volgens de Fraudehelpdesk zijn er zeker 700 van dat soort sites.

  Thuiswinkel.org, de belangenvereniging voor webwinkels, spreekt van "frauduleuze" datingsites en zegt dat er te weinig tegen gebeurt. "We willen dat de politie die sites platgooit en dat de Autoriteit Consument en Markt ze aanpakt voor misleiding", zegt Wijnand Jongen van die organisatie.

  Ingehuurd

  De websites, die zich vaak richten op seksdating maar soms ook mikken op mensen die een serieuze relatie zoeken, vragen geld om berichten uit te wisselen met anderen. Dat kost 60 cent tot 1 euro per bericht.

  In de praktijk blijken achter honderden profielen geen echte gebruikers te schuilen, maar medewerkers die gebruikers aan de praat houden. Daadwerkelijke ontmoetingen met bestaande vrouwen zijn in de praktijk vaak niet mogelijk. "Op die manier verloor ik op mijn eerste avond bijna 100 euro", zegt gebruiker Jacques van datingsite Love2Date.nl.

  Die site is eigendom van het consortium The Right Link, dat ook achter onder meer Relatie.nl, Date.nl en Liefde.nl zit. Een woordvoerder geeft toe dat profielen nep kunnen zijn. In de kleine letters staat dat het bedrijf "zich uitdrukkelijk het recht voorbehoudt om gesprekken te sturen via zelf gecreëerde profielen".

  Ook bij de 'veelgestelde vragen' erkent het bedrijf dat er geen echte mensen schuilen achter sommige profielen. "De website bevat zowel echte profielen als entertainmentprofielen. Entertainmentprofielen zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn."

  Maar dat lees je alleen als je verder zoekt. Op de voorpagina adverteert Relatie.nl met de slogan "Hier vind je de leukste singles", Liefde.nl belooft er te zijn voor "iedereen die op zoek is naar liefde, een date, een relatie of vriendschap" en Love2Date belooft dat zijn klanten "moeiteloos een perfecte match vinden".

  Wildgroei

  Gespecialiseerde bedrijven helpen iedereen die het wil zelf dit soort misleidende datingsites op te zetten. De NOS nam de proef op de som en startte met een paar klikken een seksdatingsite, die bij de start al bleek te zijn gevuld met profielen. Wie zo'n site opzet, deelt de inkomsten met het bedrijf dat profielen aanlevert en ook de berichtenservice en hosting verzorgt.

  Het moet veel makkelijker worden om hiertegen op te treden.
  John Meuffels, Keurmerk Veilig Daten.

  Tegenover de wildgroei van dit soort sites die zo ontstaat, wordt niets ondernomen, klagen de brancheorganisaties. "Het moet veel makkelijker worden om hiertegen op te treden", zegt John Meuffels. Hij is voorman van het Keurmerk Veilig Daten, opgezet in samenspraak met de Consumentenbond, en zelf eigenaar van een datingsite. "Als de bestaande wetgeving niet toereikend is, dan moet die worden aangevuld", zegt Meuffels.

  Indekken

  Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie zegt dat, als benadeelden aangifte doen, het OM "de zaak van geval tot geval zal bekijken". Vooralsnog zijn die aangiften nog niet gedaan.

  De Fraudehelpdesk ontvangt jaarlijks "enkele klachten" over dit type sites. Mogelijk zien anderen af van meldingen, zegt een woordvoerder, omdat zij zich schamen voor het feit dat zij in de misleiding zijn getrapt. De Fraudehelpdesk schat in dat het nu moeilijk is om dit soort misleiding strafrechtelijk aan te pakken, omdat de sites zich in hun algemene voorwaarden indekken tegen klachten.

  Schemergebied

  Gedupeerden zouden wel een zaak voor de civiele rechter kunnen beginnen, maar dat is "juridisch schemergebied", zegt een woordvoerder van de Fraudehelpdesk. "Ik zou sowieso zeggen: begin er niet aan als portemonnee je lief is. Behalve als je dit spannend vindt. Maar houd er dan wel rekening mee dat je hier echt niet de liefde van je leven vindt."

  De Autoriteit Consument en Markt laat weten dit jaar tot nu toe honderd meldingen te hebben gehad over datingsites in het algemeen; het is onbekend hoeveel daarvan betrekking hebben op datingsites die zelf valse profielen aanmaken.

  Volgens de ACM is het "van groot belang" dat consumenten kritisch zijn. Mochten ze desondanks een klacht willen indienen, dan kan dat. "Vorig jaar hebben we mensen opgeroepen om klachten waarvoor ze zich mogelijk schamen, toch te melden", zegt een woordvoerder.

