Pepper
6,2

95 reviews

Pepper heeft een frisse en jonge uitstraling, de website is bedacht door vijf ervaren daters, met als doel een ultieme datingsite te ontwikkelen! Of dat gelukt is vinden wij moeilijk om te beoordelen, maar het is Pepper wel gelukt om zich te onderscheiden ingaande het feit dat ieder profiel volledig gepersonaliseerd is.

Cijfer en gebruikersgemak

Pepper heeft van ons een 6.2 gekregen omdat de profielgegevens van je matches zijn zicht- en leesbaar, dus je kan prima rondkijken en een interesse bericht sturen, een klein smetje is dat je van veel profielen geen antwoord terug krijgt. Het versturen van berichten is tegen betaling.

Prijzenlijst Pepper

 • 1 maand abonnement: € 25,-
 • 3 maanden abonnement: € 45,-
 • 6 maanden abonnement: € 59,70
 • 12 maanden abonnement: € 102,-
Ontevreden over Pepper? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 5.797 keer bezocht.

Reviews ( 95 )

 • Leonie (25)
  Pepper positieve review van Leonie 0 reacties

  Hallo lieve mensen,

  Ik wil graag een review schrijven omtrent de datingsite Pepper.nl.
  Na mijn registratie heb ik contact opgenomen met Anna van de klantenservice die me goed heeft geholpen om mijn profiel zo goed mogelijk in te vullen en daarbij te keuren. Binnen 3 dagen hierna had ik al een leuke ontmoeting geregeld met een man die dichtbij me woont en ik nog nooit had gezien. Waar een datingsite al wel niet goed voor kan zijn.

  Bij deze Pepper: Bedankt.

  Leonie (25) 8 maart 2017
 • Timon (35)
  Pepper unieke manier van profiel pi... 1 reactie

  Pepper is een leuke en unieke manier om iemand te leren kennen. Het systeem om je profiel kleur te geven, plaatjes toe te voegen, informatie toe te voegen, etc is erg fijn. Bijvoorbeeld je kan plaatjes van google halen van wat je leuk vind en die plaatsen op je profiel. Anderen doen dit ook waardoor je in 1 oogopslag al kan zien of hij/zij een match voor jou is. Ik zag laatst een vrouw die donald duck plaatjes had op haar profiel, ik dacht: dat is mijn vrouw! :P Grapje natuurlijk maar het idee is erg mooi.

  Timon (35) 27 februari 2017
 • Aropapi (25)
  Pepper is a great website 0 reacties

  Pepper is a great website for getting some dates. For real i was like 1 month full member and got a lot of chats with nice woman. Also woman that are living close to me (amsterdam) so we could get some drinks together easily. Thanks Pepper for the great service.

  Aropapi (25) 13 februari 2017
 • Erik (41)
  Niet meteen actief account op peppe... 1 reactie

  Een degelijke datingwebsite is www.Pepper.nl. Niets meer niets minder. Daten is mogelijk maar je kan pas iemand te woord staan na +- 3 dagen, je hele profiel moet eerst worden gescreend. Terwijl je in deze dagen al wel hebt betaald. Dit keur ik dan ook finaal af. De rest van de website is wel prima, weinig fakers, veel leden, prima.

  Erik (41) 10 februari 2017
 • gerard (29)
  slechte site geen geld aan spender... 1 reactie

  Na inschrijving duurt het een 1 uur voor dat je profiel geactiveerd is. Je krijgt mail dat je profiel is goed gekeurd. en 2 min later.. mail afgekeurd.. jij bent op de foto.
  En dan te bedenken dat ik net betaald heb..vervolgens geloven ze het nog niet en moet ik nog meer overleggen... ik ben meteen weg gegaan. Overigen geen excuussss

  gerard (29) 8 februari 2017
 • Joeri (32)
  Pepper de enige datingsite voor mij 1 reactie

  Ik zag Pepper niet meer op tv dus dacht misschien zijn ze wel offline maar nee ze zijn er nog. Ik ben positief over Pepper omdat ik hier enkele maanden geleden mijn vriendin heb ontmoet, dit is helaas uit gegaan dus ik mag weer op jacht om het zo maar te zeggen. Pepper is de enige datingsite voor mij.

  Joeri (32) 26 januari 2017
 • Floris (29)
  Pepper daten is wel degelijk mogeli... 1 reactie

  Leuke datingsite waar je wel degelijk een date kan krijgen. Sommige mensen roepen via reviews dat daten lastig gaat maar als je wat moeite neemt en er wat energie in steekt is daten wel degelijk mogelijk. Tip: wanneer je een account hebt aangemaakt, wacht dan 1 dag. Dan weet je zeker dat het account bruikbaar is. Pepper gebruikt een systeem dat berichten van nieuwe leden niet worden getoond (onder water) totdat het account gecheckt is door de klantenservice.

