Pepper
6,2

100 reviews

Pepper heeft een frisse en jonge uitstraling, de website is bedacht door vijf ervaren daters, met als doel een ultieme datingsite te ontwikkelen! Of dat gelukt is vinden wij moeilijk om te beoordelen, maar het is Pepper wel gelukt om zich te onderscheiden ingaande het feit dat ieder profiel volledig gepersonaliseerd is.

Cijfer en gebruikersgemak

Pepper heeft van ons een 6.2 gekregen omdat de profielgegevens van je matches zijn zicht- en leesbaar, dus je kan prima rondkijken en een interesse bericht sturen, een klein smetje is dat je van veel profielen geen antwoord terug krijgt. Het versturen van berichten is tegen betaling.

Prijzenlijst Pepper

 • 1 maand abonnement: € 25,-
 • 3 maanden abonnement: € 45,-
 • 6 maanden abonnement: € 59,70
 • 12 maanden abonnement: € 102,-
Ontevreden over Pepper? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 100 )

 • Karel (40)
  Pepper op eigen benen is niets RTL neemt ... 1 reactie

  Je merkt dat sindsdien Pepper op eigen benen staat dat het een stuk minder gezellig is op de website. Er zijn serieus 90% minder leden actief. Kan ook niet anders als RTL je reclames betaald op iedere primetime van de dag. Zo zie je maar dat Pepper alleen groot WAS door RTL en niet omdat Pepper nou zo goed was. Zal het ook logisch vinden als de lidmaatschapskosten omlaag gaan nu ze niet meer zoveel leden (Lees: kansen op een date) kunnen aanbieden.

  Conclusie: Pepper WAS goed en is nu eigenlijk gewoon slecht. Het aantal leden maakt een datingsite of breekt het.

  Karel (40) 18 mei 2017
 • Simone (28)
  Pepper bedankt 2 reacties

  2 maanden geleden mijn nieuwe partner hier ontmoet op Pepper. We gaan al bijna samenwonen dus ik dacht dat het wel leuk was om hierover een review te schrijven. Het is zeker een aanrader voor 25 euro maak je kans om iemand te ontmoeten, daar kan je geen avondje voor uit! Bedankt Pepper!

  Simone (28) 10 mei 2017
 • Pim (62)
  de mist in 0 reacties

  Ben ik even flink de mist in gegaan door me hier aan te melden. Dit was zeker niet een van mijn betere keuzes, ik heb er achteraf gezien heel erg veel spijt van. Je raakt enorm veel geld kwijt aan niks, ja aan gebakken lucht misschien maar meer ook niet. Je kunt met zo veel vrouwen praten als je wilt, maar geen van die vrouwen zal je daadwerkelijk iets terug geven in de trant van een afspraakje of desnoods een kop koffie. Je zult nooit met ze afspreken, laat staan dat je de vrouw vind waar jij je leven mee wilt delen.

  Pim (62) 28 april 2017
 • Dennis (23)
  Pepper matching systeem klopt niet 1 reactie

  Het matching systeem van Pepper is heel eenvoudig, deze bekijkt wat je leuk vind, wat voor plaatjes je van google op je profiel zet enzovoort. Ik wist het niet zo goed dus ik had een Donald Duck plaatje er bij gedaan omdat ik dat eerder wel eens las. Nu kwam ik met een vrouw in contact die geheel anders in het leven staat, ook een stuk ouder bovendien. Hier werd ik mee gematcht omdat mevrouw ook een donald duck op het profiel had gezet. :P Dat werkt dus ook niet. Verder wel een mooie website!

  Dennis (23) 5 april 2017
 • Leon (40)
  Pepper voorbij gestreefd door hotornot ... 1 reactie

  De oude grotere datingwebsites zijn voorbij gestreefd op bijna alle vlakken door dating apps als Hotornot en Tinder. Qua activiteit is het ongeveer Pepper 20% en Hotornot/Tinder 80%. Ieder persoon gebruikt tegenwoordig een smartphone en wat is er nou makkelijker dan even op je telefoon te kijken of je een nieuwe match hebt in plaats van naar een computer te lopen. Detail is dat Pepper ook een app heeft, deze is helaas niet zo goed en zeer onduidelijk.

  Leon (40) 4 april 2017
 • Leonie (25)
  Pepper positieve review van Leonie 0 reacties

  Hallo lieve mensen,

  Ik wil graag een review schrijven omtrent de datingsite Pepper.nl.
  Na mijn registratie heb ik contact opgenomen met Anna van de klantenservice die me goed heeft geholpen om mijn profiel zo goed mogelijk in te vullen en daarbij te keuren. Binnen 3 dagen hierna had ik al een leuke ontmoeting geregeld met een man die dichtbij me woont en ik nog nooit had gezien. Waar een datingsite al wel niet goed voor kan zijn.

  Bij deze Pepper: Bedankt.

  Leonie (25) 8 maart 2017
 • Timon (35)
  Pepper unieke manier van profiel pimpen 1 reactie

  Pepper is een leuke en unieke manier om iemand te leren kennen. Het systeem om je profiel kleur te geven, plaatjes toe te voegen, informatie toe te voegen, etc is erg fijn. Bijvoorbeeld je kan plaatjes van google halen van wat je leuk vind en die plaatsen op je profiel. Anderen doen dit ook waardoor je in 1 oogopslag al kan zien of hij/zij een match voor jou is. Ik zag laatst een vrouw die donald duck plaatjes had op haar profiel, ik dacht: dat is mijn vrouw! :P Grapje natuurlijk maar het idee is erg mooi.