  Identiteitsfraude

  Volgens woordvoerder Lodewijk Hekking van het ministerie van Justitie is het nu niet mogelijk om dit soort sites juridisch aan te pakken. Met een nieuwe wet die al in voorbereiding is, komen er wel meer mogelijkheden: identiteitsfraude op internet kan dan makkelijker worden aangepakt.

  Bron: NOS.nl

  Pepper is nep (24) 10 juli 2016
 • Paul (44)
  Pepper verbeterd ben benieuwd 1 reactie

  Je hoort de laatste tijd weinig negatieve reviews over Pepper. Zullen ze dan eindelijk de ogen hebben geopend dat het zo niet werkt? Ben benieuwd... 1 jaar geleden was het 100% nep, ga het nu nogmaals proberen en zal na 1 maand mijn review hier schrijven.

  Paul

  Paul (44) 30 juni 2016
 • Irene (23)
  Date gevonden op Pepper 1 reactie

  Mijn date hier (op Pepper) vorige maand gevonden. Super blij mee ondanks het stroeve begin waarin mijn account niet meteen was geactiveerd. Bedankt Pepper.

  Irene (23) 23 juni 2016
 • Wim (36)
  Pepper slechte service en erg traag 0 reacties

  Ik zag toevallig vanavond een advertentie op de tv van Pepper Nederland. Ik ben single dus even een account aangemaakt om te kijken of er leuke dames actief waren. Het duurt echter al 1 gehele dag voordat je account geactiveerd is. Ene Anne dient dit handmatig te checken. Toen was ik er alweer klaar mee. Slechte service.

  Wim (36) 13 juni 2016
 • Peter 2 Meter (35)
  Pepper de datingsite met nep leden 0 reacties

  Pepper, de niet zomaar een datingsite. Nee, nee, dit is correct. Pepper, de datingsite met nep leden.

  Ik ben hier achter gekomen doordat 3 vrouwen niet kwamen opdagen op een date. Ze wouden allen daarnaast ook geen prive gegevens delen. Moet ik nog meer zeggen?

  Enig positief puntje is dat je plaatjes van Google enz op je profiel kunt zetten zodat je interesses goed worden afgebeeld.

  Peter 2 Meter (35) 29 mei 2016
 • Leon (31)
  Pepper bijna geen actieve leden 1 reactie

  Ik zag een reclame van Pepper voorbij komen vandaag tijdens de reclame van Goede tijden Slechte tijden. Nou ik kan je vertellen dat ik alleen Slechte tijden ken op Pepper. Zeer weinig animo in de categorie vrouwen tussen 20 t/m 40 jaar. Een abonnement nemen is dus ten zeerste af te raden.

  Leon (31) 27 mei 2016
 • Peter (29)
  Pepper werkt met nep profielen 0 reacties

  Ik lees hier dat ik niet de enige ben die zich negatief uit wil laten over datingwebsite Pepper.nl. Deze website werkt 99% zeker met nep profielen die proberen je te laten betalen voor een abonnement. Wanneer je daar in trapt zit je er ook nog eens levenslang aan vast tenzij je aan de bank vraagt om dat rekening nummer te blokkeren. Rotzakken zijn het.

  Peter (29) 24 mei 2016
 • Matthijs (26)
  Pepper oplichtersbende 1 reactie

  Je merkt dat de zomer er weer aankomt en dat je niks meer hoort van Pepper en consorten. Straks wanneer het weer kouder wordt zal deze oplichtersbende weer gaan adverteren op tv. Trap hier niet in mensen. Je chat met mensen van Pepper zelf.

  Matthijs (26) 5 mei 2016
 • Bertus (40)
  Pepper is vreemd totaal geen reactie 0 reacties

  Pepper is toch die website die adverteerde op de tv enz? Dat is ook allemaal afgelopen volgens mij, zie er nooit meer wat van. Had me voor de gein even aangemeld maar krijg totaal geen reactie van wie dan ook. Vreemde site hoor.

  Bertus (40) 2 mei 2016
 • Kuifje (27)
  Daten is niet mogelijk op Pepper 0 reacties

  Lang geleden dat ik Pepper heb gezien op de tv. Is het dan eindelijk zo ver dat RTL er de brui aan geeft? Laten we het hopen. Het is zo fake als maar kan. Iedere dag krijg ik 2 a 3 mails in mijn mail inbox dat enkele vrouwen een berichtje hebben gestuurd op Pepper. Kan ik die lezen? NEE, want ik ben geen betaald lid!
  Waarom berichten verbergen voor mij Pepper? Misschien omdat jullie willen dat leden op jullie site blijven?
  Lang verhaal kort: daten is niet mogelijk op Pepper.
  Pepper doet wel aan geld restitutie. Dat is het enige lichtpuntje van deze hele datingsite.

