Pepper
6,2

94 reviews

Pepper heeft een frisse en jonge uitstraling, de website is bedacht door vijf ervaren daters, met als doel een ultieme datingsite te ontwikkelen! Of dat gelukt is vinden wij moeilijk om te beoordelen, maar het is Pepper wel gelukt om zich te onderscheiden ingaande het feit dat ieder profiel volledig gepersonaliseerd is.

Cijfer en gebruikersgemak

Pepper heeft van ons een 6.2 gekregen omdat de profielgegevens van je matches zijn zicht- en leesbaar, dus je kan prima rondkijken en een interesse bericht sturen, een klein smetje is dat je van veel profielen geen antwoord terug krijgt. Het versturen van berichten is tegen betaling.

Prijzenlijst Pepper

 • 1 maand abonnement: € 25,-
 • 3 maanden abonnement: € 45,-
 • 6 maanden abonnement: € 59,70
 • 12 maanden abonnement: € 102,-
Ontevreden over Pepper? Probeer dan eens Hot or Not.
Deze pagina is 5.314 keer bezocht.

Reviews ( 94 )

 • Wim (36)
  Pepper slechte service en erg traag 0 reacties

  Ik zag toevallig vanavond een advertentie op de tv van Pepper Nederland. Ik ben single dus even een account aangemaakt om te kijken of er leuke dames actief waren. Het duurt echter al 1 gehele dag voordat je account geactiveerd is. Ene Anne dient dit handmatig te checken. Toen was ik er alweer klaar mee. Slechte service.

  Wim (36) 13 juni 2016
 • Peter 2 Meter (35)
  Pepper de datingsite met nep leden 0 reacties

  Pepper, de niet zomaar een datingsite. Nee, nee, dit is correct. Pepper, de datingsite met nep leden.

  Ik ben hier achter gekomen doordat 3 vrouwen niet kwamen opdagen op een date. Ze wouden allen daarnaast ook geen prive gegevens delen. Moet ik nog meer zeggen?

  Enig positief puntje is dat je plaatjes van Google enz op je profiel kunt zetten zodat je interesses goed worden afgebeeld.

  Peter 2 Meter (35) 29 mei 2016
 • Leon (31)
  Pepper bijna geen actieve leden 1 reactie

  Ik zag een reclame van Pepper voorbij komen vandaag tijdens de reclame van Goede tijden Slechte tijden. Nou ik kan je vertellen dat ik alleen Slechte tijden ken op Pepper. Zeer weinig animo in de categorie vrouwen tussen 20 t/m 40 jaar. Een abonnement nemen is dus ten zeerste af te raden.

  Leon (31) 27 mei 2016
 • Peter (29)
  Pepper werkt met nep profielen 0 reacties

  Ik lees hier dat ik niet de enige ben die zich negatief uit wil laten over datingwebsite Pepper.nl. Deze website werkt 99% zeker met nep profielen die proberen je te laten betalen voor een abonnement. Wanneer je daar in trapt zit je er ook nog eens levenslang aan vast tenzij je aan de bank vraagt om dat rekening nummer te blokkeren. Rotzakken zijn het.

  Peter (29) 24 mei 2016
 • Matthijs (26)
  Pepper oplichtersbende 1 reactie

  Je merkt dat de zomer er weer aankomt en dat je niks meer hoort van Pepper en consorten. Straks wanneer het weer kouder wordt zal deze oplichtersbende weer gaan adverteren op tv. Trap hier niet in mensen. Je chat met mensen van Pepper zelf.

  Matthijs (26) 5 mei 2016
 • Bertus (40)
  Pepper is vreemd totaal geen reacti... 0 reacties

  Pepper is toch die website die adverteerde op de tv enz? Dat is ook allemaal afgelopen volgens mij, zie er nooit meer wat van. Had me voor de gein even aangemeld maar krijg totaal geen reactie van wie dan ook. Vreemde site hoor.

