Pepper
6,2

Pepper heeft een frisse en jonge uitstraling, de website is bedacht door vijf ervaren daters, met als doel een ultieme datingsite te ontwikkelen! Of dat gelukt is vinden wij moeilijk om te beoordelen, maar het is Pepper wel gelukt om zich te onderscheiden ingaande het feit dat ieder profiel volledig gepersonaliseerd is.

Cijfer en gebruikersgemak

Pepper heeft van ons een 6.2 gekregen omdat de profielgegevens van je matches zijn zicht- en leesbaar, dus je kan prima rondkijken en een interesse bericht sturen, een klein smetje is dat je van veel profielen geen antwoord terug krijgt. Het versturen van berichten is tegen betaling.

Prijzenlijst Pepper

 • 1 maand abonnement: € 25,-
 • 3 maanden abonnement: € 45,-
 • 6 maanden abonnement: € 59,70
 • 12 maanden abonnement: € 102,-

Bezoek Pepper

https://www.pepper.nl

Ontevreden over Pepper?
Probeer dan eens Hot or Not.

Deze pagina is 1.929 keer bezocht.

Reviews ( 89 )

 • Petra (33)
  Faire datingsite 0 reacties

  Ik lees veel redelijk negatieve mails over Pepper.nl maar hier ben ik het niet mee eens. Ja, het is een gedoe om een profiel aan te maken en ja, je ziet soms een nep profiel (die je zelf kan aanmerken als nep dus geen probleem). Naar mijn idee gaat het om het feit of je wel of niet gemakkelijk kan daten op een datingsite en ik vind dat Pepper daar vrij behoorlijk in slaagt. Ik vind de profielen van andere gebruikers overzichtelijk, zeker omdat je bij registratie zoveel moeite moet doen om alles zo leuk mogelijk aan te kleden. De prijzen zijn fair ten aanzien van andere datingsites die soms goedkoper zijn en soms duurder dus dat maakt me weinig uit, wat me wel tegen het zere been stoot is het feit dat je na je eerste betaling vast zit aan een automatische incasso. Hier moeten ze naar mijn weten wel iets aan doen want dat is voor niemand fijn. Overigens kan je dan wel 2 maand gebruik maken (eerste maand betaald) en 2e maand haal je gewoon terug van je rekening! Dus zo bekijkend kan je veel negatieve punten ook als positief omdraaien en het blijft wel een grote naam natuurlijk.

  Petra (33) 15 februari 2019
 • Jan (40)
  Valentijn 3 dagen gratis lidmaatsch... 0 reacties

  Als mensen slim zijn gaan ze nu snel zich registreren op www.pepper.nl want je krijgt 3 dagen gratis onbeperkt chatten bij succesvolle registratie omdat het bijna valentijn is. Ze moeten mijn profiel nog goedkeuren maar dit zal vast goed komen. Tip van de week, geen dank.

  Jan (40) 12 februari 2019
 • De slager (34)
  Niks voor mij 0 reacties

  Dit is niks voor mij, allereerst ben je een half uur bezig om een profiel aan te maken. Wanneer je daar mee klaar bent moet je fotos zoeken op het internet die je perse aan je profiel moet toevoegen. Hierna mag je nog eens betalen voordat je ook maar iets kan doen op de website zelf. Nu snap ik waarom iedereen zo boos is op Pepper en alleen maar negatieve dingen op het internet zet hierover.

  De slager (34) 5 december 2018
 • Armando Bodelier (29)
  Geld terugvragen 0 reacties

  Geachte heer/mevrouw,

  Ik heb op 24-10-2018 een service bij u gekocht. U heeft niet kunnen leveren en daarom is de koop per 24-10-2018 ontbonden. Voor het product heb ik een bedrag van EUR 29,99 betaald. Dit bedrag is de door u in rekening gebracht.Tot op heden heb ik mijn betaling niet van u terug ontvangen.

  Volgens de wet bent u verplicht om, binnen 25 dagen nadat de koop is ontbonden, het volledige aankoopbedrag terug te betalen. Inmiddels is deze termijn verstreken.

  Ik verzoek u om het openstaande bedrag van EUR 29,99 binnen 24 uren na dagtekening van deze brief te storten op rekeningnummer NL31INGB0702271217 ten name van A.Bodelier

  Indien het openstaande bedrag niet binnen de gestelde termijn op het genoemde rekeningnummer is bijgeschreven, zal ik verdere juridische stappen overwegen. Alle hieruit voortvloeiende kosten zal ik bij u in rekening brengen. Bovendien zal ik dan ook aanspraak maken op de wettelijke rente.

  Ik hoop echter dat u het aankoopbedrag binnen de gestelde termijn terugbetaalt en hiermee juridische stappen achterwege kunnen blijven.