  Floris (29) 10 januari 2017
 • hielke (59)
  ontevreden 0 reacties

  ik ben zeker niet tevreden hier over deze dating website. Het kost enorm veel geld en voordat je lidmaatschap is afgelopen moet je alweer opnieuw betalen, dan is het uit het niets in eens weg.
  Wel heel frapant allemaal en niet geloofwaardig, ik maak deze maand af en daarna smeer ik hem.

  hielke (59) 26 november 2016
 • Loes (54)
  Rare aanbiedingen 0 reacties

  Laatst kreeg ik hier allemaal rare aanbiedingen van mannen, die me wouden betalen om bepaalde dingen te doen.
  Hier ben ik dus absoluut niet van gediend en hier heb ik ook meteen een klacht over ingediend.
  Nu heb ik echter helaas niet het idee dat hier veel mee is gedaan, misschien is hier zelfs wel helemaal niets mee gedaan en dat zou ik best erg vinden eerlijk gezegd.

  Loes (54) 18 oktober 2016
 • Teun (43)
  Niet meer hot 1 reactie

  Volgens mij is Pepper niet meer hot ofzo, sinds een tijdje merk ik in ieder geval dat de dames die hier online zijn enorm afnemen. Daarom wordt het voor mij steeds minder aantrekkelijk om hier ook lid te blijven, want ik ben hier natuurlijk voor de dames haha en niet voor de mannen.

  Teun (43) 10 oktober 2016
 • Hassan (35)
  my pepper review 0 reacties

  This is a awesome site, I found a girlfriend here :) Just be patient! The first days you have to look and chat very much, when you have some contacts you can get more!

  Hassan (35) 8 oktober 2016
 • Aasje (26)
  Pepper is duur en slechte klantense... 1 reactie

  Pepper is te duur voor wat je krijgt. Vergeleken met andere websites die soms gratis zijn en er bovendien meer leden online zijn. Klantenservice laat ook te wensen over, die is rond 23:00 vertrokken. Mails worden dan niet meer beantwoord en moet je dus wachten tot de volgende ochtend. Stilzwijgende automatische incasso werkt ook niet mee aan de score...

  Aasje (26) 2 oktober 2016
 • nikki (33)
  anti bi seksualiteit 1 reactie

  ik heb meerdere malen gemerkt dat jullie op deze site absoluut niet voor lesbische dames, homoseksuele mannen of zelfs biseksuele personen zijn. je leeft in de 21e eeuw hoor! die dingen zijn nu normaal, wen er aan en leer er mee dealen.

  nikki (33) 28 september 2016
 • guido (44)
  opgelicht waar je bij staat 0 reacties

  dit is echt zo'n site waar je opgelicht wordt waar je nota bene zelf met je neus boven op staat. ach, een keertje betalen kan wel denk je dan. maar het blijft niet bij die ene keer want voor het één na het ander moet je extra geld betalen. en what do you get in return? exactly, nothing!!!!

  guido (44) 26 september 2016
 • ramos (43)
  stom 1 reactie

  ik vind het maar een stomme site, er wordt je van alles beloofd maar ho maar als je wilt dat het waarheid wortdt dan trekken ze allemaal stuk voor stuk de keutel terug. slechte site als je het mij vraagt niks wordt waarheid hier eht is allemaal een illusie.

  ramos (43) 17 september 2016
 • luca (54)
  Listig 2 reacties

  de manier waarop mannen worden aangetrokken en hoe ze er voor zorgen dat je gaat betalen, gebeurt hier allemaal heel listig.
  mooie jonge dames worden hiervoor gebruikt en (natuurlijk) werkt dit ook want mannen hebben hier nu eenmaal een zwak voor.
  wanneer je eenmaal betaald hebt waarvoor ze willen dat je betaalt, is de pret echter over.

  luca (54) 23 augustus 2016
 • Mila (28)
  Leuke reclame 1 reactie

  Hoi, ik heb me aangemeld naar aanleiding van de leuke reclame hiervoor op tv.
  Heb al veel leuke mannen gesproken en ben erg positief over jullie site!
  Keep on the good work!

  Mila (28) 8 augustus 2016
 • Wilfred (56)
  Oplichters 2 reacties

  Hallo,

  Ik ben nu ruim een half jaar lid bij jullie en heb al met verschillende dames contact gehad.
  Wanneer bij puntje bij paaltje komt, wil geen enkele dame echter afspreken!
  Oplichters dat zijn jullie, mannen aan het lijntje houden en zorgen dat ze betalen, maar meer ook niet.

  Wilfred (56) 20 juli 2016
 • Pepper is nep (24)
  Pepper is nep 11 reacties

  Onderstaande tekst was zojuist op het nieuws, ik weet voor 99,9% zeker dat pepper ook nep leden gebruikt. De tekst:

  Brancheorganisaties willen dat de politie en marktwaakhond ACM actie ondernemen tegen de honderden datingsites die vol staan met valse profielen. Die websites vragen geld voor het communiceren met niet-bestaande vrouwen. Volgens de Fraudehelpdesk zijn er zeker 700 van dat soort sites.

  Thuiswinkel.org, de belangenvereniging voor webwinkels, spreekt van "frauduleuze" datingsites en zegt dat er te weinig tegen gebeurt. "We willen dat de politie die sites platgooit en dat de Autoriteit Consument en Markt ze aanpakt voor misleiding", zegt Wijnand Jongen van die organisatie.

