Pepper
6,2

102 reviews

Pepper heeft een frisse en jonge uitstraling, de website is bedacht door vijf ervaren daters, met als doel een ultieme datingsite te ontwikkelen! Of dat gelukt is vinden wij moeilijk om te beoordelen, maar het is Pepper wel gelukt om zich te onderscheiden ingaande het feit dat ieder profiel volledig gepersonaliseerd is.

Cijfer en gebruikersgemak

Pepper heeft van ons een 6.2 gekregen omdat de profielgegevens van je matches zijn zicht- en leesbaar, dus je kan prima rondkijken en een interesse bericht sturen, een klein smetje is dat je van veel profielen geen antwoord terug krijgt. Het versturen van berichten is tegen betaling.

Prijzenlijst Pepper

 • 1 maand abonnement: € 25,-
 • 3 maanden abonnement: € 45,-
 • 6 maanden abonnement: € 59,70
 • 12 maanden abonnement: € 102,-
Ontevreden over Pepper? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (102)

 • Henk Meijer (48)
  Pure oplichterij dat Pepper 0 reacties

  Ik heb het idee dat dit pure oplichterij is.
  Ik heb betaald voor een maand.
  En wat wel grappig is dat elke vrouw waar je mee chat ineens niks meer vraagt.
  Terwijl iedereen wel met me wil chatten als ik niet heb betaald.
  Want als je gesprekken wil moet ik nog meer betalen?
  En als je dan niks stuurt reageren de vrouwen ook sowieso niet meer.
  Dus deze vrouwen verdienen geld als je betaald.
  Anders vragen ze niet eerst van alles en als je betaald niks meer.

  Ik betaal geld omdat ik op zoek ben naar echte liefde, maar hier word er gewoon geld van je afgepakt en er wordt de indruk gegeven dat je dus met echte vrouwen chat.

  Ik wil dan bij deze ook mijn geld terug anders ga ik hier werk van maken.

  Henk Meijer (48) 23 oktober 2022
 • Speen (41)
  Oplichters en geldkloppers bij Pepper 0 reacties

  2 weken geleden aangemeld op Pepper, wat er op zich uitzag als een legitime datingsite, even aangekeken, en zag er allemaal top uit, en niet zoals de meeste datingsite's waar ze heel duidelijk op je euro's uit zijn, dus betaald lid geworden , helemaal leuk, de chatverzoeken van met name (veel) jongere vrouwen stroomden binnen. Hoewel ik 4 foto's en een profielfoto gebruikte en ik een redelijk uitgebreide profielomschrijving had geplaatst werd er vrijwel direct om extra geld gevraagd. Wat gek is want ik heb betaald voor Pepper waarom moeten mensen dan nog eens geld van me hebben? Verhalen van een zieke oma in het buitenland of een slechte investering, heb alles meegemaakt! Opvallend is dat je vaak maar een keer een tekst in de chat stuurt maar wel 3x word weergegeven in diezelfde chat, niet 1, niet 2, maar verschillende malen, zo gaat het tenminste heel hard met de tekstberichten en lijkt het net alsof je veel chat maar het is dus allemaal dubbel. dus na 3 dagen nog een keer een lidmaatschap aangekocht want er stond in een forum dat als je meerdere keren koopt dat je dan een beschermde status zou krijgen maar er begon zich een patroon te vormen, en ik nam contact op met een van de mannelijke leden met de vraag of hem dit ook opviiel, en dat was dus zo. binnen 2 minuten na mijn vraag werd mijn profiel verwijderd, dus mijn betaalde abonnement kwijt. Zo werkt Pepper dus, precies zoals de meeste andere datingsites, je word belazerd, het zijn oplichters, die gebruik maken van nep profielen om zo snel mogelijk je credits uit je zak te kloppen. Je ziet ook in de reviews hier een hoog "wij van WC eend adviseren WC eend" gehalte, reviews die naar mijn mening dus "gecreëerd" zijn om positief uit de verf te komen.
  Ik heb ze direct na verwijderen van mijn profiel een mail gestuurd, maar daar reageren ze niet op. Ik overweeg om juridische stappen te ondernemen, want oplichting is oplichting, en dat moet stoppen....