  Timon (35) 27 februari 2017
 • Aropapi (25)
  Pepper is a great website 0 reacties

  Pepper is a great website for getting some dates. For real i was like 1 month full member and got a lot of chats with nice woman. Also woman that are living close to me (amsterdam) so we could get some drinks together easily. Thanks Pepper for the great service.

  Aropapi (25) 13 februari 2017
 • Erik (41)
  Niet meteen actief account op pepper 1 reactie

  Een degelijke datingwebsite is www.Pepper.nl. Niets meer niets minder. Daten is mogelijk maar je kan pas iemand te woord staan na +- 3 dagen, je hele profiel moet eerst worden gescreend. Terwijl je in deze dagen al wel hebt betaald. Dit keur ik dan ook finaal af. De rest van de website is wel prima, weinig fakers, veel leden, prima.

  Erik (41) 10 februari 2017
 • gerard (29)
  slechte site geen geld aan spenderen 1 reactie

  Na inschrijving duurt het een 1 uur voor dat je profiel geactiveerd is. Je krijgt mail dat je profiel is goed gekeurd. en 2 min later.. mail afgekeurd.. jij bent op de foto.
  En dan te bedenken dat ik net betaald heb..vervolgens geloven ze het nog niet en moet ik nog meer overleggen... ik ben meteen weg gegaan. Overigen geen excuussss

  gerard (29) 8 februari 2017
 • Joeri (32)
  Pepper de enige datingsite voor mij 1 reactie

  Ik zag Pepper niet meer op tv dus dacht misschien zijn ze wel offline maar nee ze zijn er nog. Ik ben positief over Pepper omdat ik hier enkele maanden geleden mijn vriendin heb ontmoet, dit is helaas uit gegaan dus ik mag weer op jacht om het zo maar te zeggen. Pepper is de enige datingsite voor mij.

  Joeri (32) 26 januari 2017
 • Floris (29)
  Pepper daten is wel degelijk mogelijk 1 reactie

  Leuke datingsite waar je wel degelijk een date kan krijgen. Sommige mensen roepen via reviews dat daten lastig gaat maar als je wat moeite neemt en er wat energie in steekt is daten wel degelijk mogelijk. Tip: wanneer je een account hebt aangemaakt, wacht dan 1 dag. Dan weet je zeker dat het account bruikbaar is. Pepper gebruikt een systeem dat berichten van nieuwe leden niet worden getoond (onder water) totdat het account gecheckt is door de klantenservice.

  Floris (29) 10 januari 2017
 • hielke (59)
  ontevreden 0 reacties

  ik ben zeker niet tevreden hier over deze dating website. Het kost enorm veel geld en voordat je lidmaatschap is afgelopen moet je alweer opnieuw betalen, dan is het uit het niets in eens weg.
  Wel heel frapant allemaal en niet geloofwaardig, ik maak deze maand af en daarna smeer ik hem.

  hielke (59) 26 november 2016
 • Loes (54)
  Rare aanbiedingen 0 reacties

  Laatst kreeg ik hier allemaal rare aanbiedingen van mannen, die me wouden betalen om bepaalde dingen te doen.
  Hier ben ik dus absoluut niet van gediend en hier heb ik ook meteen een klacht over ingediend.
  Nu heb ik echter helaas niet het idee dat hier veel mee is gedaan, misschien is hier zelfs wel helemaal niets mee gedaan en dat zou ik best erg vinden eerlijk gezegd.

  Loes (54) 18 oktober 2016
 • Teun (43)
  Niet meer hot 1 reactie

  Volgens mij is Pepper niet meer hot ofzo, sinds een tijdje merk ik in ieder geval dat de dames die hier online zijn enorm afnemen. Daarom wordt het voor mij steeds minder aantrekkelijk om hier ook lid te blijven, want ik ben hier natuurlijk voor de dames haha en niet voor de mannen.

  Teun (43) 10 oktober 2016
 • Hassan (35)
  my pepper review 0 reacties

  This is a awesome site, I found a girlfriend here :) Just be patient! The first days you have to look and chat very much, when you have some contacts you can get more!

  Hassan (35) 8 oktober 2016
 • Aasje (26)
  Pepper is duur en slechte klantenservice 1 reactie

  Pepper is te duur voor wat je krijgt. Vergeleken met andere websites die soms gratis zijn en er bovendien meer leden online zijn. Klantenservice laat ook te wensen over, die is rond 23:00 vertrokken. Mails worden dan niet meer beantwoord en moet je dus wachten tot de volgende ochtend. Stilzwijgende automatische incasso werkt ook niet mee aan de score...

  Aasje (26) 2 oktober 2016
 • nikki (33)
  anti bi seksualiteit 1 reactie

  ik heb meerdere malen gemerkt dat jullie op deze site absoluut niet voor lesbische dames, homoseksuele mannen of zelfs biseksuele personen zijn. je leeft in de 21e eeuw hoor! die dingen zijn nu normaal, wen er aan en leer er mee dealen.

  nikki (33) 28 september 2016
 • guido (44)
  opgelicht waar je bij staat 0 reacties

  dit is echt zo'n site waar je opgelicht wordt waar je nota bene zelf met je neus boven op staat. ach, een keertje betalen kan wel denk je dan. maar het blijft niet bij die ene keer want voor het één na het ander moet je extra geld betalen. en what do you get in return? exactly, nothing!!!!

  guido (44) 26 september 2016
 • ramos (43)
  stom 1 reactie

  ik vind het maar een stomme site, er wordt je van alles beloofd maar ho maar als je wilt dat het waarheid wortdt dan trekken ze allemaal stuk voor stuk de keutel terug. slechte site als je het mij vraagt niks wordt waarheid hier eht is allemaal een illusie.

  ramos (43) 17 september 2016