  Bertus (40) 2 mei 2016
 • Kuifje (27)
  Daten is niet mogelijk op Pepper 0 reacties

  Lang geleden dat ik Pepper heb gezien op de tv. Is het dan eindelijk zo ver dat RTL er de brui aan geeft? Laten we het hopen. Het is zo fake als maar kan. Iedere dag krijg ik 2 a 3 mails in mijn mail inbox dat enkele vrouwen een berichtje hebben gestuurd op Pepper. Kan ik die lezen? NEE, want ik ben geen betaald lid!
  Waarom berichten verbergen voor mij Pepper? Misschien omdat jullie willen dat leden op jullie site blijven?
  Lang verhaal kort: daten is niet mogelijk op Pepper.
  Pepper doet wel aan geld restitutie. Dat is het enige lichtpuntje van deze hele datingsite.

  Kuifje (27) 15 april 2016
 • Anonieme spreker (42)
  Pepper is nep en gebruikt chatters 3 reacties

  Ik mag dit eigenlijk niet online zetten dus als je dit ziet sla het dan op! Het zal binnen de kortste keren offline zijn!

  Een vriend van de directeur van Pepper heeft laten doorschemeren dat Pepper chatters in dienst heeft. Het is niet mogelijk om te daten met deze chatters, alleen vanzelfsprekend chatten.
  Deze staan niet onder contract bij RTL of Pepper maar op een offshore bedrijf. De chatters zitten ook niet op Pepper.nl maar een geheel andere website, met dezelfde database als Pepper heeft. Zodat de chatters wel contact hebben met de echte leden op Pepper.

  Let wel, het is mogelijk om te daten op Pepper. Je moet alleen het geluk hebben dat je met een echt iemand praat. Deze kans is wel veel kleiner geworden na dit weetje.

  Toen ik de reviews hier las wist ik al dat ik niet de enige was die in zag dat Pepper nep is, nu is het in ieder geval officieel gemeld door mij.

  Anonieme spreker (42) 14 april 2016
 • Qwerty (28)
  Pepper nieuwe slogan 0 reacties

  Pepper, de niet zomaar een datingsite.

  Laten ze dit maar aanpassen naar:

  Pepper, de fake datingsite.

  Infeite zegt Peppers eigen slogan dit ook al als je het wilt zien. Doordat Pepper deze slogan gebruikt zeggen ze infeite: wij gebruiken nep leden. Doordat ze dit openbaar maken mogen ze hier gebruik van maken. De wet zegt dat datingsites nep leden mogen gebruiken indien dit wordt vermeld op de site. Dit doet pepper dus in de slogan. Slim, helaas ben ik slimmer Pepper! ;)

  Qwerty (28) 28 maart 2016
 • Vrouwtje Bleek (36)
  Pepper doet niet aan regels 1 reactie

  Ik kreeg al gauw spijt nadat ik had betaald op www.Pepper.nl. Je hebt als klant recht om (een gedeelte van) je geld terug te krijgen binnen 14 dagen na aankoop. Toen ik Anna van de klantenservice hierop attendeerde ging mevrouw me afkappen alsof ik een nummertje was. Wie denkt ze wel niet dat ze is? Ik moest maar een mail sturen en afwachten. Nu zijn we 21 dagen verder en heb ik nog steeds niets gehoord. Reken er maar op dat dit ook niet meer zal gebeuren.

  Vrouwtje Bleek (36) 17 maart 2016
 • Kevin (27)
  Pepper is een groot oplichtersbedri... 1 reactie

  Pepper is een groot oplichtersbedrijf. Via RTL kunnen ze goedkoop adverteren waardoor ze nog meer mensen aan het lijntje kunnen houden. Het is onmogelijk hier een date te krijgen omdat je simpelweg chat met medewerkers van Pepper. Na het lezen van de reviews op deze website ben ik in ieder geval wetende gekomen dat ik niet de enige ben geweest die hier geld heeft verspeeld.

  Dus tip: Meld je niet aan op Pepper.

  Kevin (27) 4 maart 2016
 • Peter (35)
  Pepper sucks 1 reactie

  Na een maand te hebben gechat op Pepper had ik eindelijk een date met, wat ik dacht, een leuke vrouw! We hadden afgesproken in Utrecht op het centraal station. Zoeken en zoeken, ze wou haar nummer niet geven. Toen werd het wat minder druk en stonden er nog 3 mannen. Uiteindelijk kwam 1 van hen naar mij toe om te vertellen dat hij iemand zocht waar hij een maand lang mee had gechat op Pepper.... Ik vroeg aan hem waarom hij een vrouwenprofiel had aangemaakt. Het antwoord luidde: Pepper checkt niet of een profiel wel is wie hij/zij zegt dat het is. Voor meneer was het gewoon een spelletje...