  Met vriendelijke groet,

  A.Bodelier

  Armando Bodelier (29) 19 november 2018
 • Yvonne (39)
  Pepper niet gratis 0 reacties

  Pepper doet het voorkomen alsof je ook een gratis account op de site kunt hebben, maar dat klopt helemaal niet.
  Je kunt een gratis account aanmaken hoor dat klopt, maar met dit account kun je niets doen behalve een beetje de profielen van andere mensen bekijken.
  Maar wanneer een van deze profielen je bevalt dan is de logisch stap om ze een berichtje te sturen, aangezien je geen verdere informatie van deze mensen hebt.
  Wanneer je een bericht wilt sturen, is het een vereiste dat je betaald hebt dus wanneer je dit nog niet gedaan had moet dit dan alsnog.
  Dus in principe kun je helemaal niets wanneer je niet betaald hebt en is het in dat opzicht helemaal niet gratis.

  Yvonne (39) 18 november 2018
 • Bob (26)
  Pepper is niks meer zonder RTL 1 reactie

  Sinds pepper niet meer in handen is van RTL Nederland is het een stuk minder geworden. Ook niet zo gek als je er over nadenkt; elke dag op de tv op primetime zal zijn vruchten wel afwerken, daarom was ik er immers ook lid van geworden. In die tijd kwamen er elke dag een paar honderd nieuwe leden volgens mij (incl vrouwen), waardoor de site actief was en je snel chats had. Nu moet je dagen lang wachten voordat je een chat hebt en deze reageert vaak ook niet meer na enkele berichtjes. Ik betaal dan ook niet meer voor deze service want het is weg gegooid geld.

  Bob (26) 15 november 2018
 • Maikel (24)
  Scam 0 reacties

  Ik ben er achter gekomen dat de vrouwen hier ook al ben je premium vragen om meer fotos van je te zien.
  En dat ze vragen terwijl je op je profiel kunt zien wat voor fotos je heb en als je zegt niet te betalen en dat je het vreemd vind dat andere ook het zelfde vragen op een andere manier dat ze dan een vraagteken sturen en dan zeggen wat bedoel je en vervolgens zeggen ik geloof je niet waarom zit je dan hier .wil ik het uitleggen stuur ik het bericht en BaM profiel geblokkeerd en verwijderd hier komen ze niet mee weg ik ga maar eens een bezoekje brengen op het deepweb of darkweb en een hacker inhuren om deze site even flink naar de klote te brengen ik heb tenslotte genoeg btc
  En ik zal ze zelf ook even bezoeken als nationaal socialist pik je dat niet
  Justice will be served
  Sieg heil

  Maikel (24) 15 oktober 2018
 • Maud (43)
  Pepper zorgt voor spanning 1 reactie

  Pepper is een website die de naam voor zich laat spreken, want bij mij relatie zorgt pepper in ieder geval voor genoeg spanning en dat os ook precies waar het er bij ons voor bedoelt was.
  Ik zoek geen nieuwe relatie want ik heb mijn man voor het echte en het fysieke werk , maar voor het onschuldige chatten en een beetje flirten hebben we allebei een account op peper aan gemaakt.

  Maud (43) 30 september 2018
 • Leroy (52)
  Pepper wordt minder 1 reactie

  Pepper is zeker nit meer de website wat het al eens geweest is. Eerst was dit dé website waar je je op aan moest melden als je online wilde daten en nu heb je zo veel andere websites die even goed zijn of misschien wel beter. Wat ik bij Pepper heel erg jammer vind is dat ze zich helemaal niet verder ontwikkelen, het blijft allemaal een beetje hetzelfde terwijl er volgens mij overal steeds meer mogelijk is en hier gaan ze niet in mee. Dus doordat ze dit niet doen wordt de site zelf steeds minder en ik merk ook dat er steeds minder mensen op de site online zijn. Ik weet niet hoe lang ik mijn lidmaatschap hier nog zal verlangen en of ik hier blijf of dat ik toch ook maar op zoek ga naar een andere website.

  Leroy (52) 30 juni 2018
 • Karel (40)
  Pepper op eigen benen is niets RTL ... 1 reactie

  Je merkt dat sindsdien Pepper op eigen benen staat dat het een stuk minder gezellig is op de website. Er zijn serieus 90% minder leden actief. Kan ook niet anders als RTL je reclames betaald op iedere primetime van de dag. Zo zie je maar dat Pepper alleen groot WAS door RTL en niet omdat Pepper nou zo goed was. Zal het ook logisch vinden als de lidmaatschapskosten omlaag gaan nu ze niet meer zoveel leden (Lees: kansen op een date) kunnen aanbieden.

  Conclusie: Pepper WAS goed en is nu eigenlijk gewoon slecht. Het aantal leden maakt een datingsite of breekt het.

  Karel (40) 18 mei 2017
 • Simone (28)
  Pepper bedankt 2 reacties

  2 maanden geleden mijn nieuwe partner hier ontmoet op Pepper. We gaan al bijna samenwonen dus ik dacht dat het wel leuk was om hierover een review te schrijven. Het is zeker een aanrader voor 25 euro maak je kans om iemand te ontmoeten, daar kan je geen avondje voor uit! Bedankt Pepper!