  Speen (41) 28 juni 2021
 • Henk (35)
  Hypergamie 1 reactie

  Maakt tegenwoordig niet meer uit op welke datingsite je zit, als je geen Brad Pitt bent maak je al geen kans meer. Veel plezier mannen.

  Henk (35) 21 augustus 2020
 • Peter (40)
  Pepper RTL grote oplichters 2 reacties

  Wat een stel oplichters zijn het. Allemaal fake account smet van internet geplukte foto's die je chat sturen en enige wat ze vragen is heey lekker ding, alles goed? Paar keer netjes meegespeeld en toen ik een keer zei, koste het veel moeite om de foto's van jezelf op net te vinden werd mijn account per direct verwijderd.

  Peter (40) 17 augustus 2020
 • Sjaak (31)
  Pepper hele slechte site 0 reacties

  goeiedag ik was eigenlijk opzoek naar hoe ik een review plaats maar kan dit dus echt nergens vinden. ik wordt hier constant gecontact terwijl dat bijna nergens is op een andere site dus vind t wel een beetje raar dat t hier zoveel gebeurt. wat mij ook opvalt is dat IEDEREEN de zelfde lineup heeft. alles goed? wil je me misschien leren kennen enz en dan moet je dus een lidmaatschap kopen? dus dan moet je dat eigenlijk wel kopen anders kan je helemaal niets op de site ze zijn er dus op uit dat ik nog meer geld gaat uitgeven mijn vragen daarentegen woorden nooit beantwoord. als ik in me profiel erbij wil zetten mijn prive mobiele of emailadres wordt het telkens afgewezen. mijn idee zover is dat deze site 100% nep is 9x aangesproken 9x de zelfde line up 9x geen vragen van mij beantwoord

  Sjaak (31) 24 juli 2020
 • Puck (23)
  Waardeloos 1 reactie

  Kijk goed uit met het abbonnment bij pepper. Ik dacht mijn profiel te hebben verwijderd, maar dat was dus niet. Nouja, daar krijg je natuurlijk geen enkel bericht of bevestiging over, maar ze laten je wel lekker doorbetalen. Dankjewel pepper, dat je nooit bericht heb gestuurd over de aanbetalingen.

  Puck (23) 1 mei 2020
 • Jaccob (38)
  Waar praten jullie over 0 reacties

  Hoe manipuleren we mensen , door nep profiel op te zetten en zogenaamd berichten te sturen . Zo dat men betaald lidmaatschap moet worden . Word tijd dat deze website uit de lucht gaat en melden bij internet oplichting..

  Jaccob (38) 14 maart 2020
 • Rene (30)
  RTL Nederland stopt met Pepper en het is niks meer 0 reacties

  Sinds RTL Nederland hier geen geld meer in steekt is er werkelijk niemand meer online op Pepper. Maximaal in de prime time 20 online. Hier kan je geen date meer krijgen, veel te weinig actieve leden. Spijtig maar zo is het nou eenmaal. Feit is ook dat het een zeer ongemakkelijke datingsite is waarbij je een uur bezig bent om allerlei plaatjes te vinden van Google om je profiel compleet te maken. Nu er geen reclame meer wordt gemaakt op RTL 4 etc blijft er vanzelfsprekend helemaal niets over van Pepper. Zal niet lang duren voordat de stekker hier uit wordt gehaald.

  Rene (30) 31 december 2019
 • Lennard (47)
  Pepper korting 0 reacties

  Het is even een risico die je neemt maar je kunt bij pepper veel beter voor langere periode een lidmaatschap aanschaffen.
  Dat is bij pepper echt veel goedkoper doordat je dan veel korting krijgt.
  En het is gewoon een betrouwbare website dus dan kan het ook prima.
  De enige reden waarom het niet zou kunnen is als je een partner hebt gevonden maar zo snel gaat dat nu ook weer niet helaas.
  En anders zou ik dat geld er ook wel voor over hebben.