  Kuifje (27) 15 april 2016
 • Anonieme spreker (42)
  Pepper is nep en gebruikt chatters 3 reacties

  Ik mag dit eigenlijk niet online zetten dus als je dit ziet sla het dan op! Het zal binnen de kortste keren offline zijn!

  Een vriend van de directeur van Pepper heeft laten doorschemeren dat Pepper chatters in dienst heeft. Het is niet mogelijk om te daten met deze chatters, alleen vanzelfsprekend chatten.
  Deze staan niet onder contract bij RTL of Pepper maar op een offshore bedrijf. De chatters zitten ook niet op Pepper.nl maar een geheel andere website, met dezelfde database als Pepper heeft. Zodat de chatters wel contact hebben met de echte leden op Pepper.

  Let wel, het is mogelijk om te daten op Pepper. Je moet alleen het geluk hebben dat je met een echt iemand praat. Deze kans is wel veel kleiner geworden na dit weetje.

  Toen ik de reviews hier las wist ik al dat ik niet de enige was die in zag dat Pepper nep is, nu is het in ieder geval officieel gemeld door mij.

  Anonieme spreker (42) 14 april 2016
 • Qwerty (28)
  Pepper nieuwe slogan 0 reacties

  Pepper, de niet zomaar een datingsite.

  Laten ze dit maar aanpassen naar:

  Pepper, de fake datingsite.

  Infeite zegt Peppers eigen slogan dit ook al als je het wilt zien. Doordat Pepper deze slogan gebruikt zeggen ze infeite: wij gebruiken nep leden. Doordat ze dit openbaar maken mogen ze hier gebruik van maken. De wet zegt dat datingsites nep leden mogen gebruiken indien dit wordt vermeld op de site. Dit doet pepper dus in de slogan. Slim, helaas ben ik slimmer Pepper! ;)

  Qwerty (28) 28 maart 2016
 • Vrouwtje Bleek (36)
  Pepper doet niet aan regels 1 reactie

  Ik kreeg al gauw spijt nadat ik had betaald op www.Pepper.nl. Je hebt als klant recht om (een gedeelte van) je geld terug te krijgen binnen 14 dagen na aankoop. Toen ik Anna van de klantenservice hierop attendeerde ging mevrouw me afkappen alsof ik een nummertje was. Wie denkt ze wel niet dat ze is? Ik moest maar een mail sturen en afwachten. Nu zijn we 21 dagen verder en heb ik nog steeds niets gehoord. Reken er maar op dat dit ook niet meer zal gebeuren.

  Vrouwtje Bleek (36) 17 maart 2016
 • Kevin (27)
  Pepper is een groot oplichtersbedrijf 1 reactie

  Pepper is een groot oplichtersbedrijf. Via RTL kunnen ze goedkoop adverteren waardoor ze nog meer mensen aan het lijntje kunnen houden. Het is onmogelijk hier een date te krijgen omdat je simpelweg chat met medewerkers van Pepper. Na het lezen van de reviews op deze website ben ik in ieder geval wetende gekomen dat ik niet de enige ben geweest die hier geld heeft verspeeld.

  Dus tip: Meld je niet aan op Pepper.

  Kevin (27) 4 maart 2016
 • Peter (35)
  Pepper sucks 1 reactie

  Na een maand te hebben gechat op Pepper had ik eindelijk een date met, wat ik dacht, een leuke vrouw! We hadden afgesproken in Utrecht op het centraal station. Zoeken en zoeken, ze wou haar nummer niet geven. Toen werd het wat minder druk en stonden er nog 3 mannen. Uiteindelijk kwam 1 van hen naar mij toe om te vertellen dat hij iemand zocht waar hij een maand lang mee had gechat op Pepper.... Ik vroeg aan hem waarom hij een vrouwenprofiel had aangemaakt. Het antwoord luidde: Pepper checkt niet of een profiel wel is wie hij/zij zegt dat het is. Voor meneer was het gewoon een spelletje...

  Peter (35) 3 maart 2016
 • Roelof (43)
  Pepper is niet wat het lijkt 0 reacties

  Pepper is tot mijn spijt de ergste datesite van allemaal! Na 300 euro lichter te zijn heb ik nog geen 1 date gehad. Wel wat gesprekjes, die overigens snel afkappen, dan zegt de vrouw ineens niets meer. Als ik dan vraag waarom mevrouw ineens stil valt krijg ik alsnog geen reactie. Ik weet het niet meer!? Wat moet ik doen? Nog meer geld er aan uitgeven gaat me te ver.

  Roelof (43) 21 februari 2016
 • harry (39)
  Zonde van je geld 0 reacties

  Berichten heb ik nog niet ontvangen. Alleen likes. Aantal woorden in de berichten is zeer beperkt. Zonde van je geld.

  harry (39) 5 februari 2016