  Simone (28) 10 mei 2017
 • Pim (62)
  de mist in 0 reacties

  Ben ik even flink de mist in gegaan door me hier aan te melden. Dit was zeker niet een van mijn betere keuzes, ik heb er achteraf gezien heel erg veel spijt van. Je raakt enorm veel geld kwijt aan niks, ja aan gebakken lucht misschien maar meer ook niet. Je kunt met zo veel vrouwen praten als je wilt, maar geen van die vrouwen zal je daadwerkelijk iets terug geven in de trant van een afspraakje of desnoods een kop koffie. Je zult nooit met ze afspreken, laat staan dat je de vrouw vind waar jij je leven mee wilt delen.

  Pim (62) 28 april 2017
 • Dennis (23)
  Pepper matching systeem klopt niet 1 reactie

  Het matching systeem van Pepper is heel eenvoudig, deze bekijkt wat je leuk vind, wat voor plaatjes je van google op je profiel zet enzovoort. Ik wist het niet zo goed dus ik had een Donald Duck plaatje er bij gedaan omdat ik dat eerder wel eens las. Nu kwam ik met een vrouw in contact die geheel anders in het leven staat, ook een stuk ouder bovendien. Hier werd ik mee gematcht omdat mevrouw ook een donald duck op het profiel had gezet. :P Dat werkt dus ook niet. Verder wel een mooie website!

  Dennis (23) 5 april 2017
 • Leon (40)
  Pepper voorbij gestreefd door hotor... 1 reactie

  De oude grotere datingwebsites zijn voorbij gestreefd op bijna alle vlakken door dating apps als Hotornot en Tinder. Qua activiteit is het ongeveer Pepper 20% en Hotornot/Tinder 80%. Ieder persoon gebruikt tegenwoordig een smartphone en wat is er nou makkelijker dan even op je telefoon te kijken of je een nieuwe match hebt in plaats van naar een computer te lopen. Detail is dat Pepper ook een app heeft, deze is helaas niet zo goed en zeer onduidelijk.

  Leon (40) 4 april 2017
 • Leonie (25)
  Pepper positieve review van Leonie 0 reacties

  Hallo lieve mensen,

  Ik wil graag een review schrijven omtrent de datingsite Pepper.nl.
  Na mijn registratie heb ik contact opgenomen met Anna van de klantenservice die me goed heeft geholpen om mijn profiel zo goed mogelijk in te vullen en daarbij te keuren. Binnen 3 dagen hierna had ik al een leuke ontmoeting geregeld met een man die dichtbij me woont en ik nog nooit had gezien. Waar een datingsite al wel niet goed voor kan zijn.

  Bij deze Pepper: Bedankt.

  Leonie (25) 8 maart 2017
 • Timon (35)
  Pepper unieke manier van profiel pi... 1 reactie

  Pepper is een leuke en unieke manier om iemand te leren kennen. Het systeem om je profiel kleur te geven, plaatjes toe te voegen, informatie toe te voegen, etc is erg fijn. Bijvoorbeeld je kan plaatjes van google halen van wat je leuk vind en die plaatsen op je profiel. Anderen doen dit ook waardoor je in 1 oogopslag al kan zien of hij/zij een match voor jou is. Ik zag laatst een vrouw die donald duck plaatjes had op haar profiel, ik dacht: dat is mijn vrouw! :P Grapje natuurlijk maar het idee is erg mooi.

  Timon (35) 27 februari 2017
 • Aropapi (25)
  Pepper is a great website 0 reacties

  Pepper is a great website for getting some dates. For real i was like 1 month full member and got a lot of chats with nice woman. Also woman that are living close to me (amsterdam) so we could get some drinks together easily. Thanks Pepper for the great service.

  Aropapi (25) 13 februari 2017
 • Erik (41)
  Niet meteen actief account op peppe... 1 reactie

  Een degelijke datingwebsite is www.Pepper.nl. Niets meer niets minder. Daten is mogelijk maar je kan pas iemand te woord staan na +- 3 dagen, je hele profiel moet eerst worden gescreend. Terwijl je in deze dagen al wel hebt betaald. Dit keur ik dan ook finaal af. De rest van de website is wel prima, weinig fakers, veel leden, prima.

  Erik (41) 10 februari 2017
 • gerard (29)
  slechte site geen geld aan spender... 1 reactie

  Na inschrijving duurt het een 1 uur voor dat je profiel geactiveerd is. Je krijgt mail dat je profiel is goed gekeurd. en 2 min later.. mail afgekeurd.. jij bent op de foto.
  En dan te bedenken dat ik net betaald heb..vervolgens geloven ze het nog niet en moet ik nog meer overleggen... ik ben meteen weg gegaan. Overigen geen excuussss

  gerard (29) 8 februari 2017
 • Joeri (32)
  Pepper de enige datingsite voor mij 1 reactie

  Ik zag Pepper niet meer op tv dus dacht misschien zijn ze wel offline maar nee ze zijn er nog. Ik ben positief over Pepper omdat ik hier enkele maanden geleden mijn vriendin heb ontmoet, dit is helaas uit gegaan dus ik mag weer op jacht om het zo maar te zeggen. Pepper is de enige datingsite voor mij.

  Joeri (32) 26 januari 2017

Plaats een review