  Lennard (47) 27 november 2019
 • Robert (38)
  Waardeloos 0 reacties

  Weggegooid geld. Zeer weinig matches. Trage site. Het is al bijzonder als je profiel een keer bezocht wordt, laat staan dat je een berichtje krijgt.

  Robert (38) 28 oktober 2019
 • Lisanne (39)
  Leuk en vrouwvriendelijk 0 reacties

  Pepper is een hele mooie en vrouwvriendelijke datingsites.
  Je hebt hier heel veel leuke mannen op zitten en die mannen gaan allemaal met veel respect om met de vrouwen die erop zitten.
  Ze dringen niet aan en laten iedereen in hun waarde, ook stellen ze allemaal leuke en oprechte vragen waaruit je kunt opmaken dat ze echt geïnteresseerd zijn en niet alleen in een platonische verhouding maar echt in een relatie.
  Ik ben blij dat er ook nog datingsites zijn waarop het zo kan gaan en waarop vrouwen niet als plastische dingen worden gezien waar je sex mee kunt hebben en verder niet, zo gaat dat op heel veel andere sites namelijk wel.
  Nu staat Pepper er ook om bekend dat het een echte datingsite is en daar ben ik erg blij om, dat dit voor iedereen duidelijk is.

  Lisanne (39) 31 juli 2019
 • Bart Visser (31)
  Pepper zonder RTL is minder 1 reactie

  Pepper is een prima datingsite al moet ik hier wel een kanttekening bij zetten. 3 jaar geleden, toen Pepper overal op de RTL zenders te zien was en ze flink reclame maakten, waren er wel echt drie tot vijf keer zoveel online als nu. Heeft Pepper zware tijden nu RTL ze geen duwtje meer in de rug kan geven? Ja, ik denk het wel. Leuke was dat Pepper zelf zei dat het goed was dat RTL zich las had gemaakt van hen omdat ze graag de wereld (lees: buitenland) wilden veroveren. Zojuist gekeken en pepper.com is een shoppingssite dus het gaat in ieder geval niet op die wijze, juist, het was een smoes. Maar nogmaals, ik begon met de tekst dat het een prima datingsite is en daar blijf ik bij, het is een uniek concept met goed gevulde profielen. Denk desondanks, met spijtigheid, dat Pepper het zwaar heeft qua inkomstengeneratie zonder de gratis advertenties op de primetime televisie.

  Bart Visser (31) 27 juni 2019
 • Bram Slagboom (33)
  Geschil omtrent terugbetaling 1 reactie

  U verdient zoveel geld aan klanten dat het mij onwaarschijnlijk lijkt dat u geen eigen ontwikkel en technische afdeling heeft.
  Ik ben niet uw technische dienst.

  Ik heb u in mijn eerste mail erop gewezen en u in de richting geduwd waar het probleem zich bevind.
  Hier houd mijn kennis van uw systeem op.
  Citaat uit mijn eerste mail: Iets met error_cache als je in een profiel zit en terug gaat naar de lijst met profielen.
  Een beetje website beheerder lost dit in een minuut op.
  Uw beargumentering is hierbij geen geronde reden mij niet te restitueren nogmaals ik ben niet uw technische dienst en ken uw systeem niet.
  Als u een dergelijke site beheert behoort u hier redelijke kennis van te hebben of dit uit te besteden niet klanten op te zadelen voor uw problemen.

  Ik ga mijn advocaat raadplegen, ik wil mijn geld terug.
  Ik zal hem tevens vragen of u gerechtigd bent de 5 euro administratiekosten in rekening te brengen gezien ik binnen de 14 dagen heb gereageerd.
  De wet zegt dat het gehele bedrag moet worden terugbetaald.