  Ingehuurd

  De websites, die zich vaak richten op seksdating maar soms ook mikken op mensen die een serieuze relatie zoeken, vragen geld om berichten uit te wisselen met anderen. Dat kost 60 cent tot 1 euro per bericht.

  In de praktijk blijken achter honderden profielen geen echte gebruikers te schuilen, maar medewerkers die gebruikers aan de praat houden. Daadwerkelijke ontmoetingen met bestaande vrouwen zijn in de praktijk vaak niet mogelijk. "Op die manier verloor ik op mijn eerste avond bijna 100 euro", zegt gebruiker Jacques van datingsite Love2Date.nl.

  Die site is eigendom van het consortium The Right Link, dat ook achter onder meer Relatie.nl, Date.nl en Liefde.nl zit. Een woordvoerder geeft toe dat profielen nep kunnen zijn. In de kleine letters staat dat het bedrijf "zich uitdrukkelijk het recht voorbehoudt om gesprekken te sturen via zelf gecreëerde profielen".

  Ook bij de 'veelgestelde vragen' erkent het bedrijf dat er geen echte mensen schuilen achter sommige profielen. "De website bevat zowel echte profielen als entertainmentprofielen. Entertainmentprofielen zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn."

  Maar dat lees je alleen als je verder zoekt. Op de voorpagina adverteert Relatie.nl met de slogan "Hier vind je de leukste singles", Liefde.nl belooft er te zijn voor "iedereen die op zoek is naar liefde, een date, een relatie of vriendschap" en Love2Date belooft dat zijn klanten "moeiteloos een perfecte match vinden".

  Wildgroei

  Gespecialiseerde bedrijven helpen iedereen die het wil zelf dit soort misleidende datingsites op te zetten. De NOS nam de proef op de som en startte met een paar klikken een seksdatingsite, die bij de start al bleek te zijn gevuld met profielen. Wie zo'n site opzet, deelt de inkomsten met het bedrijf dat profielen aanlevert en ook de berichtenservice en hosting verzorgt.

  Het moet veel makkelijker worden om hiertegen op te treden.
  John Meuffels, Keurmerk Veilig Daten.

  Tegenover de wildgroei van dit soort sites die zo ontstaat, wordt niets ondernomen, klagen de brancheorganisaties. "Het moet veel makkelijker worden om hiertegen op te treden", zegt John Meuffels. Hij is voorman van het Keurmerk Veilig Daten, opgezet in samenspraak met de Consumentenbond, en zelf eigenaar van een datingsite. "Als de bestaande wetgeving niet toereikend is, dan moet die worden aangevuld", zegt Meuffels.

  Indekken

  Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie zegt dat, als benadeelden aangifte doen, het OM "de zaak van geval tot geval zal bekijken". Vooralsnog zijn die aangiften nog niet gedaan.

  De Fraudehelpdesk ontvangt jaarlijks "enkele klachten" over dit type sites. Mogelijk zien anderen af van meldingen, zegt een woordvoerder, omdat zij zich schamen voor het feit dat zij in de misleiding zijn getrapt. De Fraudehelpdesk schat in dat het nu moeilijk is om dit soort misleiding strafrechtelijk aan te pakken, omdat de sites zich in hun algemene voorwaarden indekken tegen klachten.

  Schemergebied

  Gedupeerden zouden wel een zaak voor de civiele rechter kunnen beginnen, maar dat is "juridisch schemergebied", zegt een woordvoerder van de Fraudehelpdesk. "Ik zou sowieso zeggen: begin er niet aan als portemonnee je lief is. Behalve als je dit spannend vindt. Maar houd er dan wel rekening mee dat je hier echt niet de liefde van je leven vindt."

  De Autoriteit Consument en Markt laat weten dit jaar tot nu toe honderd meldingen te hebben gehad over datingsites in het algemeen; het is onbekend hoeveel daarvan betrekking hebben op datingsites die zelf valse profielen aanmaken.

  Volgens de ACM is het "van groot belang" dat consumenten kritisch zijn. Mochten ze desondanks een klacht willen indienen, dan kan dat. "Vorig jaar hebben we mensen opgeroepen om klachten waarvoor ze zich mogelijk schamen, toch te melden", zegt een woordvoerder.

  Identiteitsfraude

  Volgens woordvoerder Lodewijk Hekking van het ministerie van Justitie is het nu niet mogelijk om dit soort sites juridisch aan te pakken. Met een nieuwe wet die al in voorbereiding is, komen er wel meer mogelijkheden: identiteitsfraude op internet kan dan makkelijker worden aangepakt.

  Bron: NOS.nl

  Pepper is nep (24) 10 juli 2016
 • Paul (44)
  Pepper verbeterd ben benieuwd 1 reactie

  Je hoort de laatste tijd weinig negatieve reviews over Pepper. Zullen ze dan eindelijk de ogen hebben geopend dat het zo niet werkt? Ben benieuwd... 1 jaar geleden was het 100% nep, ga het nu nogmaals proberen en zal na 1 maand mijn review hier schrijven.

  Paul

  Paul (44) 30 juni 2016

Plaats een review