• Anonieme spreker (42)
  Pepper is nep en gebruikt chatters 3 reacties

  Ik mag dit eigenlijk niet online zetten dus als je dit ziet sla het dan op! Het zal binnen de kortste keren offline zijn!

  Een vriend van de directeur van Pepper heeft laten doorschemeren dat Pepper chatters in dienst heeft. Het is niet mogelijk om te daten met deze chatters, alleen vanzelfsprekend chatten.
  Deze staan niet onder contract bij RTL of Pepper maar op een offshore bedrijf. De chatters zitten ook niet op Pepper.nl maar een geheel andere website, met dezelfde database als Pepper heeft. Zodat de chatters wel contact hebben met de echte leden op Pepper.

  Let wel, het is mogelijk om te daten op Pepper. Je moet alleen het geluk hebben dat je met een echt iemand praat. Deze kans is wel veel kleiner geworden na dit weetje.

  Toen ik de reviews hier las wist ik al dat ik niet de enige was die in zag dat Pepper nep is, nu is het in ieder geval officieel gemeld door mij.

  Bezoek Pepper

  Anonieme spreker (42) 14 april 2016
  • (37)

   ik wist het. de smeerlappen. ook nog gewoon adverteren op de tv he. schijnbaar verdiend deze oplichting goed.

   Dirk (37) 14 april 2016
  • (29)

   OMG :O Het is dus toch waar? Ik had altijd al zo'n vermoeden. Ga alsjeblieft aangifte doen tegen Pepper. Ik had het ook gedaan als ik wat meer info had gehad, helaas heb ik nergens printscreens van gemaakt.

   Ventje (29) 15 april 2016
  • (28)

   Als vrouw blijft je account inactief staan. Oftewel er zijn uberhaupt geen echte vrouwen op Pepper!!!!!

   Leonie (28) 12 mei 2016

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Pepper