  Peter (35) 3 maart 2016
 • Roelof (43)
  Pepper is niet wat het lijkt 0 reacties

  Pepper is tot mijn spijt de ergste datesite van allemaal! Na 300 euro lichter te zijn heb ik nog geen 1 date gehad. Wel wat gesprekjes, die overigens snel afkappen, dan zegt de vrouw ineens niets meer. Als ik dan vraag waarom mevrouw ineens stil valt krijg ik alsnog geen reactie. Ik weet het niet meer!? Wat moet ik doen? Nog meer geld er aan uitgeven gaat me te ver.

  Roelof (43) 21 februari 2016
 • harry (39)
  Zonde van je geld 0 reacties

  Berichten heb ik nog niet ontvangen. Alleen likes. Aantal woorden in de berichten is zeer beperkt. Zonde van je geld.

  harry (39) 5 februari 2016
 • Petra (37)
  Pepper is niet wat het lijkt 0 reacties

  Volgens de tv reclame zou Pepper de beste datingsite moeten zijn. Niets is minder waar! Deze datingsite houdt je voor de gek waar je bij staat! Het begint al met het feit dat je abonnement automatisch wordt verlengd waar je niet om hebt gevraagd ( dit kun je overigens terug vorderen bij de bank ). Ene Anna van de Pepper klantenservice kan je bijna nergens mee helpen en laat je vaak in de kou staan. Als je vraagt waarom er geen enkele man meer praat nadat je hebt betaald krijg je zelfs geen antwoord meer van Anna. Alsof je account op offline is gezet.

  Websites als Tinder en Hotornot zijn tegenwoordig de trent. Niet alleen omdat het op een smartphone kan maar meer omdat andere datingwebsites verzaken met de tijd mee te gaan.

  Petra (37) 29 januari 2016
 • Saartje (20)
  Pepper 0 reacties

  Pepper vind ik een leuke datingwebsite. Ook vind ik de reclames van Pepper heel duidelijk. Hierdoor heb ik me ook ingeschreven. Helaas kan ik niet betalen dus kan geen heel goed oordeel geven verder.

  Saartje (20) 28 december 2015
 • Romina993 (36)
  Pepper ervaring 0 reacties

  Wat is Pepper toch een &@##%% datingsite. Het begint al met het aanmaken van je profiel. Duurt enorm lang en op het einde van de vragenlijst wordt nauwelijk informatie aan je profiel toegevoegd. Daarnaast wordt je nooit aangesproken of opgemerkt door andere leden. Moet altijd zelf een gesprek beginnen en dan word je afgewezen. Dit slaat werkelijk nergens op! Ik word zelfs uitgescholden. Nooit meer Pepper voor mij.

  Romina993 (36) 7 december 2015
 • Anonieme man (45)
  Niemand reageert op Pepper 0 reacties

  Volgens mij zet Pepper er heel veel dames op zodat je gaat betalen, want niemand antwoord. Een echte vrouw zal wel even zeggen: geen interesse. Maar er antwoord geen enkele ziel terwijl ik mijn profiel keurig heb ingevuld en zo lelijk ben ik nou ook weer niet.
  Een ontevreden klant erbij Pepper. Ga zo door.

  Ps. Geef anna maar ontslag, die bakt er niks van (klantenservice).

  Anonieme man (45) 7 december 2015
 • Bert (40)
  Pepper is een aanfluiting 0 reacties

  Ondanks dat je Pepper veel op tv ziet is het een aanfluiting. Je bent maar een nummer. Een of andere Anna kan je nergens mee helpen (klantenservice), zeker als je het gaat hebben over dat je veel nep berichtjes krijgt weet Anna van niets.
  Bert

  Bert (40) 30 november 2015
 • Ronald (45)
  Gaat niet goed met pepper 0 reacties

  Ooit eens aangemeld op Pepper en krijg nu elke week wel een mail dat ik een abonnement kan nemen met fixe korting. Gaat het niet zo goed met Pepper?

  Ronald (45) 21 november 2015

Plaats een review