  Ook denk ik er over te laten onderzoeken of u voldoet aan de wet GDPR/AVG en uw site voldoet aan alle regels waar een webwinkel aan moet voldoen.
  Mocht dit niet het geval zijn zal ik u gelijk ook even melden bij Autoriteit persoonsgegevens.
  U komt mij namelijk niet bekwaam en verantwoord genoeg over om verantwoord met persoonsgegevens om te gaan, dit is wederom mijn vrije mening.
  U neemt namelijk tegenover mij ook uw verantwoording niet.

  Goede klantenservice doet niet moeilijk, daar zijn heel veel online voorbeelden van.
  Ik had gehoopt dat u zich gewoon aan de wet zou houden en mij zou crediteren volgens afspraak.
  Dan had ik de 5 euro kosten ook niet erg gevonden.

  Helaas dat het nu zo moet.

  U krijgt van mij de tijd tot mijn advocaat heeft gereageerd om mij terug te betalen.
  Mocht er tegen die tijd geen betaling op mijn rekening staan zet ik mijn bovenstaande recht van verzet tegen het niet toepassen van de regels door.

  Mochten er (onverklaarbare) voor mij nadelige zaken voorkomen of nadelige zaken die gelinkt kunnen worden aan dit geschil. Die alsmede veroorzaakt worden of zijn door enige vorm van (poging tot) vergelding of andere zaken die mij gerelateerd aan dit geschil kunnen benadelen of schaden, zal ik meteen tot vervolging over gaan.

  Ik hoop het bedrag spoedig op mijn rekening te ontvangen zodat wij dit geschil kunnen beëindigen.

  Hopelijk krijgt dit geen vervolg

  Bram Slagboom (33) 4 juni 2019
 • Petra (33)
  Faire datingsite 1 reactie

  Ik lees veel redelijk negatieve mails over Pepper.nl maar hier ben ik het niet mee eens. Ja, het is een gedoe om een profiel aan te maken en ja, je ziet soms een nep profiel (die je zelf kan aanmerken als nep dus geen probleem). Naar mijn idee gaat het om het feit of je wel of niet gemakkelijk kan daten op een datingsite en ik vind dat Pepper daar vrij behoorlijk in slaagt. Ik vind de profielen van andere gebruikers overzichtelijk, zeker omdat je bij registratie zoveel moeite moet doen om alles zo leuk mogelijk aan te kleden. De prijzen zijn fair ten aanzien van andere datingsites die soms goedkoper zijn en soms duurder dus dat maakt me weinig uit, wat me wel tegen het zere been stoot is het feit dat je na je eerste betaling vast zit aan een automatische incasso. Hier moeten ze naar mijn weten wel iets aan doen want dat is voor niemand fijn. Overigens kan je dan wel 2 maand gebruik maken (eerste maand betaald) en 2e maand haal je gewoon terug van je rekening! Dus zo bekijkend kan je veel negatieve punten ook als positief omdraaien en het blijft wel een grote naam natuurlijk.

  Petra (33) 15 februari 2019
 • Jan (40)
  Valentijn 3 dagen gratis lidmaatschap 0 reacties

  Als mensen slim zijn gaan ze nu snel zich registreren op www.pepper.nl want je krijgt 3 dagen gratis onbeperkt chatten bij succesvolle registratie omdat het bijna valentijn is. Ze moeten mijn profiel nog goedkeuren maar dit zal vast goed komen. Tip van de week, geen dank.

  Jan (40) 12 februari 2019
 • De slager (34)
  Niks voor mij 0 reacties

  Dit is niks voor mij, allereerst ben je een half uur bezig om een profiel aan te maken. Wanneer je daar mee klaar bent moet je fotos zoeken op het internet die je perse aan je profiel moet toevoegen. Hierna mag je nog eens betalen voordat je ook maar iets kan doen op de website zelf. Nu snap ik waarom iedereen zo boos is op Pepper en alleen maar negatieve dingen op het internet zet hierover.

