Pepper
6,2

92 reviews

Pepper heeft een frisse en jonge uitstraling, de website is bedacht door vijf ervaren daters, met als doel een ultieme datingsite te ontwikkelen! Of dat gelukt is vinden wij moeilijk om te beoordelen, maar het is Pepper wel gelukt om zich te onderscheiden ingaande het feit dat ieder profiel volledig gepersonaliseerd is.

Cijfer en gebruikersgemak

Pepper heeft van ons een 6.2 gekregen omdat de profielgegevens van je matches zijn zicht- en leesbaar, dus je kan prima rondkijken en een interesse bericht sturen, een klein smetje is dat je van veel profielen geen antwoord terug krijgt. Het versturen van berichten is tegen betaling.

Prijzenlijst Pepper

 • 1 maand abonnement: € 25,-
 • 3 maanden abonnement: € 45,-
 • 6 maanden abonnement: € 59,70
 • 12 maanden abonnement: € 102,-
Ontevreden over Pepper? Probeer dan eens Hot or Not.
Deze pagina is 4.358 keer bezocht.

Reviews ( 92 )

 • charlie (30)
  helaas pindakaas 0 reacties

  Ik dacht een leuke date aan de haak te hebben geslagen. We hadden al even gechat, denk 4 dagen ongeveer en afgelopen zaterdag zouden we een date hebben bij haar thuis. Ze wou geen telefoonnummer geven wat ik al frappant vond maar ze was leuk en we hebben ook een aardig gesprek gehad. Keurig om half 8 aangebeld bij het huis, deed er een man open, hij kende de vrouw van Pepper helemaal niet. Dat is nog eens flink een blauwtje lopen. Ik durf niet met zekerheid te zeggen of hier een medewerker van Pepper achter heeft gezeten maar zoals ik dat hier lees ben ik niet de enige die opgelicht wordt!

  charlie (30) 12 maart 2015
 • tim (24)
  fake fake fake keurmerk fake daten 1 reactie

  website hoort bij het keurmerk fake daten. meld je hier niet aan alles is fake. ze betalen mensen om met je te chatten, je houdt er nooit een date aan over!

  tim (24) 10 maart 2015
 • nepperts (32)
  nep 0 reacties

  Waar ik mij het meest aan irriteer is dat deze website gewoon 99% nep is. Van de vrouwen is er zeker niet meer dan 1% echt. Waarom worden ze niet gestrafd!?

  nepperts (32) 7 maart 2015
 • Anna (26)
  kan niet aanmelden 0 reacties

  proberen aan te melden op pepper maar lukt niet.
  blijkbaar nemen ze geen echte vrouwen aan op pepper en doen ze het met nep accounts. ik kan geen andere reden bedenken, of is het omdat ik niet betaal?

  Anna (26) 6 maart 2015
 • tjeu (35)
  pepper ongelofelijk slecht 0 reacties

  ONGELOFELIJK WAT EEN SLECHTE SERVICE BIJ PEPPER.

  Ik had met mijn goede gedrag een profiel aangemaakt, keurig een pakket gekocht voor 1 maand, wil ik chatten.. "Uw account is inactief"? Ik mailen naar de klantenservice, geen gehoor. Leuk hoor Pepper!? Na een aantal dagen toch een reactie, sorry meneer uw account was nog inactief omdat we alle profielen willen keuren. Dit hebben ze in de tussentijd alsnog niet kunnen doen want ze hebben geen gegevens van mij. BELACHELIJK! Een paar dagen van mijn lidmaatschap afgesnoept en de service is ERG SLECHT!

  tjeu (35) 3 maart 2015
 • harm (36)
  1 grote fake bende 0 reacties

  helemaal correct harry, ze moeten dit soort bedrijven aanpakken. het leuke is, deze website is in handen van RTL. dit is puur bloed aan de handen van RTL wanneer het uitlekt dat het 1 grote fake bende is!

  harm (36) 2 maart 2015
 • Harry (30)
  pepper is nep fake en gebruikt ente... 2 reacties

  Een website die werkt met entertainment profielen. ik zit nu al een half jaar op deze website en het is me nu duidelijk. als je 2 profielen aanmaakt krijg je altijd op hetzelfde tijdstip profiel bezoekers en zelfs dezelfde berichten!

  Normaliter wanneer een website gebruikt maakt van entertainment profielen (ook wel nep/fake profielen genoemd) gebruikt moet dit getoond worden in de algemene voorwaarden van een website, ik heb de algemene voorwaarden/disclaimers, die overigens enorm is, 2 keer door gelezen maar nergens staat het woordje nep, fake of entertainment!

  Ik heb een klacht ingediend bij de consumentenbond, wat blijkt nou, het keurmerk veilig daten is van pepper en de consumentenbond samen. Een grote samenzwering dus is het. Ik zal dus wel nooit een reactie van de consumentenbond krijgen. Waar gaat het naar toe in dit land?

  Harry (30) 27 februari 2015
 • Ano (25)
  Deze website verdiend veel minder 0 reacties

  Deze website verdiend veel minder dan 6,2 punten! Na een half jaar lid te zijn geweest mag ik zeggen dat hier erg veel fake profielen op actief zijn. Ze proberen je lid te maken maar daarna krijg je geen reactie meer.

  Ano (25) 16 februari 2015
 • Maurice (34)
  Slechte website 0 reacties

  Pepper is een zeer slechte website, ze verneuken je waar je bij staat! Ik dacht ze adverteren op tv dus ze zullen wel degelijk zijn... Die denkwijze heeft me aardig wat geld gekost en heeft me niets opgeleverd!

  Maurice (34) 14 februari 2015
 • YYY (36)
  Pepper is verschrikkelijk 0 reacties

  Pepper is een verschrikkelijke website met ontzettend veel fake accounts! Deze oplichters zouden ze moeten oppakken en voor het gerecht slepen! Als je moet betalen krijg je de nodige aandacht en wanneer je betaald hebt praat er niemand meer? Kan geen toeval zijn!

  YYY (36) 12 februari 2015
 • Hans (47)
  Veel fake leden op Pepper 0 reacties

  Pas op! Er zitten heel veel fake leden op Pepper.nl
  Ze zijn alleen maar uit op je centjes.

  Hans (47) 10 februari 2015
 • Kareltje (33)
  Pepper boort je geld door de neus 0 reacties

  Pepper boort je geld door de neus. Wanneer je 1 keer hebt betaald met iDeal houden ze stiekem een heel klein hokje aangevinkt waarin staat dat ze vanaf dat moment het geld automatisch incasseren van je rekening! Pas hier dus mee op. Zelfs na verwijdering van je account gaan ze hiermee door.
  Als je er heen mailt krijg je geen reactie terug!

  Kareltje (33) 9 februari 2015

Plaats een review