  De slager (34) 5 december 2018
 • Armando Bodelier (29)
  Geld terugvragen 0 reacties

  Geachte heer/mevrouw,

  Ik heb op 24-10-2018 een service bij u gekocht. U heeft niet kunnen leveren en daarom is de koop per 24-10-2018 ontbonden. Voor het product heb ik een bedrag van EUR 29,99 betaald. Dit bedrag is de door u in rekening gebracht.Tot op heden heb ik mijn betaling niet van u terug ontvangen.

  Volgens de wet bent u verplicht om, binnen 25 dagen nadat de koop is ontbonden, het volledige aankoopbedrag terug te betalen. Inmiddels is deze termijn verstreken.

  Ik verzoek u om het openstaande bedrag van EUR 29,99 binnen 24 uren na dagtekening van deze brief te storten op rekeningnummer NL31INGB0702271217 ten name van A.Bodelier

  Indien het openstaande bedrag niet binnen de gestelde termijn op het genoemde rekeningnummer is bijgeschreven, zal ik verdere juridische stappen overwegen. Alle hieruit voortvloeiende kosten zal ik bij u in rekening brengen. Bovendien zal ik dan ook aanspraak maken op de wettelijke rente.

  Ik hoop echter dat u het aankoopbedrag binnen de gestelde termijn terugbetaalt en hiermee juridische stappen achterwege kunnen blijven.

  Met vriendelijke groet,

  A.Bodelier

  Armando Bodelier (29) 19 november 2018
 • Yvonne (39)
  Pepper niet gratis 0 reacties

  Pepper doet het voorkomen alsof je ook een gratis account op de site kunt hebben, maar dat klopt helemaal niet.
  Je kunt een gratis account aanmaken hoor dat klopt, maar met dit account kun je niets doen behalve een beetje de profielen van andere mensen bekijken.
  Maar wanneer een van deze profielen je bevalt dan is de logisch stap om ze een berichtje te sturen, aangezien je geen verdere informatie van deze mensen hebt.
  Wanneer je een bericht wilt sturen, is het een vereiste dat je betaald hebt dus wanneer je dit nog niet gedaan had moet dit dan alsnog.
  Dus in principe kun je helemaal niets wanneer je niet betaald hebt en is het in dat opzicht helemaal niet gratis.

  Yvonne (39) 18 november 2018
 • Bob (26)
  Pepper is niks meer zonder RTL 1 reactie

  Sinds pepper niet meer in handen is van RTL Nederland is het een stuk minder geworden. Ook niet zo gek als je er over nadenkt; elke dag op de tv op primetime zal zijn vruchten wel afwerken, daarom was ik er immers ook lid van geworden. In die tijd kwamen er elke dag een paar honderd nieuwe leden volgens mij (incl vrouwen), waardoor de site actief was en je snel chats had. Nu moet je dagen lang wachten voordat je een chat hebt en deze reageert vaak ook niet meer na enkele berichtjes. Ik betaal dan ook niet meer voor deze service want het is weg gegooid geld.

  Bob (26) 15 november 2018
 • Maikel (24)
  Scam 0 reacties

  Ik ben er achter gekomen dat de vrouwen hier ook al ben je premium vragen om meer fotos van je te zien.
  En dat ze vragen terwijl je op je profiel kunt zien wat voor fotos je heb en als je zegt niet te betalen en dat je het vreemd vind dat andere ook het zelfde vragen op een andere manier dat ze dan een vraagteken sturen en dan zeggen wat bedoel je en vervolgens zeggen ik geloof je niet waarom zit je dan hier .wil ik het uitleggen stuur ik het bericht en BaM profiel geblokkeerd en verwijderd hier komen ze niet mee weg ik ga maar eens een bezoekje brengen op het deepweb of darkweb en een hacker inhuren om deze site even flink naar de klote te brengen ik heb tenslotte genoeg btc
  En ik zal ze zelf ook even bezoeken als nationaal socialist pik je dat niet
  Justice will be served
  Sieg heil

  Maikel (24) 15 oktober 2018